YESTERDAY & TODAY

Sov över hos Tessie igår så jag har ju inte haft tillgång till att skriva nått. Men vi började med att åka till stan, sedan åkte vi hem till Tessie och där åt vi glass och lite sånt, sedan gick vi och mötte Lukas för vi skulle vara med honom. Vi gick hem igen till Tessie och satte på "Theabandoned". Den filmen var grymt äklig och skumm. Sedan såg vi "Not another teen movie". Den var också ganska skumm. Sedan när klockan var ungefär 00.15 så följde vi med Lukas hem så han skulle slippa gå ensam. På vägen hem igen så såg vi typ tusen spindlar. :O När vi kom hem till Tessie igen så gick vi och la oss. (:

Idag har vi när vi vaknade så gick vi typ direkt och åt glass, till frukost. xD Sedan så gick vi och tittade på "Step up 2", Grymt bra film enligt mej. :D Och sedan gick vi ut och köpte mer glass och gungade lite. När vi kom in igen så såg vi på "The ruins". Superskum och äklig film. Handlade om några ungdomar som var i mexiko och sedan så åkte dom till några ruiner och så var det några växter som typ dödade folk. USCH. Sedan så åkte vi hem till mej och då satt vi lite vid datan och sedan hoppade vi studsmatta i typ 2 sekunder. xD Sedan efter att Tessie åkte hem har jag bara suttit vid datan och smsat med Noah.


The abandoned


Not another teen movie


Step up 2


The ruins

Nu ska jag dra mej, ISHKPAT LINNEA! :D

FAN VAD ARG MAN BLIR!

Asså snälla lilla gumman, kan du inte bara ta och sluta?
Du har ju förfasiken hör det här typ tusentals gånger!
Du tar våra bilder och säker inte bara våra bilder.. Och du tar vårat namn på youtube ?!
Kan du inte hitta på nått eget nån gång?
Och snälla ta bort den där bilden på Linnea, kunde du inte hitta en fulare? O:

DU VET VEM DU ÄR!

ISHKPAT LINNEA & EMELIE! :D

RATS

FÖRLÅT. FÖRLÅT. FÖRLÅT. FÖRLÅT.
Förlåt för att jag varit helt borta utan att ha sagt något, men jag har helt enkelt inte hunnit blogga nu på sistone. Men nu är jag redo att börja igen! Ska snart iväg till skolan. Vi har Tvilling Dag och jag ska vara tvilling med Sarah såklart! Jag tar med kameran (ursäkta om det blir väldigt ofina bilder). Innan ni får se bilderna kan jag förklara vad jag har på mej:
Oversize t-shirt med tryck (All things are one) från Splash
Jeans från HM
Tjocktröja med zebra ränder från Forever 21

Ni får se allt senarish! (:

Sen så tänkte jag berätta att jag vill ha en råtta. Yes, nu kan jag höra hälften av alla läsare tjuta "men usch vad skabb!". Inte bryr jag mej heller. Jag fattar inte varför folk inte gillar råttor? Dom är väl lika söta som hamstrar och marsvin? Asså om det inte är en crazy rat from hell som typ har rabies och sånt är det väl helt chill? Min kusin hade en råtta förut och jag älskade den jätte mycket. Jag tycker råttor är balla och jag SKA ha en, haha. Min pappa måste köpa en present till mej snart för att jag ligger väldigt bra till i matten och det skulle ha varit en systemkamera men det kan man få i födelsedags present faktiskt. Så en råtta ska det bli. Men nu ska jag snart till skolan.


  Look me in the eyes and tell me thats not adorable?

ISHKPAT!

HELLO

Nu är jag hemma från stan. Vi gick runt och sedan när vi satt på Mcdonalds så skulle jag öppna en peppar påse och så ba sprutar all peppar ut och så fick jag i ögat. Herregöstaness vad det gjorde ont. Jag dog typ. Well nu lever jag igen. (: Snart ska jag gå och duscha och sedan ska jag packa min väska och åka till Tessie. För vi ska ha lite SLEEP OVER! :D Ni får ha det så bra! :D


Ni får en gammal mcdonalds ballong bild bara för att vi tog 4 ballonger på mcdonalds idag! :D

ISHKPAT LINNEA! (:

TO LITTLE TO LATE

Tänkte lägga upp några bilder från när jag var med Nejla, det blev lite sent, men hon skickade bilderna till mej nu så det fick bli så. x)




TACK OCH HEJ SÄGER LINNEA! :D

STOCKHOLM

HEJ PÅ ER ALLA! :D Idag vaknade jag 08.15 ungefär. Superdupertidigt. Det visade sej sedan att Tessie också vakande så tidigt, skummt. O: Aja, idag ska jag till stan. Så jag skriver mer när jag kommer hem. Ville bara visa att jag inte var död. så ni får ha det så bra.

ISHKPAT LINNEA :D

VIDEO





Det blåste lite mycket :/

POLLEN = USCH

TJENARE ALLA! :D
Idag så var vi på skavlöten, det var ju superkul att vara ute hela dagen också eftersom att det är superduper mycket pollen i luften, så jag har suttit och inte kunnat andas typ hela dagen. :/ Efter skolan så drog jag och Beatice hem och då fick jag prova hennes löshår, det såg faktist ganska fint ut, även om det är hur slitet som helst. Nu har jag precis ätit och snart ska jag göra nått annat, vet inte om jag pallar sitta vid datan nå mer idag, men ni får ha det så bra. :D

SKAVLÖTEN













(föredetta bild på caroline)


HEMMA










Idag blev det mycket bilder. :D
Snart kommer det videosar också! :P
Ta inte bilderna är du snäll. (:

ISHKPAT LINNEA! :D

GUESS WHAT

Kan ni gissa vad det här är? ;D





AT HOME

Nu är jag hemma från stallet och jag sittet här och tråkar. Idag var jag i skolan, jag hade typ inget att göra eftersom att jag är klar med ALLT. :D Och idag läste jag ut Låstaskungen också, grymtskönt att slippa läsa nu. (: Efterskolan så följde jag med Beatrice till vallentuna och där köpte vi glass, vi stog typ i en kvart och föröskte bestämma oss om vilken glass vi ville ha. Men sedan så träffade jag Elin och då sa hon vilken glass jag skulle ha, så  det var bra. :D Sedan så åkte jag hem och då hann jag inte göra så mycket eftersom att jag skulle till stallet. Så när jag kom dit så fotade jag lite och sedan så gick vi ner till ridhuset och skulle rida, idag fick jag rida Paloma. Har aldrig ridit henne så det var kul. Speciellt när vi skulle hoppa också. :D Pappa filmade lite när jag hoppade också så jag tänkte lägga upp, även om jag ser ut som en mupp, hehe. xD

Imorgon så ska vi ha kultur dag på skavlöten (vilken namn asså) kl 09.30 så vi får sovmorgon och sedan slutar vi kl. 13.00. :D









































Mycket bilder det blev idag. :D
Och ignorera mitt fula fejs! (:

SKOLA

TJENARE FOLKET!
Nu sitter jag här i skolan och väntar på att få äta, men nu måste jag dra
ISHKPAT LINNEA!!!!!!!!!! :D

THERESE DAGEN

Idag har jag varit med Tessie, först så åkte vi till täby centrum och jag bytte mina vita jeanstights som jag köpte i fredag för att dom var försmå, så nu är det rätt storlek. Och sedan gick vi och köpte glass och sen så köpte jag ett ROSA linne på bikbok. Efter det så gick vi till tåget och då fick jag en idé om att vi skulle åka till täby kyrkby och gå hem, så vi hoppade av i täby kyrkby och gick ungefär 50 meter sedan blev vi för trötta och satte oss ner på marken och var typ halvdöda eftersom att det var så varm. Sedan kom det nån snubbe på cykel och ba: Där sitter nu bra! Och sedan åkte han iväg. xD Vi satt där på marken och sedan så när vi såg att folk började gå till perongen så gick vi också dit, sen kom tåget och vi gick på. Så bestämde vi oss för att åka hem till Tessie i stället så när vi kom dit så gick vi hem till henne med våra grejor och sedan så gick vi till macken och köpte glass. :D När vi kom till kassan så ser vi en av våra ridlärare stå i kassan och vi blev fett förvånade. Men sedan gick vi vidare till lekparken på gustavasa och och gungade på några gungor. Lite senare gick vi till en gungbräda och och då kom vi på nått speciellt sätt att gunga och så ba ramlade Tessie av gungan helt plödsligt. :O Och sen hände det lite grejor och sen gick jag till tåget nu sitter jag här och ska precis äta.







ISHKPAT LINNEA! :D

FOBIER OCH TVÅNGSBETEENDE

Idag frågade någon mej följande fråga ; Har du några fobier eller tvångsbeteende?
Tänkte svara denna fråga här på bloggishen.

Ja, jag har bägge två. Fobierna, ja dom är väl dom vanliga grejerna som att varamörkrädd eller 'rädd för spöken', vilket vissa kan tycka är lite löjligt. Men jag har en riktig fobi ; fiskar. Dom är bara så läskiga. Stora som små, alla är dom läskiga. Jag kan se en liten fisk i havet som är storleken av en guppifisk och bli rädd. Så löjlig är jag! Jag har inte alltid varit rädd för varelserna, utan det var när jag såg en film på youtube där ett stort vattenodjur svalde en hel båt (såklart inte riktig) och även fast jag vet att den var på låtsas så visste jag att det faktiskt finns odjur, kanske inte så stora men odjur i havet. Så blev jag rädd för hajar mest, men det gick över till min fisk fobi då allt som andas under vatten är läskigt för mej. Jag kan bada i havet, men då måste jag vara med någon i vattnet och inte mer än 3 meter från båten, annars är det allt för läskigt! Jag hatar verkligen fiskar. Dom är så läskiga och deras ögon är så äckliga. Och när dom rör en så USCH då är det väldigt läbbans. Jag vet inte om jag någonsin kommer sluta vara rädd för dom...
Sen är jag också aningen skraj för rymden. Visst, lite udda men ändå är det läskigt. Jag gillar inte tanken att det inte har något stopp. Att det bara fortsätter och fortsätter... Sen att man inte vet som finns där, nej usch. Jag är lite rädd för okunskap. Inte att jag inte vet något men att INGEN vet något, som t. ex när jorden går under eller vad som händer efter döden.

Sen det här med tvångsbeteende. Ibland, om jag börjar stampa med foten kan jag inte sluta. Eller att den börjar stampa av sej själv. Haha, kanske inte lika hemskt som att slå huvudet i väggen 28 gånger före man ska sova men det räknas väl som tvångsbeteende?


SOMMAR

Längtar till sommaren. Fast det gör nog alla, ellerhur? Vad ska ni läsare göra i sommar?
Tänkte lägga ut bilder på det jag ska ha för mej Summer of 2009! (:

Redlands, California, USA

Hittade ingen bra bild på stället, haha, så ni får en bild på mina kusinerna bilar.

Universal Studios, Hollywood


Disneyland, California


Kanske North Cakalak (North Carolina, USA) för att hälsa på Sarah?


Sweden baby (:


Grönan 24/7


I think thats it! Trevlig sommar man kommer ha. Så, som sagt, vad ska ni göra i sommar?

ISHKPAT EMELIE!

SJUK MED MARDRÖMMAR

Sjuk idag. Har ont i magen och är otroligt trött. Men tröttheten är väl ganska vanlig? Men det gör för ont i magen för att kunna springa runt mellan klasserna och stressa? Drömmer också mardrömmar. Not gött.

Jag var hemma hos Linnea och Tessie var där också. Det var någon gång i högsommaren och klockan var väl kanske 8 eller något? Vi satt ute och åt och det blev något sorts tjafs mellan Linnea och hennes mamma om att hennes rum var stökigt så jag och Tessie gick in och jag skulle ringa Linnea (jag vet, onödigt) men så svarade någon turk som sa läskiga saker som 'när natten är som mörkast kommer jag'. Så ringde jag igen och då svarade någon som lät som Linnea så jag började prata med henne och då sa hon 'ursäkta? Har du ringt fel?' jag ba 'öööh... Linnea?'. Så isade det sej att det var en tjej som hette Linda och jobbade på GB Glass. Så jag och Tessie fick ut och där va Linnea så helt plötsligt såg vi massa gammla tanter och gubbar inne i huset! Alla var likbleka och hade röda ringar runt ögonen och så stannade en och stirrade på mej och pekade. Jag blev ju asrädd. Så vi sa till Lotta (Neah mamma) och hon gick in så hör man 'men va? Tant Cecilia? Farbror Göta?' och sånt fasst med en ganska orolig röst. Så kom Lotta ut och viskade 'detdär är mina gammla grannar från skåne' och vi ba 'jaha?'. Så viskade hon i en ännu lägre röst 'dom dog i en brand 20 år sen'. Sen vaknade jag av ett ljud som om någon stog precis brevid mej. Jag kollade så att hunden låg där men hon var på andra sidan rummet och hon kan inte gjort sånna ljud.

Livrädd var jag så jag hoppade upp och gick in i ett annat rum. Nu sitter jag här och kollar på Twilight. Yay nu kom Baseball scenen! Supermassive black hole är med i den, chyeaa! Gash nu kom dom 'onda' vampyrerna. Suck. Allt bra ska komma till ett slut... Tini är sur på mej och puttar på mej med tassen hela tiden. Hon verkar inte digga Twilight? Synd för henne. Nu ska jag gå tillbaka till att vara sjuk och kolla på film.

ISHKPAT!


..

Gratis5.se

YAAAAAAAY! :D

HEJ INGET LIV

1. Vad heter du? Linnea
2. Smeknamn? Lennart och Neah
3. Vad har du blivit kallad genom tiderna? Linnea
4. Hade dina föräldrar tänkt ge dig några andra namn? Matilda typ..
5. Hårfärg? Blondt
6. Ögonfärg? Green
7. Vilken stil har du? ?
8. Sminkar du dig? Ja
9. Vikt? vet inte
10. Längd? 157½
11. Vilka är ni i din familj? va?
12. Har du några husdjur? Ja hundis
13. Vem betyder mest för dig i hela världen? Vännerna och familjen
14. Varför? för att dom gör det
15. Vilken klass går du i? 7:an
16. Skola? vittra
17. Trivs du? nä.
18. Har du bra betyg? har inte betyg ännu
19. Har du många vänner? jap
20. Vem är din bästa vän? Emelie och Tessie (:
21. Favoritförfattare?
22. Bästa bok du läst? Vackre Lucas :D
23. Sämsta? Bajskorvens flyckt
24. Favortfilm? MARLEY OCH JAG! :D
25. Favorit tv-serie? Desperate House wives och Lost
26. Favoritskådespelare? .
27. Favoritskådespelerska? .
28. Bästa film du sett? Marley och jag?
29. Sämsta? apan och jag
30. Är du allergisk mot något? Pollen
31. Favoritmat? PANNKAKOR
32. Dryck? Cola och Fanta
33. Godis? Röda saker
34. Kaka/fikabröd? Kanel bullar
35. Glass? vet ikke vad den heter
36. Frukt? äpple
37. Grönsak? morot
38. Årstid? sommar
39. Färg? ROSA
40. Väder? sol?
41. Favoritband? ?
42. Favoritlåt? Love story
43. Bästa konserten du varit på? vet ej
44. Antal konserter du varit på? vet ike
45. Vilka? lite olika
46. Vilka länder har du varit i? orka rabbla upp alla?
47. Vilka länder vill du besöka? usa, tunisien mm
48. Vad är ditt drömyrke? designer, skådis
49. Har du piercings? öööronen
50. Biter du på naglarna? nope (:
                                           

TRÅK

Lovar du att vara ärlig? Jag lovar ingenting.
Du heter: Emelie
Smeknamn: Eminem tydligen. Men också många andra som t. ex Em och Einar
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag lyssnar inte på musik när jag är ledsen. Då blir man ju ännu ledsnare. Whats the point?
Beroende av: Många saker.
Vad behöver du mest just nu: En kram.
Vad får du oftast komplimanger för?

Mina ljusa ögon. Det är tydligen ovanligt här i shotahaiti.
Vad säger du för att imponera på någon? Min pappa är rik. Nja inte riktigt.
Hur imponerar man på dig? Man ska kunna stå på händerna. Annars är man inget för mej!

Brukar du skratta för dig själv? Jag brukar berätta skämt för mej själv och skratta även fast det inte är kul.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: OMG Fresh Prince Mo has been purchased!

Var bor du? Dubai, UAE, Asien.

Trivs du där: Nej.

Äger du några converse: JAAA MINA ÄLSLINGAR!

Vad har du för mobil operatör: Etisalat. Sorligt.
Nästa mål i ditt liv: Öööh. Läsa klart Eclipse?

Hur svarar du i mobilen: Heyyah

Vem ringde du senast? Stacey, Sarahs mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Okay well call me if some indian comes and stalks you. Bye!

Antal timmar sömn inatt: Venne?

Sov du ensam: Nej. Conrad var där också!

Brukar du komma i tid: När jag inte vill.

När mår du bra: När jag är i USA.
När blev du fotad senast: Igår.

Hur känner du dig nu: Lost. Halv. Deppig. Trött.

Vanligaste färg på dina kläder: Variation.
Vad tycker du om dina fötter: HEJ BIGFOOT.

Vad saknar du: Men ska jag börja räkna allt?

Hade du en bra kväll igår: Nja.

Favorit dryck på morgonen: Kaffe?

Rakar du benen: Mm.

När brukar du oftast gå och lägga dig: 22 - 23.
Är du blyg? I tio minuter sen smäller det.

Sysslar du med någon idrott: Ridning.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej. Palla liksom?

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Allt.
Är du nöjd med ditt liv: Jag borde vara mer tacksam men nja, inte riktigt.

Är du bortskämd: Nja...
Vad gör du i morgon: Skolan... :'( Seriöst jag vill inte nej, nej nej.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 0 - stjärnstopp.
Vad längtar du till? 21 November (eller är det 20?)

Har du bra vänner och äkta vänskap? Hells yes!
Vad använder du för shampoo? Venne.
En speciell dag du minns: Hmmm... den 15 juli och 2 juli 2007.

Hur gammal är du: 12 år

Tycker du om någon just nu: Nej. Alla är fula här.

Om fem månader: Är det fem månader närmare min död.

Du samlar på: Ingen mobba mej nu. Men plats figuriner.

Gröna eller röda äppeln: Röda. Alltså röd,röd,röd röda.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ringer ingen.
Gillar du golf: Inte sen jag insåg att bög Fredrik var golf lärare.

Vilken tid gick du upp idag: Åtta någongång.

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja?

Har du strumpor på dig nu: Nej.

Är det okej att gråta: NEJ FÖR FASIKEN! VAD BÖGIGT! Ja det är okej att gråta.
När grät du senast: Immorse. Av ingen anledning alls.

Bär du glasögon eller linser: Juppsh!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej?

Har du piercing: Örooon.

Vill du gifta dig: Nja. Inte riktigt. Vi får se vad som händer.

Vill du ha barn: Nja. Om 20 år kanske?
Solar du ofta: Nej.

Är du bra på att laga mat: Aa faktiskt!

Är du flygrädd: Lite.

Är du musikalisk? HAHA NEJ.

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola.

Vilken är din favoritglass: Daim och Ben&Jerry.

Tror du på ett liv efter döden: Nej.

Tycker du om sushi: Rå fisk. Usch.

Vad äter du helst när du ser på film: Nacho's och smält ost (:

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du tandläkarskräck: Nja.. är mest rädd att han ska säga att jag har fula tänder. Då skäms jag.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Ingen. Jag är inte människa alls.

Vilken ögonfärg har du: Blå, grön, grå typ.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Happens all the time.

Biter du på naglarna: Ibland. Blir dom för långa så. Gah jag har problem.

Röker du: HELL NO. Skabb?

Hur ofta tränar/motionerar du: Öh. Jag brukar gå upp och ner för trappan när jag ska hämta mat i köket. Annars är det inte mycket motionering som pågår.
Senaste låt du hörde: Supermassive black hole - Muse.

Hoppas ni inte irriterar er helt på mej och mina listor.
ISHKPAT EMELIE!


DUBAI MALL

Eftersom jag nu måste göra läxor, ska jag immorgon berätta mer detaljerat om idags händelser. Men jag kan säga att jag och Maya åkte till Dubai Mall och shoppade runt lite. Vi kollade också på världens största akvarie och 'dsicovery centre' där det finns massa akvarie med fiskar och sen gissa vad dom hade? Uttrar och pingviner! Asså observera att det är som ett litet skansen där inne. Så jag blev alldelles hurra och glad när jag såg mina söta små uttrar springa runt och pingvinerna gå runt sådär roligt som dom gör. Sen shoppade vi lite på Forver 21 och någon affär som jag inte har någon ANING vad den heter. Hem följde:

3 linnen, rosa, lila och gult.
1 par blå/vit randiga shorts.
1 rosa cardigan
1 pommfrittfångare (sjal)
1 nagel fil

Converse skulle kommit med också men dom hade inte min storlek i den färgen jag ville ha så...

Bilder på plaggen kommer nog immorgon.

ISHKPAT EMELIE!


LEKSAKER-ÄR-VI

Tänkte först berätta att igår när jag satt framför msn (som dampade, sorry för att jag bara loggade ut utan att säga hejdå), så blev jag helt plötsligt helt göööööööh. Så jag la mej i sängen och började läsa och så blev jag alldelles varm och konstig och jag kunde inte äta heller. Sen blev jag helt kall och frös super mycket och sen blev jag suuuuuper varm och rullade runt i sängen och försökte få en bra position med bra temperatur. Så jag topg av täcket och då frös jag som en liten gris och så tog jag på det igen och då var jag jätte varm. Sen gick allt bort och jag somnade.... o_o
Och sjuk är jag inte? Lite udda faktiskt.

IALLAFALLENS. Denna helg har jag bland annat varit i en stor leksaks affär där dom hade VÄRLDENS STÖRSTA gosedjur som jag började gosa med!
Favoriten var fåret Corbin, han ska hem till mej någon dag....

  

1. Sarah's uggla
2. JAG OCH CORBIN! VIsst ser man lite söt ut va?
3. Sarah och en stor björn.



Jaaa... Observera Sarah'stunga som är gul...?

ISHKPAT EMELIE!

FANTIS

TJENARE FOLKET! :D
Tänkte berätta lite snabbt om vad som har hänt idag. Först så vaknade jag och då låg jag kvar i sängen lite och spelade ett spel på min mobil som jag typ är beroende av. xD Sedan så gick jag upp för att mamma tjatade så mycket på mej. Åt frukost och sedan åkte vi till stallet. Där stog jag och snackade med Sandra, Elin och Wilma ett tag och sedan så kom stallvärdinnan och berätade vilka hästar vi skulle ha, och när jag kom fram så sa hon att jag skulle ha Fanta. Eftersom att jag aldrig har ridit henne förut och för att alla har sagt att hon är jättesvår så var jag ganska nervös. Men sedan när vi skulle sitta upp nere i ridhuset så var det faktist ganska lugnt. Och sedan flöt det bara på. :D Hon var lite svår i gallopen bara men annars så var hon jättekul att rida. (:

Nu har jag precis duschat och vi ska snart bort till Sammys matte och husse och grilla med dom. :D OCH IMORGON SKA JAG VARA MED TESSIE OCH DET SKA INTE DU! :D

ISHKPAT LINNEA! :D

GRATIS5



Jag blev just medlem på gratis5.se där man samlar ihop poäng till presentkort.
Själv har jag hört att den här sidan är mycket bättre än alla andra gratis sidor för det är enklare att samla poäng här.
Så om du blir medlem via mej så får du 75 poäng direkt och ytterligare 1 poäng när du loggar in första gången. :D
Klicka här för att bli medlem och få 75 poäng! :D

ISHKPAT LINNEA! :D

BORIS

Vile bara säga att Boris min räv som jag började med på esteten idag är klar! :D
Kommer bilder på honom imorgon. (:

HEJDÅ! :D

STUDSMATTA, SMULAN, LINNEA

Hade tråkigt så jag gick ut och hoppade tsm med Smulan och kameran Kurt! :D

 
 
 
 
 

PLEASE DONT TAKE THE PICS! :D
 

IGELKOTTAR!

OMG! (:
MIN BÄSTIS HAR PRECIS KÖPT EN IGELKOTT!

Jag vet, väldigt udda husdjurs val men who the hell cares? DET ÄR EN IGELKOTT! JAG ÄLSKAR IGELKOTTAR! Den heter Fresh Prince Mo (utalas mow), efter Fresh prince of Belair och en av hennes mycket bra kompis Mo! ASSÅ FY FASIKEN VAD AVIS MAN ÄR! Weeeeeee, längtar tills jag får träffa den lilla taggen. Jag kommer typ leka med den tills den dör! :D Jisses! IM SO HAPPY!


(Pygmy Igelkott!)

Den sötsaken ska flytta hem hos Sarah, avundsjukan tar över.

BLONDINER...

Idag var jag på stranden, gosh vad mysiga strander dom har här. Fast man måste betala för att komma in...
Jag och Sarah var iaf där, och vi hoppade runt i vattnet lite. Men idag bestämmde jag mej för att jag inte KAN bo i Dubai längre. För det första kan jag inte åka någonstans utan att folk kallar mej "Barbie", "Yellow hair" eller "Blondie" för dom typ aldrig sett någon som inte har svart hår i hela ansiktet (inget emot dom som har svart hår, men alla har det här). Sen kom det upp typ sju gubbar och ba "Ska ni vara med och spela fotboll?". Sen satt vi och åt glass så kommer någon pedofil och sätter sej ner på våran handduk och börja prata med oss om att vi skulle komma och leka i vattnet med honom! Jag ba "NEJ!" och så fråga han om våra namn vi ba "Ööööh... Gertrud och Fecilia" och så bara ignorerade vi honom så fortsätter han prata och tillslut jag ba "MEN KAN DU GÅ?!" och idioten kunde inte engelska så han ba "Shoo shoo?" (vad på arabiska). Och Sarah som kan lite arabiska ba "Ruuuh!" som tyyyyp betyder gå bort tror jag. Så han ba "Ruh?" och så vi ba MEN JA, GÅ så gick han. Idiot. Fatta vad jag hatar att vara blond? Ushk. Om en till människa pekar ut att jag är blond inom denna vecka som kommer, då ni. Då färgar jag håret brunt.

NIO :D



TACKALLASÖTASMÅMÄNNISKORFÖRATTNITRORPÅOSS! :D


LÄSA, LÄSA, LÄSA

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade egetarbete, gympa och matte. På matten jobbade jag ungefär 2 sidor, är ganska stolt över mej själv. :D Och sedan har jag ju läst ganska mycket av Låtsas Kungen också, och för er som inte vet så fick vi en bok att läsa i måndags av kenny. Tycker faktist att den är ganska bra, det kommer lite olämpliga ord här och där men kenny säger att det är så det är i verkligheten typ. x)

Efter skolan så var jag med Nejla, och vi fotade och gjorde en film. Vet inte om jag kommer kunna lägga upp filmen eftersom att det var lite klurigt. Aja nu ska jag fortsätta att läsa eftersom att jag och Wille tävlar om vem som läser ut den först. Jag sa idag att jag kommer ha läst ut den tills imorgon, men jag är osäker på om jag kommer klara det eftersom att jag har 100 sidor kvar typ. Menmen, nu ska jag Fortsätta läsa som sagt,

ISHKPAT LINNEA! :D


Gulligt Maximilian. :P


EMELIE

Måste bara svara på Emelies lilla inlägg om vad hon skulle göra innan hon blev tretton. :D Men iallafall så ska jag säga att jag gärna ställer upp på det där med clown och emo grejen, även om jag är grymt rädd för clowner så funkar det nog. x) Men då måste vi ju skynda oss så att vi hinner göra det innan 15 juli! :D

Juste Gertrud vill gärna träffa Edmund igen, så du får absolut inte glömma honom i Dubai! :D
TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ
ISHKPAT LINNEA! :D

IMMORN ÄR DET PRANKATHON SOM GÄLLER!

Oj för fasiken. Glömmde ringa Sarah. Vi ska ju ha Prankathon immorgon... jag får väl ta med allt lustigt vi ska andvända för att dra några spratt på Niklas kompis Fonzie (smeknamn). LOL.

Några tips på grejer man kan göra? Detta ska vara i skolan så kom inte på något som lärarna kommer ringa mina föräldrar för. OBS att vi inte får ha någon annan färg än vita strumpor på oss, så ni fattar hur stränga dom är.
YOU KNOW WHAT? Jag ska ha rosa strumpor på mej immorn. SUCK ON THAT LOOZERS (tillägnat mina lärare ofc)! Haha, I'm bad arent I?


BEFORE I'M THIRTEEN

...ska jag göra följande :

1. Åka till USA
2. Bli full på Coca Cola (har alltid velat pröva...)
3. Äta en rätt med lös utan att må dåligt.
4. Röra en fisk utan att skrika.
5. Lära mej göra något annat än rump-studs och rygg-studs på trampolinen....
6. Hoppa från trean på Tibble badhus
7. Äta en hel glasstårta själv (0 utmaning)
8. Klä ut mej till en emo och gå på stan och säga att jag heter Gladys
9. Klä ut mej till Clown och åka till grönan och låtsas som om jag jobbar där.
10. Lyckas vinka åt en unge utan att den springer iväg vettskrämmd.
11. Göra en kullerbytta på asfalt.
12. Gå upp på min vind och sitta där själv i 10 minuter utan att tänka på The Grudge - uff vad svårt.
13. FYLLA TRETTON! Kan man ens göra det innan man fyller tretton? o_o

Jesus, vilka mål man har. Någon som vill hjälpa mej med detta? Jag ser verkligen fram emot Emo och Clown grejen. Linnea....? Jag hoppas på dej.

CRACK A BOTTLE, DONT LET YO BODY WADDLE

ASHKOF!
Gissa vilket språk det var? Bara riktiga 'pyjamas-fans' skulle veta det. Eller om du möjligtvis klickade runt lite i arkivet...
Jaha, msn funkar inte så jag får roa mej med att snacka med mej själv. Sorgligt. Ingen musik för ljudet funkar inte heller, och Edmund är urladdad (Edmund är min iPod). Förutom att ensamt prata om väder och ekonomi kriser med mej själv, läser jag också lite. New Moon såklart. Förlåt alla 'Jacob-fans' men han är riktigt liten gås måste jag säga. Och växa verkar han inte heller göra. Typ varranan sida står det "Jacob hade växt säkert 10 cm sen jag såg honom sist!". Hur lång är han nu liksom? 5,70? Gåsigt alltså.

Idag blev man påkörd. Igen. Idag känndes det inte precis ont. Men det var lite som om någon slängde vatten på en och man blir lite shockad you know. Men det har hänt några gånger så...

Idag red jag iallalfall. Det gick super dåligt och min lärare var typ sur och av någon anledning så tog hon ut sin ilska på mej även fast jag inte gjorde någon fel. Typ vi skulle göra vänster gallop, så rider jag vänster gallop, och då blir hon sur och säger att jag red fel gallop när folk sa till mej efter att jag red rätt? Sen är det någon liten gås i vår grupp som precis börjat och vad är hon, Nybörjare fortsättning? Hon kan inte ens sitta upp på rätt sida och piskar pollen i ansiktet när hon sitter upp. Sen så tänkte ponnyn lägga sej ner mitt i lektionen, och vad gör hon? Inget! Hon bara sitter där, som om ingenting! Alla ba "Men hallå? Piska hästen så den inte lägger sej ner och rullar!", så fick läraren rätta till lite men sur va hon inte. Och gåsen red ju fel gallop HELA TIDEN och läraren blir ALDRIG sur på henne. Men usch hon ska inte sitta på häst.

Men herre göstanes är klockan redan 9? Jag som ska sova om en timme? Jag fungerar inte utan min sömn. Men jag ska nog ha lite kaffe i min XXXXL Coffee Overload kopp immorgon! (:
Min kompis sa nämligen att jag var otroligt hyperaktiv, men hon har inte sett mej hyperaktiv. Jag kan filma lite också om jag hittar min kamera. Roligt roligt. Men nu ska jag gå och läsa.

OBS att det där med att jag blivit påkörd är ett skämt. Scrolla ner och läs inlägget med min och Linnes konvis.

ISHKPAT!


INGEN KOMMENTAR

TJA FOLKET! :D Idag har jag varit i skolan som vanligt och då hade vi svenska och engelska och sånt vanligt man brukar ha i skolan. Sen efter skolan så hände det int så mycket, jag följde med mamma till vallentuna och sedan åkte vi hem. Nu har jag precis kommit hem från att ha hämtat Sammy på dagis och nu är han hemma, och för er som inte vet vem Sammy är så är det min hunds kompis. :D Alltså det är en hund. xD Nu har jag inget mer att skriva så hejdå! :D

ISHKPAT LINNEA

WILLIAM



Så jädrans gulligt asså! :D

Videon är tagen från Tessies blogg. (:

KONVERSATION



Måste bara lägga in min och Emelies ruliga konversation. :D

WOOOAAAAAA

HEJSH! :D Idag har jag varit i skolan och där hände det inte så mycket, men David franskaläraren fick typ damp på mej så jag fick stanna kvar efterskolan. -.- Aja efter skolan så åkte jag och Tessie till täby centrum, och där köpte jag en concealer eftersom att jag har behövt det läääänge. xD Så det blev Dream Mouss Concealer. Det var dessutom billigare på kicks. :D Har inte så mycket mer att skriva, så ni får kika på bilderna i stället, TJADÅ! :D





ISHKPAT LINNEA :D

LISTDAG

Har man inget att göra, så har man inte. Då kommer random blogginlägg in. Perfekt right? Så vad ska man skriva om? Vi tar en lista hörni. Något annat dyker väl upp sen!

1. Vad heter du? Emelie, snäckigt va?
2. Smeknamn? Vart ska jag börja? Einar är en favorit.
3. Vad har du blivit kallad genom tiderna? Va? Typ... Em?
4. Hade dina föräldrar tänkt ge dig några andra namn? Jadu, kan du väl fråga dom? Skulle vart coolt om jag hette Ragnhild.
5. Hårfärg? Blondin så fin, läppar av idomin (LOL)
6. Ögonfärg? Blå/grå/grön
7. Vilken stil har du? Ja, det varierar. Kanske lite blandning av allt?
8. Sminkar du dig? Ja, när jag orkar.
9. Vikt? Ämh. Jag pallar inte gå och väga mej, så jag gissar typ 40 någonting?
10. Längd? 1,61! WOOHOO!
11. Vilka är ni i din familj? Mamma Sharon, Pappa Anders, Bror Niklas 15.
12. Har du några husdjur? Japp, två hundar vid namn Boss och Martini och två katter vid namn Oliver och Piggelin.
13. Vem betyder mest för dig i hela världen? Många. Familjen och mina bästa vänner.
14. Varför? För att dom bara är det, måste man fråga sådana frågor?
15. Vilken klass går du i? 7:an eller något.
16. Skola? Raffles International School Dubai
17. Trivs du? HELL to the NO!
18. Har du bra betyg? Ganska?
19. Har du många vänner? Nja, vänner och vänner, bekanta.
20. Vem är din bästa vän? Vilka* är min bästa vänner? Linnea, Tessie, Carmen, Sarah, Lukas, Megan och Johanna!
21. Favoritförfattare? Stephanie Meyer, geni!
22. Bästa bok du läst? Twilight och New Moon

23. Sämsta? Någon bok om två ungar som bodde i en discokula och ena hade en kortväxt arm.

24. Favortfilm? Twilight och Madagaskar 2.

25. Favorit tv-serie? Scrubs & CSI Miami!

26. Favoritskådespelare? Jackson Rathbone & Will Smith.

27. Favoritskådespelerska? Ashlet Greene.

28. Bästa film du sett? Twilight och Madagaskar 2?

29. Sämsta? LOL. Måste nog vara Yugi Yo filmen eller vad det nu heter. Och High School Musical, alla 3.

30. Är du allergisk mot något? Kiwi

31. Favoritmat? Jag vet inte. Det som finns på bordet? Ingen lök i...

32. Dryck? Festis for life! Och "påskmust".

33. Godis? Donuts räknas väl? Annars TWIX!

34. Kaka/fikabröd? Ja då blir det Donuts!

35. Glass? Saknar Solero Shots & andra gammla glassar ... men Ben & Jerryäs urval är bra!

36. Frukt? Ämh.. Mango eller Annanas?

37. Grönsak? Men snackar vi nyttigt nu? Seriöst? Vi tar väl majs då?

38. Årstid? Den som passar mitt humör.

39. Färg? Humör igen. Just nu, gul-brun... fråga inte värför.

40. Väder? HUMÖR.

41. Favoritband? Paramore, Linkin Park, Vanilla Sky, Simple Plan, All Time Low och lite Muse.

42. Favoritlåt? Supermassive black hole - Muse

43. Bästa konserten du varit på? Inga konserter...


Update: Det är lite damp med tangentbordet här så om vissa saker inte kom fram så jag lägger till allt nu! (:
Jag hatar när tangent bordet inte funkar.

Nu ska hunden ut! (:

ISHPAT!


BUTTER GOOSE?

TJEEEEENARE,
märkte precis att om man 'kisar' riktigt mycket medans man säger tjenare, ser man både ut som en kines och det låter lite som om man säger 'kiiiiinnnneeeesss'. Någon annan som märkt detta?

Sitter här och sjunger för mej själv, kanske lite ensamt på något sätt men det är snäppet upp från att prata med mej själv (vilket jag ibland gör). Låten varierar lite. Jag kan börja sjunga på en låt, och byter någon gång i mitten, och slutar med en helt annan. How did we get here? I used to know you sooooo well.... supermassive black hole, glaciers melting.... under my umberella, ella, ella, ey ey ey. Så kan det låta!

Idag har jag varit i skolan (surprise surprise!) och vi hade Physik prov. Igår fick jag panik för att jag tappade bort min bok och kunde inte plugga, men jag fick låna av en kompis och allt löste sej. Det gick väl hyffsat. Glömmde vad vissa ord hette... men även fasst jag KÄNNER att jag fcik rätt så mycket rätt, så vill jag inte hoppas på för mycket. Det blir alltid så med mej. Jag försöker, men det blir aldrig riiiiiktigt rätt. Annars har dagen rullat på. För en gångs skull tyckte jag inte skolan var jätte tråkig. Intressant. Sånt här brukar inte hända. Efter skolan hängde jag lite med Sabrina och Julianna. Kuligt kuligt. Sen kom jag hem och trallade upp till sovrummet och läste 2 hela kapitel i New Moon. Skiiiiills.

Oh My Gosh, jag kom på en affärside när jag satt och läste. Det har med bokmärken att göra, men lika kul ändå. Men ni får inte veta vad det är, mohahaha! Jag ska skapa denna lilla möjang först med hjälp av... någon smart typ, och då kanske ni får se hur det blir.

Yes yes, samma sak som att säga ja ja. Eller som att säga smörgås, butter goose? Svenskar är verkligen udda. Vilken tur att man inte behöver känna sej utanför när man är hemma! (:

ISHKPAT EMELIE!

Ingen bild på Smör.. det gick inte.

LAMPAN ÄR BLÅ

TJA FOLKS! :D Nu är jag hemma från skolan, eller jag har varit hemma i ungefär 10 minuter. Idag hade vi egetarbete, svenska och matte. På svenskan så såg vi en grymt töntig film om herkules. U know hjälten? x) Och när vi slutade så blev Tessie grymt sur på Wille så hon slog till honom. xD Just nu funderar jag på om jag ska cykla ner till ICA och köpa risifrutti, fast jag är osäker på om jag orkar, fast jag är ju faktist väldigt sugen på risifrutti, hm..vet inte riktigt hur jag ska göra. Men aja, ni får ha det så bra. (:

ISHKPAT! :D

NY DESIGN

Gjorde precis en ny design, vad tycks? Ska göra om den lite, denna var mer som ett test eftersom Linnea brukar fixa designen. Men jag måste fixa med mellanrummet mellan Innehåll och Meny. Men annars är jag hyffsat nöjd med det hela. Vad tycker ni?

ISKPAT EMELIE!

MY DAY

Hejsan! Har bara hunnit vara i skolan under denna dag, men men. Vi hade Geografi, Engelska och Arabiska först. Jag fattade faktiskt vad folket i Shakespear historien sa, asså dom pratar typ  "En haver då att man tänka, för guds vilse ta fram. Att tro ikke, den skär fallen, då sedan att undanvika se på,". Och jag fattade vad dom menade! GRATTIS EMELIE. Sen på Data så laddade jag ner min nya favorit låt... lalalala. Suppermassive black hole heter den, men gillar ni inte hårdrock gillar ni inte den. Iallafall, vi skulle ju redovisa projektet på Historia, och det gick super bra. Vi fcik mest röster i klassen om vilken grupp som var bästa (a). Nu har jag precis kommit hem och druckit varm choklad i en kopp som jag vann i pris den 13 Februari 2003 men aldrig har andvänt (detta vet jag för att lappen sitter kvar).

Nu ska jag ta och slappa lite, och typ komma på inläggs ideer. Och leka med photoshop.. INTRESSANT HUH?

ISHKPAT EMELIE!

WHY?

Snart ska jag iväg till skolan, TRÅK! Men vi har ingen matte idag så yey. Men vi måste presentera vårat Historie projekt idag och jag är bara halft nöjd med det hela... Suck vad jag hatar Raffles. Det roligaste vi någonsin gjort med skolan är att åka ut i öknen och plocka upp fågerbajs. Intressant va?

IMG_0248

Fr. Vämster : Lana, JAAAAG! , Aziza och Sarah <3

ISHKPAT!

TRÅÅÅÅK

Just nu har jag superduper tråkigt, och jag vill verkligen inte att den här dagen tar slut. Eftersom att det är skola imorgon. Men iallafall så har jag bara varit hemma och slappat typ hela dagen. Och något mer har inte hänt, snart ska jag gå och duscha så man blir fräsch och sedan ska jag gå och kvarta (för er som inte förstog, så gå och sova). Har inget mer att skriva så ni får ha det så bra, ISHKPAT! :D

HOLA AMIGOS!

Idag vaknade jag och tänkte bara 'palla'. Så ajg somnade om och pappa försökte få mej att gå upp och gå till skolan mej NEJ det ville jag ikke. Men såsmåningom gick jag upp och packade välskan och gick ut till bilen. Sen var jag i skolan och vi hade lite tråkiga lektioner som t. ex matte och engelska. Sen hade vi franska och min lärare har typ försvunnit så vi fick göra vad vi ville i en timme. På rasten så dampade jag och Sarah på Omar för att han inte gav och choklad och då kallade han Conrad en LLAMA! Mitt lilla rosa får, en llama!? Vad är det för fel på folket idag. Han trodde också Conrad var en tjej. Och när jag sa att han var en kille så sa han 'jaha, så vadå är han gay?'. AGH! Iallafall, efter skolan så gjorde jag mej iordning för att åka och köpa ett fodral till Edmund men jag hittade inga snygga så vi ska leta mer. Men en sak kom med hem till lilla mej. Någon som jag gissa? Jo, Twilight DVD:d kom hem till Emelie idag. Den ska kollas på immorgon för efter det fick jag göra läxor och så raderades allt så jag fick göra om. Jag skulle egentligen läst New Moon ikväll men jag vill inte. Jag gillar inte den nu! LÄS INTE DETTA OM DU VILL LÄSA BÖCKERNA FÖR DET KOMMER AVSLÖJA LITT. Dumma Edward bara drar och lämnar Bella mitt i skogen och ba "ja asså, jag vill inte ha dej. så ja, nu drar jag och kommer aldrig kommer tillbaka,". MEN CP PÅ HONOM. Jag gillade ju Edward och nu dampar han helt. Nej asså jag vill inte läsa IKVÄLL. Men immorn lär det bli något.
NU KAN NI LÄSA IGEN!

Nu ska jag duscha lite.
ISHKPAT!

IGEN

Så nu har bloggen fått ännu en ny design, själv tycker jag att den är bättre än den förra men jag vet ikke vad ni tycker. (: Och nu är inte fäger så där konstig i bakgrunden längre, eller det är den inte för mej vartfall. Nu är det bara footern, blogglov'in knappen och en annan sak (kan inte komma på vad det heter för tillfället) som är kvar sedan är bloggen klar. :D Så vad tycks om den nya designen? (:

FOOTER

Nu ä det så att Emelie och Linnea vill få in en footer längst ner på bloggen, men dom vet inte riktigt hur dom ska göra. Så om du vet hur man ska göra kan du väl hjälpa dom? Du kan antingen skriva en kommentar om hur man gör eller så kan ni mejla dom på [email protected] eller [email protected]. :D

GODNATT

Ville bara säga godnatt, för nu ska jag snart sova. :D

ISHKPAT LINNEA :D


KUL KUL


Förstår ni det roliga i filmen? :D
Kommentera svaret. (:

19 :D



TYCKER ATT DU SKA KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA PYJAMASBYXA! :D

HEADERN

Nu har bloggen en ny design igen, jag vet att den ser lite muppad ut, men för att få bra kvalité på den så måste jag spara headern i png och då ändras fägern på bakgrunden. Är det möjligt vis någon som vet hur jag kan fixa detta? Det skulle vara snällt ifall den personen skulle vilja säga det då. :D Men annars är jag faktist ganska nöjd med designen och det. Även fast det inte är klart. Ska fixa en ny bloglov'in knapp och en ny bild i profilen, eller det kommer kanske få vara samma bild eftersom att Emelie gillar den, men vi får se. Nått blir det vartfall.
Vad tycker du hitentills om headern? :D

ISHKPAT LINNEA


GODNATT!

Vile bara säga godnatt, ska lägga mej in sängen med New Moon och läsa. Immorgon är det skola.
Jag ber, snälla. På något sätt, ska jag inte behöva gå till skolan immorn. Så vitt jag vet, kan skolan gärna brinna upp (I pray it does) och så behöver jag inte gå i skolan på as länge. Men just nu, denna vecka vill jag bara vara sjuk och hes men tillräckligt mcket kraft för att läsa på med boken. Ahhh, skönt att ligga och bara va där. N worries in the world.
PLEASE.


COMEBACK!

I'M ALIVEEEE!
Förlåt för min lilla paus men jag har varit hos en kompis hela helgen och jag är seriös när jag säger; jag har problem. Jag har kollat på Twilight smmanlagt 5 gånger denna helg, lekt 'skulle du hellre' leken Twilight style och läst ut Twilight och köpt New moon denna helg. Jag erkänner. Jag har problem. Men vadå, it spellbinding. Magi liksom. Plus att vampyrerna är ganska snygga dom. ;)

IAF. Trots att jag är lite freaky, hoppas jag att ni fortsätter läsa bloggen. OCH LINNEA JAG SKA BÖRJA SKIRVA. MEN JAG HAR FAKLTISKT HAFT SVÅRT MED GREJS HÄR I DUBAI. Men efter denna helg blire PANG BOOM med hela grejset.

ISHKPAT EMELIE!
Mohahaha, är man beroende så är man.



SPINDELFOBI

Det känns som att det bara är jag som uppdaterar här. Eller nej det känns inte det är så. Och jag som trodde att Emelie skulle vara med på det här även om hon var i Dubai, så kom igen nu Em! Du måste också skriva lite! :D Aja ville bara säga att jag inte är död och att jag idag har ridit. På ridningen så red vi ut, jag fick rida Moa. Hon var faktist jättesnäll, fast i slutet av uteritten så blev hon rädd för nått så hon skenade typ 2 meter. Blev ganska shockad när hon helt plödsligt började "springa" iväg. O: xD Och för en liten stund sen så skulle jag hjälpa min mamma ta ut en påse från ett ganska trångt utrymme i vårat växthus, så när jag är halft inne så säger hon: "Det sitter en spindel på....men du kan ju ta på kanten". Jag fic panik och bara slängde mej ut från växthuset och ställde mej i dörren till huset. Och när jag stog där kännde jag att det började komma tårar i ögonen på mej, asså seriöst spindeln var lixom SÅHÄR stor. Och för er som inte vet så är min största fobi spindlar. Ja men nu ska jag inte skriva nått mer.

ISHKPAT LINNEA! :D

VIDEOINLÄGG


gulligt videoinlägg asså. :D

TÖÖÖÖÖÖÖNT INLÄGG


Vi lekte lite töntar! :D

Videoinlägg kommer snart det laddats upp. :D

KONVERSATION

Jag och Tessie hade lite tråkigt på ea:n så vi började skriva till varandra i min vittrabok:
Tessie: Hej på dej lilla grej. :D
Linnea: Så sej mej vackra tjej är du gay? x)
Tessie: Ja, jag är lite gay din pejj. Så säg mejnu är du själv lite gay? :D
Linnea: Ja, vackra tjej, jag är lite gay. :D

Hehehehe humor. Och "så säg mej vackra tjej är du gay" är en liten bit från en dikt som en på våran skolan kom på. xD

BÄST FÖRFASIKEN!

Är inte den här killen så himla söt och rolig?
Och kan ska sluta göra videosar, det är ju skandal. :(


BILD OCH VIDEO

 

Jag och Tessie hade lite kul när vi hoppade studsmatta. :D

NI ÄGER

19 prenumeranter! :D Det är ju superbra och bloggn är ju inte alls gammal. (: Men vem blir våran 20:e?


TRUDELUTT

skriver bara ett inlägg nu så att ni vet att jag inte är död, kommer skriva lite senare igen närjag sitter vid laptoppen så jag kan lägga upp bilder och videos från idag. :D

FJORTISHÄST, TORNADON & TWILIGHT

HÄSTMÄNNISKOR, och andra människor också, ville bara påpeka att Fjordingen ibland kallas fjordis. Låter som fjortis. Jag vet att jag är udda för att jag pekar ut sånnahär saker, men om man har talefel eller kommer från ett annat land kan det bli lite svårt, och då råkar man kalla hästen fjortis. Sorgligt.


Annars så tänkte jag berätta att jag just varit och ridit. OJSAN VAD ROLIGT. Vi fick rida i STOORA arenan och hoppa, best of all, vi fick hitta på en egen hoppbana och visa upp för läraren. Hon tyckte min var väldigt bra men jag hade lite för vassa kurvor om man säger så. Jag fick rida Cola som övrigt var en lazyass i början men jag fick igång henne lite mot slutet. Men jag dog typ. Det var as varmt och by the by, det var tydligen en tornado på mitt ridställe och det haglade. Jag snackar inte om liten tornade utan det var bilar som drog upp i luften och slängdes ner i marken! Och det var hästar som sprang, dom hittade en av hästarna ute i Al Ain som ligger JÄTTE långt bort. Sen hitta dom en häst med en metall skiva i sig eller något. Tre eller fyra hästar dog och några människor slängdes av sina hästar och en kille blev typ allvarlig skadad. Sen revs stalltaket och dom fick ersätta vakternas lilla "suga" för den blåsts ner! HEMSKT. Som "tur" var dog ingen häst som jag kännde, men stackarna som ägde hästarna.

(Nu kommer Twilight babbel!)
Vi pratar om roligare grejor nu. Idag är det onsdag, immorgon torsdag, vilket betyder sista dagen på veckan (i dubai). Ska kanske sova över hos Carmen som fått Twilight på DVD nu och vi ska glatt s på den. Amagash. Jag venne vad som hänt. Jag tyckte filmen var as konstig nyss och ju mer jag tänker på filmen gillar jag den mer. YAY! Och i November kommer New Moon! Jösses vad dom filmar fort. 1 år emellan! Dumma Harry Potter tar 200 år på sej. Jag kanske blir helt Twilight Fantast eftersom jag hela tiden blir besviken på hela Harry grejen. Dom tar liksom sin tid. Iallafall. Läste till Kapitel 13 igår. MOHAHA. Linnea kallar mej Twilight nörd, kanske lite, men Carmen är på Breaking Dawn (sista boken) och hon har läst alla andra böcker under påsklovet då hon varit i USA, så hon har bara läst på kvällen inte suttit hemma hela dagen och studerat orden. Gash, nu ska jag sluta prata om konstiga Vampyr filmer.
 
"Before you, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars-points of light and reason... And then you shot across my sky like a meteor."


ISHKPAT EMELIE!


JORDBÄVNING?

Förlåt för att jag inte skrev igår, men det var lite fullt upp. Idag har jag vartfall varit i skolan, då hände det inte så mycket. Efter skolan så åkte jag till täby centrum med Beatrice, vi gick runt ett tag och sedan gick vi upp till 3 våningen och satte oss på en bänk. Helt plödsligt säger Bea att det skakar, men jag känner ingenting. Sedan börjar det skaka igen och då känner jag det. Så jag sms Luii och frågar om det skakade hos honom. Och det gjorde det. Då blev vi lite fundersamma. Tänk om det var jordbävning. :O  Inget mer att säga nu så ISHKPAT! :D

HELLODINOSAUR



You like? I like.


NEJ NEJ NEJ!



Ursäkta men va? Va? Asså förlåt men...WHAT?
Ursäkta men för det första sitter dom och dricker i ett sjukhus. Whats up with that? Sen har dom på sej fin kläder, ett till 'what', ska inte dom ha på sej sånna där speciella "uniformer"? Och sen att dom sitter i ett sjukhus fullt med sjuka människor och festar? VART ÄR DOM NÄR PACIENTERNA HÅLLER PÅ ATT DÖ?
Asså. Sjukhus idag. Man vet inte vad man ska tro.




UPDATE: OBSERVERA att detta är ett skämt. Jag är inte helt 'retarded'.

TRALALALA

Nu är jag hemma från bion, eller jag har varit hemma i typ en timme. Vi såg som sagt på Marley och jag. Så grymt sorglig. Innan bion så satte vi oss på McDonalds med varit milkshake. Jag blev så sur för min smakade kaffe och jag gillar verkligen inte kaffe. Sedan när vi väntade på att bli insläppta till bion så såg vi Noah, Maximilian och Felix sätta sej på en bänk vid bion. Så vi ställde oss och tittade på dom för att se om dom märkte nått. Tillslut så såg Noah oss fast han bara skakade på huvet. Det var lite taskigt.. Dumma Noah.. Efter filmen så gick vi till tåget och där satt vi och väntade i typ en halvtimme. Så för att underhålla oss så letade vi upp glasbitar som låg på marken och kastade dom i marken för att se dom gå sönder, vilket liv asså. xD Men sedan kom tåget och då satt vi där..såklart. Och sedan såg jag att Olga satt på tåget, fast jag kännde att jag inte riktigt kunde ropa så jag sa inget. Menmen... Nu ska jag inte skriva mer, ni får ha en fortsatt bra måndag! :D



ISHKPAT LINNEA

BIO

Snart ska jag gå till tåget och möta tessie, för att sedan åka till täby och gå på bio där. Idag ska vi se Marley och jag. Själv har jag redan sett filmen, men jag älskar den verkligen. :D Jag förmodar att måde jag och tessie kommer gråta som 2 små barn under filmen, hehe. xD Men nu måste jag åka. Seeya! :D

GÖRA OM RUMMET

HEJSAN HEJSAN! (:
Kaffe ruset har inte gått bort och eftersom jag är trött på mitt vit och ljus rosa rum så har pappa sagt att jag får göra om lite. Det ska bli tre färger, ljus blått, gräsgrönt och ljus rosa! (:
Kanske låter lite konstigt, men jag tror det kommer bli snyggt. Det ska vara en grön vägg, två ljus blåa och en vit. Sen är gardinerna rosa och kuddar och sånt kommer vara rosa. När vi ska göra det, det vet jag inte. Men att veta grunderna är alltid bra! Förhoppningsvis åker vi till Ikea och köper ett skrivbord när jag kommer "hem" till Dubai. AAAAH jag är SO exited!



Exempel på hur färgerna ser ut tillsammans. (:



Såhär ska jag också ha! Coolt va? Asså en vit gunga istället för en stol vid skrivbordet. Så himmla coolt tyckte jag. Vad tycker ni? Man kan sitta och gunga lite medans man gör läxor (:

ISHKPAT, EMELIE!


COFFEE OVERLOAD

Idag har jag varit inne på stan och köpt mjukisbyxor till yours truly och en kompis. Sen har jag mest suttit inne och gjort inget tills vi åkte in till stan och åt på Pizzeria Ciao Ciao eller något. BÄSTA PIZZERIAN EVER! Jag åt en Hawaii som vanligt och drack två Espressos (stavning?) i efterrätt. HAHA. Jag borde inte dricka kaffe. Jag blir galen och mina ögon blir helt stirriga och jag hoppar runt och sjunger och ja. Mer än vanligt iallafall. Det börjar tona ner sej men jag är väldigt vaken just nu. Bra eller dåligt? Hmmmmm.... I LOVE KAFFE (:
Fråga till er : Hur blir ni när ni dricker kaffe?


OSVARADE FRÅGOR EMELIE.

Såg några frågor någon skickat in lite sent? Men dom ska bli svarade ändå!

Vilka är era favvoband?
Svar: Jag har några favoriter. Dom bästa är Simple Plan, Coldplay, All time low, Paramore, Linkin Park och SJÄLVKLART VANILLA SKY! <333333

Favvo låtar?
Svar: Travelling song - Will.I.Am
Dear Maria, count me in - All Time Low
Umberella - Vanilla Sky
Take my hand - Simple Plan

Vilken stil beskriver ni er själva som?
Svar: Hmmm... asså. Jag har inte direkt en stil. Menar ni sånt som Emo och Fjortis etc.? Finns det någon stil som heter MEGA FLUMM? Isåfall klassas jag som det.

Hur träffades ni?
Svar: Frågan blev svarad i Neahs inlägg. Men jag berättar också. Vi gungade på fritids i typ.. 3:an eller 2:an? Och så börja vi prata om att skolan borde va som nått zoo med tigrar i klassrummet och konstiga grejer. Det var det FÖRSTA som vi gjorde tillsammans. Sen blev vi bästa vänner när vi startade Sweety Klubben som var VIP för dom som hade sånnadär MEGASTORA björnar man vinner på Grönan som står SWEET på. Vi gjorde en koja och hela grejset. HAHA.

TESSIE KOMMER DU IHÅG?

haha kolla vad bea precis skickade till mej! :D



ISHKPAT LINNEA!

IDAG

Tänkte bara skriva ett inlägg om idag, idag var jag vartfall i stan med pappa. Vi gick runt i 3 timmar ungefär eftersom att vi sedan skulle till min kusin som bor i stan. Jag köpte ett par efterlängtade solbrillor och en jacka. Jag är inte så superhappy med mina solbrills men dom var ganska billiga så jag kommer väl köpa ett par till i veckan eller nått. :D Just nu sitter jag och pratar med scott, eller nehe nu skulle han tydligen gå, då har jag tråkigt igen. Imorron är dey sista dagen på lovet, vet inte riktigt vad jag ska göra då. Kanske åka till täby med nån kompis eller nått? Någon som vill? Aja nu ska jag gå.

ISHKPAT LINNEA !

FRÅGESTUNDS SVAR LINNEA

Tänkte att jag skulle svara på frågorna till frågestunden nu eftersom att Emelie har gjort det, annars känner jag mej mobbad, hehe. (:

hur kom ni fram till namnet pyjamasbyxa? :D
Svar: Det var Emelie som kom på det, genom att vi snackade om vad man kunde ha för stallnamn på stallet.se och så sa Emelie "Vad coolt det hade varit om man hette Pyjamasbyxa." Och då besämde vi oss för att heta det. :D

Har ni vår väder där du bor ? :)
Svar: Japp, eller vi har mer än vårväder, vi har typ sommarväder. Det är ju trots allt 19 här mitt på dagen! :D

hur länge till kommer ni att blogga tror ni?
Svar: Så länge vi orkar tror jag, vartfall fram till hösten eftersom att vi har planerat massor att göra till bloggen under sommaren. :D

vad händer i sommar ?=)
Svar: Jag ska framför allt vara hemma med familjen och sedan ska jag åka till Blekinge, Skåne och kanske Danmark, Tyskland och England. :D

vad är eran favorit mat?
Svar: Min favorit mat är nog pannkakor, kommer nog inte ändra det på ett tag eftersom att jag alltid har haft pannkakor som favoritmat. (:

jeans eller mjukisar?
Svar: Jag skulle nog använda jeans till skolan men hemma kan det vara skönt med mjukisar. (:

Vilken sötsak skulle ni (nästan) inte kunna leva utan?
Svar: Hm.. svår fråga, jag tror nog att.....hm jag vet inte....jag får återkomma. (:

Favoritaffär?
Svar: Gina tricot måste det vara. :D

Bästa TVprogram?
Svar: Lost och Desperate housewives.

Hur gamla är ni?
Svar: Jag är 13 snart 14. (:

Är ni bästa vänner?
Svar: KLART VI ÄR BÄSTAVÄNNER. Linnea <3 Emelie forlife! :D

Vilka är era favvoband?
Svar: VANILLA SKY! :D

Favvo låtar?
Svar: Love story och Traveling song för tillfället. :D

Vilken stil beskriver ni er själva som?
Svar: Jag har nog ingen speciell stil. Inte vad jag vet vartfall. xD

Hur träffades ni?
Svar: Det var när vi gick på bällstaberg skolan och vi var på fritids. Så gick vi ut och gungade för båda hade tråkigt. Då började vi snacka om att vi ville göra om skolan till typ nått zoo liknade place. Det är vartfall mitt första minne med Emelie. :D

ISHKPAT!

FRÅGESTUND SVAR!

Förlåtför att jag inte skrivet, men som tur är så har vi sötaste Linnea som skriver lite när jag är borta. Jag har helt enkelt haft MYCKET att göra dessa dagar. Berättar kort vad jag gjort under dessa dagar.

Torsdag: Varit hos Kusinen och firat hans födelsedag. Kom hem ganska sent.
Fredag: Smulans kalas (Neah's hund).
Lördag: PÅÅÅSKFIRANDE! Gick upp tidigt för att göra äggjakt och kom hem super sent.

Iallafall, tänkte ta frågestunds svaren nu. Eftersom Linnea och jag kan ha olika åsikter på vissa frågor så är det enklast om jag svarar på frågor i ett inlägg och hon svarar på frågor i ett annat där hon skriver hennes egna svar. Bra? Då får ni dubbelt svar! Då kör vi igång.

-------------------------------------------
Sara :
hur kom ni fram till namnet pyjamasbyxa? :D
Sv: Det var smarta jag som kom på detta namn som ett skämt. Det var när jag besökte skolan och vi satt på musiken och vi började prata om gamla goda tider då man spelade stallet.se. Då började vi prata om stallnamn så sa jag "Pyjamasbyxa skulle va ett coolt namn. HAHA" och så bestämmde vi oss för att göra en blogg med det namnet!


H A I D I J A K O B S S O N

Har ni vår väder där du bor ? :)

Sv: Haha jarråh. Man kan gå runt i shorts!

Linda

hur länge till kommer ni att blogga tror ni?
vad händer i sommar ?=)
vad är eran favorit mat?
jeans eller mjukisar?
svara ärligt nu ;P

Sv:
1. FOREVER! Nja. Kan inte se mej själv som 40 årig bloggare men några år ska bloggen ha på nacken!
2. Jag ska dra till käraste USA och hälsa på familjen. Sen kommer jag hem och åker på ridläger och kanske en tur till Danmark.
3. Hmmm... svår fråga. Jag gillar stark mat. Kanske Thai-soppa?
4. Beror på. Kanske inte går till en fest med mjukisar men ibland kan det va skönt att gå runt med.

Postat av: agnes&josse

Vilken sötsak skulle ni (nästan) inte kunna leva utan?
Favoritaffär?
Bästa TVprogram?

Sv:
1. DONUTS! Jag KAN INTE (inte nästan) men KAN INTE leva utan dessa älsklingar.
2. GinaTricot kanske? Eller Converse Store (:
3. SCRUBS FÖR MIN DEL! <3

Postat av: Lara

Hur gamla är ni?
Är ni bästa vänner?
:)
Sv:
1. Jag är 12 och ska fylla 13. Linnea är 13 och ska fylla 14.
2. JAAAA! ÄLSKADE BÄSTAVÄN LINNEA! Vi två fårever.

Sådär! Säg till om jag glömmde några frågor! (:

ISHKPAT!


KOMMENTARER?

Vart har alla kommentarer tagit vägen? Helt plödsligt får vi nästan inga.. Så nu idag så får ni ta och kommentara lite extra! :D Och om ni gör det kanske det blir en till tävling! :D

STAAAAN

Tänkte bara säga att jag snart ska till stan så för min del kommer det inte bli så mycket uppdatering idag. Men när jag kommer hem så kommer jag att skriva ett inlägg med ett par bilder. :D

ISHKPAT LINNEA

SLEEP WELL

Tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag går och lägger mej, tänkte bara berätta att vi gör gratis designer till dom som vill. Ni kan kolla på några olika som pyjamasbyxa har gjort. :D

Caroline, Stefanija, Beatrice, Therese

Ni kan kontakta oss på [email protected] eller [email protected] . :D


ÄNNU MER NYTT.

Som ni kanske ser så har blogg förändrats ännu lite mer idag. Det har kommit dit en ram runt bloggen och så är headern lite tillfixad. Hoppas det blev bättre! :D

ISHKPAT!

VINNAREN ÄR.........

Nu har Emelie och Linnea pratat ihop sej om vem som ska vinna. Och dom kom såklart fram till en vinnare, höhö. :D Dom tyckte att de här verkade som det mysigaste och roligare sommarminnet av dom som skickade in, alla andra var ju såklart också superbra och verkade jättemysiga. Själva tyckte linnea och emelie att alla var vinnare, fast det var ju bara en som kunde så priset. 

AND THE WINNER IS.........

*trummvirvel*

SUPERANNA! :D




TÄVLINGEN

nu är det så att vi inte har hunnit välja ut nån vinnare till tävlingen än så vi ska göra det så snarast möjligen, eftersom att emelie åker till dubai imorron igen så måste vi göra det i kväll så jag hoppas att emelie loggar in på msn. nu vet ni vartfall hur det ligger till! :D


HM..

känner att det har varit ganska ouppdaterat idag, så jag måste nog ta och skriva mer inlägg. och EMELIE DU MÅSTE OCKSÅ SKRIVA LITE IDAG! vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag ville bara säga att jag lever. men jag vet inte om emelie lever hon kanske har dött, vad vet jag. :O men jag kan berätta lite om vad som händer imorron, först så ska jag och pappa åka till stan eftersom att vi inte gjorde det idag, och sedan ska vi till min farbror och faster, vet inte om kusin är hemma. menmen. det är nog det jag ska göra imorron. kommer självklart skriva mer imorron om det också kommer det bilder från stan. just nu sitter jag fortfaranade och väntar på att nån kul ska logga in på msn. nu kanske ni tror att jag har suttit vid datan sen jag skrev det förra inlägget, men det har jag inte. höhö kul för er att veta. men nu vet ni vartfall att jag inte är död, och ni får väl hoppas på att emelie också lever.

PUSS LINNEA! :D

 

PÅÅSKIS!

GLAD PÅSK ALLA GLADA BARN (eller vuxna) DÄR UTE! :D
idag är det påskafton och då tycker jag att man ska äta sej tjock på godis, tyvärr så hade jag inget godis hemma eftersom att jag åt upp det igår. idag var jag i stallet som vanligt och vi red för första gången i år ute på utebanan, det var duperskönt. jag fick rida på rafiki och det gick bra i slutet men inte innan jag gick ett spö på honom. sedan när jag kom hem så åkte jag och pappa till stan, eller vartfall halvvägs vi åkte hem när vi fick reda på att alla affärer typ skulle vara stängda. -.- men imorron åker vi istället. :D just nu sitter jag och väntar på att någon rolig ska logga in på msn så jag kan chatta med någon. GLAD PÅSK ÄN EN GÅNG! :D

ISHKPAT LINNEA! :D

PÅSK!

GLAD PÅSK ALLESAMMANS!
Hinner inte skriva för snart ska jag iväg och göra en äggjakts runda! (:

ISHKPAT EMELIE!

SCOTT!

SNART BLIR DU UPPÄTEN SCOTT!!!!
MOHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHA

AWARD



TACK SÅ MYCKET JOHANNA! :D
Jag skickar awarden till: Therese och Erik, kan inte komma på fler, hehe. :D
Skicka vidare denna Award till någon man tycker behöver den. Kopiera bilden och lägg den i ett inlägg. Skriv vilka 5 du vill ge denna award till och länka dom. Skriv sedan i deras bloggar att du gett dom en award!

16 :D

tack så superduper mycket för dom 16 prenumeranterna, men vi vill gärna ha fler. :D



klicka på bilden så kommer ni till bloggkoll! :D

PORSCHIS

kolla den är ju perfekt för min familj! :D

 
 

SMULIS KALAS

hejsan på er underbara läsare! :D idag är det kalas som gäller och inte vilket kalas som helst utan HUNDKALAS! :D smulan fyller nämligen 4 på tisdag, lite sorgligt att hon blir äldre, menmen inget att göra ååååååååt. just nu sitter jag fortfarande i pyjamas och har inte fixat mej alls, så jag ska snart gå och göra mej i ordning, sedan måste jag och pappa åka till ica och köpa saker till smulans tårta. det var nog mäst det jag ville säga. och så vill jag säga att det är super kuligt att vi fick så många besökare igår! :D



ISHKPAT LINNEA

BESÖKARREKORD FFS!

MEN CHECK IT OUT Y'ALL!
Vi har 59, snart 60 besökare och vi har haft bloggen i liksom vad? 10 DAGAR?!
TACK ALLA SÖTA LÄSARE! NI ÄGER!


PICTURE IT






det är fullt otilllåtet att ta bilderna utan vårat medtycke. (:

THE REAL LIFE.

 
 

Någon mer än jag som känner att vi kanske inte är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt normala? Nä, trodde väl inte det.


bloglovin'

Nu har vi skickat iväg ett sms så vi syns på spotlight i 5 minuter. VERY KUL! Hoppas fler klickar (:



You see? Det funkar ju!

NY DESIGN (:

Nu har vi fixat lite med designen om ni inte märkt. Headern blev ju ändrad men ett lite mer dolt filevix är att om man tar muspekaren över profilbilden så ändras den lite (: SO CHECK THAT OUT!

Glöm inte bort tävlingen och frågestunden!
Klicka hääääääär för att komma till tävlingen.
Klicka hääääääär för att komma till frågestunden! :D


SKÄÄRTOORSDAAGEN!

Hej alla lingonsyltsmänniskor!
Idag är det Skärtorsdag eller som jag trodde det hette när jag var 7 - Sjärt torsdag. In honor of this day tänkte vi lägga ut en bild, på inget annat än en sjärt. ENJOY!



I andra nyheter, s har vi precis vaknat och ska någon gång under denna dag ner och äta frukost. Idag ska vi åka till Täby Centrumius och köpa solglsögon och kladkaka. Jag hade en dröm om kladkakor och därför blev jag VÄÄÄÄLDANS sugen på en sådan. Annars har inget hänt idag... Vi har sminkat oss så man inte kan se vår grönhet i ansiktet...

ISHKPAT!


ALIENRYCK

Vi, Linnea och Emelie har länge gömt oss för samhället då vi fruktat att inte bli godkännda av er människor. Men nu, tänkte vi kliva in i ljuset, i hopp om att även ni som blogläsare kan acceptera oss för dom vi är, och fortsätta läsa våran blogg, så som den är. Våra riktiga jag, kan komma som en shock till er som läser bloggen, men vi vill inte gömma oss längre.

Vi är Aliens.
Galna, för att vara exakt.

Men trotts detta har vi lärt oss att dölja denna sida och ta fram en mer männsklig typ av Emelie och Linnea, som föresten var är maskopier av våra riktiga namn. Vi är Athecia (Em) och Coshmino (Neah) och vi kommer från Saturnus och Jupiter där vi bodde tills vi fyllde 0 i människo år. Vi kommer i fred, som sagt i hopp om att bli omhändertagna av er människor som vilka vanliga folk som helst. Men vi vill inte gömma oss längre. Vi är väldigt snälla och äter bara människor som är dumma (Scott, akta dej!). Annars är det grönsaker som gäller. I framtiden hade vi tänkt att ta med våra med-Aliens ner på jorden. Men eftersom vi inte ännu vet hur Homosapiens sapiens reagerar på oss själva än, så vill vi testa det hela sådär, genom att avslöja oss själva för det vi är.
Vi hoppas ni fortsätter läsa, även om våran "grönhet" är lite avtändande.

ISHKPAT (Puss på Saturniska)!

 


O.O

JUST SO YOU KNOW, är det förbjudet att säga Tax och Varsegås ist. för Tack och Varsegod. (:
Det är liksom copyright by EMELIE & LINNEA LUSK!


 

OUUUUUUUTFIIIIIIIIT



Emelie:

Tshirt : H&M
Linne: H&M
Strumpbyxor: H&M
Pommfritt fångare: H&M

Hmmmm... Det blev en riktig H&M outfit idag.



Linnea:

Vittlinne: H&M
Bruntlinne: H&M
Kofta: Gina tricot
Jeans tights: Gina tricot
Grå mössa: H&M
Svart mössa: Åhlens
Pommfritt fångare: H&M

LEXIKON:
Pommfritt fångare = Sjal


VIDEOINLÄÄÄÄÄGG



   
   
   

alla bilder är strängt copyright! :D

MÅNGA SAKER!

nu har vi fixat en nya design/header grej. vi är inte riktigt klara ännu men hitentills är den väl ganska hyfsad ändå? eller vad tycker ni? :D enkel och blåig! :D

angående tävlingen så har vi ändrat avslutnings datumet till den 10 april. klicka här för att komma till tävlingen! :D

och nu är det så at vi tänkte ha en frågestund här på bloggen, vi kommer svara på alla frågor men inte för personliga eller för konstiga frågor. men annars kan ni fråga allt mellan himmel och jord! :D



I LAJK I LAJK

Måste bara tipsa om en suuuperbra blogg! Våran kompis Sandra's (UPPDATERA HÖRRUH!) lilla syster Linda som driver bloggen frazzeh.blogg.se! Myckey läsvärd och kolla in hennes viedoinlägg, mycket bra mycket bra. KYSS!


VIDEOSAR&BILDER FRÅN IDAG! :D

 
 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

det blev mycket bilder idag. (:
och kom ihåg inga bilder får tas utan vårat tillstånd! :D

Näääär jag var ett vårtsvins barn...

När han var ett vårtsvins baAaAaAarn.
Min mage, den var krånglig, det vart inte så lätt.
Det blev tomt på savannen när jag blivit mätt.
Jag var känslig och vek, trots mitt tjocka skin.
Var så svårt, ingen poolare som ville bli min.

Okej. Det där var bara 'for my own pleasure' och för att förvarna er om filmen där jag sjunger hela hakkuna mattata kanske dyker upp här på bloggen någon gång. In other news har något läskigt hänt. Jag gick in på amazon och såg att man kunde läsa första sidorna i några böcker så jag sökte på twilight. Nu kommer det läskiga. Very damn läskigt. I kinda liked it. Its happening, its happening I tell you! Det här lite läskiga har resulterat med att jag bett min kompis Catrine om jag får låna hennes böcker. Iallafall så immorgon ska jag till stan och köpa en present åt min kusin med FRAMFÖRALLT så ska vi på Porsche jakt. Ska bli roligt. Nu ska jag göra något annat.

KYSS!


BLOGGKOLLIS!

Nu tycker jag att ni ska klicka här för att prenumenera på våran bloggis! :D


DADDDDDDY DJ!



kommer ihåg att jag verkligen älskade den här låten när jag var yngre! :D

PUSSSS LINNEA! :D

SOMMARLOV?

seriöst, det känns verkligen som att det är sommarlov och inte påsklov, det är ju typ 20 grader ute i solen. spuerduper skönt! :D pallar inte skriva om vad jag har gjort idag så jag kan ta upp något annat, vet bara inte vad jag ska skriva om. hmmmmmmmm. tralalalalalalalalalalalalalalala. kan berätta att jag har åkt tåg idag. och jag skickade 2 smsbiljetter i onödan! :@ suris jag blev då. menmen, så kan det gå. okej ni kanske inte vill läsa nått mer av mitt tråkiga inlägg, så nu får jag väl sluta skriva. aja nu vet ni att jag inte är död. :D

PUSSSSSSSSSSSSSS LINNEA! :D


REKORD

6 dagar, 41 besökare, 11 prenumenanter! är man bäst eller? :D så skulle vi säga vartfall! :D



men vart har alla kommentarer tagit vägen? o:

GROSA? BROSA?

jag har ett problem, jag kan inte säga rosa längre ? när jag ska säga rosa så blir det alltid g-rosa eller b-rosa. jag förstår inte. o: det började igår när jag skulle säga rosa med jag tänkte på grå, hm. sedan hände det flera gånger, och idag igen. det är ju lite synd att jag inte kan säga rosa eftersom att min favorit färg är rosa, meeeeeeen jag får väl stå ut. tralalalala, tuddilu! :D


grosa pantern?

PUUUUUUSS LINNEA! :D

DO NOT FORGET THE TÄVLING!

NI FÅR IKKE GLÖMMA BORT ATT VI HAR EN TÄVLING HÄR PÅ BLOGGEN! :D
SÅ VA MED OCH TÄVLA NU FOLKET!! :D

klicka här för att komma till tävlingen! :D


kännde att bilden var ganska passande. :D

PUSSSSSSSIS LINNEA! :D



PÅSKMUST?

Nu ska min bror och hans otroligt väldigt super mega udda kompisar ha filmkväll or something. Observera min brors fina svenska.

Men ska vi hyra ikväll ikväll? Översättning : Men ska vi hyra film ikväll?
Simon är lite mer säväliserad. Översättning : Simon är lite mer civiliserad.

Annat än att jag snackar bättra än min 15-åriga bror så observerade jag att de köpt Julmust (kännde lukten!) men till min stora fasa är den gul och det står Påskmust på. Vad är detta för konstigt? Okej. Visserligen har jag vetat i åratal att det finns men jag tycker det är så löjligt. Det är som att nämna om Coca-Cola till Cola-Coca på sommaren?
Fy vad töntigt. Jag står vid min Julmust och ingen Påskmust. Asså fy, låter så himmla töntigt. PÅÅÅSKMUUUST. Fy fasiken vad nördigt. Slår vad om att Johan Palm dricker sånt.

BIZKIT!

 


HAHA! Nej vad sött, och jag satt och garva hela filmen. Önskar Boss gjorde sånthär (minus springa in i väggen).


ÄLSKA!



vi älskar verkligen den här låten och filmen!

 
LINNEA&EMELIE <3 MADAGASKAR

MISSLYCKAT



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
"Dont kill your wife, let us do it!"
OMG HAHAHAH ROFL LMAO HAHAHHAAHA ASG!

Glömm inte att delta i TÄVLINGEN (:

TÄÄÄÄÄVLING

Tjena tjena (:
Nu tänkte vi ha en liten tävling med riktiga pris. Tävlingen går ut på att skriva en kommentar om ett sommarminne. Skriv med bloggadress eller om du inte har en blogg email adress så vi kan kontakta dej om du vunnit.

Tävlingen avslutas 20 April.

Priset är en liten "goodiebag" typ.... den innehåller:

Tvål från Horto Botanico
Två mini pärfymer från Kenzo (rese storlek)
Läppbalsam från Agatha Ruiz de la Prada



Glömm inte att delta! (:

SCHNUF!


TRAFIKSKOLA?



hahahahaha xD

AH HÄR VAREH VARMT!

Oj, det är varmt ute känner jag. Se upp pollen allergiker! Nu ska jag snart åka och klippa mej, ÄNTLIGEN! Det blir uppklippt med tunna toppar. Sen får vi se om vi hittar någon present till kusinerna. Ska också se om jag kan hitta en bok där i Arninge (jag ska klippa mej där). Höööömmmmm, pallar inte skriva mer nu. Ska klä på mej nu, HAREH GÖTT I LINGON SKOGEN!

(känner mej udda idag som ni kanske märkte på den där sista 'lingon skogs grejen')

Emelie skrev detta inlägget btw!

POLLEN?

tjaaaaa fooooolks! :D måste bara påpeka att det har börjat flyga fram pollen från träd och sånt som "ger ut" pollen. jag känner av det vartfall, äre bara jag som gör det? men iallafall, idag har jag ridit och då fick jag moa. jag var superduper sur över att jag fick henne fast sen när vi väl började rida var hon faktist jättedukitg. :D nu ska jag snart ta en dusch och sedan ska jag till emelie, där ska vi ha filmkväll och se på filmer. xD förresten vart har alla kommentarer tagit vägen? :O

PUUUUUUUUUUUSS LINNEA

ARE YOU SURE ITS NOT REAL?

Detta är AMAZING. Jag fattar inte hur en människa kan ha så mycket skill? Detta mästerverket är gjord av en kille som flyger runt i världen och ritar med krita på asfalt. WOW.

 

Cool much? I think so.


MY STATE IS A PINK STATE



California HEART pink (:


TÄVLING

vi har en tävlig på gång här, vi har inte riktigt funderat ut vad den ska gå ut på, men snart kommer det en tävlig vartfall! :D

glöm inte att kommentera för fullt! och börja prenumenera på bloggen på bloggkoll! :D


VAD KUL MAN HAN HA NÄR MAN HAR TRÅKIGT



hahahahaha xD

PUUUUUUUSSSSSS LINNEA :D

WALKY-TALKY

Idag har jag varit med Johanna. Det började med att vi gick ut lite (very varmt today) och så såg vi värsta coola trädkojan som vi satt i. Sen hittade vi hennes walky-talkysar så jag gick hem och hon var kvar hos sej och vi satt och snacka i dom. Sen kom hon hem till mej och så sa jag att hon skulle säga typ "gå 40 steg åt vänster och sedan sväng höger och ta 10 steg". Så gjorde vi det och så stog vi och prata genom WTarna och då var det någon unge som bodde där på gatan som hade en walky talky också som började snacka genom sin med oss! Så börja han kaxa och grejs och vi satt och skratta och försökte få reda på grejer om honom. Han lät som en liten tjej men det visa sej va en kille som går i 5:an på Vittra. Så skulle jag hem och då såg jag honom stå med sina kompisar och så kolla dom lite på mej och viska sen kubba dom och typ kom tillbaka och stog och kolla och så vände jag mej om och då kubba dom och typ gömde sej hemma! HAHA.

KYYSSSSSSSSSSSSSSSSS, EMELIE (:

VAAAAAARMTTTTTTT

erkänn att det har varit grymtigt varmt idag? det var typ 20 grader varmt i solen här! :D mysigt värre, nu har jag precis kommit hem från en cykeltur med smulan och det var jätteskönt! :D och nu kom jag på att jag måste ringa emelie eftersom att hon ringde förrut och jag inte var hemma så nu får jag ringa... så nu har jag ringt, det var mycket intressant fakta att veta eller hur? xD meeeeeeeeen, idag så var jag med tessie och bea i täby centrum igen för att titta på haremsbyxorna. hehehe ni kanske tycker dom är huuur fula som helst, men dom är faktist ganska snygga när man själv provar dom och dom är faktist hur sköna som helst! :D ska nog köpa dom på söndag tror jag. men nu har jag inget mer speciellt att skriva så ni får ha det så bra! och juste nu är det PÅSKLOV!!! YAAAAAAAAAY! :D
hejdå! :D

*ASG*



Fy vad fuuuuuuult! 97:or alltså, dom ger sej inte?
(Johanna är ett undantag)

Sista inlägg

Bara för att jag var tvungen att skriva ett sista väldigt onödigt inlägg.
GOODNIGHT,
SLEEP TIGHT.
DONT LET THE BEDBUGS BITE!
Seriously though, the bedbugs can be a problem...


SCRUUUUUBBBSSSS

Jag Emelie Mård är ju ett väldigt troget Scrubs-fan då jag äger alla säsonger utom 8 som nu går på TV i USA och kollar på episoder flera gånger i rad vilket resulterat med att jag kan många repliker i denna väldigt humoristiska serie. Haha, mycket bra ordvall I GOTTA SAY. Men folk har sagt lite sorgliga saker om säsong 8 som tydligen inte är lika bra som alla hoppats! Tydligen är det nu mer fokus på allmäntjänstgörarna (or something) eller "the interns" plus att i vissa episoder har dom helt tagit bort JD som är hela grejsimojsen i hela grejsimojs serien! Sen är den tydligen mer humor än drama nu också. Även fast humor är det som drar mej till serien mest, så är det ju i grund och botten en humor/drama serie och om man tar bort draman är det inte samma sak. Detta är bara kommentarer från andra människor då jag inte sett säsongen själv. Men den 6 april börjar det i Dubai... urgh jag missar två episoder. DAMP. Den... äh 12, 13, 14, 19:de så ska jag uppdatera med egna åsikter.
Vad tycker läsarna själv? Har ni sett något av säsong 8 eller är ni allmänt ointresserade i Scrubs?




Sen har ju Zach Braff (JD) växt skägg. MINUS!

LITE BILDER FRÅN DAGEN






WOOOOOOHOOOOOOOO!

linnea och emelie känner sej väldigt glada, för vi har 6 penumenater på bloggkoll efter 2 dagar och redan 24 läsare! :D KEEP IT UP FOLKS! :D


HAREMSBYXOR?

Hejselihejshej! Idag var jag med Linneapea och Bea i täby centrum. Först käka vi lite på "macis" som Tessie kallar det. Sen drog vi till dinsko och kollade på lite snygga skor och jag hitta ett par jättefina men dom kostade 400 så det fick bli en annan dag...... Sen gick vi in på Ginatricot och jag köpte ett par jeanstights och sen träffa vi Tessie där inne så vi hängde lite med henne och så kolla vi på sånadär fula haremsbyxor och dom visa sej va supermysiga och inte alls sådär fula! Så ett par mörkrosa hängde med mej hem och alla andra la undan sina byxor (tessie lite overprotective över sina bruna så ingen annan fick ha!). Sen fick vi lite brottom och sprang till tåget och så vare försenat!!! :( Men vi kom hem iallafall och nu sitter jag här i mina very comfortable rosa haremsbyxor.
KYYYYSSS!

TUGGUMMI! :D


ser vi inte ut som tuggummibollar? :D

KUL KUL! :D

det är väldigt trevligt att vi har fått så många kommentarer redan! :D så FORTSÄTT KOMMENTERA MÄNNISKOR! :D
och följ gärna bloggen med bloggkoll, det blir enklare jag lovar! :D


KÄÄÄÄÄÄÄRLEK!


VI HAR KUUUUUL! :D





   

   

   


 

bloggkoll! :D

Följ min blogg med bloglovin :D

NY BLOGGIS U KNOW! :D

TJAAAAAAAAA! :D nu äre så att jag och emelie kännde för att göra en blogg tillsammas och nu finally hittade vi ett bra namn! PYJAMASBYXA! :D bra va? (: snart ska vi gå ut ett tag eftersom att det är så fint väder. sedan så kanske vi lägger upp ett videoinlägg, kul va? :D men nu ska jag inte skriva nått mer, kommer ett inlägg senare också. men HEJDÅ! :D //Linnea


RSS 2.0