FLOWER IS A PLAYSTATION 3 VIDEO GAME



- LiNNEA

I CAN'T BAKE

Och detta händer när Emelie Mård försöker baka. Mhm, fail.

JAG HATAR SO

Ew ): Jag sitter på arabiskan och det luktar inte alls fresh här inne. Jag hatar arabiska, liksom meningslöst ämne or what? Kommer jag någonsin använda språket eller eftersom alla kan engelska här? Waste of time.

Nu kom min SO lärare in. Jag hatar honom. Hatar. Han är so boring, och han skrattar åt mej när jag svarar fel. CP gubbe ):
Efter skolan ska jag åka till vetrinären (intressant?) och sen ska jag till gymmet (: Dags att bygga lite muskler hahaha.

OMG det är bara 7 veckor kvar till sommarlovet (: LALALALA! Snart får jag lämna detta hemska land! (: 

JAG HATAR SO

Ew ): Jag sitter på arabiskan och det luktar inte alls fresh här inne. Jag hatar arabiska, liksom meningslöst ämne or what? Kommer jag någonsin använda språket eller eftersom alla kan engelska här? Waste of time.

Nu kom min SO lärare in. Jag hatar honom. Hatar. Han är so boring, och han skrattar åt mej när jag svarar fel. CP gubbe ):
Efter skolan ska jag åka till vetrinären (intressant?) och sen ska jag till gymmet (: Dags att bygga lite muskler hahaha.

OMG det är bara 7 veckor kvar till sommarlovet (: LALALALA! Snart får jag lämna detta hemska land! (: 

ROLLER COASTER FAIL





HAHAHAHA . .

JAG MÅSTE BERÄTTA EN HEMLIGHET

Jag har länge försökt dölja denna hemlighet, men det har varit svårt. Så nu tänkte jag gå ut med en hemlighet jag länge har fått bära på. Och denna text kommer bli väldigt jobbig att skriva, men här kommer det.

Jag är egenligen fet. Jag väger cirka 115 kilo och jag redigerar alla mina kropps bilder. Jag lägger ner VÄLDIGT lång tid på bilderna eftersom att jag vill få bästa kavlitén på dom. Men nu pallar jag inte hålla på med all denna skit längre. Jag lägger ner. Jag måste få ut detta. Och för att ni ska tro på mej så kommer här en bild;


Jag vet att ni gillar att mina tofflor är med på typ ALLA bilder.
- LINNEA

UPPDATERA DIN SPOTIFYPROFIL.




- LUSKI


CHEERIOS!

Hej (: Mm, jag vet - jag suger på att updatera. Det har blivit ett ganska stort problem faktiskt ;/ Men jag har precis fått min kamera laddare och då blir det roligare att blogga (: Ska försöka ta massa filmer för er som är nyfikna på mitt Dubai-life och sånt också, fun right?

Så jag har upptäckt en jätte bra TV-serie som heter Glee :) Vet inte om den visas i Sverige, men jag har drogat den i några dagar nu. Glee = underhållning de senaste dagarna. I grunden är det en typisk high school show med amerikanska fotbolls spelare, cheerleaders och hela gänget. Trots att jag är lite challenged så har jag fått värsta lusten för att testa cheerleading nu! Ska bli lite starkare (hahaha gymmet here I come) och sen så hoppas jag att Sarah kan lära mej lite tricks (:

Men seriöst nu ska jag till gymmet varje dag, min svaghet börjar ju bli läskig. Onsdagar till Lördagar kör vi på då (:

Nu ska ja kolla om min kamera laddat klart! Bye bye!
ISHKPAT!


PORSSCCHIIIII


Haha nån som blir förvånad?

- LINNEA


WWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE


Jag köpte typ världens mysigaste tofflisar idag ! (:
- LINNEA

SELLYOURMOTHER.SE

Idag så var jag först på nova med Hannah, Tessie och Nejla, vi fixade håret och lite sånt. Sedan så drog jag ocj Tessie till Grönan och där hade vi massa trevlans. (:



Linnea, Therese, Nejla, Hannah (:



HAHA WTF på första bilden ..

- LINNEA


bajs

Axel och Daniel är taskiga mot pyjamasbyxa och säger att den är tråkig.
Det är attans elakt. ):
- LINNEA

JAG FRYSER SÖNDER :(


Just nu sitter jag och översätter SO uppsatsen från svenska till engelska. Det är bajs tråkigt. Och det går assegt. Och så är det svinkallt i mitt rum. Det är lite sorgligt. :(
- LINNEA

LALALALALALALALALALAL


JUST BECAUSE WE ARE COOL


SPANA PÅ VALAR


Hej. Nu sitter jag i skolan och ska skriva om Australien. Det är ganska tråkigt. Hejdå.

- LINNEA


I HATE WEDNESDAYS

Jag hatar onsdagar.
Det finns inte mycket bra med dom. Vi har alla tråkiga lektioner idag, plus att lunchrasten blir dubbelt så ointressant eftersom Sarah hjälper till på dagiset och jag vill inte följa med. Alla andra människorna som jag kan tänka mej hänga med verkar antingen  vara sjuka eller så är dom alla ute och spelar fotboll. Inget händer efter skolan heller som är väldigt intressant, så det blir ännu en dag att antingen 1. stanna inomhus och kolla på TV eller 2. gå till gymmet :/ Grejen med att gå till gymmet är att jag bara är där en timme, plus att min iPod inte är laddad och man vet aldrig när dom har på teven.

Det enda bra med denna onsdag är att idag ska jag rida (: Jag bad om att få rida Asaghir denna vecka och det verkade som om det skulle funka. Men allt är inte väl med denna onsdag, jag måste stanna i skolan till typ halv fem. Fun?

Klaga klaga klaga . . jag vet ;/
Nu ska jag surfa the internet, ISHKPAT!

ANOTHER WINNIE THE POOH QUOTE

"Pooh," said Piglet. "You have a lot of friends, don't you?"
"Yes," said Pooh. "But only one Piglet."


THE BEST OF FRIENDS ARE FOREVER


BACON, ANYBODY?



Varför inte fresha upp andedräkten med lite bacon mints? Eller ersätta granen som hänger i backspegeln mot några bacon skivor! Det låter väl FRESH?



Ew hahahaha?

ETT LÅNGT INLÄGG, FÖRLÅT

Vi var precis på svenska ambasaden här i Förenta Arab Emiraten. Den ligger typ 2 timmar bort så jag fick åka från skolan tidigt. Jag var där och förnyade mitt pass så jag kan flyga (: Hoppas att jag inte ser ut som en total mupp, men att se lite retard ut ingår ju nästan i pass foton (;

Nu kommer det töntiga med det hela, så fort jag klev in i kontoret där som tar bilderna till passet kände jag för att gråta. Väggarna var klädda mej svensk konst, all text var på svenska och människorna pratade ju svenska; det kändes som jag äntligen kommit hem, men jag visste att så fort jag klev ur kontoret skulle jag komma tillbaka till Dubai. Don't get me wrong, även fast jag skrivit att Dubai är hemskt är det bara för att jag jämför det med något jag älskar så mycket. Många skulle säkert digga Dubai, men när jag tänker tillbaka till kylan, lukten av granar, dom ljusa kvällarna på sommaren och framför allt mina vänner så känns Dubai som den sista platsen på jorden jag skulle vela bo. Visst, jag har vänner här som jag aldrig skulle träffat om jag inte flyttat hit, och jag älskar dom så otroligt mycket - men jag passar inte in här. Jag ångrar absolut inte att ha flyttat hit, men efter två år inser jag att jag inte riktigt går ihop med de flesta av dessa människor, jag är inte som dom.
Jag vill inte vara här längre. Jag vill inte bli instängd i detta land som något sorts djur i en bur. Allt jag vill, är att få komma hem. Tillbaka till kylan, regnet och allt det där som ni svenskar klagar på hela tiden. I just want to go home.

Jag vill verkligen skriva av mej alla mina känslor, men jag har försökt klämma in några i detta ganska långa inlägg. Förlåt, jag vet att många av er inte orkar läsa långa inlägg eller lyssna på mina gnäll, men jag måste berätta hur jag känner i bloggen . . . ingen annan verkar lyssna.

JUST BECAUSE I'M LOSING DOESN'T MEAN I'M LOST

Tjenare :) Idag ska jag få åka från skolan EXTRA tidigt för jag ska skaffa mitt pass. BOOYAKACHA!

Så igår hade jag drama, så jag och Sarah satt brevid varandra och övade repliker. Så kommer någon typ 11 årig arab och sätter sej framför oss och bara sitter och stirrar en stund. Så jag ba, "Yea . . this is exciting". Så börjar han fnittra, och sen skratta, och sen garva, sen börjar han typ sluta andas och typ damp garvar. Senare kom han upp till Sarah och ba, "Oh I can't wait til I make out for the first time" och kollade på Sarah lite så där GRRRR. Gulligt, ellerhur?

Men nu sitter jag i skolan och försöker se på youtube, men det går ju inte riktigt så bra. Dom har blockat det ):

Jag har inget intressant att blogga om så ni får en sexig bild på min älskling (:
F*n . . jag hittar ingen.

GOOD MORNING

Nejla den grodan tvingar mej blogga (eller okej nej det gör hon inte, men nästan.) så jag antar att jag får göra det nu.

Men jag har som vanligt inget att skriva. Sååå aaaah jag får väl helt enkelt berätta om vad jag gjorde igår och idaaaaag.

IGÅR:
Jag och Nejla var på bio och såg Alice i underlandet. I know vi är sega med att se den filmen. Men den var väldigt bra, inte JÄÄÄÄTTTTEEEEbra, men den var bra. :D Filmen var väldigt brutal vartfall, men det var coolt. (:
Efter filmen så gick vi runt och letade efter en toa som jag kunde låna nånstans, men det fanns ju typ ingen. Men till slut så kom vi in på nån klubb som lånade ut sin toa till mej. Och snubben som jobbade där var iiiiiiiinnnttteee trevlig. Det var attans sorgligt. Blablabla.



IDAG:
Jag och Nejla åka ner eller upp kanske? Till ip och gick där på spåret med Muffins, det var trevlans.
Lalal nu jag inte veta vad jag skriva.

- LINNEA

VERKAR SOM ATT PHILIP GILLAR JUSTIN BIEBER ;)

¨
Haha feel pwnd. 
- LINNEA

SEXY OSTRICH

Hey :)
Sitter hos Sarah nu, vi har pluggat och gjort en video :) Jag säger bara att jag är den sexigaste strutsen ON EARTH.

I övrigt har jag också ritat en bild på Sarah där hon sitter på en häst. Jag skulle märka bilden så jag frågade Sarah, "What do you want your horse to be named?", och vad svarar hon? - "Mustasche".

Idag kollade jag på Lassie, fy vad jag saknar Amerika när jag ser den ;'( Samma med Hannah Montana filmen, som faktiskt är en j*vligt bra film!

By the way, är det bara Dubai som har problem med youtube? Eller kan ni komma in på youtube i Sverige, för alla människor här i Dubai verkar ha problem att connecta.

ISHKYYYY ;)
- EMELIE


Inte för att bilden har något med inlägget att göra, men hey sexy :)

MY WORLD

Nu tycker jag att Nejla kan smsa mej och säga att jag kn komma ut till henne så jag slipper sitta här inne och ruttna.

Detta var ett ytterst kuligt inlägg måste jag påpeka.
ISHKYYY LINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEA

YOU SMILE

HALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO
Jag måste först bara säga att det är ypperligt irriterande. För det sticker i min arm hela tiden. Känns typ som att massa myggor sticker ner sin sån där sak i min arm (haha misstolk?) . -.-'

Denna dag har inte varit så kulig. Har haft ea typ hela dagen i skolan. Så jag satt och försökte skriva på min engelska uppsats. Men jag hade inte tillräckligt med kraft för det, så jag kom inte så långt. Menmen, jag får väl försöka plugga lite till nu snart.

Brölbrölbröl.

Imorgon ska jag och Nejla på bio antar jag. Det kommer bli naaaaajs. (: Vi ska nog se på Alice i underlandet om den fortfarande går. Hoppas det iallafall.

Sen på söööndaaag ska jag, Tessie, Bea och Tessies syster åka till grönan och skaffa guldkoooooort. (:

ISHKPAT
- LiNNEA


CITIZEN SOLDIER

Hejs, ni kanske märker att jag sällan bloggar om helgerna. Har aldrig tid :/
Jag har iaf varit på två friidrotts "tävlingar" eller vad man ska kalla det, och haft picnik med Sarah och Carmen på stranden. Carmen ska sova här ikväll så hon är påväg hit nu :)
Denna helg fick jag 150 dhs av min farmor & farfar :) Jag ska spara så jag kan köpa en flip kamera, good stuff. Dessutom så har whatadayderek på youtube kommenterat på en av mina bilder på dailybooth :) Denna vecka går bra! Men nu ska jag kolla på whatadayderek, ISHKY! ;)
- EMELIE

I'M DRIVIN AROUND IN MY MOM'S RIDE



FIGHT FOR THIS LÖÖÖV

HALLOOOEE!
Nejla sa åt mej att blogga, och eftersom att jag är snäll så gör jag som hon vill. :D

Dagen kortfattat:

Det var ingen unge där ute som vågade fråga mej och Nejla om vi ville köpa majblommor. Och jag vill ha en. Är vi så läskiga? ):
Nejla och jag var fett feta, vi köpte två glassar på typ en kvart.
Vi fick tillbaka en 10a för glassarna. Och det var en från 2009. Den var fett cool. Jag bestämde mej för att spara den.
Men såklart så kunde jag inte hålla mej och köpte värsta fula lilla Nalle Puh mobilsmycket för den 10an.
Sen blev vi smala igen genom att gå värsta långa promenixen.

Lite senare skulle Nejla till tåget.
Men det var bara 5 minuter kvar.
Så vi fick springa, eller nej, Nejla fick springa. Jag cyklade. MOHAHA
Sedan cyklade jag tillbaka hem med SMUUULAN.

Smulan fyller 5 år idag btw. :D

Och detta inlägg tog ungefär en halvtimme att skriva. o_o Seg?

Nu ska jag gå och hitta nått jag ska ha på mej imorgon.
ISHKYY LUSK

'SUP?


Påminn mej om att jag måste ge denna till Lusk när jag kmr hem ... jag har glömt annars hahah.

LITE ÖVERDRIVET?


"shes a fukn sluuuuuuuuuuuuut" - Naomi

Detta är en av bilderna jag hittade när jag satt och flitigt googlade bilder på kändisar att photoshopa mej själv in in. Under bilden fanns det säkert runt femton kommentarer som liknade den ovan. "She's a hoe! So ugly!" skrev många av människorna . . Man börjar undra? Bara för att man är avundsjuk behöver man väl inte kommentera på bilder och kalla personen en hora? Är man en slampa för att man har turen att få ta bild med en snygg kändis? Visst, när jag ser bilder på tjejer som står brevid Jack Barakat eller Shia Labeouf blir jag klart avundsjuk, men jag har aldrig tänkt "MEN FY VILKEN HORA!" när jag ser bilderna?

Tjejen i bilden ser ut som en helt vanlig tjej enligt mej, inget överdrivet smink, trashiga kläder eller sönder blonderat hår, det hade varit annat om hon stog där med stor slitet hår och näst till inga kläder? Men hon är f*n bara en normal människa, och jag tycker det är lite överdrivet att kalla henne en hora baserat på hennes väldigt average utseende, ellerhur? Det låter bara patetiskt.

Sluta klaga på andras utseende bara för att ni är avundsjuka. Jag är säker på att ni har bättre saker att göra än att kritisera varenda tjej som någonsin tagit en bild med en kändis?
ISHKY, EMELIE (;

I LOVE YOU SHIA


Ähm, proffsig edit, right? ;)
ISHKY, EMELIE :)

ASDFGHJKL

Hallå (:
Idag är en seg dag, jag känner det på mej. Somnade runt 11 & gick up 6, drömde mardrömmar och vaknade flera gånger. Så jag somnade i bilen på väg till skolan . . vet inte om jag orkar köra hela dagen, jag vill bara sova. Jag drömde att jag bode på ett sjukhus och att the vare en phsykopat som dom fick fästa på en madrass och lägga under min säng. 

Sarah och jag sitter nu utanför mitt klassrum och väntar på att vi ska få gå in. Jag vill sova i min myshörna. );

F*n vad jag va gnällig jag va,
ISHK

KINGS AND QUEENS OF PROMISE

ALOHA :)

Idag har jag varit värsta djurvännen. Hittade en liten kisse som såg så sjuk ut så jag ringde min kompis och vi åkte till vetrinären och skaffade medicin till henne & skaffade mat och en säng åt henne :) Call me Ace Ventura why don't ya?

Oh oh wohoe :) Har druckit lite te och kollar på Scrubs nu. Sitter också och kollar min twitter konstant i hopp om att davedays svarat på min tweet.

Skulle tagit en bild, men jag har precis duschat - ingen vacker syn!
ISHKPAT!

OLDDIIESS



söööt.


HAHAHAHHA


PHILIP IS THE BEST GUY EVER BORN

HALLOOOÅÅÅ
Först måste jag bara säga att det inte var mitt val att sätta dit den rubriken.....

Denna dag skulle egentligen bli en av mina pluggadagar. Och det vart ju rätt lyckat. -.- Först kom Farmor och var här ett tag. Sedan började jag spela lite sims eftersom att jag precis installerade det till min dator och jag har inte spelat det på typ 20 år!
Sedan så sa Philip till mej att jag var lat. Och då blev jag ju tvungen att visa att jag inte var det. Så då tog jag en springtur. Och nu är klockan såhär mycket. Och hur mycket plugg hinner man på typ ingen tid alls?
Jaja jag får väl försöka plugga lite efter detta inlägg iallafall då.

Här kommer lite bilder som jag har tänkt lägga upp innan mej jag inte har hittat den där grejen som man laddar upp bilder med från mobilen, så det hända aldrig. Haha konstig mening? Och så kommer det 3 eller 2 bilder från min lilla springtur för att bevisa att jag verkligen var ute och sprang.

Först bilderna från idaaaaaaag:

Mongolid bilder? Speciellt mongolid på andra bilden, där det ser ut som att mina ben sitter ihop och jag inte har några armar.

Jag hittade värsta gulle blomman nånstans i ingenstans. (:

WALLAHALLAHÅÅ:

Sämst bild, men det är den lilla förändringen i mitt rum. Om jag ens har berättat att jag har flyttat in med min data i mitt rum? Jag kommer inte ihåg.

Nån tråkig mattelektion:


AND SOME FOTBILDER:



EMMISFEEEEST:



- LINNEA

PHAT AS HEY-ULL

Sarah; "In Australia you ride kangaroos, in America we ride fat people".

Michael; "What do priests do?"

Sitter i skolan på min dator och lyssnar på mina kompisars ytterst underhållande konversationer. Citatet ovan är två exempel av en av de underhållande sakerna dom kommit fram till (:

Jag får damp för min iTunes har inga pengar på den och jag vill ladda ner The Last Song ): Youtube är blockat också så jag har typ ingen underhållning idag. Tänkte kolla på WhatadayDerek ):

Nu ska jag försöka komma på ett sätt att komma runt brandväggen. Dom har blockat hemsidorna jag användt förut så det blir lite svårt nu . . .

ISHKPAT!


I FUDGING MISS YOU



- LINNEA

I'M AWESOME


Denna låt finns inte på Spotify, det är sorgligt.
- LINNEA

I'M AWESOME.

NEJLANEJLANEJLA

(BRÖÖL NEJLA ÄR EN DUM LITEN UNGE SOM TVINGAR MEJ TA BORT BILDEN PÅ HENNE ! surgris)
Bara jag som inte kan tänka mej att detta är Nejla?
- LINNEA

HAHAHA


Oh, Tessie kommer du ihåg den här bilden? x)
- LUSKEN

AS MUCH AS I MAKE BELIEVE

Detta är ju nästan patetiskt, jag är inte bra på att blogga alls. Sorry guys :/
Vad har jag gjort i helgen då?

TORSDAG: Åkte och kollade på bio med Pappa. Vi såg How To Train Your Dragon :) Such a good movie. Jag älskar dreamworks filmer!

FREDAG: Pallrade mej till Sarah's hus och kollade på Halloween II. Äh, udda film? Sen drog vi till Dubai Mall och träffade Sarah's boyfriend Justin :) Vi kollade på Cop Out, hahaha vilken skön film. Sen satt vi i två timmar och väntade på min skjuts hem, gulligt va? Vi sov hos Sarah iaf.

LÖRDAG: Vaknade och drog till Oasis Mall och käkade brunch. Jag irriterade mej lite på dom som jobbade där för jag frågade om jag kunde få kvittot och dom ba "OKE OKE" och så väntar man i typ 10 minuter och inget händer? Så jag fick gå upp till idioterna och be få betala och så ger dom mej menyn? Retards. Tillslut fick jag betala iaf. Dom körde hem mej och jag tog en dusch och har suttit vid datorn i några timmar och jammat till Daveday's nya låt :)



Best song evar :)
ISHKPAT!

KÄRLEK TILL DEN HÄR LÅTEN


Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio.
- LINNEA

DESSA 3 FILMER VILL JAG SE NU




- LINNEA


VI FINNS PÅ SAMMA JORD


Nu vill jag se på Tarzan :o
- LINNEA

I WILL FOLLOW YOU INTO THE DARK

TJENA ALLA GLADA!
Just nu sitter jag och pluggar hemkunskap, det är attans tråkigt. Men jag får typ ågren när jag tänker på allt jag INTE har gjort klart i skolan, så jag vill verkligen få det klart nu.

Allafall så började jag min dag med att städa mitt rum. Kände att det var attans ofint här. Så jag fick ett litet ryck och började städa, men det var skönt att få det rent här och ha massa skit slängda all over the place. Men nu är det vartfall rent, så det känns bra. (:

Men nu ska jag fortsätta med kemkunskapen. (;
- LINNEALUSK

THAT NASTY BOOGIE BUGS ME

Jag vart ju så attans trött igår efter att jag kom hem från stallet att jag typ somnade direkt efter DHW, så jag hann inte skriva nått eller lägga upp några bilder. Så jag tänkte göra det nu istället.

Igår var jag ju i stallet med Tessie, vi var där i ungefär 12 timmar. Och jag måste säga att det nog var det tråkigaste jag har gjort på länge. Eller det var vartfatt tråkigt från kvart över 8 till typ 3 på dagen. För då var inte hästarna inne, så vi tog en promenix på 1½ timme. Och det kändes väldigt bra faktiskt.

Efter ett par timmar så var det våran tur att rida. Och jag fick rida Trocadero. (: Vi hade en vikare också, och hon behandlade oss som typ 3 åringar. Det var inte alls kul. Hon trodde typ inte att vi visste hur man fattar galopp ens. -.-


Jag är inte så insatt på vad dom stora hästarna heter. Hehe.

Mina fötter. Chicko, ser ni nått annolunda med den bilden? Och Brownie. (:

Chicko. Nån häst. En till häst. Och Brownie igen. (:

Haha naw. Myror o_o. Och Paloma. :)

Stackars hestar som måste käka i vattnet. Rätt odjupt. Blanka stöövlar. (;

Fett snygga. (;

Haha kolla vilka sööta. (:

Usch kolla, vi hittade värsta ryggraden. o_o

Det hade bildats värsta sjön på en äng. Där har det aldrig varit vatten förrut. o:



Tip Top, Trocadero, Plopp och Pepsi. (:

Lusk och Tuss, Valle, Jag och Trocadero (cp bild.) (;

Bilderna är klickbara. (:
- ISHKY LUSK

I CAN'T THINK OF A HEADLINE

Hejs (: Ska snart till skolan men jag tar inte med datorn så det lär inte bli något bloggande. Fy jag vill inte åka dit ALLS, magen svider typ och jag är svag :/
Anywho, Sarah va här igår och vi lekte lite :) Vi cyklade till stranden och tillbaka (aldrig igen), gjorde mat och kollade på Twilight. Jag började nästan gråta av att jag garvat för mycket när Edward säger att han typ smygit sej in i Bellas rum i flera veckor och kollat på henne när hon sov. Hahah, vadå våldtäktsman?
Bilden jag ville lägga upp försvann så vi tar en sexig bild från i sommras :)

TITANIC WAS CALLED THE SHIP OF DREAMS

TJATJA.
Nu tänkte jag lägga upp bilderna från igår när jag var i stan med Nejla och Bea som kom sen. (:







Det är ju inte lite pinsamt att Ben10 är längre än mej.





THE EMOTRAPPA (:



Fett sexigt.

Kolla vilken liten pluttig converse. (':


Hmm, råsnyggt verkligen. ;)

Denna vill jag ha i mitt rum. <3


Varför köpte jag inte denna ? ):


Detta är första gången jag gör ett sånt där streck.

Idag var ju jag vartfall med Tessie. Vi hade det attans trevligt.
Imorgon ska vi åka till stallet vid typ 09.00 och kolla när folk rider. Och eftersom att Sofia vill att jag ska ta med kameran så tänkte jag göra det. :D
- LINNEA

(Nu blev jag attans sugen på att se Titanic.)

PÅSKSKUM

Idag är en tragisk dag för Stockholm.
När det nu har varit fint väder och varmt i flera dagar. Så är det nån jävel som bestämmer att det ska snö IGEN !
VAD I HELSKOTTA SÄGER JAG BARA.
Vi är inte värda all denna ful snö. Man blir bara så attans ledsen av att se den.
Men nog med all denna dysterhet.

Snart ska jag ta tåget till Tessie, vi ska se på avatar och käka äpplen (bara för att vi är hälsosamma). :D Sen ska vi väl göra nått annat antar jag.

Nu ska jag gå och samla ihop äpplena.
ISHKYY PISHKYY PEACH :D

ROFLMAO

Why pigs are better than humans :)
theoatmeal.com is my new favorite website.


DREAMS DON'T ALWAYS COME TRUE

Imorse när jag vaknade ville jag verkligen bara gå tillbaka till sömns. Jag hade en sån där underbar dröm man bara aldrig vill vakna upp ifrån . . allt var så perfekt. Jag har haft två liknande drömmar där ALLT var så wonderful. Har ni någonsin haft en dröm ni aldrig vill vakna upp ifrån?


Utkast: April 5, 2010

Mornin' kids! Idag är det halv dag, så vi släpps ut vid 12:OO :) Imorn' tror jag vi ska simma med delfiner, fun huh? Idag lär det dock bli chill på hög nivå.

Så klockan är 8:04 AM och samlingen har inte ens börjat än, så vad gör jag? Jag letar flitigt efter saker att lägga upp i bloggen. Jag har upptäckt ett verktyg som hjälper mej finna alla dessa trevligheter :) Här är en varelse jag hittat;


Han var visst lite charming, ellerhur?
ISHKY - EMELIE

I'M A SURVIVOR


WERE JUST 2 GUYS WHO ARE HAVING A GOOD TIME

Carro. Nu ska jag testa dej här. Kommer du ihåg i sommras när du sa att du hatade Andy Samberg, Bow Wow, Im on a boat m.m? Nu ska vi se om du hatar dom här låtarna också. Och nu får du inte säga att du hatar dom bara för att! (:



Jag har säkerligen lagt upp dessa innan, men jaja. :D
- LINNEA

TÄÄVLING !

Ni alla glömmer väl inte bort våran tävlig va? (:

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ INFORMATION TILL DEN!


-

Hur kan man sakna nån så mycket som jag saknar dej just nu?

- LINNEA

IT'S LIKE AN ANGEL CAME BY


I'M ALL GONE

HAIHAI :) GLAD PÅSK!
Vad har ni gjort idag? Själv hade jag eggjakt för jag är tuff, jag fick massa godis och en skjorta från American Eagle :) Vad gör man annars? Jo jag sitter här och är helt deprimerad som vanligt, lyssnar på Justin Bieber och tuggar tuggummi. Förlåt att jag är ett sånt emo men jag har bara blivit så . . . ufck vad jag längtar till sommaren så jag kan fly detta helvetet. Jag vill hem. God please please help me.

ISHKPAT - En ytterst emotional liten Emelie Mård.


OMG, I actually look happy.

I WANT MY BLONDA HÅR BACK


- LINNEA

I JUST WANNA BE CLOSE


Haha den här är ju inte lite gammal.
- LUSK

YOU'RE SO GAY

HALLO

Tänkte berätta lite om morgon dagen.
Då ska jag vartfall upp attans tidigt, jag ska till staden med Nejla och ha det trevlans. Vi ska åka bort till strandvägen och ta lite bilder. Ännu mer trevlans.
Efter det åker jag och min familj till min farmor där ska vi ha lite påskfika antar jag.
Hmm thats all.

Är det bara jag som kände att det var attans varmt idag?
Tyckte det var lite finurligt att det blev det precis på påsken liksom.
Iallafall så tog jag en lång promenix med Muffins och tog lite bilder på vägen. Jag såg också massa fjärilar för typ första gången på lääääääääääänge, det kändes bra. :)

- LINNEA





I WANT TO BE THE VERY BEST

Nu måste jag få klaga lite här.

Under hela den här dagen har mina ögon svidigt attans mycket. Jag tror nästan att det är pollenen som har börjat smyga sej hit. Och det är riktigt bajs jobbigt.
Jaja nog med det.

Idag drog jag och mor min till Arninge och Täby. Jag köpte en bikini, nån grej man sätter upp på väggen så gitarren kan hänga där, bokstäverna i inlägget under, en klämma till gitarren, och lite annat gött. (:


Btw glöm inte tävlingen! :D

- LUSKIH

LOOK WHAT I GOT ON MY WALL


- Jag tror nog ni alla vet vem det är som skrev detta inlägg. (:


TÄVLING!

Pyjamasbyxa lottar ut värsta goodiebagen till människan med coolaste pyjamasbyxorna (:
För att tävla måste ni;
1. Ta en bild i era pyjamasbyxor, det kan även vara shorts ni sover i.
2. Skicka in bilden till [email protected]

That's it (: Den coolaste bilden kommer få en goodiebag med saker som bara kan köpas i Dubai.
SPRING OCH TA BILDER NU!


UPS AND DOWNS

Tänkte bara säga grattis till bloggen.

GRATTIS PÅ RIKTIGT IDAG PYJAMASBYXA! (:

Btw så tror jag inte riktigt att tävligen kommer komma upp på bloggen idag. Så jag antar att den kommer imorgon. Ni får iallafall ta och kolla in den imorgon och se om det kommit upp nån teeevling. (:

Idag fick vi lov äntligen ! Asskönt, jag ser fram emot en hel vecka sovande. (:

Efter skolan så åkte jag och Tessie till täby, jag köpte en ny BH, ett tvspel och 2 plektrum, dom är rosa och lila. Fett coolt. (: Sedan köpte vi glass och hade det mös. (: Sedan drog vi hem till mej och vi spelade tvspel och datorerade ett tag. När vi skulle gå till tåget så såg Tessie ett stjärnfall. Och då skrek hon "STJÄRNFALL!!!" och jag trodde hon sa "SJÖÖVAAAL!!!" så jag blev asrädd. Haha det var aningens kul.

Nu jag inte ha något mer att säga.
ISHKPAT U MISHMISH

WE ARE SO COOL


Vi "byggde" värsta coola pyramiden i skolan igår. Det tog ett antal gånger innan vi klarade av det. x)
Och såklart ska ju Maxie fram och skryta om hur biffig han är. (Men vi alla vet att han inte har rätt på den fronten. (:)
- LINNEA

TÄVLING TÄVLING TÄVLING

WEEEE (: Annat än FÖRSTA APRIL är det idag pyjamasbyxa's födelsedag! Vi firar det med en bamse tävling! (:
Kom tillbaka lite senare så ger vi intruktioner (: Det kommer finnas ett bamse pris, it's gonna be awesome!

THIS IS THE END

Idag tänkte jag egentligen hålla en bamse tävling med super fina priser och så. Men jag vaknade imorse med någon sorts klump i magen, och det hela kändes så fel. Jag har lyckats hålla mej till denna blogg i ett helt år nu, jag har nått ett ganska stort mål tycker jag, eftersom alla mina andra bloggar lades ner efter typ tre månader. Den här bloggen har varit en stor del av mitt liv, och den kommer alltid vara det, men just nu funkar inte detta. Bloggen passar inte in i mitt liv. Det har blivit mer av en syssla än ett intresse . . därför har jag bestämt mej, jag lämnar PB. Jag kommer ha massa roliga minnen med mej som inte skulle hänt utan bloggen. Förhoppningsvis fortsätter Linnea att blogga, solo då, men det andra byxbenet av denna pyjamasbyxa har nu rivit av.

Ni läsare har varit helt underbara, och förlåt, men detta är något jag måste göra.
Jag slutar detta inlägg med en sista ISHKPAT U MISHMISH, och en stor virtuell farväl kram. This is the end of the road for Emelie. This is Emelie "Emsuli" "Emsuli" "Emshalay" "Emsili Prime" Mård, signing out.

Happy Birthday pyjamasbyxa BTW.

UPDATE: APRIL FOOLS (: Klart jag inte föråder bloggisen!

RSS 2.0