'GÅTT' NYTT ÅR

Hej alla små råttor (:
Nu har vi promenixat och snackar om allt. Tessie kissade mitt ute i skogen, det va gulligt (: Hahaha, yea.
HAHAHAHAHA TESSIE BA, "Smulan, rullar du runt i täcket? (;". HAHAHAHA MISSTOLK!
Asså det känns inte som om det är 2010 immorn. Ifs är det inte så stor skillnad mellan idag och imorgon . . . det ända som byts ut är väl kalendern? Yeayeayea, whatever, I'm gonna make a big deal outta the new year if I want to (; WHYYYY? FÖR 2010 SKA JAG HEM. WOOOOO. Tänk, om typ 7 månader bor jag i Sverige (: happyhappyhappy. Tänk att våran blogg överlevt lika länge som den har o: Att vi inte ditchat den och börjat blogga någon annanstans. 2010 is gonna be a year to remember :D typ . . .


Minns ni? Hihihihi.
HÄLSNINGAR EMSELI OCH LUSK (fast mest Emseli för hon skrev inlägget).

NYÅRS BOMB













haha skönaste (:

vi har vart ute o åkt skridskor och haft det allmänt mys just nu men nu sminkar vi oss som töntar
och håller på :D

men nu ska ja o lusk ta fjortisbilder :D xD

/ tessie skriver btw :D
puss på er :)


I'M A SUPERHERO









Lili. (:

Chicko (:

Bailey (:

Anastasia (:

Bamyl (:

Rafiki (;

Jane (:

Coleen (:

Kenta (:



Kolla dom söta flätorna jag gjorde. :D

En video på när jag hoppar. (;

Btw så är det min mamma som har fotat allt. :)
Rör ikke bilderna. (:
ISHKPAT LINNEA


LUSK



Satt och läste Egoinas blogg och uppmärksammade a very special word. Luska? LUSK. Jag som trott att lusk inte betydde någonting, men antagligen gör det (: En lusk måste väl vara någon som luskar? Men nu är frågan, vad betyder lusk egentligen?

MUFFINSRÖRA

Idag har jag varit i stallet igen, det var mycket trevlans. (: Sedan åkte jag till täby och skulle shoppa på rean, men jag hittar aldrig nått på rean så jag köpte en tröja och en kjol för dom riktiga summorna istället. :p


Fanta (:

Attila och några andra heestar (:







Fanta, kolla hennes gölliga rosett. (:

Käckis (:

Bilderna på när jag rider är inte dom bästa, menmen dom funkar. (:
Rör inte bilderna är du snäll. (:
ISHKPAT LINNEA

I LOVE SHEEP

Något ALLA kanske inte visste är att mitt favorit djur är får. (: Jag älskar dom mer än alla andra sorters djur på jorden.

Hur som haver, jag var ute på en tur med min hund och såg en hage med får. Jag blev överlycklig och sprang fram och klappade den och tog bilder.



Vistt är han söt? Ååååh jag vill ha ett får SÅHÄR mycket. Föresten, tar ni så DÖR ni (:
ISHKPISHK - EMELIE.

FLEEEEEEEEEEEEEEEEK

"I'm not 'TEAM WEREWOLF' because Jacob Black is one, I'm 'TEAM WEREWOLF' because Edward Cullen ISN'T ONE."


I WANT YOU BACK

HALLIHALLÅ! (:
Känner att jag är fett seg på att uppdatera, menmen thats life sometimes. (:

Idag har jag varit i stallet. Jag fick rida Fantaaa. (: Igår gick det sämst med henne, och jag kände att jag failade sönder eftersom att hon var en riktig pain in the ass, men idag gick det faktiskt väldigt bra. Det kändes bra. Som ferrari. (:

Igår sov tessiluh över här också. Det var väldigt trevlans. Vi spelade Medal of Honor, men vi fastnade efter ett tag på en bana som är helt cp. Vi kom verkligen inte ur den. -.- Men next time, så ska vi klara av den! :)

Nu har jag inget mer att seeeeja. (:
ISHKPAT LUSK (:

CSI MIAMI

Jag tänker jobba för CSI när jag blir stor (: I'm cool like that.
På tal om CSI har jag köpt den femte säsongen tror jag. Jag ska kolla på den nu. HORATIO HERE I COME!

YOU ONLY MENT WELL

Jag vet inte vad jag ska ha på mej på nyår? ):


OR


Jag vet jag ser vääääääldigt udda ut. Koncentrera er på kläderna (:

SAY WHAT WHAT?

Nu är jag hemma från min shopping runda (: Jag köpt två kjolar, klackskor och en sminkväska.


Ena kjolen, från något okänd affär . . . 299 kr.

Samma okända affär (asså jag kör inte på såndär cover för man köpt något på en pinsam affär, jag minns verkligen inte vad den heter) . . . 599 kr.

Skor från H&M . . . 189 kr tror jag (: Dom är låga men jag tyckte dom var bekväma.

Sminkväska . . . minns inte hur mycket den kostade. /; Ni kan kolla på H&M's hemsida om ni verkligen vill veta!

ISHKPISHK U MISHYMISHY! - Emelie (:

EMPIRE STATE OF MIND


Jag äääääääääääääälskar denna låt (: It makes me happy. Jay-Z är så frikkin bra, he's tha king.

I'M SORRY BUT THE PARTY'S OVER

Good morning children (:
Nu ska min familj äta frukost och sen ska vi ut och shoppaaaaaaaaaaa. Jag ska köpa lite presenter, en kjol, kanske en tröja, smink och möjligtvis något smycke.

Jag har förresten på mej batman strumpor. Någon som kanske möjligtvis visste att jag avgudar batman? Well well, vad har ni för strumpor på er? Kommentera och beskriv. Jag vill gärna veta (:
ISHKPAT U MISHMISH,
EMELIE.

HISTORIEN OM MITT FÖRRA LIV


ISHKPAT LENNY

BOYS SHOULD WEAR CONVERSE


Alex Gaskarth gör rätt när han har på sej Converse (: Ni killar som läser bloggen - haka på trenden.

OH OH OH HOW WAS I SUPPOSED TO KNOW?


HAHAHAHAHAHAHA, kärlek till ATL. Älskar när alla börjar typ döda varandra i slutet (: Bara jag som har lite våldsam humor?
ISHKY - EMELIE.

TITTA HIT OM DU FINNS

Ayh, kan någon några bra låtar som inte sönderspelats av radion och som inte heller heter Fireflies eller Knock You Down? Vill lyssna på musik men kommer inte på några bra låtar.

YES, NO, MAYBE SO?



Svar;
Dom inskaffades ungefär två år emellan varandra (;

BLONDIN BELLA?

Hur många besökare har Blondin Bella egentligen nu för tiden? Det verkar ju inte va någon som läser hennes blogg längre.


Nu kikade jag ju på bloggen för att hämta bilden ovan, och hon är tydligen i USA. Hur många visste det liksom? Det verkar inte som många läser hennes blogg längre. Hon har säkert många fler läsare än oss, men minns ni när Bella var on top, alla snackade om henne och alla ville ha en blogg som hennes? Nu är det första jag tänker på när jag hör hennes namn, "gammal stel tant".

När man kikar in på andra bloggar och de har frågestund kommer frågan om vilka bloggar dom läser ofta upp, det är vääääääääääääldigt sällan jag ser Bella's namn i dom listorna.

Jag kanske har helt fel, ALLA kanske läser henne blogg. Därför vill jag veta, hur många av ER läser hennes blogg dagligen eller flera gånger omveckan?


I'M A BOSS

Klockan är snart tre och jag har inte gjort mej iordning än. Fail?
Jag ville åka till någon köpcentrum här i Danmark och köpa en julklapp och lite kläder, också skulle jag köpa hårfärg också. Men vi får se hur det blir för det finns ingen voluntär som vill köra mej . . i värsta fall kubbar jag ner till mataffären och köper hårfärg, så kan jag köpa kläder tomorrow (:

Nu ska jag börja göra mej iordning så jag är redo före 17:00, haha!
ISHK OCH MISH (:

KISSIE SKA TILL DUBAI

GAH, varför just MITT land? Men men, jag tror hon har lite over-rated syn på Dubai. En annan rolig sak är att Januari är Dubai's regn månad. Det är lär ju inte bli så mycket "sol och chill på stranden" för henne (;


WUT WUT?

Nu Är Det Såhär Att Jag Måste Skriva Med Stor Bokstav Som Första Bokstav På Alla Ord Jag Skriver. Och Jag Måste Göra Detta Fram Till Att Klockan Är 00.30. Då Ska Jag Nog Gå Och Sova Btw. (:

Nu Fick Jag Ett Stort Sug Efter Att Åka Till Danmark, Var Ett Tag Sen Jag Var Där. När jag Bodde I Skåne Så Åkte Vi Dit Minst En Gång Varje År, Och Det Kan Man Ju Inte Göra Här, Det Är Vädligt Surt. Men Men, Jag Klarar Mej.

Är Det Bara Jag Som Tycker Det Ser Lite Udda Ut När Man Skriver Såhär? Jag Förmodar Att Ingen Kommer Svara På Det Där, Så Jag Får Väl Anta Att Jag Är Den Ända Som Tycker Detta Ser Lite Knas Ut. Jag Känner Också Att Jag Bara Skriver Massa Skit Bara För Att Få In Detta Så Att Jag Inte Failar På Att Skriva Såhär. För Om Jag Failar Så Får Jag Smisk *Misstolk* x) Så Jag Känner Att Jag Inte Vill Faila. (:

Jag Kan Också Passa På Att Berätta Att Jag Misstolkar Allt, Jag Tror Nog Att Dom Flesta Som Känner Mej Kan Hålla Med Mej På Den Fronten. (:

Nu Kan Jag Inte Komma På Nått Mer Att Skriva. o:

Mitt Hår Är Blött!
ISHKPAT LENNY

ANOTHER ANSWER



Svar;
Ja, jag och Linnea har tillsammans gjort våran design i elements. Man kan göra det mesta med den, animera, redigera, designa etc. Som sagt, den största skillnaden är att elements är enklare att använda.

Hoppas du fick svar på frågan. ISHKYPISHKY (:

SVAR PÅ KOMMENTAR

HAHAHA - det rimmade. (:
Okej, så vi fick en kommentar av en cool liten pyjamasbyxa vid namn Cassandra (se kommentar i inlägget nedan). Tack btw, kul att du gillar vår blogg. (:

Här är mitt svar;
Jag har både Elements och CS3. Jag tycker att Elements är bäst för att göra designer men CS3 är bättre för att redigera bilder. (: Egentligen brukar jag andvända båda när jag gör designer, jag gör grunden i Elements och sedan texten i CS. Men om jag fick välja ena eller andra skulle det bli Elements helt enkelt. Den är inte bättre, men jag är mer van vid den och tycker den är betydligt mycket enklare att använda.
Hoppas du fick svar på frågan!

ISHKPISHK U MISHMISH - EMSELI PRIME.

DREAM BIG



Som svar på den här frågan så kan jag säga att jag faktiskt inte vet. Jag har ju Photoshop Elements 5.0, men jag förmodar att dom är ungefär likadana, och dom flesta säger att Elements är bättre än dom andra Photoshopen, eller vartfall ungefär lika bra. Och enligt mej är Elements lättare. Men jag är inte helt säker. (:
Och tack så mycket. (:

ISHKPAT LINNEA

Btw så kanske Emelie har ett bättre svar på den här frågan, så Emelie du kan ju också svara ifall du har det. (:

JAG ÄÄR SYNSK


Philip är en dum apa :(

FOREVER YOUNG

HEJSAN. (:
Jag har ypperligt tråkigt just nu. Och jag sitter och lyssnar på musik, låten jag lyssnar på har jag spelat om och om igen ganska länge nu. Men jag kommer inte berätta vilken låt det är, för då kommer ni tycka jag är gay. (:

Idag har jag varit i stallet, ifall ni inte visste så går jag på ett ridläger nu som är i 5 dagar. Fast det är bara en lektion varje dag och det tycker jag är fett segt för jag vill ha 2 lektioner varje dag. Aja, jag valde ett hoppridläger ifall ni ville veta. Idag fick jag rida Fanta, harryface på det. (: Fast jag vet inte om jag kommer få rida henne resten av veckan, men jag får väl hoppas på det. Det vi red idag var ganska svårt och Fanta tvär stannade framför ett hinder i galopp (hur fasen går det ihop? xD) wellwell, jag ramlade inte av iallafall. (:

Nu ska jag gå och spela gitarr eller nått, för jag har som sagt ypperligt tråååk.
ISHKPAT LUSK

Imorgon känner jag att jag ska ta med kameran till stallet så ni får lite biiiilder. (:

WHY DO I ALWAYS DO THIS?


Om ni inte ser, så är den lilla gubben en panikslagen man!

TOMORROW I'LL BE GONE


Nejla är knas. (:


TAKE ME TO THE CANDYSHOP


Jag älskar verkligen den här covern på Lil Waynes Lollipop. (: Och såklart är det ju Dave Days som har gjort den. :D
ISHKYY LUSK

WHEN A SONG GROWS OLD

Jag hatar när någon hittar en låt som alla andra gått runt och nynnat på i mer än en månad, så går dom runt och sjunger på den, skriver lyricsen på facebook, twitter, msn etc. och beter sej som om det är DERAS låt.

FIREFLIES


PYJAMASBYXA "HEART" DAVE DAYS (:


HARRY POTTER VLOG!


I dont even know why i did this. o: (:
Jag känner också att jag missade säga hej! o:
ISHKPAT LUSKIH

JULKLAPPS TIPS TILL EMELIE


Hoppas det var okej att jag lånade/stal bilden Sandra?
Jag måste iaf ha en sånhär kjol, fast typ i svart o_o SÅ, om ni inte köpt en julklapp till mej än kan ni ju ta reda på vart Sandra köpt denna kjol och köpa den åt mej (:

ISHKY - EMELIE.


RETARDS FOR LYFE



No comment.

FIZZIN' IT

Go' kväll suckers (: Skoja bara. Jag älskar er (:
Jag är ganska hungrig men jag orkar inte gå till köket och skaffa något att äta. Det failade? Mitt kök och vardagsrum sitter ihop. Jag orkar inte ens resa mej och ta 2 steg in i köket. o_o

Idag har jag inte gjort någonting förutom att hitta Boss typ döende leksaks flodhäst under snön. Det var mycket gulligt. Min kamera dog också och som vi nu lärt oss är jag väääääääääldigt lat så jag orkade inte leta reda på laddaren.

Nä, nu ska jag faktiskt äta något. Detta är ju löjligt!
ISHKPISHK.

GO PINK


Jag ska färga håret rosa. (: COOOLLT VAAAA??? :D
ISHKPAT LINNEA

SAVE TONIGHT

Just nu skulle jag verkligen behöva lite låttips, för jag har tröttnat på dom jag har i min spotify lista. (:
Så ni kan ju kommentera några låtar som ni gillar. (:
ISHKPAT LUFFFYY

HOW DOES IT FEEL


CHRISTMAS EVE


Vovven letar efter presenter till sej själv (:


Suddigt . . men så blir det när man inte har flash, inget stativ och skakiga händer.


Michael, Bodil och Mamma (:


De flesta presenterna (:


Jag, Flem och Nick läser om Michael Jackson (:

SUPAHFLY



Täckte över lite folk på Johannas tavla och bytte ut mot en fin teckning (:
Det står 'I HEART JACOB BLACK' på min tshirt och det står "Emelie 'coolast på jorden Mård Lautner (:". YAY!

MJ IN MY HEART FOREVER

Om typ 10 minuter är det ett program på tv om Michael Jackson, det får jag absolut inte missa. (:

ISHKYY LUFF

I'M YOURS


Den här lilla killen är så himlans söööööt. (:
ISHKPAT U MISHMISH LUSK

SPAGHETTI ELLER SPAGETTI? W T F?


Hmmmm, stort problem vi har här.

WOOOOOOH


NO MAKEUP FTW (:
ISHKY LUSK

EBENEZER SCROOGE

NU ÄR SCROOGED PÅ TV! I. MUST. SEE.

I love Scrooge, döpte min telefon efter honom (Ebenezer). (:

OBJEKTIV

Till er som undrade:

Min kamera: Canon EOS Kiss Digital X.
Objektiv: EF 28mm f/1.8 USM.

Mitt gamla objektiv gick sönder så jag fick ett nytt, har fått använda min pappas objektiv nu. Men mitt nya tar super fina bilder (:

ISHKY - EMELIE.

CHRISTMAS DAY

Godmorgon (: Det är juldagen idag så jag har öppnat min strumpa. Eftersom strumpan mest är en amerikansk grej så har vi valt att öppna våra på den amerikanska julen (:

Jag har fått massa fina presenter men den bästa var . . . ETT OBJEKTIV! WOOOOOOO! Jag fick precis vad jag önskade mej (: Fick också THIS IS IT skivan, en bok om MJ's liv, en väska, smink, trosor etc. (:
Önskadr mej också en gitarr men jag ska köpa en själv ist. (: Jag har liksom pengar till det ändå.

WELL WELL. Ska ta bild på presenterna och skriva vad jag fick sen också :D
ISHKYPISHKY U MISHMISH!

YOU ARE NOT ALONE


Kan ni gissa vem det är som har dessa texter i sina låtar? (:
ISHKYY LUFF (:

MERRY CHRISTMAS












Lägger upp bild på mina julklappar senare. (:
ISHKPAT LUFF

HOLY GUACAMOLE

Herregöstanes vad glad jag är! Ni kan inte gissa vad jag fick i julklapp ! Eller Lukas och Sandra vet, men inte ni andra.. GAAAHH, JAG FICK EN GITARR! Asså ni kan inte fatta hur glad jag är! Jag blev typ helt excited! Så nu kommer jag säkert sitta och spela hela tiden! (:

Jag fick andra saker också, men jag orkar inte skriva allt jag fick så jag fotar det sen och lägger upp bilderna på bloggen. För nu ska jag spela mer gitarr. (:
ISHKPAT LUSKI


HOE HOE HOE!

MERRY CHRISTMAS PYJAMASBYXBARN!
Herre jöstanes, det har liksom gått ett helt år sen julafton. My gosh! o:
Tänkte iaf hälsa er en god jul med massor av happiness! (: Har ni öppnat några julklappar än? Själv har jag öppnat tre stycken. Jag fick ett objektiv, ett UV skydd, gosiga strumpor & ett halsband från SNÖ. Det blir dock fler klappar ikväll (:

AAAAAAAAAAAAAAAH JAG LÄNGTAR TILLS KALLE ANKA BÖRJAR! Någon mer än jag som typ blir alldelles superlycklig av att kolla på det hahaha?

Whale whale, nu ska jag ladda ner lite musik från iTunes. (: ISHKPISHK U MISHMISH!

.


Skyll den dåliga kvalitén på webcammen. (:

ALL TIME 'UGH I HATE MY LIFE' LOW

Megan ska få se ATL i februari när dom kommer till Australien. Dom kommer inte till Dubai.
Godnatt nu är jag EMOEMOEMO.

HARD KNOCK LIFE

Vi är fett coola, för vi lyssnar på samma låt. (:

SON OF A GUN

Good evening (:
Det känns ofattbart, imorgon är det julafton. Jag är så ivrig, vill liksom öppna mina klappar nu nu nu!

Igår var det filmkväll hos oss (: Det gick en västernfilm på TV, så vi kollade på den. I love västernfilmer, dom har alltid så bra handling och så är cowboysar coola! Filmen hette iaf Young Guns 2, ettan gick dagen före men jag somnade före den ens börjat hahaha. Ska se den snart iaf, för tvåan var superbra! :o Ny favoritfilm kanske?

Idag har jag köpt julklappar, glöggat och klätt granen. JAG LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR! Jag va på topshop idag också och såg värsta tuffa trosorna med muppar från sesame street på dom. Det fanns flera olika, men jag fastnade för ett par som stog "HEY BERT" på framsidan, och så var det en bild på Ernie där bak (: Dom fanns dock inte i min storlek . . .

Nu ska jag göra något annat före detta inlägg går överkurs och jag skriver typ ett helt A4.
ISHKPISHK U MISHMISH!


MS. HILL

OMGOMGOMGOMG! IMORGON ÄR DET JULAFTON! JAG ÄR HELT EXCITED! :D

Asså jag kan inte fatta att det har gått ett helt år sen förra julaftonen. Helt sjukt. (:

Och bara jag som känner att 2009 har gått väldans fort? o:
ISHKPAT LUSKIH

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS..

..Lunas glasögon!

Kan inte Luna Lovegood bara ge mej dom här glasögonen? Dom är seriöst råcoola. :)
ISHK. NEAH

MIN ÄLSKADE MÖSSA

Asså jag har typ tappat bort mina älskade mössa. Och om inte jag hittar den är mitt liv typ över. Den betydde mycket för mej.


This is how i feel right now.
ISHKYY U MISHYY LINNEA

MIN HUND ÄLSKAR FOTBOLLAR



LISTOR IS THE SHIT

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[] jag tycker att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar. (får massa på sommaren (:)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[/] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i England
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har körkort.
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. (Åker oftast inte hiss eftersom att jag är rädd xD)
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smygit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag röker.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[] Jag är rädd för att dö.
[/] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIS
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min ring      
ISHKY LUSK


BARA FÖR ATT JAG HAR TRÅKIGT

Ta fram din mobil och bläddra bland kontakterna och du får inte titta.  Fuska inte!

Hamnar du här under har du tur.

Snyggast bröst; Kusin  
Snyggast rumpa; Sandra D
Bäst i sängen; Larre
Bäst på att kyssas; Andrea 
Smartast; Tessie
Snyggast; Luay 
Sötast; Philip 
Luktar bäst; Maxie  
Mest omtyckt: Nejla
Högst IQ; Amelia 

Hamnar du här under har du otur.

Äckligast andedräkt: Sara
Fulast; Anna H
Fetast; Anton O
Minst omtyckt; Bea
Sämst på att ragga; Jonte
Mest lökig; Sandra
Mobbad; Wille
Homosexuell; Sanna
Psykfall; Danne


I'M YOURS

Passade på att fota lite i morse när det var så fint väder. (:










ISHKPAT U MISHMISH LINNEA

MIN UDDA BARNDOM

När jag var liten brukade jag ta massviss med tejp och tejpa för munnen så hårt jag kunda, sen höll jag för näsan och försökte jag andas med bara munnen.
Bara jag som gjrode det?

SMILE LIKE YOU MEAN IT


Jag vill spela Xbox. Kanske om min brorsa tittar bort en sekund kan jag smyga in några minuter av spel, right? Nä, jag kan inte . . .
Problemet? Jag vet inte hur man startar upp själva spelet. FAIL. ):

Oj herregud vad klockan var mycket? Jag som skulle köpa julklapp idag o_o Okej, det får bli imorgon, dagen innan jul. Men vi ska ha upp julgranen ikväll (: Yay.
Jag vet att Niklas inte läser min blogg så jag kan berätta att jag köpt ett spel till honom. Jag har kommit på ett avtal att jag kommer ta tillbaka spelet till affären om jag inte får spela på hans Wii minst en gång i veckan (:
I'm smart. (:

ISHKPISHK (:


RISING SUN

Nu är Tessie här, och ni kan nog inte gissa vad vi gör .. Men vi spelar tvspel, ovanligt eller hur? :D Aja, vi hittade ett nytt spel här hemma idag, eller nej vi hittade typ 6 nya spel som jag inte har vetat om förrut, helt sjukt. o: Men det vi spelar nu är Medal of Honor - Rising sun. Det äger SÅHÄR mycket. :) Och nej, vi är inte alls geek på detta. (:

Well, nu ska vi gå tillbaka till tv och spela lite till. (:
ISHKPAT LUSKEN


VAD HÄNDE ENGENTLIGEN?

Jag har lite frågor kring mordet på Engla. Lite sent, men jag vill ha svar.



1. Vad fick mördaren för straff?

2. Hur kommer det sej att det förekommer flera tusen brutala och obehagliga mord varje år, men det var så mycket diskussion kring just DETTA mord?

3. & varför pratade ALLA om Engla i typ en vecka efter hennes begravning och helt plötsligt hade alla typ glömmt henne?


BIGGEST ALIENBLOGG

WOOH GUESS WHAT?

Om man googlar "LUSK" finns våran bloggs bloglovin' länk på första sidan, och om man googlar "EMSELI" är våran blogg den första grej som poppar upp (: Är vi dom mest kända Luskarna och Emseliarna i Sverige? Det känns bra.

En annan sak är att jag lätt kan konstatera att våran blogg är den största ungdomsalien - bloggen i Sverige. Gissar jag. Hur många andra har alienbloggar liksom?


MY NEW SHADES

Flemming kom in med en BH för ögonen & frågade vad för pizza jag ville ha. Sedan frågade han om jag gillade hans nya solglasögon. Sometimes I wonder.

TOMORROW'S JUST A SONG AWAY

Mornin' y'all (: Y'all doin' fine?
Imorse flög jag, Mor min och min broder Niklas till Danmark! Känns skönt att kunna koppla av med familjen.
Hur som helst är det jul om typ två dagar, och jag har inte köpt en enda klapp. Jag måste ifs bara köpa tre st. till på jul, men i mellandagarna måste jag köpa till typ varenda levande människa och varelse.

Nejla klagade på att mina inlägg är för långa så jag ska försöka korta ner på dom lite, någon mer som känner så?

GAAAAAAAAH vad jag längtar till jul! JAG VILL ÖPPNA MINA PRESENTER! Och ge såklart (: Men jag är nyfiken på vad jag får!

Nu kom Flemmings (mamma's sambo) mamma så jag ska nog klä på mej haha. Har typ legat i myströja och trosor hela dagen hehe (;

ISHKPAT U MISHMISH.
Föresten detta inlägg blev inte så kort ändå. Jag kan inte låta bli att skriva, I love it!



RENAR OCH PENSIONÄRER



"PENSIONÄRER?", tänkte jag först, men efter att ha noga kikat igenom googles upplag av bilder på renar kan jag konstatera att jovisst, dom ser ut som pensionärer.



Bara jag som ser likheten här?

RENAR? HJORTAR?

Emelie: Rudolph med röda mulen . . . hette en helt vanlig . . .
Linnea: ?
Emelie: Äh, Rudolph är väl en hjort?

HAHAHAHAHAHAHA. I AM FAILURE.

POLKAGRISAR ÄR GODA

Jag sitter och käkar på en polkagris, det är gött. (:

OPEN PAINT, CLOSE YOUR EYES. DRAW A CAT. UPLOAD


HAHAHAH ÄR DET ENS NÅN SOM SER ATT DET DÄR ÄR EN KATT?

Jag utmanar: Tessie, Emelie och Sandra
ISHKPAT LUSKIH


IT FEELS SO DAMN GOOD

Nån som kommer ihåg detta inlägg? (;


VAD SKA JAG GÖRA MED MITT HÅR?


Det är frågan. (:

LOVE WILL FIND A WAY






ÅR 2009

ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig? Vissa dagar bra, andra not so good.
Bättre än förra året? Skulle jag nog säga (:
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Jag tycker att jullovet har varit mucho awesome (:
Har du flyttat under år nollnio? Nope
Har du hittat en ny låt som du älskar? YEA (: massvis, in fact, jag hittade ATL iår (:
Isåfall vilken? Typ alla ATL låtar, Kryptonite och Down.
Har du kysst en främling? No

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? Not good, not good.
Har du varit kär? Yea
Har du sagt jag älskar dig till någon? Yupp!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Yea (:
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej?

SORG & HÄMND
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? Nä o_o
Har någon i din släkt avlidit? Nä
Har du slagit någon med knytnäven? Yes
Varit i slagsmål? Nope

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? Everything happens for a reason, men några saker skulle jag kanske ändra på.
Isåfall vad? Sätt jag hantera saker på . .
Har du skämt ut dig? It's all I ever do (:
Har du ljugit för en vän? Mhm
Har du varit ute en hel natt? Nä
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Yea
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Yupp

SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? Bradenton Preparatory Academy, Dubai
Har någon varit elak mot dig i skolan? Ja, *host* Marcel *host*
Hatar du ngn på din skola? Yes, *host* Marcel *host*
Har du gjort ngt framsteg? Ja, det känner jag verkligen!
Haft alla rätt på ett prov? Yes (;

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? Ja då
Har du förlorat en vän? Halvt, vi har kontakt men inte så stark
Har du haft en relation med en vän? Näe

JULGRANSLJUS


Vi ser ut som vampyrer i videon ! o_o

Scary shit, menmen här fick ni videoinlägget. (:

GOOD AFTERNOON



Pshhhhh, det är team Jacob som gäller (;
Det kommer en videoblogg senare som sammanfattar min och Luskius dag så jag ska inte avslöja för mkt. Jag ska till Danmark om några timmar så jag måste packa, jag hatar att packa. Men först ska jag läsa lite Frida (:
ISHKPAT U MISHMISH.


GET DOWN TO THE PARTY



Jag och Emseli har letat efter den här låten i typ 3 år, och nu finally hittar vi den! o: :)

GIRL NEXT DOOR


Älskar denna låten. (:
ISHKPAT LUSK

I CAN'T SAY I'M SORRY


VI GOES GAY :D

DIE PHILIP, DIE

Nu har vi lekt i snön i forever (: Fast vi har kommit in nu.  Vi ska kolla på The Children, det känns bra. Som Ferrari. Nu vi sova (:

OH YES, & jag och Luigi har gift oss (: Nejla var prost, och vi gifta oss på ett hinduistiskt sätt.
ISHKYYYYY U MISHYMISHY

BAJSKORV

Nu är Nejla här, och vi ska gå ut och leka i snön nu. :D Och nu kom Emelie också.
ISHKPAT :D

I BELIEVE I CAN FLY

Dagens humör: Trött/Sur/Glad
Dagens borde: Inget speciellt. (:
Dagens frisyr: Flääätor. (:
Dagens smink: Puder, mascara och kajal (:
Dagens klädsel: Tights, linne och kofta
Dagens planer: filmkväll med Nejla och Emelie. :)
Dagens saknad: inget/ingen speciell. (: 
Dagens bästa: SNÖÖN :D
Dagens sämsta: en sak. :p
Dagens köp: röd tröja på gina och röda örhängen. (:
Dagens godis: Inget godis. :(
ISHKPAT LENNY

Lista tagen från Sofia. (:

I'M A GEEK, I'M A GUY



Nu drar jag till Täby Centrum. (:
ISHKYY

I BELIEVE I AM A PIE

Idag ska jag åka till Täby centrum, igen. Jag åkte dit igår också, men eftersom att 3 fula korvr störde mej och Nejla så fick jag inget köpt. Och det var väldigt stört. -.- Menmen jag ska passa på att köpa kläder till att på mej på julafton också. (:

Ikväll kommer Nejla och hon ska sova över. Vi ska kolla på film och grejer. Hoppas hon vill gå ut och leka lite i snön också. (:

Nu snöar det igen btw, eller det kanske har gjort det ett tag? Hmm vad vet jag? Jag är inte så insatt. x)

Nu ska jag gå och byta kläder och sminka mej.
ISHKPAT LINNEALUSK


KNOCK YOU DOWN


GAAD, jag älskar snubbens röööst! :D
PUSS LINNEA

SUMMER TIMES












JAG SAKNAR SOMMAREN SÅÅÅHÄÄÄR MYCKET! :O
ISHKY LUSKIH


APOTEKARNES JULMUST

VI VET EN SNUBBE SOM INTE ÄR SNYGG! ):
ISHKY LUSK OCH TUSS

JUST BEAT IT


Den här bilden skickade min pappa till mej idag.
Och eftersom att detta är min humor så satt jag och garvade åt den ett tag. (:
ISHKPAT LUIGI

PÅ SPÅRET

Sitter här och har precis kollat klart på 'PÅ SPÅRET', hahaha, det är fett roligt. Folket i burarna är såååå geekiga. Nu kom det upp en naken gammal gubbe på TVn. EUUUUUUUUUUUUUUUUUW.

Jag bytte kanal. Nu äre The Office <3 YAAAAAY. I LOVE IT.

Imorgon ska jag på vittras avslutning. (: Vi får se hur kul det blir hahah. Men jag får träffa lite folk jag inte träffat på typ två år.

WELL WELL NU SKA JAG GÅÅÅÅ. ISHKPAT U MISHMISH.

MY MIND GOES ON A TRIP


Asså herregöstanes vad duktiga dom här människorna är! Gissa om man blir avundsjuk? :o
ISHKY LUSK

THE PAPARAZZI IS DOWN


ÄLSKA DAVE DAYS. (:
ISHKY LUIGI

KOMMENTAR OF THE YEAR



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH. Ni ska veta vad jag garvade när jag läste detta (:
Inte åt själva kommentaren, men att denna människa beter sej så kaxigt, men dom är tillräckligt fega för att vara anonym. GAYFAIL.

Det andra är att dom bilderna hon/han kommenterade på var såååå långt ifrån fjortis man kan bli.



Hmmmmm . . . såhär ser vi väl inte riiiiiktigt ut?

I FAILED KINDERGARTEN



För att jag har högst IQ (:

REMEMBER THIS?


HAHAH


KUNGSTRÄDGÅRDEN

Hejsanhoppsan.
Nu ska jag snart åka till skolan, och sedan ska vi åka till stan och gå på julmarknad och åka skridskor. Det ska bli najsanbrajsan. (: Sedan ska jag stanna kvar i stan med Tessie och Sandra.

Idag fyller Philip år, så grattis till dej Philippen. :D
ISHKPAT LINNEA

SWEDISH CHEF !?!?!?!?!

HEJ? :O, JAG E FINSK..., i finland så gör dom mkt barn, såna barn som kommer bli kommunister, FÖR FINLAND E LITE SÅDÄR HALFT KOMMUNISTISKT, visste ni inte, neeeHAA HAHAHA :D, IDAG FICK JAG EN SNÖBOLL I HUVUDET, BÖÖH?
Jag glömmer ALLTID vad dom där nya TÅG/buss korten heter? typ zyppe?, Zuno ? Mumoo? Zuzu? något sånt dubbelord :S

NU NI, NU FÅR ALLA HA EN SUPER BRA JUL?!?!?! och..ett gott nytt år ofc :)

Pyss (en kram och en puss sammtidigt, fråga inte hur det går till, men nog fan går det)

// från ALLAS BÄSTA lilla söta rara PHIP :D


VALDEMOSA ÄR EN HÄST

*Lusk och Emseli sitter på en bänk med två ballonger*

Emseli: Min heter Mohammed, han vara terrorista.
Lusk: Min heter Valdemosa.
Emseli: Hahahah.
Lusk: Valdemosa är en häst.
Emseli: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA.

ITALIANNNNN







Vi Luigi & Emilio vara italiano, vi äta spaghettipizza för vi italiano. Vi gilla Ferrari. Ferrari bra. Nu vi sova.


(PS: Läs med Italiensk dialekt // Emseli och Lusk).

EMSELI OCH LUSK HUMOR



PIERCINGS

Asså usch, kolla in dom här bilderna jag hittade! o_o

EEEEEEEUUUUUWWWW

ASSÅ WHAT, KOLLA HORNEN?

FYYYFRÄÄÄSSS

BLÖÖÖÖÖÖÖÖ
ISHKYY LUSKIH

DO YOU DARE?

VI HAR FÅTT YPPERLIGT MYCKET SNÖÖÖÖ! (:


ISHKPAT LUSK

WE CRY

HEJSAN.
Nu är jag hemma. Och Bea är här också. Vi ska snart gå ut och fota. Eftersom att det har snöat typ 15 centimeter. Och det gör mej ypperligt glad. (:
Nu har jag inget mer att skriva.
ISHKPAT LINNEA

YOUR WELCOME


MAKE A LIVING, MAKE A HOME

Just nu vill jag starkt att Nejla ska logga in på msn. Så den korven får logga in snart. >.<
ISHKY U MISH LUSKIH

UPPDATE: Tydligen var Nejla inne hela tiden, det var bara jag som inte kunde hitta henne. Fail på mej där! -.-

SHOPAHOLIC

Hey gaybears.
Kom precis hem från Dubai Mall, köpte skor, en jacka och julkläder (:
Idag så var jag i skolan, no intressantness där, men EFTER skolan kom jag hem och hittade en liten katt i mitt garage. Hon va tydligen redan bekant med min katt och min hund eftersom dom gosades och lekte? IT WAS CUTE. Vi ska iaf se vad som ska hända med katten i övermorgon tror jag, vi måste se om den har en ägare och så. Jag vill ha den själv men jag tror inte pappa låter mej, men asså denna katt är so frikkin cute . . . jag vill INTE ge bort den!
Hon ser ut lite såhär, fast smalar och SÖTAREEEE. (: aaah jag vill ha henne.

KANYE'S SPACESHIP

HEJSAN. (:
Idag har varit en väldigt speedad dag. Och jag och Sandra har varit väldigt SPUNKIGA, och det är en blandning mellan glad, speedad, studsig, sjungig, sprallig och ja allt det. :D

Nu måste jag tydligen gå och byta kläder till min ridkläder. Men jag skriver mer senare. :)
ISHKPAT LINNEALUSK

MY NAH NAH NAH

Jag ska till skolan om ungefär en kvart men jag tänkte uppdatera lite innan jag satte igång med dagen.
Idag är det kallt ute - därför har jag nu på mej en fleecetröja, halsduk och en regnjacka. Jag har också på mej shorts, men det är för att jag är lite different, och jag har mjukisbyxor i väskan ifall det blir FÖR kallt.

Jag skulle ta med mej ett par skor till Sarah idag, men jag hittar inte dom någonstans. Jag hatar att inte hitta saker . . . ): Som igår när jag åkte till MOE för att köpa en jacka och skor hittar jag inte några, jag hittade en affär som sålde Emusar, som är ungefär som UGGS, men deras varianted såg ut som indianskor.

Mina stumpor har texten 'Don't hate me because I'm cute' på dom. Nu har jag en bra självkänsla (:

Förlåt för min randomness på morgonen, men jag måste rulla. Ut i regnet ska jag (: WEEHEE.
ISHKPAT & MISHMISH,
EMELIE.

IT KNOCKS YOU DOWN


Exakt så känner jag och Nejla just nu. :D
ISHKY U MISH LINNEA

HEJ, JAG ÄR EN JULGRANSKULA



ISHKPAT U MISHMISH LUSKIH

DON'T GIVE AWAY MY LOVE

Jag hade attans tråkigt.
 


Inte dom bästa bilderna, menmen. (:
ISHKPAT LUSKIH


YOU WOULD NOT BELIEVE YOUR EYES

Jag valde att sluta halvläsa andra folks bloggar och skriva lite på min egna.
Idag var jag och köpte kläder till Sverige (: I'm happy with my buys. Om jag känner mej bloggig kanske jag lägger upp bilder. Men bara om jag känner mej bloggig.
HEHEHEHE. IT'S RAINING. Asså det är typ orkan eller något . . . min hund är rädd för vattnet. Naaaah.
Nu ska jag rulla,
ISHKPAT & MISHMISH - EMELIE.

FRUDELUT

Hej barn :) Ett fakta om mej är att ja suger på att blogga, jag är på i perioder, sen så kan det ta flera dagar innan jag bloggar igen. Men jag försöker . . .
Ett annat fakta är ATT JAG KOMMER TIL SVERIGE OM TRE DAGAR. Linnea har reserverat mej hahaha.
It's gonna be fuuuuun. Men eftersom jag ska träffa min Lusk ska jag till Mall of Emirates idag och köpa en julklapp till henne :)
Idag vaknade jag med värsta konstiga kännslan. Jag ville garva men det va inte kul. Därför försöker jag få ut allt detta garv nu genom att skratta åt ointressanta saker. Och nej, jag försökte inte vara humoristisk, utan jag håller faktiskt på med detta just nu.
En av min pappas fiskar dog här om dagen. Jag hatar fiskar därför kom det inte som en stor sorg för mej. Jag uppdaterar kanske när jag kommer till skolan, för nu ska jag dra (: Men ni får hare gött.
ISHKPAT & MISHMISH

MIN BÄSTIS KOMMER HEM OM 3 DAGAR


HOW TO STRAIGHTEN YOUR DAMN HAIR

En sak som ni kanske inte visste är att jag älskar att ta bilder på mina skor/fötter. :D















Intressant inlägg right? :D
ISHKY NEAPEAH


NO PROMISES

Här får ni lite random bilder. :D







ISHK. LUSKIH

NO, YOU HANG UP

Jag skrev just ett inlägg, men eftersom att jag är så smart så klickade jag bort det utan att spara. -.- Så jag får väl skriva om det jag skrev.

Jag och min käre far ska snart gå ut i snön och dra ner till ica för att köpa godis. Eftersom att jag är såå fet så blev jag väldigt sugen på det. Efter det ska jag ta och kolla på Sune's jul. :D Sune är fett coool. (:

Idag var vi och köpte julgranar, så jag fick en egen i mitt rum. Det tycker jag är ballt. :) Den är fett fiiin. :D

Eftersom att jag också är ganska lat så orkar inte jag skriva allt som jag skrev i det inlägget som raderades.
ISHKPAT

I DONT WANT TO BE ALONE

Nu ska jag gå och läsa min frida tidning, och sedan ska jag sova. (:

GODERNATT SÄGER LINNEAPEAH. (:


O M G, YOU LISTEN TO THAT BITCH

BARA FÖR ATT JAG HAR TRÅKIGT OCH SUGER PÅ ATT RITA I PHOTOSHOP. :D


SHE SHOT THE BULLET, THAT ENDED HIS LIFE

Knock you down måste vara årets låt. Det finns inget dåligt med den låten egentligen. Eller en dålig sak med den är när Neyo sjunger 'Miss independent' För det låter ganska gay. ;) Men annars är den superbra, och speciellt Kanye West's del är asbra. Den som inte tycker det är dum. o:


ISHKPAT & MISHMISH LINNEA

SWEET SIXTEEN

HEJSAN :D
Nu är jag hos Tessie. Vi gör inte så muucket. Det var alllllt. :)

Och jag är fortfarande sur på dej Maxie för att du var så taskig mot hundar idag! :(
ISHKY LUSK

RED MAGIC


Såhär glad är min och Philips konversation. :D
ISHKPAT&MISHMISH LUSKIH

I'M ONLY GONNA BREAK YOUR HEART

Saker ni kanske inte visste om mej:

Jag älskar att klä ut mej - Spelar nästan inte nån roll om vad det är, tycker bara det är ypperligt kul. (:
Jag har på mej en rosa tröja just nu - Bara för att jag är cool. (:
Jag tog hål i öronen när jag var 7 år - Onödig fakta? :p
Jag har ingen fobi för att ringa längre - Eller vartfall nästan. (:
Jag vill ha en bögkompis - Så om du är bög, så får du gärna bli kompis med mej. (:

Nu kommer jag inte på nått mer. (:
ISHKYY OCH MISHMISH LINNEA


Sorry om jag tog den här bilden av dej Sanna. (:

CALIFORNIA ON'

Go'kväll alla individer som funnit sej till den webbanslutna sida där man kan, om man så behagar läsa om mitt & min käraste väninna, Linneas liv. :) *lite plagierat från en konversation med Sandra då hon beskrev PA*
Idag har varit en lite puckad dag, ska jag skriva ner lite puckade grejer jag gjort?
* Skrev in "bloggen.blogg.se" när jag skulle in på blogg.se, blev attans förvirrad när jag kom HELT fel.
* Loggade in på facebook och började svara på vänförfrågningar, när jag sedan scrollade ner på förstasidan och insåg att jag inte kännde mer än hälften av människorna som fanns där insåg jag att jag loggat in på någon annans facebook hahahahahahahaha.
* Hjälpte en liten kille som hade ont i knät stå upp :) När jag gjorde detta öppnades mitt nyläkta sår på handen igen.
I'm the LAKRITSPUCKO herself beaches :)

OMG JAG ÄR SÅ COOL FÖR JAG SKRIVER JUST NU I HMTL KÄLLKODSLÄGET IST. FÖR I DEN NORMALA INLÄGGS RUTAN. HAHAHAHAHAHA. :)
Yo homies, jag gör en video där jag sjunger Fireflies hahaha. Om ni vill se får ni klicka er in här senare. Min pappa var snäll och sa att jag hade en musikalisk talang eftersom jag kan plocka upp vilket instrument som helst och lära mej spela själv och att jag har en bra stämma. Hum, kanske inte heeeelt på prick med mej men whatever :) jag blev glad.
ISHKPAT & MISHMISH (nytt ord för KRAM),
EMSULYYY.

I CAN TRANSFORM YA


ISHKPAT LUSKIH


MLIA

Är en aning irriterad just nu, Sarah ville åka till Mallen och nu svarar hon inte på telefonen! ): Jag har försökt ringa i en timme men ingen svarar.
DAMPDAMPDAMP.


MOFFELTOFF

Hejsi.
Sitter i skolan nu, och jag försöker jobba matte, men det går inte så superbra. Eller jag har inte börjat jobba än heller iförsej. :p

Idag ska vi ha gympa, jag är inte så supertaggad på det. Menmen vad ska man göra åt det? (;

Nu ska jag skriva på SObloggen istället. BBYE.
ISHKPAT LUSKIH


WISHLIST

Tänkte skriva vad jag önskar mej här, för Nejla den lille fisken tjatar på en önskelista. (:

RAGGARSOCKOR - Bara för att dom är såååhääärrr mysiga. :D
NAGELLACK - Starka färger ska det vara. (;
SMYCKEN - Typ örhängen, armband och sånt. :)
BODYLOTIONS OCH SÅNT
PRESENTKORT
- På typ h&m, ginat, kick, dom vanliga butikerna. (:
ISHKPAT LINNEALUSK

TOUCH DOWN DANCE

HOLA AMIGOS (: *spanska skills*
Dagens;
Stacey - Hola (:
Emelie - Sorry, yo nicht sprecken espanol (;
Idag har jag haft skola. Nobody cares? JAG HAR TAPPAT BORT MIN IPHONE. I HATE MY LIFE I HATE MY LIFE.
Ne, jag tappade inte bort den, någon STAL den. I'm gonna find you, and gut you.
Jag är emo nu ):
BTW JUSTIN, BEST WISHES IN AMERICO):

WE'RE GOING BACK TO THE NORTH POLE

Eftersom att det aldrig kommer nån snö hit till dumma sverige, så har jag bestämt mej för att flytta till nordpoolen, det kommer visseligen bli ypperligt kallt. Men snö finns det vartfall. :D

Och så kan man bygga sej en igloo och bo där, tillsammans med alla isbjörnar och pingviner. :)


ISHKPAT LINNEALUSK

PS: Det finns ju alltid en chans att träffa tomten där också, jag vet att du är avundsjuk. ;)

FARMVILLE PÅ FACEBOOK

Öppna din sms-inbox. Tryck nedåt 5 gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på den första frågan. Gör likadant med resterande frågor.

Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
Jag skämta :)

Vilken raggningsreplik faller du för?

Pluggar NO :(

Vad var det första du sa imorse?
Jaha :(

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Ligger i sängen och tråkar :)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Jag vet, nej nu måste jag gå och kolla på scenen xD

Så vad säger du under förspel?
I know :D

Och efteråt?
Hej! Någon som är vaken? Jag kan inte sova :(

Några år senare får ni barn. Vad är deras första ord?
Vi kommer nog anlända 20.30 :p

BARA FÖR ATT JAG HAR TRÅKIGT, OCH VAR PRECIS INNE PÅ LIPPAS BLOGG

ÅRET

Hur har året 2009 varit för dig? jorå (;
Bättre än förra året? hmm, nä tror inte det, eller kanske lite här och där.
Har du träffat några nya vänner? yes (;
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009?
Har du flyttat under år 2009? nopsie (;
Har du hittat en ny låt som du älskar?  japp, det är många. (;
Isåfall vilken? som sagt, det är många. :P
Har du druckit alkohol? njää
Har du rökt? nope
Har du kysst en främling? nää

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2009? helvete
Har du varit kär? yeah
Har du sagt jag älskar dig till någon? jupp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? yeah
Har du haft sex någon gång under året? näj 
Har du haft ett hemligt förhållande? haha nää

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? naj
Har någon i din släkt avlidit?
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej, men jag har velat några gånger. (:
Har du varit i slagsmål?

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? har jag säkert
Isåfall vad? ska man verkligen säga det här? :p
Har du skämt ut dig? japp, men det är bara kul (:
Har du ljugit för en vän? maybe baby
Har du varit ute en hel natt? hmm.. nää
Har du blivit tagen av polisen? najsh
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? hmm, jag vet inte :o
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? yeah

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du i? Vittra Fittra
Har någon varit elak mot dig i skolan? Yeah, men inget seriöst ... hoppas jag :o
Hatar du någon i din skola? yeah, tessie vet veeeeeem (;
Har du gjort något framsteg? självklart (;
Har du haft alla rätt på ett prov? yes

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? yes i have (:
Har du förlorat en vän? nää
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? SOFFIIISS :D
Har du gått bakom ryggen på en vän? njää
Har du ljugit för en bästavän?
Har du haft en relation med en vän? nose
Har du många killkompisar? yeah (:

ISHKYYYY LUSKIH

ET PHONE HOME?

Well, I'm off to neverland. (: Sleep tight retards.
ISHKY FROM EMELIE.

SAKER JAG DAMPAR PÅ

1. Jag kunde inte hitta Å på tangentbordet förän det 7de försöket
2. Jag ska sova om 6 minuter
3. Jag skrev ett inlägg om saker jag dampar på men råkade klicka X så nu är det borta, jag ska försöka sammanfatta vad jag skrev snabbt.
Meet me half GAY . . . Black Eyed Peas SUGER.
Dom var bra förut när dom hade låtar som Lets Get Retarded etc. men nu har dom spårat ur kurs. Dom har bytt stil HELT, och nu kan Fergie typ inte sjunga längre? Deras nya skiva är bara helt eeeeeew. ):
En annan sak jag får frustrations attacker på är DUBAIS SYN PÅ JUL. Jag försöker liksom få detta hus lite juligt så jag åker till IKEA för att handla jul prydnader, men liksom what's christmas without a choklad kalender? Så jag åker för att köpa det. TROR NI DOM SÄLJER DET? NEJ! ):
Men, när jag sådana frustrerande och irriterande dilemman dyker upp brukar jag googla 'pet rats'. Jag tycks alltid hitta något att le åt (: Idag var det detta;
AAAAAAAW CUTEST FURRY LITTLE BASTARD EVAAAAR! (:
ISHKPAT PÅ ER - EMSELI THE GREAT.

DAGENS BÄSTA


HAHAHAHAHA

ON THE BEACH

Nu sitter Sofia på tåget, och är på väg hem till skåneland igen. Jag ville inte att hon skulle åka hem! ): Menmen, snart ska jag dra ner till Soffis också har jag bestämt! (:





FLER BILDER KOMMER! :D

VIDEOFICATION

Hope you like it (: Jag vet mina videobloggar är lite awkward men what the hell, man är ju ingen youtube star (:

PEACE OUT

Hay (: Whats up? Jag har haft skola idag, första dagen efter lovet. Tänker inte berätta för mkt, ska lägga upp ett videoinlägg snart.
ISHKPAT,
EMELIE. (:

TJOLLAHOPP


WHAT I WANT FOR CHRISTMAS


NEW MOON

Hejsanhoppsan. (:
Idag har jag och Sofia varit i stan. Vi kollade på New moon och hade det trevlans. (: Fast först så gick vi lite vilse. Jag är fail. :P Anyways, så var filmen bra. Men det var ändå en besvikelse. ): Sedan köpte vi världens coolaste strumpor. :D




ISHKPAT LINNEA

BELLA IS STUPID JACOB, PICK ME!

Jag har typ inget liv, jag insåg att jag inte bloggat hela lovet och fick fett ångest så nu bloggar jag.
Denna vecka jag haft nada skola (: THAT IS GOOOD. Vi (jag & Carmen) har preparerat oss för jul. Vi va på IKEA och köpte julpynt och grejer till mitt rum. Sen hade vi gymkana på stallet också, och jag skärde upp min hand innan vi ens börjat hahaha. FAAAAAIL.
Idag är sista dagen på lovet. Sen är det två veckor skola och SEN JULLOV! (:

BTWWWWW JAG SÅG NEW MOON TVÅ GÅNGER UNDER LOVET! :D
Jag tyckte; WORLDS BEST MOVIE EVAR (: *fast Transformers var lite bättre* Jacob Black är typ den snyggaste människan på jorden och han är ju med hela filmen typ. Edward är äcklig men han är inte med så mycket, och Bella är en b**ch i slutet . . . ni som sett fattar. MEN HERRE JÖSTANES VAD DEN VAR BRA!

Nu ska jag duscha och möta upp Carmen, ISHKPAT EMELIE!

HÖHÖHÖHÖHÖHHIHIHIHIHIHIOFODJGOIJFD


NU ÄR SOFIA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :D

GASOLFLASKOR

Nu tänkte jag bara berätta för er läsare, att Sofia kommer upp till mej ikväll, and im very taggad. ;)

Det var allt jag tänkte berätta för er. :D
ISHKPAT LUSKELUSKEN! (:

HOHOHOHHAHAHAHÖHÖHÖ

HEJSGACNCDC! :D
Nu sitter jag och Tessie in schoool! (: Vi försöker göra vårat SO arbete. Men det går inte så superbra känner jag. Så jag passade på att skriva ett litet inlägg.

Och utanför så sitter Oskar Nyman och hans små konstiga kompisar och låter som apor. Det låter väldigt cp. ;)
Nu var det en annan som sa ett skämt, jag tyckte inte det var så kul. :) HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖH! NÖFFF!

Naj nu ska jag gåååå.
ISHKPAT LUSKIH! (:


I WANNA ROCK WITH YOU

Hejsan everyone.
Jag kollade just på mitt Harry Potter spel och blev en aning ledsen. Ni som har följt bloggen know why. (;

Idag på bussen hem från idrotten snackade jag och Tessie om våran framtid. Vi hade värsta storyn:

Jag och Tessie sitter på bussen, när bussen ska stanna så funkar inte bromsarna, och eftersom att det är halt på vägen så glider vi rakt ner i ett dike, bussen välter och både jag och Tessie hamnar i koma. Vi ligger i koma i ungefär 5 år. När vi vaknar kommer vi inte ihåg någonting, det ända vi kommer ihåg är att vi är kompisar. Vi är även psykiskt sjuka, och såfort någon vi inte känner säger hej eller nått till oss så blir vi jätterädda och typ börjar skada oss själva eller nått.
Alltså var bussen vårt öde. Om den skulle klara sej och inte krocka skulle vi klara oss, men om de inte hade klarat sej hade allt det hänt oss. (; Tur att inget hände dåå. :)

Nu ska jag gå och fortsätta städa mitt rum tror jag. (; För det är gaaaanska städat nu, vartfall bättre än innan. And thats good. (:
ISHKPAT LUSKIH

AMERICANPIE


Vi måste gilla paj? ;)
ISHKYY LENNY

LAST CHRISTMAS, I GAVE YOU MY HEART

HEJSANHALLÅ! (:
Jag har ypperligt tråkigt. Det ända jag kan göra är typ att plugga matte eller städa mitt rum. Båda alternativen är inte direkt nått jag skulle välja att göra frivilligt, så jag får väl hitta på nått annat. Eller jag kan ju spela TV-spel känner att jag ska göra det snart. :D

Imorgon känner jag att jag ska ta med min kamera, för jag ska visa Sandra en sak. Och justefan, vi ska ju redovisa våran låt imorgon! o: Wellwell
ISHKPAT LUSKIH

YOU AND I

TJABBATJENAHALLÅ!
Nu är jag hemma från ridningen, jag fick rida Fanta. Det blev jag happyface av. :)

Idag var jag i skolan, jag hade först NO det var ypperligt tråkigt. Jag fick btw veta att min pappa gillade NO när han gick i skolan. :o Iallafall så fick jag veta mitt betyg på NO uppsatsen. Inte det bästa jag har fått, men jag blev godkänd vartfall. ;) Sen hade jag engelska, det var kulio, vi hade engelska prov, jag tycker det gick bra. Kunde svara på allt vartfall. :) Och sen fick jag veta betyget på engelska uppsatsen, och jag fick VG. Jag blev väldigt happy över det. :D Sprang typ runt och hoppade. (:

Nu ska jag göra SO.
ISHKYYYY LUSK. (:

BREAK UP TO MAKE UP


Äntligen är mitt mål i happy aquarium uppfyllt. :D Jag ligger 1a på min lista! (: Nu gäller det bara att fortsätta att vara 1a. (;
ISHKY LUSKIH

RSS 2.0