SLAP A BITCH

Asdfghjkl, jag har termin-prov i Engelska om typ en halv timme ): Euuuw. Detta kommer gå skit.
Fan vad denhär veckan kommer suga. Bara massa prov varje dag. Okej jag ska gå och plugga istället för att klaga . .
ISHKPAT, EMELIE

THANKSGIVING WEEKEND

Aaaah jag har aldrig ätit så mycket i mitt liv. Igår hade vi thanksgiving dinner, idag hade jag thanksgiving lunch och nu åt vi det som blev kvar till middag. Dock klagar jag inte (:
På onsdag såg jag Harry Potter 7. Oh my holy Jesus. Jag grät vid typ 10 olika tillfällen och den va så jäkla bra. Jag vill inte att det ska ta slut ): Ikväll såg vi Due Date som va sjukt rolig. Vet inte om den är ute i Sverige . . men den va bra. Med samma kille från The Hangover.
MEN jag är hos Sarah så vi ska hitta på något trevligt nu. Hare gött :)
ISHKPAT, EMELIE!

BELLA, BELLA, BELLA OOOH

Haha bästa!
- LINNEA

ANNOYED

Det är något fel med min skype ): När jag inte loggat in på två dagar tas den bort så jag måste ladda ner den igen och när jag skickar medelanden så verkar dom inte komma fram. Jag tror det är min dator för den har varit lite retard nu.
Jag vaknade iaf PRECIS. Kom hem från skolan och la mej och vaknade vid 7, enda anledningen till att jag är inne nu är för att ladda upp några filmer från mobilen. Ville bara uppdatera I guess . .
ISHKEEE
- EMELIE

TUSEN GÅNGER OM

Jag tänkte än en gång tipsa om min gulle gulliga Novell blogg, hihihi

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :))))

- LINNEA

I LIKE SODA


I'D MAKE THE FELLAS SAY OHHH BO!

Bahahaha, ''swallow bitch there's people stavin' in Africa" ;D
- EMELIE

PERFEKTA DAGEN

Tänkte bara säga att den här dagen bara blir bättre och bättre.
- LINNEA

TAYLOR LAUTNER

Jag tänkte bara tipsa om min novellblogg. Den handlar om en tjej som åker på en resa typ och så träffar hon på Taylor Lautner m.m. Jag tycker iallafall att ni ska läsa den, hihihih.

http://lautnerstory.blogg.se

Jag tänkte också berätta att min iphone kommer idag. Asså ni kan inte fatta hur glad jag är. Och observera att jag bara behövde vänta i en vecka. Men ja så är det när man har kontakter haha.
ISHKPAT LINNEA

APOLOGIES

Jag ville göra ett videoinlägg för att berätta vad som hänt idag men vi gick ut och åt och nu är det för sent och jag är trött /: SO, imorn får ni ett videoinlägg + några extra inlägg med foton och sånt för idag vare skit fint på glaciären så jag passade på att fota. Men nu håller jag på att dö så jag måste kila. ISHKPAT!
- EMELIE

FÅTT EN FLASKA I HUVUDET

jag fick en flaska i huvet det sved.
-LINNEA

ASDFGHKL

Nu ska jag åka skidor :) Weeee.
- EMELIE

WOHO

Bananer, bananer, kiwi, kiwi, kiwi, kiwi, apelsin!

Ni känner jag mig attans hälsosam. :))

Och snart blir det DHW!
- LINNEA

CHECK IT OUT

Nu har det gått ungefär en vecka sen mamma beställde min iphone. Och gaaah jag orkar inte vänta längre, jag vill ha den nuuuuuuuu!

Btw om ni har nått förlag på namn till den så kan ni bara skriva det in the section below !
- LINNEA

MINNEN

Domhär var nog dom två ända låtarna jag lyssnade på när jag va tio. Beställde t.o.m den andra i förväg bara för att få Erik's autograf hahah. Och så kom jag och Linnea sent till en kompis "kalas" för att vi ville se honom uppträda den live i Täby Centrum. Herre jöstanes vilka minnen (':
- EMELIE

DO THE HELEN KELLER

Idag händer inte så mycket. Det regnar här i byn och på berget är det massa dimma så vi kunde inte åka skidor idag. Så vi har typ handlat matvaror och nu sitter vi här i lägenheten. Jag läser någon blogg om en 14 åring som är gravid och ska behålla barnet . . . bara jag som tycker det är lite fel? Iaf, jag tror jag ska ladda ner någon film nu. Känner för att se något med Johnny Depp :)
Här får ni iaf två bilder jag tog igår + en riktigt snygg photobooth bild på yours truly.
Alltid lika attraktiv :) ISHKPAT!
- EMELIE

BIEBER DREAM

Hajhajhaj!
Jag tänkte bara tipsa om en asbra blogg. Det är 2 tjejer som skriver en "bok" om en tjej som lär känna Justin Bieber. Och så händer det massa grejer. Sure det låter kanske inte så kul att läsa om. Men när man väl kommer in i det så är det verkligen asbra och man vill verkligen inte att det ska ta sluta, haha.

Klicka hääääääääääääääääääääääääääääääöööööööåååååååååååååår för att komma till bloggen. :)
- LINNEA

I'VE GOT THE MAGIC

Ibland är gitarren ens bästavän.
- LINNEA

HAHA


Han som gjorde denna grupp är säkert bög själv, haha.
- LINNEA

I WANT IT PAINTED BLACK

Så just nu är jag i Schweiz. Jag vill nog inte lämna detta ställe. Fyfan vad underbart det är (': Massa snö och gulliga små hus och dom säljer små fickflaskor i varenda affär vilket är najs . . om man andvänder fickflaskor alltså. Vi kom fram kvart över nio imorse sen drog vi till lägenheten som är fint placerat precis brevid en kyrka som verkar känna att det är nödvänding att ringa klockorna i hela 10 minuter. Men det är najs, för våran soffa är grymt skön och om man öppnar fönstret i mitt rum så kan man se hela byn + massa snöiga berg.
I andra nyheter så har någon Rolling Stones låt fastnat på mitt huvud. Jag kan bara fem ord, och låten är verkligen hemsk men jag kan inte sluta nynna på den ): Och mina pjäxor var för små så mina ben gör väldigt ont just nu . . men annat än det är allt bueno.
Såhär ser iaf byn ut :) Lite fun facts eftersom jag är en nörd; det där spetsiga berget ni ser är samma berg som dom har på Toblerone paketen. Och det heter Matterhorn, vilket också är en attraktion på Disneyland. Okej jag ska sluta nu.
ISHKYYY,
- EMELIE

PISSA I MOTVIND


Tjatja, var i stan med Nejla idag som sagt. Vi gick runt lite och shoppade. Det var attans trevligt. Senare på kvällen såg vi på Jackass 3D, det var lätt den snabbaste och bästaste filmen evar! Kärlek är allt jag säger.
Det var en mycket lyckas kväll tycker jag.
- LINNEA

DET ÄR BARA KNAS

För tillfället väntar jag på att Nejla ska säga när hon är redo att dra sig till stan. Och om 2 minuter ska jag byta kläder.
CIAO
- LINNEA

SKÖN .. T


- LINNEA

LÄNGST FRAM I TAXIN

Idag ska jag ta mig in till staden Stockholm med den fina flickan Nejla. Vi ska ta en fika och gå runt och shoppa. För mig blir det antaligen bara fönster shopping för jag har inga pppeengar. Sorgset.
Lite senare ska vi gå på bio och se Jackass i 3D, awesome.


Ha det great!
- LINNEA

EGOOO

"Berätta vart du kommer ifrån"
- LINNEA

LOVE IT OR LEAVE IT

Det var ett tag sen jag gjorde en Love it och Leave it, så varför inte nu liksom?
- Söta iphone skal. Själv ska jag skaffa ett som ser ut som en ääännggeeeel. (Btw så får jag en iphone snaaaaart. :)))))
- Resor till solen. Helt brutalt skönt att komma ifrån kyla såhär års och åka ner till värmen.
Jag vill tillbaka till Fuerteventura något brutalt !
- Snook AKA Oskar Linnros&Daniel Adams-Ray. Älskaälskaälskaälska är allt jag säger.
- Sony Ericsson P1i. Åh fyfan vad jag hatar den, den vill inte alls göra det jag säger, och när jag trycker på knapparna så händer det inte ett piss. Bläääää hatar den något brutalt!
- Slasket. Kan inte vädret bestämma sig för ett väder? Antingen snö eller INTE snö, inte nått där emellan, bara jättejättejobbigt.

- LINNEA

LET YOUR COLORS BURST

Jag blir så jävla emo. Här sitter man och sliter och försöker skriva ett acceptabelt inlägg, och så känner man att man lyckas. Så klickar man på 'spara & publicera' OCH SÅ STÄNGS INTERNET AV.
Så allt jag satt och funderade på i dom 10 minuterna det tog att skriva inlägget, allt är nu borta. FAN.
Men, basically, så skrev jag att jag inte bloggat för att jag inte kunde lägga upp bilder och jag störde mej på det. Jag ska också till Schweiz och åka skidor vilket är najs, men jag tror jag kommer faila eftersom jag inte åkt på två år + att min jacka är knallrosa så ingen kommer missa när jag ramlar i backen :) Sen kommer jag inte ihåg mer, men det var säkert två mer punkter som jag diskuterade.
Jag ska nog skriva om Paranormal Activity 2 eftersom jag såg den igår nu, om inte internet bestämmer sej för att faila igen alltså.
- EMELIEEEEEE

Update: Jag tänker inte skriva om filmen ikväll ;p Jag är inte på humör längre.

AXEL HELLSTRÖM

Nu ska jag berätta om min fina fina Axel Hellström. Han är en bra grabb, jättegullig och snäll på alla sätt. Eller ja vartfall mot mig. Om jag skulle skriva allt jag tycker om Axel skulle det blir väldigt för mycket. Så ja, Axel du är jätteawesome !
- LINNEA DEN BRUTALT COOLA

FORTFARANDE PÅ TOPP

Much Love
- LINNEA

ALL TIME LOW



Känns som att jag invarderar bloggen med musik nu, men det är alltid najs faktiskt. :)

- LINNEA

BABY YOUR A FIREWORK

Älska
- LINNEA

TIC TAC

Är min drog ! ♥
- LINNEA

JAG ÄR NOG LITE KÄR

Oskar Linnros, han är helt underbar.



- LINNEA

TJENA KEXET ...

... står du här och smular?
- LINNEA

FÅTT EN FLASKA I HUVUDET

HEJHOPP!
Jag blev lite små ledsen när jag fick höra att Axel inte har pyjamasbyxa på sina topsites längre, bara för att han inte går in på bloggen så mycket längre. Så fy skäms Axel. :(

Snart ska jag åka till sku, fy fasen vad jag inte orkar det idag. Okej jag orkar inte bara idag, jag orkar typ aldrig längre. Men vad gör man inte för att bli ledare liksom.

Och en annan sak, när jag ska ladda upp bilder på bloggen och jag ska välja en bild som ligger i iphoto, då finns inte dom senast bilderna jag har lagt in på datan. Så är det någon, någon alls där ute som vet hur man kan uppdatera detta på nått sätt? För jag vill gärna kunna lägga in bilder av de senaste bilderna jag har lagt in på datan. Men det verkar inte Vilgot vilja..

- LINNEA

Dagens ämne-De fina pottorna

åååååå pottor är någon underbart och fint, seriöst jag blir nästan tårögd när ja tänker på dom!
Historia
Denna underbara historia har ja hört av min käraste hästs barn B)
Det hela började med att deras förfader hade lite problem med att hinna till toaletten på kvällarna (ja precis,han pissa missa på sig) , DÅ .... kom mormor uggla på att han skulle ha en liten tekopp som han kan kissa i på kvällarna men den var ju såklart för liten , men då så tillverkade faster mumin en större version av tekoppen som hon döpte till pottan efter sin son pottan.
En rörande historia (tårögd)
men hörni mina fina rumpnissar , ja ska dra mig vidare till pottfabriken (längtar)
puss på pottan :)))

HÄRLIGT

- LINNEA

SUNDBYBERG, LUGNA NER DIG NU

Ignorera mongot på bilden.
Men iallafall tänkte jag bara säga att jag vill tillbaka till värmen på Fuerteventura något brutalt. Det känns inte alls bra att vara hemma kan jag säga.
- LINNEA

TOO SCHOOL FOR COOL

He3e3e3e3j ;D
Jag sitter i skolan och vi kollar på någon film. Men jag är busig så jag är inne på datorn istället! Idag ska jag med mina pappa och köpa skidkläder och sånt. Jag kan visa upp det senare :) Vi ska till Schweiz (stavning?) nästa vecka och åka skidor och min jacka är ful som fan.
SEE YOU LATER ALLIGATORS!
- EMELIE

LIKE YOU NEEDED ANY MORE ATTENTION

Heeeeeeeej mina sötnosar!
Jag känner mej ganska taskig efter att jag inte uppdaterat alls på typ 5 veckor och Linnea gjort allt job. Så nu gör jag det.
Men men, idag åkte vi på någon konferens. Inte helt säkert vad den handlade om, det var några koreaner och en tysk kille som snackade, inte för att jag förstog va dom sa. Fast vi fick ha på oss fina kläder och maten var skit god så det va lugnt att jag va tvungen att sitta i två timmar och lyssna på deras tal.
Nu sitter jag på skype hela 20 minuter efter läggdags och pratar med Marcelo. Jag måste nog ta farväl snart ;/
ISHKPAT!
- EMELIE

MARCELO LATORRE VALDES

Jag ville ta denna stund och berätta att detta är min sjukt coola vän Marcelo. Han är en helt otroligt härlig grabb :)
Over & Out,
Emelie.

RSS 2.0