WINTER WONDERLAND

- LINNEA

Inköp!

Läppstift från GOSH
Ögonskugga från GOSH
Ögonskuggor från Creative Cosmetics
Midnight Fantasy by Britney Spears

Jag ser nu att min hand ser lagom missbildad ut i bilden ovan. Sorgligt.
ISHKPAT, EMELIE!

Testar rött!

Grymt ful bild hahah. Vad gör jag med läpparna egentligen? Testade iaf rött läppstift idag. I like it :) Fick en plattång i julklapp som jag är hemskt nöjd över. Syns inte på bilderna för jag va ute och håret blev vågigt. Köpte första säsongen av Vampire Diaries på dvd när jag va ute + lite smink som jag ska visa. Imorgon ska jag upp tidigt för vi ska ut och shoppa hehehe. Får skynda mej på med att visa sminket!
ISHKPAT!

My life be like

God jul! Är grymt trött nu, och har lite ont i magen efter all mat men men. Fick scrubs säsong 9 på DVD så jag har suttit och kollat på det i någon timme? Bläddrar igen typ alla avsnitten nu, fan, vill egentligen spara lite på spänningen men det är ju så bra. Plus att dom har nya "interns" och en av dom är sjukligt snygg . . . man vill ju bara se mer av honom hahaha. Fick också en HD video kamera som jag önskat mej, och sen några smycken, tofflor, underkläder, iphone skal och smink. Men jag ska ju fira jul #2 i Danmark med mamma så det blir nog lite fler gåvor där också :)
Ska se klart ett avsnitt till och sen ska jag nog sova för som sagt är jag väldigt utsliten.
ISHKPAT, EMELIE!



MERRY CHRISTMAS!

Sitter och kollar på Kalle Ankas Julafton med la familia. Vill egentligen bara see Lady och Lufsen och sen den nya hälsningen på slutet. GAHHH jag får öppna mina julklappar snart. Hahaha, jag är som en ivrig liten unge. Men seriöst. Jag vill veta vad jag får. Men jag ska återgå till mitt chillande med familjen.
ISHKPAT!

JUL OM EN TIMME

Hör ni det ungar? Det är jul om 54 minuter och jag sitter här med med kusins katt och lyssnar på Daniel Adams-Ray och hare gött. Försöker få till en jul playlist men icke sa nicke för jag hittar inga bra låtar. Hittils äre väl 7 låtar därpå men vad är det för spellista? Hur som haver kommer jag inte kunna sova alls. Jag är sådär ivrig och glad och vill bara öppna mina paket NU. För att dröja tiden ska jag nog kolla på en film.
ISHKPAT!

I JUST HAD SEKS

Sitter och jammar till 'I just had sex' :) Ni får en snygg bild på mej och Johannas hund eftersom jag är hemma hos henne.
- EMELIE

LIKA SOM BÄR!


LALALALA

Hej. Aj. Shhh. Emh. Jaa.. Aj. Bea sluta nypa mig. Ahahahja! Hon bits! Asså det är något mellan Bea och mina fötter. AJ! Jag ska träffa Alex Gaskarth om 2 månader. SHHHH. Oj förlåt. Jag är inte trött, men mina ögon gör ont. *Gäsp* ksjncdhikabz. Såhär, säldjup. Huhhuhu. När dom gör såhär. Om du förstår. Ibland önskar jag att jag var fjortis så jag kunde ha mjukisar på mig i skolan varje dag.

Ja detta är så några vanliga ord/meningar som Emelie skulle kunna säga. Fullt normal. Hihi.

Nu är vi iallafall tillsammans igen. Att ha ett distansförhållande är rätt svårt. Men vi har klarat oss rätt bra hittills. Nu ska vi ha det riktigt najs. GUDBAJ!
- LINNEA

ATTACK ATTACK

Hellu :)
Ska snart gå och lägga mej men jag kände att jag kunde slänga in ett inlägg innan jag springer iväg och borstar tänderna. Har haft en ytterst tråkig kväll. Kunde verkligen inte komma på något att göra. Skulle ut och gå med hunden men klockan var typ 10 och jag ville inte bli våldtagen så det blev inte av. Så jag satt mej ner med gitarren, den sysselsätter ju alltid, och så började jag spela lite :) Lyckades komma på en låt som jag hittentills är väldigt stolt över. Weehoo!
Imorn får vi ha på oss vad vi vill, så jag kanske lägger upp en dagens outfit beroende på vad jag hittar och om det blir snyggt nog att visa upp. Om jag går i typ jeans och t-shirt känns det inte lika nödvändigt att visa er om ni fattar. Grejen är att jag har en outfit i huvudet men det fungerar typ bara med klackar och jag vet inte om jag ska ha det i skolan? Asså, min skola är ju uniform, så vanligtvis har man på sej en pike tröja med gympa-shorts och converse, så det kanske blir lite för mycket med klackar och allt? Jag vet inte, vi får se hur jag bestämmer mej imorn. Jag kanske tar med mej några ballerina skor och byter om det känns fel :)
Hur som haver ska jag nog börja röra mej mot sängen nu för klockan är ju snart 12. Oj vad busigt att jag är uppe så sent :) Hahahaha jag börjar tänka på när jag va liten och att stanna uppe till 12 var typ det svåraste som fanns men det hände bara på nyår, och nu är det typ svårt att lägga sej före 12?
Men här får vi en snäckig bild på yours truly före jag kilar! Ishkpat!
- EMELIE

BOOM BOOM BOOM

Hejsan :)
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Vi ska bara kolla på film så det är ganska chill, men vi har historia efter detta och hon hittar ALLTID på något att göra för att sysselsätta oss . . Tur att vi iaf inte har idrott idag för det orkar jag verkligen inte med. Satt uppe till säkert ett och kollade på Harry Potter inatt. Kunde verkligen inte somna. Snoozade lite längre än vanligt imorse iaf :) Efter skolan ska jag till gymmet. Jag orkar egentligen inte meeeeen måste nu.
Funderar på att färga håret brunt igen. Jag var ju bara så stilig (:
- EMELIE

69

TJENARE ;)
Är egentligen inte alls på humör för att blogga men jag är snäll och gör det ändå. Sitter och kollar på en Before You Exit interview och ska ladda ner lite musik till min mobil.
Skulle julhandla idag men jag hittade inte mina pengar så det sket sej. Nu är jag hemma och imorn börjar skolan ): Euw. Tack Gud att det bara är 4 dagar till helgen. OCH SNART KOMMER JAG HEM!
Som sagt pallar jag inte blogga, men ni får en tjusig bild på mej och Sarah's nya katt Bellatrix.
ISHK!
- EMELIE

SHOOT ACROSS THE SKY

Weee :) Mitt favorit band gör en cover av min favorit låt. I love when this happens.
- EMELIE

ÖVERLYCKLIG..

Tjej igår som precis fått godis, hihihih :)
- LINNEA

RSS 2.0