TÄÄÄÄÄVLING

Tjena tjena (:
Nu tänkte vi ha en liten tävling med riktiga pris. Tävlingen går ut på att skriva en kommentar om ett sommarminne. Skriv med bloggadress eller om du inte har en blogg email adress så vi kan kontakta dej om du vunnit.

Tävlingen avslutas 20 April.

Priset är en liten "goodiebag" typ.... den innehåller:

Tvål från Horto Botanico
Två mini pärfymer från Kenzo (rese storlek)
Läppbalsam från Agatha Ruiz de la Prada



Glömm inte att delta! (:

SCHNUF!


Kommentarer
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-04-05 @ 13:26:22
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: michaela

Mitt sommarminne är då jag var hos min morfar en hel sommar, uppe i Gällivare. Vi träffade en hel del kompisar under hela sommalovet, vi umgicks varje dag och såfort jag och min syster åkte till morfar så gick alla hem och sov, på morgonen vaknade vi av att vi hade tio missade sms från alla kompisar som ville att vi skulle komma ut. Vi umgicks varenda dag och allt kändes så lätt. En kväll var det festival och vi träffades där, vi kollade hur alla gamla par dansade och såg nyförälskade ut,det var så fint. Efter festivalen satte vi oss alla ner vid sjön,det var solnedgång och vi tände en eld, där satt vi hela natten framför elden och skrattade åt allt möjligt. Det är något av det finaste jag varit med om.

2009-04-05 @ 13:30:20
URL: http://michaelagustavsson.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Snygg blogg :)

2009-04-05 @ 13:39:38
URL: http://kornelijah.blogg.se/
Postat av: asplund, hahaa

min först, eller andra sommar i vittra vallentuna, var jag med linnea, sandra, sarah , andrea. bulle , johanna k, therese, andrea, anna. på kvart badet vi badadade och solade och fikade tillsammans, det var mitt bästa somm minne, man kan aldrig har bättre en en bästis ,jo det kan man 9 fina vänner.

(:<333333333333333333333333

2009-04-05 @ 14:05:23
URL: http://gluuf.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag vill var med !

2009-04-05 @ 14:11:31
URL: http://lindasbloggis.blogg.se/
Postat av: Laura Y

En av mina sköna sommarminnnen, som jag först tänkte på, hände i Svergie (bor i Finland). Det var år 2008 och jag var med en vän på ett seglingsläger. Det var en varm kväll, när solen just hade börjat gå ner, satte jag med ett gäng andra ungdomar från hela norden. Vi drack och rökte i sträck. Några fick lust att bada! Så det var bara kläderna av och med i leken. Vattnet var kallt, väldigt kallt. Men det tänkte vi inte på. Musiken spelade sköna låtar i bakrunden och havet glänste. När jag hade stigit upp från vattnet, gått undanskym från de andra för att byta om. Kom en härlig kille bakrifrån emot mig..och gav mig den mest otroliga första kyssen någonsin!

2009-04-05 @ 14:48:46
Postat av: Lina

Mitt bästa sommar minne är då jag konfrimerades och vi får till Gotland och cyklade runt å¨tandemcyklar och tvättade håret i sjön eller havet för at de kostade att gå på toa och duscha. Vi laga mat i triangiakök och sov i tält. De var verkligen hur trevligt som helst.

Men då jag hör ordet Sommar så tänker jag direkt på att sitta på en sten i stugan och raka benen. Haha de har blivit en tradition för mig och en kompis.

2009-04-05 @ 16:53:43
URL: http://lhoglund.blogg.se/
Postat av: Linda

mina sommarminnen har nog varit på Gotland. Där brukar vi sola och bada i havet och poolar. Shoppa i Visby, spela krocket och minigolf. Grilla och äta på resturanger och se på solnedgången. Så härligt med sommar! =)

2009-04-05 @ 17:42:01
URL: http://frazzeh.blogg.se/
Postat av: Anna

Mitt bästa sommarminne är nog från sommrarna hemma hos farmor å farfar i Tina/ Rättvik..Den byn är verkligen en ren "Alla vi barn i bullerbyn idyll"..Många fina bardoms-somrar har spenderats där! =)



Mvh Anna

2009-04-05 @ 17:57:48
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: tessie

ja ett av mina bästa sommar minnen,

var sommaren 2008. när jag & min familj var i öland,

de coola placet där ja växte upp.

och då var de en jätte härlig dag, och ja & min sis ville bada på den härligt fina stranden som ser ut som en i thailand (a) - de vet alla som vart i öland !! :D <3

och då ial låg vi där i vattnet, och hade de jätte mysigt. och träffade jätte söta & snälla killar som vi umgicks me under dagen ! (: <3

ett riktigt härligt sommarminne,

men jah har så många fler ! :) (a)



puss & kram på er (: <3

2009-04-06 @ 10:48:57
URL: http://tessiesblogg.blogg.se/
Postat av: Sandra

Mitt sommarminne är när jag var yngre, då var jag alltid hemma hos min mormor och morfar på sommaren. Vi åkte båt, badade och grillade.. varje dag. Jag drack blodapelsinsläsk med 3-4 jordgubbar i och satt i min mormors knä och bara myste. Det fanns en speciell ananasglass som glassbilen sålde, den hade mormor alltid köpt hem tills jag skulle komma dit ;) Jag hade en "egen" studsmatta där som jag alltid hoppade på :) Det är jätte fina minnen jag har sen dom åren :)

2009-04-07 @ 09:04:59
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Carro

Mitt bästa sommarminne var nog när hela min familj åkte till Gotland. Det fanns roliga (men höga fyrar, fina sandstränder, roliga stenfigurer och allt. Det bästa var nog en kväll, när det var solnedgång, och jag och min lillasyster gick ner till stranden och kastade mackor (platta stenar. aa ni fattar nog vad jag menar) och bilden vi tog när vi stod på den stranden. Det är nog det finaste sommarminnet jag har. Åhh, jag vill tillbaka dit!<3

2009-04-09 @ 12:35:51
Postat av: annapannakaffekanna

hm.. räknas april som sommar? för isåfall är mitt bästa från förra veckan :) eller nej. det var visst den här veckan kom jag på... kom ju hem i förrgår.



iallafall. var i spanien på träningsläger. tänk att få åka utomlands med sina allra bästa vänner och göra det man tycker allra bäst om?? (i mitt fall fotboll) ;P



Vi var på champions league match - kvartsfinal! vi skrek som in i helvete så vi var jättehesa när vi kom därifrån!



och på hotellet bodde ett annat fotbollslag och där fanns världens gulligaste kille. tänk er att ni har ritat upp en bild i huvudet av hur den perfekta killen ska vara och tänkt att honom kommer jag aldrig träffa. två veckor senare typ så står han där. mitt framför dig. är det inte konstigt? (och underbart ;D)



Åh. Vad långt det blir. Det går liksom inte att förklara hur jävla gött vi hade det....



Jag vet inteh ur det stavas men en spansk kille frågade min vän vad hon hette. och så svarade hon mycket bra. för hon trodde att han frågade hur hon mådde. asså gööööööööööh så jävla kuligt de var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



puss :)<3

2009-04-11 @ 21:49:59
URL: http://ssuperanna.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0