LUCKY


Blir helt varm i kroppen när Quinn och Sam spelar gitarr tillsammans (': Jag vill se mer! Vart är Glee!?
- EMELIE

TIE DYE

Typiskt att JUST den bikinin jag vill ha inte ska finnas i min storlek :/
Baaajs. Jag blir frustrerad.
- EMELIE

KISS N TELL


'Cause I love Kesha :)
- EMELIE

WE LYK SPORTZ

Har precis målat naglarna. Det är inge super snyggt. Bara lila för det är min favoritfärg (:
Min katt sprang iväg. Hahaha. Not good. Men det kan ju ha vårat någons så den sprang kanske hem? Who knows. Imorn får jag min månads peng och du ska jag shoppa loss, hehehe. Har så mycket att inhandla före All Time Low om jag nu ska åka.

Men nu ska jag stalka Jamjars lite. Asså gud. Jag är förälskad i pojken.
- EMELIE




Babyyyy.

DO THE CREEP

You a certified creepah!

SHE'S DANCING ALONE

Hahaha, här har vi min nya katt som jag säkert INTE får behålla. Jag hittade den medans jag var ute på promenad så jag tog hem den. Den KAN vara någons men you know you know, dom klarar sej säkert två dagar utan sin katt. HAHAH vad hemsk jag låter. Men seriöst jag tar bara hand om henne för jag tror att hon kanske inte har ett hem och jag vill inte att hon ska vara ute i mitten av ingenstans helt själv. Hon ser väldigt ugly ut i bilden ovan men hon är söt som bara den :) Funderar på att hon ska heta Sunday, som i Remembering Sunday.

Nu jamar hon så jag ska släppa ut henne i trädgården.
UPDATES IN A MINUTE!
- EMELIE

DAG 1 - PRESENTERA MIG SJÄLV

Jag har ju faktiskt redan gjort det, så klicka dig in HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. Så kan du läsa om mig. (:
- LINNEA

JUST A DREAM

Nu tänkte jag vara wannabe alla andra bloggare och göra den där listan. Jag har aldrig någonting intressant att skriva om, så detta blir säkert bra.


Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Min klass
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min dag
Dag 6 – Min min bästa vän
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 11 – Det här saknar jag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit

- LINNEA

I'M NOT FIK

Något ni först och främst måste förstå är att jag älskar Jamjars, men herregud hur kan en människa ens låta sådär?!
- EMELIE

JUST THE WAY YOU ARE

HAJHAJHAJ.

Den här dagen har gått till att åka till IKEA med mamma. Jag köpte en bokhylla till min garderob. Och skoställ och sånt. Det var trevligt. Sedan har jag städat min gamla garderob, jag började klockan halv 3 och jag tar en paus nu. Så ah ni kan ju förstå hur mycket skit det är där inne.

Btw så kan jag ju berätta att jag ska byta rum med mamma och pappa. Så jag får deras rum, det är dubbelt så stort som mitt. Och de får ta mitt (hihi). Och i det rummet ingår ju en walk in closet, så jag ska byta min walk in closet med deras. Så det är det allt handlar om haha.

Men nu ska jag åter gå till bajsstädandet.
- LINNEA

STD


Har precis kollat på All Time Low's film: Straight To DVD. Gud, jag blir tårögd när jag ser den. Delvis för att dom är så grymt roliga så det gör ont, skönaste killarna ever. Men också för att dom är så down to earth och underbara. T. ex det är en scen där en kille i publiken har något att säga, så Alex ger honom mikrofonen (liksom hur många skulle gjort det egentligen?) och så frågar killen "Can I please play Dear Maria with you?" och så får han hoppa upp på scenen och spela den låten med dom (': Asså det är så brutalt snällt och gulligt så jag dör. Varenda en av dom är så hemskt underbar.

Nu ska jag creepa lite på tumblr och sen sova för klockan är snart två. Heheh, busigt att man är uppe så sent va?(;
ISHKPAT!
- EMELIE

SMYCKESSTÄLL

Detta köpte jag idag på Urban Outfitters. Den kommer passa fint i min nya garderob.
- LINNEA

HOLLA AT ME DOG

Har ääääntligen fått mitt itunes kort så jag kan köpa alla dom där grejerna jag velat ha i 7000000 år! All Time Low's DVD, The Maine's nya skiva, The Vampire Diaries säsong 2, ååååh att det ska ta sån lång tid att få in pengarna på själva itunes store. BLÄ!
Men nu kan jag hålla mej underhållen en tag (:
- EMELIE

AMERICAS SUITEHEARTS

Allo :)
Hela min kropp värker. Gud, jag sprang ju säkert 70000000 mil igår och det gör fan ont att stå upp. Inte kul ):
Har ett matte prov och spanska prov. Jag orkar verkligen inte. Också har jag tappat rösten. Woo! Lyssnar iaf på Fall Out Boy, asså Patrick har världens finaste röst! Ska snart sova men tyckte jag kunde slänga in ett inlägg före.
Idag så bestämde någon liten loser att dom skulle berätta för en tio årig kille att jag och min kompis gjorde "snuskiga grejer" i omklädningsrummen. Vet ni vad dom "snuskiga sakerna" va? Jag smällde till henne på arslet. Och så kommer tönten och tror vi är lesbiska eller något? Herre gud.
Men nu måste jag sova. Lämnar er med en bild på mej och Justin Bieber.


Kärlek till faceinhole.
- EMELIE

WHAT'S YOUR DREAM?


OMG JAG FÅR SVÅRT ATT ANDAS. AHAHAHA ANDY.
- EMELIE

TEENIE WEENIE

Kommer passa perfekt till mitt röda hår i sommar! :)
Ska köpa den + den blåa läder jackan så fort som jag får lite pengar. Får lite motivation att få en "beach body" till när det börjar bli lite varmare. Det är ju inte varmt nog att bada just nu, men det blir säkert varmade om två veckor.
- EMELIE

AVATAR

Hahahahah, gulligt.
- EMELIE

KESHA


Gillar inte riktigt de flesta mainstream låtarna så mycket men Kesha är ju oemotståndlig! ;)
- EMELIE

SVAR PÅ FRÅGA!

Detta kommer bli ett långt svar, men bare with me:
Jag flyttade till Dubai i Augusti 2008 och har bott där sen dess. Mina föräldrar är skilda så jag hade bott med min Mamma i ungefär 6 år när dom tyckte att det kunde vara bra att bo med Pappa lite som har jobb här i Dubai (han är kapten i en flygbransch här). Det var egentligen tänkt att jag skulle bo där 6 månader och om jag ville åka hem fick jag göra det. Men det blev för komplicerat med skolan och grejer så vi sa att jag skulle få åka hem när det läsåret var klart. Men, mina föräldrar är GRYMT dåliga på att hålla det dom lovar så när jag hade gått klart det året och var redo att get the hell out så flyttade min Mamma till Danmark med sin kille och sålde våret hus. Så då hade jag ingenstans att bo förutom detta lilla helvete.
Hur jag reagerade? Ja du. Först när fick höra trodde jag dom skämtade, så jag fortsatte med mitt liv som vanligt. Sen när min Pappa började visa mej skolor jag kunde gå i insåg jag hur seriösa dom var, så jag ringde honom ungefär varenda dag och grät i luren i säkert 20 minuter och verkligen bad att han inte skulle skicka mej hit. Men tillslut sa min Mamma till och sa att han blev väldigt dyster när jag var så jävla emot att bo med honom, så jag gick med på det hela om som sagt jag bara behövde stanna i 6 månader om jag verkligen inte trivdes.
Jag trivdes inte alls. Jag hatade varje sekund av dagen från när jag vaknade till jag lyckats gråta länge nog för att kunna somna. Detta pågick säkert i ett och ett halvt år. Sen när jag förstog att jag skulle behöva vara här längre än jag ville så började jag skärpa mej lite och försöka ta vara på dagen istället.
Jag gråter fortfarande ibland innan jag ska sova. Och ibland funderar jag på att låtsas att jag fått värsta huvudvärken i mitten av lektionen för att NÅGOT påminner mej om mitt gamla liv och jag mår så dåligt att jag bara vill åka hem och lägga mej i min säng och gråta.
Ni läser säkert detta och tänker att ni inte förväntade er ett sånt dystert svar, men jag tycker att det är bättre att jag berättar saningen än att förvrida det hela och säga att jag faktiskt trivs här och mår jätte bra - för det gör jag inte. Jag har jätte fina vänner, men om jag fick chansen att flytta hem IMORN skulle jag inte tveka en sekund. Kalla mej 'emo' och grejer, men jag svarar som sagt bara på en läsares fråga ärligt.

- EMELIE

THERES A HOLE WHERE SOMETHING WAS


SPORTS DAY!

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH MINA BEN!
Vi har haft "sport dag" och jag har nog sprungit en mil redan. I'm dying. Laddar upp bilder och skriver mer sen.

- EMELIE

I WANT IT NOW

Ge mig shortsen och väskan. NU!
- LINNEA

DISNEYLAND!

Gud vad jag längtar till USA & Disneyland. Ska fan fråga om jag kan stanna i parken i tre dagar som födelsedags present. Kan inte ens förklara hur mycket jag önskar stället hahaha (:

- EMELIE

OM NÅGON VILL FÖLJA MIN TUMBLR

HERE YOU GO!
Follow me om ni har en tumblr :) Eller så kan ni bara gå on in och kolla, många av mina kompisar som inte har tumblr gör det. Hope you like it!
- EMELIE

BA DA BOOM

Sitter i skolan och har fysik, meeeeen det är så tråkigt så jag orkar inte lyssna (: Hehehe.
Jag och Sarah ska träffa Qasim efter skolan och gå och fika. Sen måste jag iväg och köpa en röd tshirt + 30 Seconds To Mars biljetter. Vi har "sport dag" imorn och jag är i röda laget, och jag har såklart INGA röda tröjor så jag måste åka och köpa. Kan passa på att köpa biljetterna då också! Ska fjäska lite för fader min också så jag kanske får dendär jackan (: Sen ska jag kolla på Glee för jag har inte gjort det på typ 700 år och jag har inga läxor för första gången på jag vet inte hur länge. Wooh!


Nu ska jag leka lite på tumblr!
- EMELIE

TROR JAG HITTAT DEN!


Den är väl nära nog? Bästa jag kunde hitta liksom. Men om ni hittar en ännu bättra säg gärna till!
Hittade den här. Ska jag satsa eller? Tror jag hittar någon bättre? Jag vet liksom vilket märke Jared Leto's jacka är men den är för dyr för fattiga lilla jag. So, ska jag beställa den?
- EMELIE

ATTENTION! TITTA HIT!

Snälla, om NÅGON vet vart man kan hitta en liknande jacka kan ni SNÄLLLAAAAAAAA kommentera och berätta vart? Jag dör om jag inte lyckas få tag på denna sak före jag ska på 30 Seconds To Mars konsert! Måste inte ens se ut precis såhär, men den ska vara blå och läder. PLEASE!
- EMELIE

WANT

Vill ha allt!
- EMELIE

REMEMBER ME

Hallojhalloj!
Tänkte göra ett snabbt inlägg, för sedan måste jag plugga matte till matteprovet. Dö på matteprov är allt jag säger.

Jag uppdaterade nästan precis min andra blogg, http://iheartlautner.blogg.se. Check it out! Och hmm .. Gud jag suger.

Jag ska få byta rum med mamma och pappa, det är awesome! Då kommer jag få ett nästan dubbelt så stort rum och en helt egen walk in closet. Härligt värre. För den walk in closeten jag använder mig av nu har både mamma och pappa tagit upp halva utrymmet, inte okej, inte okej. Så, så ska det inte få vara i min nya. Hela detta projektet börjar nästa vecka, ser fram emot det, jippie! :)

Men ja som jag skrev så måste jag dra mig till matteboken nu.
- LINNEA

THE BEST THING BOUT TONIGHT

Heeej :)
Har precis skrivit klart en uppsatts till Engelskan men nu har man ju matte läxa också. Är sjuk som vanligt, kan inte andas genom näsan vilket är najs. Men imorn ska kameran med till skolan så jag kan ta lite bilder (: Ni får en liten inblick i min dag då.

Nu kommer jag låta som inte bara en tjockis, utan också världens no-lifer men idag var jag och storhandlade mat. Min pappa är väldigt inkompitent när det gäller att inhandla matvaror och ibland blir jag trött på att det inte finns NÅGON mat hemma, men idag hängde jag med och ta ner ALLT jag velat äta de senaste året i matvagnen. Fick med typ 700 grejer och fan vad jag vill äta dom grejerna hahahah! Längtar fan till imorn så jag får smaka lite av det! Bland dessa grejer finns dom där små bebis Yoplait yoghurtarna. Asså dom är så grymt goda så jag dör. Ska upp tidigt så jag kan packa min egen lunch så jag får med allt bra!

Men nu ska jag göra dendär jävla matte läxan.
ISHKPAT!
- EMELIE

JUSTIN BIEBER

1) Go to google translate

2) translate "will justin bieber ever hit puberty" from english to vietnamise

3) copy the translation and translate it back into english

4) laugh


Helt awesome!

INCEPTION

Efter som att Emelie körde ett "det här är jag" inlägg. Oj vad gay det lät .. Så tänkte jag att jag lika gärna kan göra ett också, annars känner jag mig mobbad.


Iallafall. Jag heter Linnea Johanna Efternamnetbehöverviintenämna. (Eftersom att jag och min familj är de enda som har detta efternamn vill jag helst inte lämna ut det, man vet ju aldrig om det sitter en pedofil och läser bloggen.) Jag är 15 år och fyller 16 den 26 september. I första halvan av mitt liv bodde jag i en liten byhåla vid namn Löddeköpinge som ligger i Skåne, och i den senaste halvan av mitt liv har jag bott och bor fortfarande i en tråkigare byhåla vid namn Vallentuna som ligger norr om Stockholm.

Jag, som Emelie är en rätt random person. Nästan alltid glad, förutom när jag är sur. Vilket inte är så ofta, dock är jag väldigt negativ. Har jag fått höra .. Jag ÄLSKAR Taylor Lautner, han är min kärlek. Jag har flera afficher på honom i mitt rum som jag OFTA kollar på. Och min största förebild är Katy Perry, henne vill jag vara som. På min fritid är jag med kompisar, hänger i stan, spelar gitarr, sjunger, fotar eller sitter vid datan. Datanörd nr1. Och när jag inte är ledig är jag i skolan och nördar framför min Macbook tillsammans med alla andra Macbooknördar i min skola.


Nu orkar jag inte skriva något mer om mig själv. Så om ni undrar något är det bara att frågaaaaaa. :)
- LINNEA

LETTING IT ALL OUT



Tror säkert vi har nya läsare som inte har någon aning om vilka som egentligen driver denna blogg, så jag tänkte berätta lite.

Hej, jag heter Emelie Linnea Mård och jag är 14 år gammal. Jag är halv Amerikan så jag kan flytande engelska, obviously not Brittiska. Klarar inte av sånt. Jag bor i Dubai. En stad i mitten av öknen. Jag kan spela gitarr, sjunga, skriva, cykla m.m. Mitt livs största passion ser ut såhär:


Alex Gaskarth. Min man. Min kärlek. Allt bra som skulle finnas i en kille finns i honom. När jag inte drömmer om vårat bröllop brukar jag va med mina kompisar. Vi gillar att hitta på trevliga saker tillsammans (: Jag är rädd för mörkret & fiskar. Ibland brukar jag fundera på vad som händer efter döden. Jag är väldigt sprallig och random om jag får säga det själv. Lite annorlunda humor men ni blir säkert vana om ni inte förstår den from the get go. Jag har tre förebilder, Katy Perry, Christina Aguilera & Jack Barakat. Jag har en favoritfilm i varje kategori, men om jag fick välja EN film att se om och om igen tills jag dör skulle det vara Hot Rod. Jag kan lyssna på all musik (förutom läskig screamo) men jag lever för Alternative Rock och poppig rock (All Time Low, The Maine, A Rocket To The Moon, Fall Out Boy, You Me At Six etc). My God, trodde inte det skulle vara så svårt att skriva om mej själv men jag kommer inte på något. Oh well, dessa var då the basics. Hoppas ni fått en liten inblick ändå.

- EMELIE

LET'S GO


- EMELIE


MY LOVE


Men baby! Vill bara krama pojken.

- EMELIE

WE'RE MARCHING ON

Guuuuud vilken skön helg. Gick ut på Torsdag men annat än det har Sarah och jag kollat på The Vampire Diaries i typ två dagar. Gud det är så bra (':
Imorn börjar skolan igen. Nej jag orkar verkligen inte. Inte för att jag vill bli sjuk men det skulle iaf ge mej en anledning till att skippa hahah.
Men jag är så insatt i detta program så jag kan inte blogga.
ISHKPAT!
- EMELIE

BACKPACK

Är det bara jag som har gått och blivit helt förälskat i dessa übercoola, fulsnygga ryggsäckarna? Det känns så stilrent liksom. Hihi!

Dessa finns på Urban Outfitters.
- LINNEA

I KNOW THAT IT IS LOVE

Om man ändå kunde sjunga som den här grabben. Underbart. Andreas Wijk.
- LINNEA

HEY I WANT

- LINNEA

I'M SINGING OUT LOUD

"At age 3 we enter school with tears in our eyes and at 17 we leave the same way; you'll have a broken heart, you'll remember fights with your best friend and you'll cry because time is flying away. life comes with no second chances so live it to the fullest, do everything your heart desires, take pictures, laugh, forgive like you've never been hurt, tell someone what they mean to you, dance in the rain, comfort a friend.."

Sant fan. Här blev man lite ledsen i ögat av att läsa det där och inse att det bara är en termin kvar av grundskolan.


- LINNEA

RISE AND FALL

Sitter här och äter en macka och dricker mjölk. Har varit i skolan idag och sovit för det mesta haha. Kom typ precis hem från Sarah (ja, vi sov när vi va med varran hahaha) och ska typ lägga mej igen nu snart. Orkar verkligen inte göra något imorn. Orkar inte gå ut eller något. Tror jag ska stanna hemma och kolla på True Blood? Gah vad jag är trött. Intressant inlägg I know!
- EMELIE

POP AND LOCK



Visste ni att hon var värsta pluggisen i skolan med MVG i typ alla ämnen? Det märks inte hahaha.
- EMELIE

DETOX JUST TO RETOX


So boycott love, detox just to retox
And I promise you anything for another shot at life
Imperfect boys with their perfect lives
Nobody wants to hear you sing about tragedy


Kan inte beskriva hur mycket jag älskar detta band.
- EMELIE

SKA DRICKA LITE MJÖLK SEN SOVA


Ska drömma om Alex. Asdfghjkl jag ska se honom om 30 dagar! HERRE GUD MÄNNISKOR. TRETTIO DAGAR!

- EMELIE

SKA JAG FÄRGA HÅRET BRUNT?

Chansen att Alex känner igen mej blir då större. Plus att mitt blonda hår börjar bli boring.
- EMELIE

EMO ?


:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

CHACHA BLOGGEN, LUSKIS HÄÄR.

Just nu har jag rastis, och jag pratar med min gullegullegulleplutt Emseli. Jag saknar henne! Hmm vad annars. I drygt 4 dygn har jag ENDAST lyssnat på Andreas Wijk. Han är så underbart bra.

Beatrice är mongolid.
Hejdå.
- LINNEA

UGGLE POWER

Hell yeah!
- LINNEA

I WANT TO BE A FOX


- EMELIE

BOO!

Hejsannn.
Sitter i skolan. Detta är nog årets mest ointressanta dag. Är på skit-humör. Ska typ och köpa 30 Seconds To Mars biljetter idag. Skulle köpa till Usher också men det lär ju nu inte bli av (delvis varför jag är pissed). Megan åkte imorse så nu har jag inget att göra. Alla mina kompisar är typ tråkiga/har något annat att göra. Funderar fan på att flytta till Australien. Har man tråkigt någon dag kan iaf gå ut och leka med koalor. Random thoughts '11?
Later gators!
- EMELIE

LET ME LOVE YOU DOWN


Min baby har gått och blivit brunette (':
Alltså. Jag har svårt att finna ord. En dag ska vi gifta oss människa, jag svär. En dag.

A LIGHTHOUSE


Heyhey :)

Idag var en lite annorlunda dag. Megan ska åka imorgon men jag hade skola så jag var tvungen att underhålla henne på något sätt. Därför fixade jag till en skattjakt! Hon gick runt här medans jag var i skolan och hittade ledtrådar till sin skatt. Värsta sysselsättningen (': När jag kom hem foot-skejtade vi (som att skateboarda, fast utan en bräda . . så det är då bara att man hoppar runt och ser ut som man gör trick) och badade lite i poolen. Hon har gått hem och ska packa nu, så jag passar på att duscha & blogga etc. medans hon sysslar med det. Snart kommer hon någ tillbaka så ska vi kolla på film eller något roligt. Who knows? Vi skulle spela in en film där vi sjunger men jag ser ut som en bäver så det lär nog inte bli av. Vi kanske jammar lite ändå?

Har grymt ont i benet. Igår va vi och åkte gokart och jag krashade och skärde upp låret. Blåmärkena och såret är inte så stora men men, ont gör det. Vi åkte till Chili's också och åt mina älskade buffalo wings! Sååååå goda.
Vill inte att Megan ska åka. Har alltid så kul med henne ): Ska kanske hälsa på henne i Australien i sommar ändå. It's gonna be funfunfun.

Imorgon funderar jag på att färga håret brunt. Men det är osäkert :/ Vi får se vad jag gör.
Nu har ni fått enligt mej ett ganska långt inlägg om dagen. Ska hitta något annat kul att blogga om. Alex har också uppdaterat sin twitter med en väldigt snäckig bild på sej själv som jag lär lägga upp för att det känns väldigt relevant just nu.

ISHKPAT!

- EMELIE

WHERE IS THE LOVE

- LINNEA

PLEASE TAKE ME BACK

- LINNEA

MAKE A BETTER PLACE

Chacha bloggen! (?)

Idag har jag inte haft så mycket för mig, förutom att jag och mamma åkte och köpte en ny TV till mig. Sweet. Så nu åkte min gamla fatscreen ut, och in åkte en fin LED TV.

Hmm, resten av dagen gick till att städa rummet, jag är fortfarande inte klar. Så jag får väl återgå till det. Sedan blir det massa gitarrspel!

- LINNEA

GOLDEN WAVES

Mitt hår är kort och ojämt..
- LINNEA

GOING ON A RIDE

Idag har vi varit i Dubai Mall och shoppat lite. Vi fick gratis kuponger till att åka på en berg-o-dal bana där också så vi passade på. Hahaha, skrek som galningar och så vare någon lite arab tjej som bara satt där helt förvirrad. Köpte två tröjor, skor, och en ring (: Annat än det har inte mkt hänt. Men nu måste jag göra lite spanska . . . gah.
- EMELIE!

I'VE GOT THE MAGIC


- EMELIE

WATCH ME FALL


NA NA NA

Hejhej (:
Först ville jag jag säga att andledningen till att bloggandet blivit aningen segare är ju att skolan börjat, så jag har inte hela dagen till att sega på datorn. Plus att min kompis Megan från Australien är här så jag är med henne mkt (:
Men iaf, idag har jag varit i kyrkan. Galna grejer hände verkligen, asså saker som får mej att verkligen tro. Sen tog jag och Megan bilder som ska up sen. Men ja, jag har lösnaglar på och det är svårt att skriva så vi får höras!
ISHKPAT!
- EMELIE




JAG.ÄR.KÄR

- LINNEA

I JUST HAD SEX

Lovely
- LINNEA

GUBBEN I LÅDAN

LINNEA OCH SANDRA <3 DANIEL ADAMS - RAY !!!!!

PIXIE LOTT

Nästa halloween utklädningen?

Fan vad cool jag dör!

- LINNEA


DANIEL ADAMS-RAY

OMGOMGOMGOMG!
Jag och Sandra har nu beställt biljetter till Daniel Adams-Ray konserten i april! Herregösta, jag är så brutalt taggad på att se honom! ÄNTLIGEN. Jag har bara väntat och väntat på att det ska bli konsert. OCH NU! TAGGA TILL.

Detta gjorde min dag på riktigt!
- LINNEA

YEAH YEAH

HAJHAJHAJ.
Jag känner att det bara blir allt segare med den här bloggen. Menmen, det är väl inte hela världen.

Idag är det torsdag (för er som har missat det) och imorgon är det fredag. JIPPI! Då blir det stan med Nejla, och förmodligen bio också. Chill.

Just nu sitter jag och pluggar matte till matteprovet vi ska ha nästa måndag, hoppas verkligen det går bra. Men det ger sig, haha. Nu ska jag iallafall åter gå till att plugga och inte sitta vid datorn soo much.

Juste, jag måste bara tipsa om min nya novellblogg http://iheartlautner.blogg.se. Jag kände att jag behövde börja om för att få allt att funka liksom, haha. Men kolla in den ifall ni inte gjort det.
- LiNNEA

SO SICK


Blä för att vara sjuk på torsdagar! Åkte bara till skolan för att säga hejdå till Alex för han ska flytta till Australien nu. Nu är jag hemma och har tagit värsta långa duschen och har satt på mej min pyjamas. Megan ska komma him så vi kan kolla på Lejon Kungen 1 & 2 + möjligen någon Tim Burton film. Älska Tim Burton!

Igår åkte jag och såg Narnia 3, den var jätte bra. Känner att jag har tur med alla filmer jag ser nu för tiden. Vanligtvis suger dom alla, men 2011 har bara kommit med bra grejer. Bara jag som tycker Edmund blivit snygg sen 2an? Rawr. Nu ska jag ringa Megan så hon kan springa hit och leka lite med mej så jag mår bättre.

ISHKPAT!
- EMELIE

I DON'T WANNA BE


Hej! Jag heter Linnea, här får ni en bild på mig från sommaren 2009. Najs! Hejdå!


YOU WONT REMEMBER IN THE MORNING

Hello World!
Idag var jag i skolan, det var trevlans trevlans. Vi träffade två poliser, det var fett coolt! Typ.. Efter skolan åkte jag och fina Natalia till stan, vi åkte direkt till Söder för att kolla in en affär där med smycken, så jag fick med mig en kamera ring och en uggle ring. Jättegulligt!

Nu ska jag snart byta dator så jag kan fixa en fin liten bloggdesign till en gullig blogg.

ISHKPAT. LINNEA

TEAM JACOB!


Hahahahahahahahahaha, min present till Niklas på hans födelsedag. Gillar att det är hans nya profilbild också (:
Hoppas han är team Jacob.
- EMELIE

LAST FRIDAY NIGHT


Inte så många bra bilder, dom bra laddar Louisa upp senare så ni får se dom då!
- EMELIE

SUCKER PUNCH

Söt min, men man fick inte med blodet om jag inte gjorde så.

Kom hem efter en lång kväll och min hund blev så lycklig så att hon attackerade mej och slängde tassarna mot mitt ansikte. Perfekt att vi inte klippt hennes klor än och grejer, så nu sitter jag här med is mot munnen och hoppas att jag inte får värsta svullna läppen. Hahaha, älskar min vovve men ibland alltså.
- EMELIE

BIRTHDAY

Heeej :) Har inte hunnit blogga men jag är duktig så jag kör från mobilen. Sitter hemma hos Becky, hon fyller år så vi har lite fiesta här. Ska hem om typ en timme så jag laddar upp bilder då. Min brorsa fyller också år så jag ska surpisa honom med ett kort (tanken som räknas) och lite pengar heheh. Tur att pojken inte läser min blogg!
Men nu ska jag va lite social.
Puss!
- EMELIE

CALVIN KLEIN

Oj vad snygg, jag dör.
- LINNEA

BAKED ALASKA

Nu har jag kommit hem från hästningen, och i knät har jag mina älskade Ben&Jerry's. Hej heaven.

Btw så tycker jag att alla ni gulligulliga människor med iPhone ska skaffa appen Viber, då blir det gratis att ringa till alla andra som har Viber, perfekt!

Nu ska jag äta lite mer glass och sedan ska jag plugga matte och duscha.
- LINNEA

HOLLYWOOD

Om en liten stund ska jag gå ner och fixa lite gransnäsgröt, som jag kallar det, till mig. Sedan ska jag till stallet och ridelirida. Det ska bli asnajs tycker jag. Hihi!

Jag gillar att jag verkligen inte har gjort något av det jag skulle göra idag. Mitt rum ser fortfarande ut som ett bombnedslag och matteboken har jag inte ens öppnat. Jag får väl plugga lite när jag kommer hem sen, det funkar säkert. Och förhoppningsvis har vi inte matteprovet förens om 2 veckor.

Nu ska jag ta mig ner iallafall.
ISHKPAT. LINNEA

NYTT BEROENDE

- LINNEA

THAT SHOULD BE ME

Godmorgon alla glada! Eller, ja godmorgon på alla sura också, haha. Jag vaknade för nästan exakt en timme sen, det var rätt skönt att få sova länge sista dagen på lovet. Idag hade jag tänkt städa mitt rum och plugga matte, känner att jag måste ta tag i båda grejerna nu när jag har tid.

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga. Det kommer antagligen ett roligare inlägg lite senare.


- LINNEA

YOU GO DOWN

Så fruktansvärt attraktiv. Men ja, ibland måste man bjuda på sig själv, eller hur?
- LINNEA

NOT YOUR FUCKING MOTHER

Petra tyckte jag skulle klippa mig såhär. Should I go for it?
- LINNEA

HMM

Nu kör jag samma som Emelie. Jag ska klippa mitt hår på lördag, och jag har inte en susning om vad jag ska göra med håret. Funderar på att bara klippa topparna och låta det växa ut igen ifall jag inte kommer på något trevligt att göra med det.

Så ni kan ju lägg en kommentar om vad ni tycker. Jag tar emot ALLA förslag hihi.

(Eftersom att ni är så förbövulens dåliga på att kommentera, så förväntar jag mig inte särskilt många kommentarer. Så ni kan ju kanske göra mig överraskad, haha. (?))

- LINNEA

I DONT NEED TO MUCH

I Love This Song.

- LINNEA


THIS THING TURNED OUT SO EVIL

Jag kan inte riktigt fatta att vi börjar skolan på Tisdag. Snart börjar allvaret igen. Och snart börjar nationella proven. Gööh, jag vill inte. Enligt många är det dock onödigt att börja oroa sig inför proven eftersom att dom oftast är enklare än man tror. Men man kan ju inte direkt hjälpa att man är nervös, haha.

Wellwell, slut snackat om det. Jag måste bara säga att jag saknar min Emelie något oerhört. Det verkligen suger att vi ska bo på andra sidan jorden från varandra. Fast jag tycker vi klara det rätt bra ändååååå!
Nyår läst yäär!
- LUIGI

LITTLE RED

Gud. Hennes hår. Vill ha.
- EMELIE

HAHA

Åh herregud, detta gjorde min dag!
- LINNEA

SHE'S SO DAMN GOOD

Också är klockan tio och jag känner mej inte det MINSTA trött. Brukar ju inte gå och lägga mej tio, men det är ju oftast att jag börjar värva ner runt då på skoldagar? Men inte idag. Kul att jag är sjuk också.
Har försökt få True Blood att fungera men inte det heller. This day just keeps getting better! (:
Sitter och funderar på att göra något med mitt hår. Vet inte vad. Rött blir det i sommar, men innan det vill jag hitta på något gulligt. Brunt va ju snyggt men vill testa någon annorlunda? I don't know.


Rar man vart. Ja, har ni några tips på hur jag ska göra? Färg alltså?
- EMELIE

PURR

Heheh, Katy Perrys pärfym :) Undrar om den säljs här?
- EMELIE

I'M SLIPPING AND FALLING

Heeeeeeeeeeeeeej :)
Har nu kommit hem från skolan. Hemskt lång dag. Mår inte så bra. Vi får se om jag åker dit imorn :/ Värsta är att jag har ett historie projekt som jag inte ens börjat på som jag ska presentera imorn. Usch.
Sitter och kollar på videosar på Katy Perry's channel på youtube. Asså gud vad jag älskar henne (': Asdfghjkl hon är typ perfekt.
Men som sagt måste jag göra det här med historian. Bloggar lite senare (:
ISHKPAT!
- EMELIE

ACK, SUNDBYBERG

Oskar Linnros ♥

- LINNEA

 


(2011e inlägget, woho!)


.

- LINNEA


OOH HERE SHE COMES

Jag har funderat ett tag på att göra en sån där årsresumé sak som alla andra bloggare gör. Men de flesta bilder från året ligger på min andra dator som står ungefär 2 meter från mig. Men jag orkar inte gå dit och starta upp den. Är man lat då? Haha.

Sen kan jag berätta att jag, Beatrice och Nejla (kanske) ska till Täby Centrum idag, jag ska shoppa galet! Taggad tjej. Det betyder iallafall att jag måste masa mig in till badrummet och börja fixa mig nu.

Vi hörs senare.
ISHKPAT. LINNEA

AWESOMETOWN

Jormaaaa min älskling (:
- EMELIE

SHOW ME HOW YOU BURLESQUE

Somnade runt 2 igår. Orkar inte med mitt liv alltså. Hahaha, nej men seriöst, jag vill vara hemma. Är förkyld också men jag är så jävla duktig så åkte jag ändå. Jag vill åka och kolla på Narnia efter skolan. Får se om någon annan än jag är intresserad (tvivlar på det) hehe. Har sminkat mej lite annorlunda idag . . men det ser ni ju inte. Ögonskuggan är typ röd/orange. Känner mej som en räv.
Nu ska jag snyta mej. Jävla förkylning.
- EMELIE

MISS LAUTNER

Egentligen är det nog dags att sova nu. Men egentligen orkar jag inte gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. Göh. Ibland är det jobbigt.

 



- LINNEA


SHE USED TO BE A PEARL

Jag vill vara som Katy Perry!

- LINNEA


HIHI

Hihi Bea, kommer du ihåg detta?

- LINNEA


DO IT ALL AGAIN

Wow, jag verkligen älskar att jag och Sandra är så attans sexiga i våra finafina outfitts. Och jag verkligen "älskar" att jag typ är 1 meter kortare än Sandra .. Hejdå.
- LINNEA

HOT AND COLD

Bilderna är tagna av mig, ifall du vill ha dom. Be om tillåtelse.
Gaaah. Jag klarar inte av det. JAG MÅSTE HA SOMMAR NU.
- LINNEA

WHAT IF

Tänk om jag fick chansen att heta Linnea Lautner, och tänk om Nejla fick chansen att hela Nejla Sheckler. Då skulle jag älska mitt liv. Ja, man kan ju alltid drömma.

- LINNEA

FIREWORKS/VIVA LA VIDA

Bästa.
- LINNEA

ROKKSTARR

Kom nästan precis hem från Elin. Det var då mycketmycket roligt att hänga med mina mongovänner. Vi kollade på Brüno, ifall ni älskar bögporr, kolla på den. Och så kollade vi på Scary Movie 2, så rolig jag dör! Hihi.
Fett G!
- LINNEA

INSOMNIA

Jag hatar att inte kunna sova. Enbart för att jag vet att jag kommer hata världen när jag vaknar klockan sex imorgon. Sen finns det ju också grejer som att jag inte kommer orka sminka mej fint, vilket är det enda som gör mej söt eftersom jag måste ha världens fulaste kläder på mej, också kommer jag ju säkert somna på matten plus att jag har idrott som jag inte kommer orka med. My life is awesome.

Jag har inget att göra. Kan ju inte somna, har läst alla bloggar jag kan, ingen uppdaterar på tumblr eller twitter, alla sover så jag kan inte spela gitarr, blä. Ska nog försöka se om det går att kolla på Top Model.

Byebye!
- EMELIE

SONG SUGGESTIONS?

Någon som har tips på bra låtar? Min playlist börjar bli väldigt tråkig och jag måste ha lite nya tunes därpå. Alla genrer funkar, eller ja, sålänge det inte är metal eller screamo så går det bra. Det uppskattas!
- EMELIE

IT'S MY SHINING SONG

Gaaaaah vad jag vill ha!
- EMELIE

IDOL


Christina Aguilera ♥
- EMELIE

SUMMER LOVIN'

Nu ska jag gå och platta det sista av mitt hår och sminka mitt ena öga. Då är jag klar att åka till Elin, där ska jag spendera resten av kvällen med några andra flickor. Ska bli najsnajs!

weheartit
Sommar kom till mig!


- LINNEA

BURLESQUE

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT att jag inte bloggat, men jag har inte haft tillgång till en dator hela helgen.
Har spenderat hela helgen hos Sarah, men internet fungerar inte som det ska så det har varit lite svårt. Vi kollade på True Blood som jag blivit väldigt insatt i. Idag vaknade vi runt 14:10 så halva dagen var ju bortkastad där men vi hann åka till Dubai Mall och kolla på Burlesque. Guuuuuuud vilken bra film! Asså Christina Aguilera är min idol (: Och Cam Gigandet är med och han är nog väldigt snygg också. Jätte jätte jätte bra.



Fick hem ett nytt skal till lilla Alejandro (min iPhone) också. Skalet är lila hihi, min favorit färg. Skulle köpt mjukisbyxor också men jag hittade inga som va sköna så det får bli en annan dag. Nu ska jag ta en dusch och förmodligen spela lite gitarr före det blir så hemskt sent så jag måste lägga mej.

ISHKPAT, EMELIE!

WE ♥ IT

För er som är medlem på weheartit tycker jag ska följa mig där. Hihi. Klicka hääääääääär!
- LINNEA

KATY PERRY

weheartit
Så cool jag dör.
- LINNEA

IT'S SO FLUFFY

tumblr.com

Gosh, jag måste se den här filmen!

- LINNEA


VINNAREN AV VECKANSBLOGG

Linda vann överlägset med sina 17 röster. Hihi!
Så grattis till dig Linda!! :)

SVAR

För dig som undrade vart tröjan i inlägget under är ifrån, så är den från Gina Tricot och kostar 199 kronor! :)
- LINNEA

OJ VAD SÖT

Gee miig!
- LINNEA

MIN EGEN GLÖD

Jag saknar verkligen sommaren just nu. Jag och Nejla satt och snackade om det igår. Tänk när man slipper alla dessa vinterskor, och vinterjackor. Det enda som räcker är ett par tygskor som ytterkäder. Åh hej lycka.

Jag längtar brutalt.
- LINNEA

INGENTING ATT LEVA FÖR

Hejhopp i galoppen!
Nu är jag hemma från skidåkningen. Asså gud, värken i mina smalben är olidlig. Kommer nog inte kunna gå imorgon. Buhu stackars mig.

Precis nu satte jag på Gryningspyromanen med Daniel Adams-Ray. Gosh, jag verkligen älskar den. För er som inte hört den, LYSSNA PÅ DEN!


Hmm vad mer kan man säga? Typ ingenting. Eller jo, om ett tag får ni några finfina bilder från skidåkningen.
BAJSBAJ LINNEA

NEJNEJNEJ

Hejhopp i lingonskogen!
Strax ska jag och Nejlisen åka till Väsjöbacken och åka skideliskidor! Det ska bli attans najs. För övrigt så är det typ 2-3 år sen Nejla åkte, så det ska bli kuligt för henne!

Nu måste jag gå ner och hämta min vante, för pappa blev sur på mig för att Smulan tagit den.
- LINNEA

I'M LIVING A TEENAGE DREAM

Nu blir det sängen och sova för mig. Hörs imorgon!

Katy Perry, förebild nummer 1.


- LINNEA

FACE DOWN

Jag hatar när man är kissnödig. Men inte orkar gå till badrummet. Punkt slut. Hejdå!
- LINNEA

BÄSTAVÄN

Hej jag saknar dig muppe!
- LINNEA

ERASE ME

Nu är jag hemma. Jag var ju i stan för er som inte redan visste det. Vi gick på bio och såg Easy A, den var brutalt grym. Och Amanda, ifall du läser det här och inte har sett den, se den för Cam är med i den! Hihi. Sjukligt snygg var han!
Hej snyggefan.

Nu ska jag kolla lite på Bert - Den siste oskulden. Sedan är det nog dags för mig att sova, ska upp tidigt imorgon och ÅKA SKIDOR!
- LINNEA

GRYNINGSPYROMANEN

Just nu sitter jag och väntar på att Nejla ska komma och hämta upp mig. Sedan åker vi vidare in till stan, ska bli attans najsnajs! Vi ska shoppa lite, och kolla på bio (som jag skrev igår).


Göh, jag känner hur era careboxar exploderar när ni läser detta ytterst roliga inlägg.
- LINNEA

TIPSA OM DIN BLOGG

Det finns verkligen aldrig någonting att göra på datorn längre nu för tiden. Förut var det ju stallet.se, funplanet.se, miniclip.com blablabla. Så ni med blogg kan väl tipsa om er blogg i en kommentar nedan, då får jag lite nytt att läsa.
- LINNEA

VOTE, VOTE, VOTE

Hörrniii, glöm inte att rösta på veckans blogg. Det kan ni göra hääääääääääääääääääääääääääär!
- LINNEA

THE LONELY ISLAND

I love you guys

- LINNEA


HAHA

- LINNEA

ROBOT-DOGGIE!

Hahahaha, kommer någon ihåg domhär?! Kände mej fett badass när jag gick runt med hus med min lilla robot hund. Tyckte han var jätte tuff. Sen var det ju extra najs att den fick damp och började röra sej så fort något rörde sej i rummet :) Säg inte att det bara var jag som hade en sånhär?
- EMELIE

JORMA TACCONE

Congrats on the sex.
- EMELIE

SCHOOL FOREVER!

Hurra! Sju timmar av skola nu! Känner ni lyckan? I feel it!
Shakespear forever liksom. Har ju fysik idag också. Ännu roligare än engelsk literatur.

Well well, weekend snart så det gör inte så mycket.
- EMELIE

RÖSTA PÅ VECKANSBLOGG

Här är deltagarna i veckansblogg. Man rösta i en kommentar och man får rösta max 5 gånger. Dock får man bara rösta på sig själv 1 gång. Annars lär det väl bli för mycket röster, haha.

Tävlingen avslutas på lördag, så då kommer vinnaren utses.

För att komma till de olika bloggarna är det bara att klicka på de olika bilderna! :)

1. Beatrice och Nejla

2. Linda

3. Lukas

4. Therese

5. Amanda

6. Nina
LYCKA TILL!

IT FELT SO GOOD

I know you want me, grrrrr.

ISHKPAT LINNEA


OH! RATS!

Imorgon ska jag se filmen som visas ovan. Eller ja, filmen visas inte ovan. Men vi fattar hihi! Så det ska bli attans naaaajs.
- LINNEA

YOU'RE STILL HOT, BABY!

- LINNEA

OH I WANT

- LINNEA

I WANNA GROW OLD WITH YOU


Kommer ni ihåg den här? Fjortis tider alltså.
- EMELIE

ÄNNU SNYGGARE 11 ÅRING

Ja, sex månader senare såg man ut såhär. Can I have a minute to go die please?
- EMELIE

SNYGG 11 ÅRING

Ska jag skratta eller gråta? Jag i början av sexan.
Får jag lov att konstatera att jag ser lite ut som Voldemort?
- EMELIE

A DIFFERENT SHADE

Sitter här och lyssnar på Erik Segerstedt. Blir nog aldrig trött på I Can't Say I'm Sorry :)
Kom "hem" inatt runt halv ett. Satt med en bebis bakom mej på flyget som skrek och sparkade mej i ryggen så det va ju hemskt trevligt, mysigt mm. Men jag kunde såklart inte somna tills halv fyra så jag satt uppe och kollade på Ferris Buelers Day Off. Verkligen en av de bästa filmerna jag sett! Har ni inte det så får ni göra det nu när jag sagt det hahah. Men ja, gick upp vid 6 och gick lite halvdöd till skolan. Somnade på matten vilket var aningen pinsamt, tur att man inte snarkar :)

Något GRYMT trevligt som hänt är att mina kläder från Glamour Kills och JAGK (Jack Barakats märke) har ÄNTLIGEN kommit! Har på mej en tröja nu med hans ansikte på hahah. Kul att kolla sej i spegeln när man ser den snyggingen :)


Det va det jag fick plus en present till Tessie! Gah, jag vill ha på mej alla på samma gång :)
ISHKPAT, EMELIE!

WE ♥ IT

Så coolt, jag dör.
- LINNEA

DAGENS VILL HA


ISHKPAT
- LINNEA

iMORGON ÄR JAG NEDANFÖR

Nu blir det Kompisar på nätet, sen ska jag låta John Blund komma och göra sitt.
- LINNEA

LIKE A CINDERELLA STORY


Jag har världens finaste almanacka. Så det så!
- LINNEA

VECKANS BLOGG

Bara för att jag har så attans tråkigt tänkte jag att man kan ju köra en veckans blogg. Bloggen kommer utses som nästa veckas blogg tror jag haha. Men ni kan iallafall anmäla er i liten gullig kommentar nedan.

Sedan kommer folk få rösta på de olika bloggarna!
ISHKYY

GRAFFITI NAILS

Jag köpte en lite flaska med Graffiti Nails idag. Ja, jag har jätteseg med att köpa det, men jag tänkte att det kunde vara kul att testa liksom. Så nu ska jag måla på lite nagellack på mina naglar så får vi se vad jag tycker.
ISHKPAT
- LINNEA

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I

Om några minuter/sekunder när jag har skrivit klart detta inlägg ska jag gå in i badrummet och fixa mitt hår och smink. För sedan ska jag åka in till stan med far min. Vi ska handla julklapp till Emelie, aningens sen ja. Haha.
I eftermiddag ska det vara återträff eller någonting med mitt konfaläger. Och förmodligen hinner inte jag komma, that's too bad. Hade gärna varit med, men ja sånt är livet antar jag.

Nu ska jag vartfall återgå till mitt hår.
- LINNEA

DANCING IN THE DARK

Att vakna tidigt är utan tvekan det sämsta som finns. Tyckte det va jobbigt att vakna kvart i 10 imorse. Imorn ska jag upp vid 6, hur tror ni det går? Vi ska till flyget om 45 minuter. Jag ser fan fram emot att köpa tidningar att läsa på planet hahaha. Dom säljer liksom inte tidningen jag vill ha på pressbyrån eller något sånt ;/ Ser dock inte fram emot 6 timmar i en liten trång stol förmodligen brevid en barnfamilj med en liten snorunge som skriker hela tiden. Yuck, hatar att flyga.
Ska träffa Johanna och säga hejdå till henne och hennes hund snart hahah. Asså hennes hund är typ mitt liv, han är så brutalt söt.
Men iaf, ni förstår nog att eftersom jag ska flyga kommer jag nog inte blogga? Ni får iallafall en gullig bild på John O'Callaghan.


Gud, jag dör.
Ha en bra dag :)
- EMELIE

EN MILJON PÅ BANKEN MEN INGENTING ATT LEVA FÖR



• Erik Segerstedt - Dock inte Erik hur han är nu. Men hans 2006 jag, är den Erik Segerstedt jag älskar. Gööh jag dör så bra.
• Kompisar på nätet - Det måste vara den bästa serien jag har sett. Visst den låten lite smått geeky, och ja den är den. Men den är otroligt bra. Och killen som spelar Ben i serien. Wow vad snygg.
• Skidor - Yes vad härligt!
• Ringar - Jag älskarälskarälskar ringar. De utsmyckar fingret så himla bra, och dom passar ju typ alla. Det är perfekt.
• När folk är fake - Ja, jag har nog ingenting mer att säga om den punkten.
• Att jag ska sova om bara några minuter

Ja thats all for today! Nu ska jag kolla lite på kompisar på nätet.
ISHKPAT LINNEA

ERIK SEGERSTEDT

Kan inget annat än älska människan!
- EMELIE

STOLTAST I STADEN

Jag älskar verkligen att det går så attans bra för oss på besökar fronten nu. Det går bara upp och upp hela tiden. Gud vad glad jag blir. Hihi.


Nu tänkte jag göra en Love or Leave. AWESOME!
- LINNEA

SHARKBOY <3

HEJHOPP I LINGONSKOGEN (?)
Vill ni veta vad jag har gjort? JAAA! Okej, ta det lite lugnt. Ni ska få veta. Jag har iallafall köpt På äventyr med Shartboy och Lavagirl för endast 39 kronor! YAAY. Ni kan inte gissa hur häppyfäjs jag blev när jag såg att den kostade så liite.
Hihi. Nutte.
ISHKPAT LUIGI

YES FULLT NORMALA, JAJA


IF TODAY WAS YOUR LAST DAY

Hellu :)
Idag är min sista dag i Sverige. Brutalt sorgligt men det har ändå varit en bra dag (: Vaknade tidigt och sprang genom snön mot Linnea och där fick jag va en stund. Hann också åka till Bea och hämta lite grejer jag glömt när jag sov där och säga hejdå, packa alla mina grejer OCH leka lite med Therese. Asså, är jag grym eller grym? Och nu har jag fortfarande tid till att äta kvällsmackor. Ouff, livet är ganska bra ändå.

GUD vad jag är taggad på att blogga. Har aldrig varit såhär taggad på det!
Ja, hur som haver, här är en fin bild på Tessie som hon lämnade på min dator.
Ha en bra kväll, jag återkommer efter jag ätit :)
- EMELIE

FÖLJ OSS PÅ BLOGLOVIN'

Tänkte bara säga att eftersom att vi har fått en heldel nya läsarna nu, så kan det ju vara såååå mycket enklare att följa bloggen om ni prenumererar på den på blogglovin! Sååååå klicka på bilden neeeeeedan. Så kan nu börja följa den. HUR ENKELT SOM HEELST!

MATTIAS HAR FÖRSTÖRT DANNY & ERIK

Okej, kolla hur grymt snygga dom var 2006:
Sen kom denna bäver och förstörde allt:
Och nu ser dom ut såhär:

PÅ ÄVENTYR MED LUIGI OCH MARIO

FORTET<3

Dagens normala ungar sitter och röker/dricker/tar droger. Emelie & Linnea sitter och leker krigare i Linneas soffa. It's a good life.

IDOLBILD!



Blev lagom shockade när vi såg denhär i inboxen! Tacktacktack Julia! :)

BOKSTAVLIGEN


NY DESIGN PÅ G

Emelie sitter just nu och suckar för att den nya headern vart fel. Men jag tycker den artar sig rätt bra faktiskt. Hihi.
Vi tänkte även hitta på någonting kul för bloggen snart. Jag och Emelie har ju som sagt en liten nystart på bloggen. Efter att ha varit helt off ett tag kändes det kul att starta upp igen.

Lite senare idag ska jag åka in till stan och köpa present till Emelie, så då måste hon gå hem. Hon kan ju inte vara med när jag köper grejer till henne, då blir det ju inge kuuuuuuul.

Nu ska vi iallafall fixa headern/designen, HAJDÅÅ!
- LINNEA

HÄR FINNS INGENTING ATT KLAGA PÅ

Här är en lite finare bild på mig och min älskling.
PUSS LINNEA

PUTCHA HANDS UP!


THE MAINE

Min älskade John O'Callaghan :)




- EMELIE

MY FEELINGS FOR YOU

Tog en tur med Taylor på hans motorcykel idag. Gud, det var det härligaste jag gjort på länge tror jag. Men plötsligt började det regna, så vi åkte hem till mig. Nu sitter vi här och kollar på film. Jag har faktiskt ingen aning om vad den heter.


Btw så färgade jag håret brunt tidigare idag, som ni kan se på bilden. Nu ska jag återgå till filmen.

- LINNEA


HEHEHE

Bara jag som misstolkar?
- EMELIE

CHELSEA CHELSEA!

Heeej :)
Har lekt med Sandra idag för första gången på typ tre år? Det var jätte trevligt. Vi satt och snackade om våran otroligt bra musik-smak och kollade på HIMYM, Glee och så. Vi bestämde lite grejer vi ska göra i sommar, längtar verkligen!
Nu sitter jag med Johanna den lilla tomaten och läser fjortisbloggar. Dom är så rara när dom skriver under sina bilder "fjortis driv bild" så är dom så på varenda bild. Så söta!
Vi ska dra mot henne nu om en minut eller två så vi får höras sen.
ISHKEPISHKE!
Våran låt, Sandra :)

DAMNYOUAUTOCORRECT

Dessa saker gör min dag.
- LINNEA

LILLA LADY

Imorgon ska jag och min fru leka, hihihi
- LINNEA

BROWNIE

Jag har sån stor lust att färga håret brunt igen, måste jag säga..
- LINNEA

GUBBEN I LÅDAN

Wow, vet ni vad jag älskar?
- Nä?
Att vi bara har 16 besökare på bloggen de senare dagarna. Visst jag förstår varför folk har slutat läsa, för vi SUGER på att blogga, men jag känner hur jag plötsligt blev taggad på att börja blogga på pyjamasbyxa igen. For real den här gången, och jag tycker att min fina Emilio också ska fortsätta för det verkar går bra på hennes front för tillfället, hihi.

Så det hade ju kunnat vara kul att veta vad ni 16 läsare tycker man ska skriva om i bloggen, för jag har ingenaning! Dock tror jag inte att en kotte kommer kommentera någonting, så ni kan ju helt hoppa över det jag just skrev ifall ni känner för det. :)

Thats all.
ISHKPAT

JAG SKA BO BLAND MOLNEN

Hejhopp!
Då var det 2011 igen. Eller nej .. Då var det nytt år igen. Ska det ju vara. Fail .. Iallafall, mitt nyår spenderades med massa trevliga tjejer, vi käkade först på Hard Rock Cafe och sedan drog vi vidare till Bea. Härligthärligt!

Idag har jag inte haft någonting alls för mig, eller jo. Jag har varit hos farmor och jaa. Sen hade jag ingenting alls för mig faktiskt. Fast nu lyssnar jag på Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray. Hihi, grymt!

Jag känner hur er carebox exploderar när ni läser detta fyndiga inlägg. Nu ska jag iallafall återgå till min musik!
ISHKPAT

Mycket attraktiva tjejer på nyår.

RSS 2.0