ALMOST ALICE


THIS IS A DASHBOARD CONFESSIONAL

Men tjenare, idag är sista dagen på mitt sommarlov. Imorgon ska jag flyga tillbaka till Dubai, & dagen därefter är det skola. Ni ska bara VETA hur otaggad jag är /: VILL BARA HELT ENKELT INTE. Usch, skolan är aldrig kul.
Men idag har jag skypat och ätit. Typ. Kul dag? Hahahah, tycker jag iaf. Vi åkte och åt på något fint italienskt ställe så de va najsan brajsan. Åt pasta, liksom ifall ni ville anteckna. Igår köpte jag lite nytt smink. Också några grymt sexiga strumpor. Men nu sitter jag här och lyssnar på Jennifers Body sountracket. Känner att några låtar är ganska bra :) Måste se den filmen. Gud, jag råkade bita mej själv i kinden här om dagen och det gör fortfarande ont där .. bet väl hål eller något, najs. Och ifall ni undrade, eller om ni ens märkte så är det inte min rosa BH ni ser tränga sej fram bakom det blåa linnet utan det är ett till linne, under det blåa. Tänkte bara säga det.
Detta har varit ett ytterst intressant inlägg, men jag kan tyvär inte skriva mer för det gör hemskt ont i min bakända av att sitta på golvet såhär.
Tack och go'kväll,
- EMELIE

TELL HIM THAT I LOVE HIM


WAKA WAKA

Hejhopp!
Sitter i skolan just nu. Vi jobbar med Riksadagen och typ valet. Inte kul alls faktiskt ..
Btw så skaffade jag skype idag, det var najs. Hmm vad menar ska man säga? Äsch, ni får en riktigt snyggve bild på Axel istället. :)
- LINNEA

VECKANS HETING!

Denna vecka bjuder vi på en riktig snygging åt pojkarna som läser våran blogg (:
En riktig het tjej, avundas liksom.
Englands Drottning Elizabeth! Gud vilket kex!

EVAN

En av fåren jag fotade sist jag va i Danmark. Evan heter han :)

JUMP FOR MY LOVE

Fick världens sötaste kommentar av Sandra :) Gud vad jag blev glad av den. Älskar dej min lilla sugpropp!
Iaf, nu är man ju i Danmark med mamma och Flemming. Har bara hunnit äta lunch och chilla här hemma hittills. Tänkte ta vara på kylan nu när den väl kommit och ta några av mammas mysiga tjocka tröjor och ha på mej imorn :) Har också målat mina tånaglar rosa och fina. Imorgon ska jag ut med mammas kamera och fota min älskade får igen! Jag glömde nog lägga upp dom jag tog sist? Det måste jag ju visa :)
Okay, jag ska fortsätta måla naglarna. Tänkte göra ett mönster.
ISHKYYYY
- EMELIE

DEAR FRIENDS

Jag kommer sakna er små människor, ja ni vet nog helt enkelt vilka ni är. Min dag är ganska tom utan er, och jag är hemskt tacksam att jag har vänner som er att komma hem till på loven :) Jag älskar er, och hoppas på att se er så snart som möjligt. Bye.

THIS AINT HOME

I just don't f*cking wanna go back. Not now.
Imorgon flyger jag till Danmark, och på Onsdag ska man tillbaka till helvetet. Jag har aldrig varit så unexcited i mitt liv. Jag vill inte dit. Verkligen inte. Det enda som jag kan trösta mej själv med är att jag får träffa Carmen, Sarah och min hund igen, men allvarligt talat finns det inget annat med det där stället som lockar mej.
Nu sitter jag liksom här och lyssnar på Collide och har lust att gråta tills jag får vätske brist. Allvarligt talat, varför jag? Jag ångrar inte att jag flyttade till Dubai. Om jag inte gjort det skulle jag missat så mycket roligt i mitt liv, men seriöst .. the party ended long ago. Det är helt enkelt inte kul längre. Jag vill bara hem. Jag saknar mina kompisar, mitt liv. Det gör så jävla ont i mitt hjärta ska ni veta. Jag kan inte ens förklara hur sämst detta är.
Gotta go, mitt batteri tar slut.
Peace y'all

I WANNA TALK TONIGHT

Imorgon åker Emelie till Danskemark, några dagar senare åker hon vidare till Dubai. Jag gissar på att hon kommer hem igen i November - December. Hej, jag kommer sakna denna flicka..
- LINNEA

HÄR FÅR NI "ETT" VIDEOBLOGG

Som ni säkerligen märker så är rösterna jättemycket efter själva videon, men försök att bara ignorera det. :D
ISHKYYY

KEJSARENS NYA STIL

Faaaaaaaaan vad vi är snygga ibland (:

SNYGG?

Kan något Tokio Hotel fan snälla svara denna fråga?
Hur är denna man snygg någonstans? Han ser ju ut som en kvinna.

DAGENS DRÖM OUTFIT

Kan bli riktigt snyggt, eller?
- EMELIE

WHERE MAH DAWGZ AT?

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ (:
Jag sitter hos Linnea Luskendal och väntar på att hon ska duscha klart. Annat än det väntar vi på Nejla & läser pedagogernas lilla blogg om seniorerna. Trevlig morgon verkligen (: Linnea har tänkt ha mittenbena idag säger hon nu. Det blir nog snööööööggt. Jag testade faktiskt det igår, fast jag ändrade mej och la tillbaka snebenan men eftersom jag plattat håret i mittbena så stog luggen rakt upp när jag la tillbaka den /:
Igår testade jag sushi för första gången (: Det va ganska najs faktiskt. Sen kolla vi på början av den svenska produktionen Shanghai Knights. LOLOLOLLOLOLOLOL :)
Nu får ni en bild på mej (:
ISHKPAT!
- EMELIE

HAHA MEN PAPPA LILLA..

Haha asgarv flera gånger om.. (:
- LINNEA

TEA FOR TWO

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :)

Nu är jag hemma hos Linnea. Vi kollar på Bolibompa! Vi måste dock gå och lägga oss snart, för programmet är snart klart. NU ÄR SUPER SNÄLLA SILVER SARA & STÅL HENRIK PÅ TV! OH MY GAD.
Denna dag blir ju inte bättre (':
- EMELIE

EMELIE ÄR ATTRAKTIV

Måste bara säga att jag tkr jag är hemskt söt!
Eller?
- Emelie

I HAVE A BLUE SHIRT

Fan vad fail. Jag satt väckarklockan på prick 8, så jag skulle kunna hinna upp och springa lite innan det va för sent. Så klockan ringen vid 8, och jag tar upp mobilen och tänker "hmmm, skulle nog inte skada att sova 9 minuter till" så jag trycker på snooze. Så ringer den igen, 8:09 och så tänker jag "jag sover nog till 18 över" så jag trycker på snooze igen. Så ringer den ännu en gång vid 8:18 och så tänker jag "du, jag sover LITE längre till" så trycker jag på snooze IGEN. Men det visar sej att jag inte tryckte på snooze utan jag stängde av alarmet så jag vaknade istället 11:55 :/ Men jag hann iaf med att springa och duscha nu före 2 :)
Nu ska jag ta på mej kläder! ISHKPAT!

YOUR LOVE IS LIKE THE HOLIDAYS

Tja :) Har varit i Täby och köpt lite nödvändiga saker idag. Ska ta bild och lägga upp när jag skrivit klart här. Gick till Johanna efter och lekte med henne en liten stund, sen skypade vi med Scott. Söt kille :) Sen åt jag kräftor med la familia, nomnomnom. Kaykay, min dag va inte så intressant. Ska sluta prata nu!
ISHKPATTTTTT ;D

OMG HAHAH


BARNENS Ö, 1


BIGGEST FAN

Oh god, vad kul :)

I CAME FROM THE MOUNTAINS

TJENIS :)
Idag har jag lekt med Johanna och ätit på Taco Bar. Jag har också städat mitt rum. Oj vad mkt som hände :)
Imorn ska jag köpa min väska (hittade en bra idag)!
LATER!

EYE OF THE TIGER

Heeeeej miiinnaa sööötnosar.
Tänkte bara berätta att imorgon åker vi till Barnens Ö med skooolan. Det ska bli chill som fan alltså. Kommer ta attans mycket bilder. Och ni får väl se en liten del av dom.
Nu ska jag äta.
ISHKPAT

MAACBOOOK

Kan ni gissa vad jag gör just nu?
Ne, kunde tänka mej det!
Just nu sitter jag vid min älskade nya MACBOOK. Den är så brutalt fin verkligen. Jag är kääääääääär.
För övrigt så sitter jag hemma hos Nejla tillsammans med Bea. Vi väntar på Micke, man han är brutalt seg. Man kan ju tro att han har ramlat ner i ett hål eller nått, som Alice i underlandet. (:
Men nu ska jag fortsätta vara medlem i den sociala klubben.
ISHKPAT
- LINNEA

MÅL FÖR IMORN

- Springa i minst en halvtimme
- Hitta en ny bikini & väska till skolan + lite tillbehör
- Städa mitt rum

COME TOMORROW, TOMORROW I'LL BE GONE

HALLIHALLÅ.
Tänkte bara berätta, att Victor ringde. Och han sa att allt detta om Pokemons slut inte var sant. IIHHH, fasen vad jag blev glad då alltså !
Nu ska jag ta och kolla på pokemon HEELLLAAA kvällen. :D

Och jösses vad taggad jag är inför imorgon, DÅ FÅR VI VÅRA MACBOOKS. AAHH TAGGGAAA !

Men ja nu ska jag kolla på pokemon! :)
- LINNEA

WAIT, IS THAT FOKI?

HOLD UP, HOLD UP! Är det där Foki? Hittade denna bild på en amerikansk blogsida som heter Tumblr. Man brukar oftast hitta bilder och "reblogga" dom på sin egen blogg, så man kan säga att det är en sorts fotoblogg. Så sitter jag där och ser FOKI? Var lite weird att se henne där liksom. Trodde jag var säker, men hon finns visst överallt!Ändå lite coolt att se svenska "kändisar" där på :)

THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

Jag äääääääälskar Tim Burton filmer! Dom är så konstigt underbara. Beetlejuice, Alice i Underlandet, Sweeney Todd, Corpse Bride, Batman, Charlie och Choklad Fabriken, alla är ju så bra. Detta är dock en favorit :) Har ni inte sett den får ni göra det nu!

I'M CLOSE BEHIND

Heeeeeeeeeeeej mina sötnosar :)
Har varit med min älskade Lusk idag. Vi andvände såndär sak som skickar in stötar i musklerna så man får sexpack hahaha, ajajaj det gjorde lite ont ibland. Har ni prövat en sån? Dom är fett coola! Känner redan lite skillnad! Nu sitter jag här och spelar på min ostämda gitarr. Min farmor hittade mitt plektrum också så det är ju bra. Har inget kul att skriva /: Så jag ska gå haha.
- EMELIE

SOLA SOLARIUM?

Det har ju på senaste tiden blivit poppis att sola solarium istället för att faktiskt gå ut i solen och jobba på brännan. Smart faktiskt, på 10 minuter får du redan en ganska fin bränna och om man fortsätter på samma sätt i en lång period får man snabbt drömfärgen! Men det ligger ju mycket mer bakom det hela.
Negativt med solarium:
- risken för hudcancer ökar högt!
- huden åldras mycket snabbare (du lär se ut som 40 när du är 30)
- kroppen kokas inifrån
- strålarna kan påverka synen och lämna en blind
- det kan göra ditt imunförsvar svagare
- om du har tatuering så bleks den bort enkelt
Positivt med solarium:
- man blir snygg
Jag vet inte, känns lite som det lutar mot negativt här, men det kanske bara är jag?
- Emelie

I WANT ONE!

Guuuuud, vad jag vill ha en OnePiece! Att dom ska kosta så mkt ):
- Emelie

VI KÖR PÅ . .





Bach. Så jäkla söt.


ASDFGHJKL



Jag drömde om honom inatt :)
Jag åkte till Kanada för att hälsa på en kompis, så vi åkte till en smoothie-bar och där träffade jag All Time Low och vi bestämde att dom skulle komma och bo hos mej. Så blev jag och Alex fett tajta och jag gick ganska nära honom så tog han tag i min hand och kolla mej i ögonen och höll om mej och stog bara där ett tag. Medans dom andra gick mot sin buss så stog jag och han bara ensamma där och myste och asdfghjkl det var verkligen the best dream ever. Sen vakna jag och ba OMG F_CK MY LIFE. Ville iaf visa denna bild, för han är grymt stilig.
- Emelie Linnea Gaskarth

LIFE OVER


Det finns inga ord. Detta är skandal.
- Linnea & Emelie


I DONT WANNA BE

Sitter och väntar på att min plattång ska värma upp sej :) Ska va med lilla Lusken idag! Fast jag måste städa mitt rum först hahaha, tänker inte ens visa bild för det är hemskt.

5 SAKER OM EMELIE!

1. Jag älskar mode, men inte mode-bloggar! Dom känns så opersonliga.
2. Jag är helt kär i Danny Saucedo cirka 2006, han var så söt då (:
3. Jag har alltid korta naglar eftersom jag inte kan växa dom långa. Om jag försöker blir som alldeles spruckna och går sönder /:
4. Gavin Degraw är en av mina favorit sångare!
5. Jag hatar Foki. Tycker hennes inlägg är jätte irriterande att läsa. Delvis för att i mitt huvud läser jag dom med hennes sjuuuukt pipiga röst, men också för att hon bara skriver om söta saker och hur perfekt hennes liv är. Klart jag inte hellre skulle vela att hon hade värsta emo bloggen där hon skrev om sina problem varje dag, men erkänn att det är lite jobbigt att alla hennes inlägg handlar om typ kattungar och coola asiatiska hus?

STOR IPHONE?

Känns lite som alla snackar om iPad just nu, iallafall i min kompis krets. Jag förstår helt enkelt inte vad som är så coolt med den? Första gången jag såg den erkänner jag att jag tänkte "Oh my god, du ska bli min" Men efter att ha tänkt i typ 3 sekunder insåg jag att vafan, det är ju bara en stor klumpigare iPhone minus telefon funktionen. Om någon har en iPad kan ni väl berätta om det är någon specielt med den egentligen?
- EMELIE

GAVIN DEGRAW


COLLIDE - HOWIE DAY


FISKE & ANK JAKT

Hejsan :)
Idag var jag med Johanna & Alva. Vi gick ut och drog mot sjön där vi hittade ett övergivet fiskespö så vi började andvända det lite. Fångade ingen fisk, men men. Så ungefär femton minuter efter vi hittat spöet så står jag där och kastar linan ut i vattnet, så kommer en liten tjock kille på kanske 11 år och fett kaxigt ba "öööh, kan jag få mitt spö?" och rycker till sej det. Klart jag gav tillbaka det, men jäkla idiot som lämnar sitt fiskespö liggande på någon brygge på vallentuna sjön? Vet liksom inte hur länge det låg där men vi hade varit där i säkert 25 minuter när han kom? Suck. Sen roade vi oss med att försöka fånga ankor som sprang runt, men det failade lite så vi fick hem :)
Annat än det har jag som ni ser ändrat lite på designen. Som sagt, den är långt från färdig. Ni lär se resultat snart!
- EMELIE

THE UNINVITED

Gillar ni skräckisar tycker rekomenderar jag verkligen denna film! The Uninvited handlar om två systrar som förlorar sin mor i en brand. Ingen vet vad som orsakade branden eftersom det enda vittnet (ena systern Anna) minns inte vad som hände. Systrarna börjar misstänka att deras fars nya flickvän ligger bakom branden, och att hon inte bara ville bort med deras mor, utan ville ha deras far HELT till sig själva. Superbra film! Defenetivt en av mina favoriter. Perfekt på en mysig fredags kväll med kompisarna eller pojkvännen (:

NY DESIGN

Som ni ser har jag ändrat på designen! Mycket är dock kvar, måste t. ex fixa med rubriken, datum, bilder i menyn etc. Men det kommer :)
Ifall ni undrade varför det ser lite underligt ut!

MENINGSFULLA LÅTAR


SINGEL NUMMER 2, FLYPLAN


Här kommer vår andra singel. Best song ever igen?

VI HAR GJORT EN LÅT!


Best song ever?

HEJ


THIS IS IT


Såhär såg vi ut förra året när vi var Michael Jackson. (:

OOHHHHHH
OJSHE, LINNEA

MICHAEL JACKSON

Idag är Pyjamasbyxa's årliga Michael Jackson dag! Vi ska klä ut oss som MJ, gå ut på stan och göra lite reklam för vår bloggish (; Jag dampar för jag hittar ingen vit tröja men jag har hatten och strumporna hahah!
Ska snart till Lusk och fixa mej klart!
ISHKEHHPISHKEHH - EMELIE

NEW HAIR!

Det blev bra med håret :) Jag fick panik när jag såg det alldelles blött för det såg ut att vara platina typ, men när hon torkat det såg det GOOD ut! Klippte ganska mkt kortare också men det gör ingeee!
- EMELIE

SKA KLIPPA HÅRET

Ska bara klä på mej och sen ska jag iväg till Täby för att klippa håret. Usch, jag är rädd ): Tänk om det blir fel? Ska försöka förklara så gott jag kan men jag blir alltid så nervös när jag ska klippa mej. Tänk om håret blir för ljust? Eller för kort? Eller inte "taggigt" alls ): Vi får hoppas på det bästa helt enkelt . . annars får jag fixa till själv senare och det orkar jag verkligen inte!
ISHLPAT - EMELIE

SCOTT UNDRAR?

Asså, vad är detta för fråga ens?

ROFLMAO

TITANIC!

PREGGO

Hej bloggen.
Jag har något ganska allvarligt att berätta för er. Ja, ni som läste mitt blogg inlägg för några dagar sen hörde ju att jag träffade Alex Gaskarth och höll hans hand. Det är så, att när jag säger "hålla hand" så menar jag inte att jag "höll hans hand" . . det var mer än så som hände.


Ni kanske förstår.
Ishk!

SAFE LITTLE HOUSE

Ska iväg till tåget nu och leka med Linnea, Tessie, Nejla etc. i Täby :)
ISHKY!

KÄRLEK


Saknar alla så otroligt mycket.
- LINNEA

SO WAVE YOUR FLAG









den långa klockpinnen

dagens ämne : den långa klockpinnen

haha jag skrattar fortfarande när ja tänker på när min hunds pappa berätta historien bakom den långa klockpinnen!

allt började med att folk ville se när en min gått .. exakt!
så marunius lokendalshiff satte dit en lång pinne som visade sekundrar .. lätt :)

o jag e glad för att jag idag kan se sekundrarna .. så tack marunius , tack tack tack !
du finns i min hjärna <3

ha en trevlig dag , så cios


ps. jag gillar strumpbyxor

STELLA WONT YOU TAKE ME HOME ?

RAINBOW ! Jag var tvungen att köpa hahah (:

SLEEP IN 3, 2, 1 GO!

Jag ska sova om typ tre sekunder, men jag är inte så trött. Måste upp vid 8 imorn för jag ska klippa mej (: Jag är rädd, tänk om det blir fult ? Gah, hittar ingen bild heller så det är ju gött. Här är iaf en söt bild på yours truly när jag krattar äpplen idag, det var inte det roligaste jag gjort.
ISHKPAT - EMELIE

FÄÄTT NORMÄÄLT


Såhär ska det gå till (:
- LUSKI

SÖT TJEJ



Imorgon är det skola igen dåå.. FML
- LINNEA

NIKLAS 7 ÅR

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fasiken vilken söt liten sak :) Och jag älskar hur Harry langar värsta posen där i hörnet!
- EMELIE

BRA RÖST?

HAHAHAHAHA THIS IS SO CUTE (;

FREAK OUT!


Sitter hos Johanna, men hon ville inte va med på bild . . dåligt. Han snackat med Sarah en stund och har deppat över att jag vill tillbaka till igårrrrr ):
Men nu vill Johanna att vi ska göra något annat ointressant. Så jag får väl gå (:

ISHKPAT! - Emelie

BILDER FRÅN ALL TIME LOW

Utanför skivaffären. Ungefär nu börjar jag skrika och få svårt att andas :)
Lycklig unge med en signerad skiva!
Jag och Lovisa i kön till själva konserten!
Snygga som vanligt; Tessie and me.
The gang :)
VINNY VEGAS!
I väntan på bandet . .
ALEX MY LOVE!
Jag döööör, jag vill bara tillbaka!
Svårt att fota när man hoppar runt och dansar på samma gång (;
ALLA BILDERNA ÄR STRÄÄÄÄÄÄNGT COPYRIGHT BY ME AND ONLY ME (EMELIE MÅRD)
Vill någon som var med ta bilder får ni liksom bara fråga, men jag uppskattar inte direkt att man bara tar (: Videosar kommer snart! ISHKAT - EMELIE!

ALEX HELD MY HAND

VARNING LÅNGT INLÄGG STARTS NOW!

Tänkte att jag kunde börja med att säga att denna kväll slår nog varenda underbar kväll i mitt liv sammanlagt. Jag har aldrig varit så lycklig som när Alex höll min hand, ja, höll min hand. Jag kanske ska berätta (:
Så jag träffade Lovisa, Christoffer, Linnea, och Sarah inne i stan och drog mot Bengans. Mycket trevligt att träffa Lovisa efter 34 år :) Men iaf, vi gick in där dom satt och jag gick till Jack först med mina två skivor som dom skulle signera, så vare någon manhoe som ba "No, only one item per person" så jag ba "BOO! That sucks" och så SMEKTE JACK MIN ARM OCH BA "Awe, it's okay" Jag grät nästan. Och så kom man till Alex, oh my god, detta va kvällens höjdare. OK, så jag gick upp och ba "Can I have a hug?" och han ba "UH NO!" fett sarkastiskt och börja skratta och sen kramade han mej. Lovisa skulle ta kort då, men hon glömde sätta på kameran (smaaart haha) så jag fick krama honom igen (I didn't mind) men så kom samma manhoe och ba "NO PICTURES" Så jag släppte loss och ba "I love you" så kolla han upp på mej men världens blick och ba "I love you too" OK, seriöst dom orden menar mer än något någon någonsin sagt till mej förut. Och så sträckte han ut armen och tog min hand och höll den i typ 10 sekunder. Jag visste inte ens va jag skulle säga, jag bara stirrade på våra händer en stund och log värsta geek smilet. Sen va jag tvungen att gå ):
Så vi drog till Debaser och träffade söta lilla Therese som faktiskt inte lyssnat på All Time Low så mycket förut, men hon kom glatt med. Så vi kom in och ställde oss i mosh-pitten, dålig ide. Vi blev krossade så vi rörde oss iväg mot ett par barstolar som vi stog på. Bästa platsen att stå i hela rummet? Ja, faktiskt. Asså man fick ögon kontakt hela tiden och jag gjorde liksom hjärtan me händerna hela tiden och dom log tillbaka (: Och Jack kastade sina plektrum på Tessie två gånger men hon missa dom och då gjorde han värsta rycket på axlarna och garvade. Sååååå söt. Sen crowdsurfa han lite och jag va laaaaaaaaaagom avis! Jag villa ta på honom hahaha ):
Men så kom vi ut och då berättade Tessie att det var hennes nya favorit band, stolt jag är. Så vi gick ut och skrev deras namn och ATL typ på hela kroppen och skrev ATL <3 på någon random dörr haha :)
Gud, jag va så lycklig ikväll. Tack alla för en super fin kväll :) Det pirrar fortfarande i magen sen Alex höll min hand.

DREAMS ONLY LAST FOR A NIGHT

Nu ger jag mej iväg (: See ya later!

ALL TIME LOW

Idag skulle varit en bra dag, men ikke.
Visar sej att All Time Lows signering inte är imorn, utan idag. Kul. Så nu stressar jag mej dit med min bror för jag inte vet hur man kommer dit själv för jag har ingen att åka med. Tur så ska jag träffa någon där, men ändå . .
Usch, detta skulle bli den roligaste dagen i mitt liv, det går ju bra.

HELA COSMOS LOVAR DIG


Om vi slutar samma datum som vi gjorde i år, så är det såhär lång tid kvar till sommarlovet.
Bröööl
- LINNEA

KONFIRMATION

OJSH!
Nu är jag äntligen konfirmerad, eller egentligen inte äntligen. För nu är typ allt som har med konfan slut. Och det tycker jag är jättetråkigt. Om det gick skulle jag gärna göra om Gransnäs en gång till. Men ack, det går inte.

Iallafall, har jag haft en grymt bra dag. Redovisningen gick asbra och "efterfesten" var jätterolig. :D





PRESENTERNA:




Och så fick jag lite pengar vid sidan om. (:

OJSHE, LINNEA

Ojsh = Hej på Saturniska.
Ojshe = Hejdå på Saturniska.

STOR KORV


Den va lite lång kännde jag.

KRONHJORT

Hej :)
Så alla vet har Linnea bytt namn till Gud Robustus Jesus, ett mexikanskt namn om ni undrar. Annat än det har jag skrivit en mycket vacker dikt, den går såhär :

Gjort, hemmagjort
Hjort, kronhjort.


*Applåder* Asså, har jag talang, eller har jag talang?

AFTER PARTAYYY









BLAHHH

Hej :)
Jag (Emelie Mård) sitter med min älsklings Lusk m. fl. på hennes efter-party eller vafan det heter. Hon är nämligen nu konfirmerad! Hon fick en kameraaaaaaaaa och massa smycken och en svamp. Medans jag bloggar så tar hon, Bea, Ida och Natalia och tar vääääldigt sexiga bilder känner jag :)

Jag blev sååå glaaad idaaag för efter själva konfan fick jag träffa Sandra som jag inte träffat på två år (seriöst). Vi snackade Glee :)

Ska lägga upp bilder nuuuu, SEE YA!
- EMELIE

JAG VILL VA EN HÄST NÄR JAG BLIR STOR

Hejsan :)
Har varit i stan idag med ääääääääääääääääälskade Linnea, Tessie & Natalia. Har saknat dom GANSKA mycket! Vi sprang iaf runt i några affärer. Tessie och jag roade oss med att pröva på de fulaste kläderna vi kunde hitta och sedan ta sexiga omklädningrumsbilder. IT WAS HOT! Medans vi stog och töntade oss så gick Linnea och Natalia till donken så vi träffa dom där och åt lite maaat. HAHAHA vi lekte en väldigt rolig lek som involverade pommfritt och olika kroppdelar :) Sen köpte jag några presenter till Neah och Tessie och så åkte vi heeeem. Jag skulle blivit hämtad av min farmor på Vallentuna station för att åka till mina kusiner men så satt jag där på tåget och prata med Tessie så stängs dörrarna och hon ba "vart skulle du av?" så kollar jag och så glider tåget iväg från min station ): Men jag blev upphämtad från Ormsta ist! Åkte som sagt till mina kusiner och åt, funfun.
Nu ska jag iaf sova för Neah och Tessie ska konfirmera sej imorgon och jag måste typ gå hemifrån vid 10 så jag ska vakna vid 8. Oh my goood jag kmr DÖ av trötthet. Har typ inte varit uppe så tidigt sen 1400 talet :/
ISHKYPAT! - EMELIE

FAIL KISSIE FAIL

Flesta har nog redan uppmärksammat att Kissie redigerar sina bilder, men liksom hur dålig kan hon bli?

BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ OTROLIGT HOT !


- LINNEA

SÅ LÄNGE JAG LEVER

Hej och hå alla uppe i det blååå!
Snart ska jag sova. Tänkte bara skriva lite här föörst.
Åkte in till stan idag. Ensam. Kändes lite tråk faktiskt. Men jag hade tur och träffade Filippa och Tove i stan. Vi gick till donken och satt där och snackade ett tag, det var mys. Sedan gick vi vidare till Gina, jag köpte jeans, en t-shirt och trosor, dock råkade jag köpa storlek XL i ett par, haha. BIG F-A-I-L.
Sedan gick jag vidare till frisören och mötte upp mor min. Så jag klippte håret och lite sånt grejs. Det var skönt att få det klippt faktiskt.

Tänkte också säga att jag sakar Gransnäs och alla underbara människor där ifrån så otroligt mycket. 
 
ISHKPAT. LINNEA

IT'S AMAZING HOW YOU LOVE ME

Hejhopp allihopa.
Idag kom jag och resten av Gransnäs Läger 3 hem. Det känns inte alls bra. Jag vill stanna kvar där med alla underbara människor och ledare. Kommer sakna alla mysiga andakter, hemska väckningar, otroligt roliga aktiviteter och goda bullar så grymt mycket. Det är så otroligt tyst här hemma, nu när man är van vid att det alltid sitter minst 4 pers i ens rum, känns allt så ensamt.

Nu ska jag gråta en liten skvätt, sen måste jag ta en liten tuppisluris.
- LINNEA

WHATS THE DEAL SONY? GET OFF YOUR HIGH PONY!

Hej alla barn :)
Vart har jag varit i typ 700 år da? Jo, jag har röjt runt och haft ett liv istället för att sitta framför bloggen hela dagarna. Linnea är på konfa läger för dom som ikke vet :)

IALLAFALAFEL, jag sitter hos 'Johanna den Basta' som hon kallar sej och lyssnar på gamla smöriga kärleks låtar, dricker hallon&blåbärs MER och Johanna sitter och tjockar sej på russin. What a life. Vi har precis varit och tagit bilder i någon random lekpark som hade en stor trä häst i den & sjungit Kesha låtar med brittiska dialekter.

HAHAHAHAHAHAH och så när vi gick till lekparken berättade jag för Johanna att jag skulle gifta mej med Alex Gaskarth och hon ba, "får jag va präst?"
Så är ju jag seg och lite borta i mina egna tankar så jag va lite tyst en stund och ba, "jag har redan hyrt en häst". HAHAHAHA påminner om "BÅT?" incidenten förra året :)


RUSSIN! Ah iaf, ISHKY MINA SMÅ PYJAMASBANANER :)
- EMSELI

RSS 2.0