EMSELI PRIME

Emelie, vet inte vad jag ska skriva. Men jag älskar dej, och jag blev väldigt rörd av ditt inlägg. Började gråta för att jag saknar dej så mycket och speciellt nu när jag lyssnar på 'underneath your clothes'. Emelie Bästavän Mård du MÅSTE komma hem nu! Och kommer du ihåg när vi åkte till Täby Centrum själv för första gången, och vi har jättestolta? Eller när vi satt i Skåpet på vittra och hade 'minielverket'? Och när du imprinsip (stavning?) bodde hos mej? Och när vi en gång skulle cykla hem till dej och du satt på min pakethållare och sa bla 'Korv med potatismos' hela tiden och vi började asgarva? Eller när jag hade loftsäng och jag låg där uppe och du där nere och vi chatta på våra nintendo DSar och skrev hur snygg vi tyckte Leonardo DiCaprio var? Har supermånga minnen, men jag känner att jag inte kan skriva upp alla. Men du har varit min bästavän i ungefär 5 år nu och om jag får bestämma ska vi fortsätta vara vänner väldigt länge till. Jag släpper aldrig taget! Än en gång, jag älskar dej bästavän! EMSUW@'s bästis <3 NEAPEAH@'s bästis. (:
ISHKPAT

PS: Eftersom att blogg är så segt så blir det ingen bild -.-'

TO LINNELUSK

Hej Lusk. Du vet säkert redan att du är min bästavän, men hur mycket du betyder för mej kommer du nog aldrig förstå. Jag är inte så proffsig på att skriva djupa texter, men here goes. Minns du första gången vi träffades? Lunchen på BBS, vi satt på gungorna och snackade om hur skolan borde ha delfiner i omklädningsrummet och apor i gympa hallen. Jag hade det så lätt att öppna upp till dej, det fanns inte en enda sekund med dej som kändes obehaglig eller fel. Minns du när du, jag och Olga lekte familj ute på skateboard rampen, eller hur vi hade värsta VIP klubben (Sweetie klubben) där bara du, jag och Olga fick vara med. Jag minns t.o.m när vi gjorde det officielt att du och jag var bästavänner. Vi satt inne i detdär stora rummet där 6åringarna hängde och gjorde små djur utav pärlor och du frågade "du, vi är väl bästisar?". Jag har nog aldrig haft så kul som dom stunderna jag varit med dej. Jag kan förklara det 700 gånger med du kommer aldrig veta hur mycket jag älskar dej (: Tänk att jag bor på andra sidan jorden och vi är fortfarande lika tajta? Du ÄR och kommer ALLTID vara min bästavän.
Jag älskar dej Lusk, ord kan inte förklara hur mycket.
ISHKPAT, NEAPEAH@'s bästis <3 (mindre än tre; mattemarie style)!

RING ONOFF AKUTEN OM DET STRULAR

Hejsanhejsan. Om typ en halvtimme ska jag åka till stallet och rida, vi får se vilken häst jag får idag. (:

Hade det väldigt chill i skolan idag, hade bara bild och ea. Så det var skönt. (: Vet inte vad mer jag ska skriva..

Juste Luay fyller år idag, så alla säger grattis till honom! :D

THE MAD HATTER

Hello internet (:
Vad fötter? Jag har precis kommit hem från Bradenton Prep (en skola) är vi skrev in mej, vi får ett telefonsamtal senare om jag kommit in i skolan *håller tummarna*. OMG jag älskar denna skola, min mattelärare heter Mr. Awesome, vad säger inte det? (:
Har ni hört om att Tim Burton ligger bakom den nya Alice i underlandet filmen? *längtar* Tim Burton är för cool.
Snart kommer min far med lite Burger King, euw, men det är mat och jag är hungry. Immorgon börjar skolan btw.
Jag har inget att skriva om ... jag uppdaterar när jag kommer på något.
ISHKPAT, EMELIE!
(och varför kan jag inte lägga upp bilder på bloggen?! i'm scared.)

WHAT THE H?

Vad är det för fel? jag kan inte lägga upp videor på bloggen längre? Någon som vet vad felet är? o_o
ISHKPAT LINNEA

YODA!

Hello , my name is yoda! and i am the greatest guy in world and i am the best to! :D
MAY THE FORCE BE WITHYOU! PEACE. 1337
/ Luschki tha man!

ELECTRICITY

Yoyo (:
Idag vaknade jag vid 3, herregud jag börjar skolan om två dagar jag måste börja anpassa min sovtid nu. Så jag åt frukost och satt mej framför Scrubs som vanligt. Immorn ska vi kolla på skolan jag typ ska börja på, haha det är bara 8 pers i min klass och alla är killar förutom jag och Sarah. Gulligt (: Men the great thing is alla elever måste ha en egen laptop så nu har jag värsta anledningen till att få en, SCORE! (:
Vi har iaf varit hos Maya och badat lite, käkat KFC och kollat på Life of Ryan och MTV Cribs. Asså är det bara jag eller känns det lite creepy att alla ganstarnas polare typ ligger överallt i deras hus? Dom chillar typ i soffan, köket, och en gång var det en kille som typ låg och chilla i någons säng. Creepy?
Igår var jag föresten med Carmen, första gången på sommarlovet liksom! That was fuuuuun (:
Nu ska jag kiiiiila, byebye.
ISHKPAT, EMELIE!
(OMG jag kan inte lägga in bilder, scary.)

I JUST CANT STOP LOVING YOU

Har inget speciellt att skriva igentligen. Vill bara visa att jag lever. Jo juste, jag håller på att lära mej coolaste dansen just nu. Men jag berättar inte vilken. (:

Skickade också över en film till Tessie för typ 3 timmar sen, och den har fortfarande inte laddat klart. Och det ironiska är att filmen är bara 2 minuter. x) Det tar sin lilla tid, långa menar jag. (:

ISHKPAT LUSK

PS: Nu är filmen klar laddad. :O

STATISTIKEN

Jag kollade just statistiken på bloggen, och jag känner att den ser väldigt annorlunda ut. Själv tycker jag nog att den förra var bättre. Vad tycker ni, alltså ni som har blogg. :P


REPLAY

Ni ska jag snart åka till vaxholm med familjen, det ska bli mysigt. (: Vet inte vad jag mer ska skriva.
iallafall, hoppas ni får en bra söndag. :)

ISHKPAT LINNEALUSK

MISS THE OLD DAYS

Jag har så mycket att säga, men ändå så lite. Vet inte vad jag ska skriva. Ska nog inte skriva nått alls här. Det är bara för mycket just nu. Hoppas ni har det bättre än jag för tillfället.

ISHKPAT LINNEA

BLACK OR WHITE

Sitter och lyssnar på MJ och pratar med Sandra och Anna för tillfället. Ska nog ta och kolla på nån film snart. Det går nån film på tv men jag vet inte om jag orkar kolla på den. Får väl se hur det blir. (:
Juste är det någon som kanske kan tänka sej gästblogga här på pyjamasbyxa? (:

ISHKPAT


BOSS ATTACK

You are so weird. That's why I love you (:

SHAWTY'S LIKE A MELODY

Shawty's like a melody in my head that I can't keep out
Got me singin' like na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay.

BOREDOM

Jag orkar inte blogga. Men ni får en bild (:
BTW - jag ska typ få en egen laptop.
ISHKPAT, EMELIE! (:

SOFFELOFFAN ÄR HÄR!

Hejsan alla glada läsare på denna otroligt fina blogg! :D

ja, jag heter Sofia och kommer från bloggen soffeloffan, jag tror att mi blogg har blivit skriven här nån gång innan iallafall! Nu fick jag äran att gästblogga iallafall! :D Jag kan också säga att jag är en skåning, och jag tror det mest är stockholmare som läser denna bloggen så det är tur det inte blev något videoinlägg ;)

Jag hoppas att alla läsare mår bra, jag mår inte så värst bra, magsjukan ni vet! Men jag är på bättringsväg! :D

När jag började på dagis så gick jag tillsammans med Linnea här på bloggen, och vi har hängt ihopa ända till hon flyttade till stockholm. Ja vi var ju inte precis bästa vänner men det blev en del dagar då vi lekte, jag har många minnen! Sen flyttade hon till stockholm i lågstadiet och sen dess har jag inte alls haft någon kontakt med henne. Tills vi hittade varandra på facebook! Jag blev så himla glad när Niklas i min klass (som också har hängt med i alla år) sa till mig att han hade linneas facebook, msn och att hon även hade en blogg! Och samma kväll skickade jag en vänförfrågning till henne. Och sen började vi snacka, mer och mer, och nu känns det konstigt om man inte hör av henne en dag! Jag vet, helt sjukt! :D Men nu är det bestämt att jag ska upp till henne i december och jag tycker det ska bli skitskoj! :D

För övrigt så älskar jag pyjamasbyxa! en underbar blogg och jag klickar in på den cpmånga gånger per dag, och det tycker jag ni också ska göra! :D
Skånska pussar från Sofa/soffeloffan





GRÖTKORV


Så rätt så rätt. (:


TESSILUH & LINNEAPEAH


UTGÅNG, HAHA NEJ!

Nu ska jag och Tessie fixa oss, eller snarade jag ska fixa mej. För Tessie är typ redan klar. :P Men sedan ska vi gå ut. Vet inte riktigt vad mer vi ska göra. Men vi får väl hitta på nått. (: Någon som vill träffas kanske? :)



Wellwell, ISHKPAT LINNEA! :)

MICHAEL JACKSON 51 YEARS

Idag skulle MJ ha fyllt 51 år om han hade varit levande. Tycker det är grymt sorligt att han dog när han bara hade levt halva sitt liv. Det är konstigt men jag saknar någon jag inte har känt. Men iallafall. GRATTIS TILL HONOM, och vila i frid. (: <3


SLUMBER PARTY

HEJJHOPPPALLLA! Är med Tessiluh nu. Hon har sleeepat over här. Vi tittade på 'Sleepover' och 'Dude, where's my car'. Båda var väldigt bra faktist. (: Vi spelade in fulaste filmen också, som kaaaaanske kommer läggas upp här. :)

Juste igår när vi skulle hyra film så åkte vi ner till Vallentuna, när vi var klara där så pallade vi inte vänta på tåget, så vi sprang typ hela vägen till bällsta. Medans vi sprang på ängen där så kom det en bild och tutade och så vinkade dom till oss och grejs, det var väldigt kul. (:

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi kanske kommer gå ut eller nått. Men nu ska jag fixa mej.

ISHKPAT LINNEA

HARKRANKS PANIK!

Var i Täby Centrum idag med Tessie. (: Vi gick runt och köpte ett par kuliga saker. Under våran lilla 'tripp' i Täby Centrum så såg vi 2 nunnor, både jag och Tessie blev väldigt facinerade (stavning). Har aldrig sett en nunna iRL. (; Sedan var det något mer jag sa att jag skulle skriva om, men jag kan inte komma ihåg var det var nu. :P

Lite senare när vi skulle åka hem, så gick vi på tåget och i stog upp vid dörrarna på tåget, för tåget var smockfullt. Och då blir Tessie helt plödsligt rädd. Och så ser jag att det sitter en harkrank på väggen. Så vi släpper inte den ur blicken, så går det ett tag, och helt plödsligt så flyger grejen iväg och båda får panik, jag hoppar från ena dörren till den andra och Tessie hoppar ner på huk, och båda frågar varandra: VART ÄR DEN? VART ÄR DEN?. Det måste sett ganska kul ut faktist. Men sen så bestämmer vi oss för att byta vagn, så när vi sitter på den andra vagnen så har jag min väska i knät och jag kollar runt på mitt ben om harkranken sitter där, så kollar jag lite högre upp på min väska. Så ser jag två trådar som ser exakt ut som harkranksben och jag får panik, och min arm bara flyger upp i luften och Tessie sitter och skrattar åt mej. x) Sedan gick vi av tåget. Händeselrik resa säger jag bara. (:



Just nu sitter kag och väntar på att Tessie ska komma, för hon ska sova över här inatt, det ska bli KUUL. :D

ISHKPAT LINNEA

WHO'S BAD?


Köpte den här tröjan i Täby Centrum idag. Älskar den verkligen. :D
Men snälla härma mej ikke. (:

Berätta mer om dagen sen. :)

ISHKPAT LINNEA

GLASSES



Jag har tråkigt, så jag underhåller mej med att fota egobilder med dom olika efekterna på webcamen. (:

STRAWBERRY WHITE


Kom precis hem från ica, där köpte jag ficka till imorgon, för jag kom på det när vi åt. Not good.
Köpte även min älskade älsklingsglass som jag ALLTID köper. :D

Jag langar den snyggaste posen också. (:

ISHKPAT LUSK

IM THE KING OF THE WORLD ON A BOAT LIKE LEO

Hejsanhejsanhejsan! Sitter här och provar mina nya ipodhörlurar som jag fick av mamma, som funkar jättebra. Tack så mycket mamma. (: Och så fick jag en såndär värmeskyddande sprej till håret av min frisör, måste tacka henne sen. (: Förövrigt pratar jag med Sarah och Therese, det är trevligt. :)

Idag har jag varit i skolan, hade matteprov först, det gick nog bra hoppas jag. (: Sen lunch, men eftesom att alla bajsknuffades och någon bröt en nagel så fick vi vänta med att äta typ en kvart. -.- Sen hade jag ea, och jag jobbade med projektet, det går segt för jag får aldrig nån data. Men lite kunde jag vartfall jobba med. (:

På återsamlingen hade jag och Sandra superduper tråkigt, så vi satt och asgarvade åt ingenting. x) Sen så träffade jag Luii vid skolan, det var kul att träffa honom. Har inte träffat Luii på jättelänge. Mycket 'träffat' det blev nu.

ISHKPAT


ORGINAL GEEK


ORGINAL GEEKS FOREVER (:


 


REPLAY


ME LIKE! (:

Sarah skickade låten, superbra ju. :D

ITS A GEEK THING


KOMMENTERA

Nu har det äntligen fixat sej med att kommentera inläggen. Så nu är det HELT som vanligt och ni kan kommentera. :D Var fett emo förrut när Carro sa att det inte gick att kommentera, men nu har jag fixat det! :D
ISHKPAT LINNEA

FEAR OF DENTISTS

Mamma: Nu pratar Flemming med grannarna.
Emelie: Och?
Mamma: Jag vill inte bli kompis med dom.
Emelie: Varför? o_o
Mamma: För dom är tandläkare!

GAH, PISSBLOGGGG

NU förstår jag varför vi aldrig får några kommentare, det går ju inte att kommentera på den här pissbloggen. (Ursäkta utbrottet) Frågan nu är bara varför ingan har sagt detta till oss förrut? Im not very happy at the moment. Nu måste jag försöka fixa detta. GAAAAAAAAAAAH!!

ANDY SAMBERG = NOT GAAAYY


Caroline L (Hon brukar inte vilja att man nämner hennes efternamn...) jag är besviken på dej hörru. Förstår inte dina känslor när du sa att Andy Samberg är bög. Du har HEELLTT fel, han är INTE bög. När du sa dom orden så kände jag hur dom trägde sej in i mina öron och slog mej. Jag var inte så happyface at the moment. Så Caroline förstår du nu, han är INTE gay.

WHAT?


omg, nejnejnej! o_o

HEARTLESS

Hejsanhejsanallasötasmåellerstorabloggläsare. (: Idag har jag varit i skolan, jag hade franska, det gick väl ganska bra.Väldigt chill att vi bara är 4 8or som har franska. (; Sedan hade vi engelska, där fick vi diagnoser och sånt. Ganska lätt. (: Det var väl inte så mycket mer.

Imorgon ska jag nog ta med mej kameran och fota alla roliga folk. (: Jag och Tessie har planerat en biig surprice för 2 utvalda personer, ska bli kul och se hur dom tar det. :) Men nu ska jag fortsätta plugga.
ISHKPAT

DAVE DAYS



PYJAMASBYXA ♥ DAVE DAYS

GOOD NIGHT

Orkar inte blogga idag, så jag gör det imorgon också. (: Nu ska jag vartfall snart sova, är supertrött.
ISHKPAT

GOOD MORNING

Hallojs (:
Är fortfarande på G med att göra mej iordning. Sminket och håret är fixat, och jag har satt på mej strumpor men annars sitter jag har med bara en badrock på. Vi ska till någon galleria senare och köpa lite grejer, thats gonna be fun (: Sen ska vi hem till Flemmings mamma och jag ska klippa mej. Woo (: Min hårfärg börjar föresten blekna och bli som den ska, den såg lite grön ut förut med nu är det faktiskt snyggt.

ISHKPAT EMSELI!

YRKE?

Jag har funderat lite på detta med att tjäna pengar på att blogga. Ska bloggande verkligen ses som ett jobb? Man ser hur storbloggarna skryter om att de "tjänar flera tiotusentals kronor mer i månaden än din mamma som jobbar på donken". Men när man tänker på det tycker jag att dom som jobbar på donken är mer värdiga pengarna, dom gör iaf mer jobb än bloggarna som shoppar; festar; skriver om sin bakfylla och sedan tjänar tiotusen på bara det - att bli fulla och skriva om hur hemskt det är. Men eftersom alla kanske inte håller med mej bara sådär tänkte jag jämföra yrkena så ni får se själva hur idiotiskt det hela är (:

MCDONALDS VS. BLOGGARE

Ni kan väl tänka er att de flesta som jobbar på donken är, ja, väldigt normala människor. Att jobba på donken när man är 20 är inte direkt skam? Det är normalt. Så dessa människor går upp tidigt på morgonen, tar sej till jobbet och börjar JOBBA. Dom är alltså produktiva, dom gör saker. They work their asses off (kom inte på ett bra sätt att utrycka det på svenska). Och den lilla lönen dom får går säkert till att betala boende, mat, och om de har pengar kvar säkert att unna sej lite lyx. Sen gör de dethär varje dag, samma sak varenda dag, och det är jobbigt men de gör det för att få pengarna som de BEHÖVER.

Bloggare, ja det är nog det minst produktiva yrket om jag får säga det själv. Dom får som sagt 50,000 kronor om månaden för att shoppa, festa och göra smygreklam på sina bloggar. Gör dom något jobb? Nej, dom är alltså icke produktiva. Dom går upp när dom vill, gör hur dom vill, bloggar när dom vill. Värför? För pengarna! Pengarna som de slösar på nya skor och väskor, vad ska dom annars slösa det på? Dom bor ju kvar hos föräldrarna och "pappa betalar". Så dom "jobbar" för pengar de INTE behöver. Och dom skriver om hur svåååårt det är att blogga.

Jag har inget emot folk som tjänar pengar på sin blogg, men att kalla det ett jobb, näe.
Detta gäller då inte alla bloggare, men jag har några speciella bloggare in the back of my head  *host* *Kissie & Dessie* *host*.
Vad tycker ni själva? Är bloggande verkligen ett yrke?

ISHKPAT EMSELI! (:

LIVIN' LA VIDA SOFA

HELLO!
Idag har jag varit på turistbåt i Köpenhamn (: Det var fakstiskt ganska kul, fick bra bilder också. Efter det gick vi in till en T-shirt affär och köpte MJ t-shirts och en tjocktröja. Efter det åkte vi och köpte glass, men jag pallade inte äta glass så jag tog en fanta. (:
Nu efter dagens lilla äventyr har inte mycket hänt, jag har lekt emo och sminkade mej med svart runt ögonen och kollat på Scrubs. Nu ska jag konversera med Sarah (:


(jag langar snyggaste posen, oh yes)

ISHKPAT EMSELI!

SL

Hejsanhejsan. Nu har jag precis skrivit ett mejl till SL om hur dryga dom är. Lovade Sandra och Danne att jag skulle göra det idag eftersom att dom klagade så mycket när dom fick höra att tåget var inställt. Ja vet, jag har inget liv. :P Men nu har jag gjort det fartfall. (:

Nu ska jag snart byta om till ridkläder för jag ska snart åka till stallet. Hoppas jag får en bra häst idag. :)

ISHKPAT

SESAME STREET

Nu är jag hemma från bion, jag är fortfarande på lite dåligt humör, men jag har pluggat så jag känner mej lite smart nu. (:
Filmen var iaf mycket bra, men det var en sån där film där man vet vad som kommer hända i slutet, men ändå var den väldigt bra. Eftersom vi inte hann med shopping idag händer det immorn, vi ska också på någon båt ride då. Jag har inget mer att skriva, lägger in en bild på Zach Braff because I'm cool like that.














En tillhörande låt också ;



Can you tell me how to get, how to get to Sesame Street?

Någon som känner igen låten? Iaf, ISHKPAT EMSELI!

HAHAHAHAHAHA


HAHAHA OMG!
Jag skrattar typ ihjäl mej! x)

THE PROPOSAL

Good morning alla läsare.
Är verkligen inte på bra humör just nu, men jag bloggar ändå för jag är snäll. Flemming (mammas pojkvän) är ute och cyklar men vi ska senare ut och köpa t-shirts och kolla på film. Mamma är sjuk så vi får se om hon följer med. Vi ska iaf kolla på The Proposal. Väntar just nu på ett samtal från pappa som har med det inte så muntra humöret att göra.

Well well, ISHKPAT EMELIE!


LOVE IT OR LEAVE IT



GAYBLOGGEN (AMIR)
Vad ska man säga? Han är ju bäst. Inte bara älskar jag hans humor, men man får på något sätt en feel good känsla av hans blogg. Tycker det är starkt att skriva så ofentligt om homosexualitet (: Anywho, älskar Amir.

80 TALS BRILLOR
Jag kallar dom det iaf, eller Ray Bans. Dom är sjukt coola, passar på ALLA, har inte sett en enda människa som inte ser cool ut i dom. Har inga själva, men jag ska köpa. Man ser så frikkin fierce (HAHA gulligt ord) ut i dom! (:



FOLK SOM HAR PÅ SEJ MJUKISDRESSAR OFENTLIGT

Herre jöstanes, hur kan folk visa sej så utomhus? Visst, mjukisdressar är okej att ha när man knallar runt i huset och myser. Men att gå runt så på stan? Usch.

PÄLS
Nu snackar jag om päls överhuvudtaget, inte bara äkta men även fuskpäls. Det är fult. Jag tycker verkligen inte att det är snyggt att gå runt med något dött djurs hår på mej? Även om det inte är äkta är det fult. Men om ni tycker det är snyggt, snälla kör på fuskpäls, för dom små djuren.

Ska jag fortsätta med sånahär? Tycker dom är kul att göra, hoppas ni tycker dom är kul att läsa (:

ISHKPAT!

EVIL IS MY MIDDLE NAME

YoYo alla töntar (: Skoja bara, jag älskar er alla.
Tänkte informera er om att anledningen till att jag inte bloggar så mycket at the moment är att jag inte har internet i mitt hus, så om jag vill blogga måste jag gå typ 5 km till min mammas pojkväns lägenhet och om ni känner mej väl vet ni nog att jag är en megalazyass.

Jag har kommit fram till att jag ska skriva kortare inlägg nu, jag brukar starta ett inlägg och sen går det lite överkurs och blir lite för långt. Lyssnar för tillfället på Knock you down med Keri Hilson. Tackar Lusk för tipset. Har inte mycket att skriva. Immorn ska jag åka och köpa t-shirts och kolla på movie (: Jag älskar att gå på bio. Delvis för att jag älskar Nacho Cheesen som dom har där, men också för att jag älskar att störa resten av människorna som kollar på filmen, typ kasta popcorn, skratta ashögt på ledsna scener eller bara vara allmänt högljudt. Yä, I'm an asshole sometimes. Tur för er läsare att jag bor mitt i öknen så ni aldrig behöver kolla på bio med moi.

Föresten måste ni läsare bli bättre på att kommentera, och när jag säger er läsare menar jag DU. Ja, DU! Du där, DU ska bli bättre på att kommentera.

Nu ska jag slutta prata, laddar upp en bild för att jag är snäll (när jag inte kollar på bio).



ISHKPAT EMSELI!

ARMBAND


Så här blev vartfall armbandet, blev faktist ganska nöjd. (:
Inte så bra bild, men den funkar. (:

G - DRAGON


Vadå Lady Gaga WB?
Låten var ändå ganska cool. (;

KOMMENTARER

Vart har alla kommentarer tagit vägen?

'HIP HOP - POJKAR'


OMG VAD FAIL!
Haha det är ju nästan pinsamt att titta på. x)

SHOO BREEE


HAHAHAHAHAHA!

SEAN BANAN



Åh jag kommer ihåg när Sina alltid gick runt och sa detta. Old times.
Då bodde även Emelie i sverige, saknar dej Bästavän!
ISHKPAT LINNEA

CONGRATS

1. Dricka en hel kopp kaffe. (Kommer säkert spy . .)
2. Komma till skolan som tönt en dag. (Tessie jag hoppas du är med mej på detta?)
3. Sjunga en låt på stan. 
4. Skicka ett sms till et random nummer och fråga vad den har gjort idag.
5. Klä ut mej till tomte och säga 'God jul' till alla. (Detta ska jag göra innan december)
6. Lyssna på samma låt i 4 timmar.
7. Varje gång jag ser att klockan tex är 12.12 eller 13.13 måste jag sätta mej ner. Under en dag.
8. Åka tunnelbana nästan en heldag.
9. Gå runt och sjunga 'im on a boat' jättehögt, och se hur folk reagerar.
10. Åka till stan klädd som Thomas Di leva och gå fram till folk och börja prata om gud och kärlek.
11. Ha ett American Pie maraton, nån som vill vara med? (;
12. Ha ett Harry Potter maraton.
13. Vara i skolan en hel dag utan att springa runt och leka och sånt. (Hard stuff)
14. Klara av att hoppas från 5an på nått badhus.
15. Färga håret.
16. Se Transformers 2 på bio.
17. Skaffa pyjamasbyxor som det står 'pyjamasbyxa' på asset.
18. Köpa en CD.
19. Skriva ett brev till nån kändis och se om jag får svar.
20. Rista in mitt namn på ett träd.
21. Sitta i en Lamborghini eller en Porsche.
22. Spela Sims 3.
23. Stor städa mitt rum och klädkammare.
24. Kunna göra en kullerbytta på vartfall på gräsmattan.
25. Skratta som Mandark en hel dag. (:
26. Göra ett armband.
27. Göra alla dom här innan 2010. (;

Har precis gjort ett armband, ni får bild på det sen. (:

PUNKTER

Håller på att göra en av punkterna på min lista just nu. När jag är klar med den ska jag göra en anna punkt. Ni får se senare. :D

ISHKPAT

BORED

Jag har suuuuppppeeeerrrrtråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Eller jag borde städa mitt rum. Men det orkar jag inte. Gaah.

Idag fyller Anna och Natalia 14 år btw. Så GRATTIS TILL ER! :D
ISHKPAT

HARD TIMES

God kväll bloggen, jag skriver detta inlägg med en klump i halsen och en obekväm känsla i magen medans tårarna tränger sej fram för att sedan rinna långsamt ner mina kinder. Mitt hjärta värker och jag bär på en kännsla jag aldrig kännt förut. Jag känner mej svag, ensam, bortglömmd och vilsen.
Varför frågar ni 25 läsare varav jag räknar på att bara en kommer kommentera detta inlägg?

Jag har undvikit att skriva på bloggen i flera dagar nu, jag har inte vågat, kännt mej för svag. Varje gång jag öppnar ett nytt blankt inlägg för att skriva ner mina tankar så blir jag helt svag i händerna. Varför frågar ni ännu en gång?!

Svar:
Scrubs is over. Jag satt helt tyst, stumm och förvirrad i säkert en halvtimme efter att ha sett klart på det sista avsnittet i Scrubs säsong 8 'My Finale'. Slutet var perfekt, och även fast jag borde varit glad då allt blev precis som jag ville så kände jag hur sprgen kröp fram. Scrubs var min inspritation, bakgrunden till min humor, efter en lång jobbig dag kunde jag sätta mej framför teven, sätta på Scrubs och verkligen känna att livet ägde. Ja, nu tänker ni säkert 'umh wtf ... är hon typ kär i en teve serie?', men Scrubs är mer än en teve serie för mej, och att veta att den nu är slut har lämnat ett stort hål i mitt hjärta. Visst, det går att kolla på reruns och jag har alla säsongerna på DVD, men ändå känner man suget efter mer, man vill veta vad som händer EFTER. Jag vill se mer av Turk och JD's galna ideer, och jag vet att säsong 9 kommer ha kvar Turk, men JD kommer bara vara med i 6 avsnitt. 6 avsnitt och sen är det slut, forever. Forever is a big word.

Det känns skönt att ha lättat på hjärtat.
Nu när jag sagt detta ska jag återgå till bloggandet, men det lär ta en stund innan jag återhämtat mej helt.

ISHKPAT!



(överdrivet? möjligtvis. men Emseli <3 Scrubs <: thats a fact. )

WHO ARE YOU ?

Ni vill Lusk och Emseli gärna veta vilka som läser bloggen, så ni kan väl kommentera?
Och om ni har blogg så skriv gärna den för då får vi ju lite att läsa också. :D

CURLY SOE

Har lockat håret. Syns inte så superbra, men vad tycks? (:


AJJ

Har ont i huvudet som in i helskotta, får se om jag pallar blogga något mer idag. Och Emelie du måste ta och blogga nu när du väl är inne på datan! :)

ISHKPAT

NEW DESIGN

Nu har jag tagit tillbaka våran gammla design, för jag tyckte en andra var jobbig. Och det var helt cp när man la upp videoklipp och grejs, så nu är den här tillbaka. Och Emelie vår senaste design ligger på storapyjamasbyxor. (:

ISHKPAT

HOMECOMING

Hayhayhay folks! Är hemma från skolan nu, eller jag har varit hemma i typ en halv timme. :) Idag gjorde vi typ inget speciellt i skolan, vi planerade nästa vecka och sedan skulle vi köra massa 'lekar' på eftermiddagen, men jag och några andra satt bara och slappade. (;

Efter skolan skulle jag och Tessie ha åkt till Kvarnins men eftersom att Tessie skulle göra nått så funkade det inte, men sen funkade det iallafall fast då hade min mamma sagt att jag skulle stanna hemma. Krångligt värre. :P Men nu ska jag dricka upp min fanta och sedan vänta på att min käre mor kommer hem. 8)


1. Wille och Lukas (:
2&3. Orvar. (;

4. Wille och Danne. (:
5. Caroline. :)
6. Louise ;)

7. Jaaaaaaag, inte den snyggaste bilden. (;
8. Wille. :)
9. Some random people. (:

ISHKPAT

AFRIKA

Jag och Tessie har gjort ett mål att vi ska göra 20 situps varje morgon och kväll. Får väl se hur det går. (: Sedan ska vi nog börja springa då och då också. (; Måste ju få upp konditionen.

Idag var jag btw i skolan, det gick väl bra. Vi började ett nytt projekt idag, det handlar om Afrika. Det kommer nog bli ganska kul tror jag, måste ju sattsa som in i helskotta nu när vi har betyg. (: Efter skolan så följde Tessie med hem, vi degade framför teven, för vi orkade inte gör nått annat. Eller ju innan det så gick vi ut och försökte rista in våra namn i ett träd, men det gick inte så bra. x) Så vi kommer göra ett nytt försök imorgon. (;

Nu måste jag gå och ta fram kläder till imorgon.

ISHKPAT

L - L - LISTA

Tänkte göra några punkter imorgon med Therese och Sandrew. (:

1. Dricka en hel kopp kaffe. (Kommer säkert spy . .)
2. Åka frittfall på Gröna lund. (FAILED)
3. Komma till skolan som tönt en dag. (Tessie jag hoppas du är med mej på detta?)
4. Sjunga en låt på stan. 
5. Skicka ett sms till et random nummer och fråga vad den har gjort idag.
6. Klä ut mej till tomte och säga 'God jul' till alla. (Detta ska jag göra innan december)
7. Lyssna på samma låt i 4 timmar.
8. Varje gång jag ser att klockan tex är 12.12 eller 13.13 måste jag sätta mej ner. Under en dag.
9. Åka tunnelbana nästan en heldag.
10. Gå runt och sjunga 'im on a boat' jättehögt, och se hur folk reagerar.
11. Åka till stan klädd som Thomas Di leva och gå fram till folk och börja prata om gud och kärlek.
12. Ha ett American Pie maraton, nån som vill vara med? (;
13. Ha ett Harry Potter maraton.
14. Vara i skolan en hel dag utan att springa runt och leka och sånt. (Hard stuff)
15. Klara av att hoppas från 5an på nått badhus.
16. Färga håret.
17. Se Transformers 2 på bio.
18. Skaffa pyjamasbyxor som det står 'pyjamasbyxa' på asset.
19. Köpa en CD.
20. Skriva ett brev till nån kändis och se om jag får svar.
21. Rista in mitt namn på ett träd.
22. Sitta i en Lamborghini eller en Porsche.
23. Spela Sims 3.
24. Stor städa mitt rum och klädkammare.
25. Kunna göra en kullerbytta på vartfall på gräsmattan.
26. Skratta som Mandark en hel dag. (:
27. Göra ett armband.
28. Göra alla dom här innan 2010. (;

Har även lagt till en punkt. (;

BLOG OF THE WEEK

Nu är det så att Emseli och jag har blivit nominerade till veckans blogg. Det skulle vara jättekul om ni söta läsare ville rösta på oss. :D Visa nu vad ni går för! (:

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT RÖSTA! (:



MY FINALE

Scrubs är över, såg precis sista avsnittet. Jag kommer aldrig återhämta mej.
Nej jag är för deprimerad för att snacka om detta nu, uppdaterar när jag är redo.

Have a nice day, Emelie.

SOMETIMES LOVE COMES AROUND

Hallihallå. Åkte till Täby C idag efter skolan med Tessie. (: Vi skulle leta efter tevespel, men vi hittade inga. Sorgligt. ): Well. Innan det så var jag som sagt i skolan. På förmiddagen hände det inget speciellt, vi körde nån konstig grej där alla i klassen skulle stå på så lite stolar som möjligt, vi klarade 4. (; Efter lunchen gick på på en peddopromenix, tråkigt värre. Fick ganska ont i magen under promenaden. Sedan gick vi till en fotbolls plan och där skulle vi spela nån ful boll grej. Mitt lag vann första omgången. (; Sen andra gången var det tråkigt, försökte ligga kvar på marken och inte behöva vara med, men Pia tvingade mej. -.- Taskigt.. Sen slutade vi. (;

 
 
 
 


Juste jag halckade på grus under första rasten så jag skrapade upp benet så det började blöda. :(

ISHKPAT LiNNEA

LISTOR SUCKS

Kom på min lista som jag ska göra innan 2010 nu. Känner att jag måste pricka för dom punkter jag har klarat av. Dom med tjock text är avklarade. (:

1. Dricka en hel kopp kaffe. (Kommer säkert spy . .)
2. Åka frittfall på Gröna lund.
3. Komma till skolan som tönt en dag. (Tessie jag hoppas du är med mej på detta?)
4. Sjunga en låt på stan. 
5. Ringa till någon jag inte känner och försöka starta en konversation.
6. Klä ut mej till tomte och säga 'God jul' till alla. (Detta ska jag göra innan december)
7. Lyssna på samma låt i 4 timmar.
8. Varje gång jag ser att klockan tex är 12.12 eller 13.13 måste jag sätta mej ner. Under en dag.
9. Åka tunnelbana nästan en heldag.
10. Gå runt och sjunga 'im on a boat' jättehögt, och se hur folk reagerar.
11. Åka till stan klädd som Thomas Di leva och gå fram till folk och börja prata om gud och kärlek.
12. Ha ett American Pie maraton, nån som vill vara med? (;
13. Ha ett Harry Potter maraton.
14. Vara i skolan en hel dag utan att springa runt och leka och sånt. (Hard stuff)
15. Klara av att hoppas från 5an på nått badhus.
16. Färga håret.
17. Se Transformers 2 på bio.
18. Skaffa pyjamasbyxor som det står 'pyjamasbyxa' på asset.
19. Köpa en CD.
20. SKriva ett brev till nån kändis och se om jag får svar.
21. Rista in mitt namn på ett träd.
22. Sitta i en Lamborghini eller en Porsche.
23. Spela Sims 3.
24. Stor städa mitt rum och klädkammare.
25. Kunna göra en kullerbytta på vartfall på gräsmattan.
26. Göra alla dom här innan 2010. (;

Haha det var inte många jag har klarat av hitentills. Men jag kan göra nån imorgon. (:

ISHKPAT

TICK TACK

Hayhayhay! Var i skolan idag, första riktiga skoldagen. Tyckte det var ganska okej ändå. Blev bara väldigt trött fort. :P Juste the big news. Vi fick reda på att Kenny ska bli pappa! omg liksom, det kunde jag inte tro. x) Något mer har väl inte hänt idag.

Om typ en timme så ska jag åka till stallet och rida. Det ska bli kul, hoppas jag får en bra häst. Men det blir väl förmodligen Plopp igen. -.-

ISHKPAT

LOVER NOT A FIGHTER



Från Forever 21, gah jag måste ha den. Sånna här stunder längtar an hem till Dubai . . .

HÖSTMODE

Jag blev typ utmanad av Engla's Showroom, hon utmanade dom som ville göra listan så why not?

Din stil i en mening: Jag har inte direkt en stil, jag tar på mej vad som känns rätt för dagen. Men en stil som alltid går hem med mej är den lite rockiga, jag kanske inte klär mej på det sättet så ofta men jag kan alltid kolla på folk men den stilen och sukta efter deras kläder (;

Stilförebild: Elin Kero och Michael Jackson typ? Brukar checka runt lite i tidningar och göra små collage med bilder som jag baserar min stil på, så tidningarna kanske är min största förebild?

Vilket är ditt favoritmärke inför hösten: Forever 21, det räknas väl som ett märke? UGG Australia också, skorna kanske inte är inne iår men who cares? Dom är sköna iaf (:

Vilken/vilka är dina favoritbutiker inför hösten: Har inga riktiga favorit butiker, jag browsar runt i affärer och köper vad jag tycker är snyggt. Men Forever 21 är som sagt omtyckt, dom tycks alltid ha något snyggt plagg (:

Vad inspireras du av: Tidnigar, bloggar, människor på stan, ja det vanliga.

Vad tror du på inför hösten: Jag tror inte modet har förändrats så mycket från 2008, jag tänker iallafall satsa på höga strumpor, mysiga koftor, åremössor och nitarmband och massa ringar (:

Det bästa basplagget inför hösten: Långa koftor, helst med strumpbyxor och höga stumpor men jag antar att det passar till jeans och sånt också.

Vilka skor tror du på i höst: CONVERSE! Annars funkar UGGS för mej, men det gäller kanske inte alla. Gillar inte att gå i klackar när det är kallt, thats just how I roll.

En ideal höstoutfit: Eftersom jag bor i Dubai måste jag satsa på lite lättare kläder, annars blir det för varmt. Svarta nylon strumpbyxor, tunna höga strumpor och en tunn lång tröja/kofta. Massa smycken också!

Tre saker på höstens önskelista: Cardigans, pommfritt-fångare och såklart converse, converse, converse.

Ditt senaste köp: Ämh, I forget.

Do’s and don’ts: Satsa inte bara på H&M och Ginatricot, visst kan dom ha snygga plagg, men eftersom dom är så stora kedjor är chansen stor att du inte kommer vara ensam om din nya snygga t-shirt eller klänning. Försök affärer där de flesta av dina kompisar inte shoppar (:


LOOK OF YESTERDAY

Gårdagens outfit:





Vilka konstiga tår jag har . . .

Jacka - mammas
Svart linne - mammas
Skor - mammas
Jeans - Cheap Monday

SAY HELLO TO MICHAEL



Titta vad min bror vann åt mej på Tivoli! (: Min nya maskot Michael. Jag vann själv ett paket Marabou och Flemming vann en penna med Simba på den och ett sånt där hula hula halsband. (:

ISHKPAT EMELIE!

BLAME IT ON THE SCOTTY

Jag och Neah hade varit i Täby med våra klackskor som visade sej var väldans osköna efter en stund. Så den brainiac jag är föreslog att vi skulle ta av oss skorna och gå med dom i händerna till tåget. När vi håll på att gå dit skärde jag upp tån så det blödde jätte mycket (enligt mej). Så vi gick in till bowling hallen och tog plåster och sen gick vi till tåget.

*båda går på tåget*
E: AAAAAAAH JAG KOMMER FÖRBLÖDA!
L: Du kommer inte förblöda Emelie ...
E: DET ÄR DITT FEL!
*tant som sitter framför oss flinar lite smått*
L: HUR ÄR DET MITT FEL?!
E: Du sa att vi skulle ta av skorna!
L: Va nej?!
E: Jaha ... det kanske var jag som föreslog.
*hela tåget är tyst*
E: Jag tror vi avbröt tystnaden här ...
*tant framför oss börjar skratta*
E: Ja, min fot förblöder här och det är inte mitt fel iallafall.
L: Det är inte mitt heller?
E: Vems är det då?
L: Jag vet inte ...?
E: Det är Scotts fel? *skrattar lite*
L: Hurdå ...?
E: Allt är Scotts fel, kriget är hans fel, hålet i ozon lagret också.
*Linnea börjar garva*
E: HALLÅ JAG FÖRBLÖDER OCH DU SITTER OCH GARVAR?

KANYE WEST

Här kommer några av mina favoritlåtar från Kanye West. (;


Heartless, ljudet är ganska lågt på denna.


Good morning


Stronger


Good life


Homecoming

ISHKPAT LINNEA

MONDAY MADNESS

Oh my god, jag har ju inter bloggat på flera dagar!
Förlåt, har ingen bra ursäkt denna gång. Well well, igår färgade jag håret brunt. Det blev mörkare än vad jag tänkt men med tiden bleks det och då kommer det nog bli sådär fint brun. Annars fyller jag på med lite ljusare slingor. (:



Det ser mörkare ut på bilden än vad det verligen är! Och snälla kommentera inte på min överheta pose.
Idag så har jag iallafall vart på upptäktsfärd i mammas garderob och hittade ett par supersnygga klackskor, dom ska jag ha på mej ikväll när vi ska på tivoli. Thats right, jag ska på tivoli danmark ikväll. *Längtar* (:
Immorgon får vi se vad som händer men förhoppningsvis ska vi ut och shoppa på onsdag! Måste köpa nya solglasögon och leta reda på I <3 MJ t-shirts. Jag uppdaterar mer senare.

ISHKPAT! (för er nya läsare eller ni som läst ett tag men ändå inte förstår allt detta med "ISHKPAT" ska läsa detta inlägg, det förklarar allt. Och om ni undrade, nej vi är inte normala.)

WELCOME TO THE GOOD LIFE

Är hemma från skolan nu, det var väl hyfsat. Vi gick glass. Det gjorde att det blev bättre. Sedan hände det väl inte mer, vi fick lite papper och grejs som våra föräldrar ska skriva på.


1. Wille och Noah. (:
2. Bea, hon har färgat håret brunt. (;
 

3. Jag och Sarah, fy vad jag är kort. -.-
4. Same same. (;

ISHKPAT

DAY OF SCHOOL

Hejsanallasöta. (: Bea är här nu, och om typ en halvtimme ska vi ut och träffa Tessie, så ska vi vara ute ett tag tills skolan börjar. Kommer bli kul att träffa alla kompisar, fast jag har inte direkt saknat skolan, men på sättochvis ska det bli ganska kul. (:



Senare i kväll ska jag till stallet och rida, hoppas jag inte får Plopp. (:

ISHKPAT

SCHOOOOOOOOL

GAAAAAAAAAAAAH!
Det är skola imorgon! NEEEEJ.
Jag kommer inte vara glad imorgon när jag vaknar och kommer på att det är skola.


Back to hell.

TRANSFORMER <3

Hejsan. Har kommit hem från stan nu. (: Vi gick runt lite där innan filmen började. Så vi lekte lite i en rulltrappa och helt plödsligt när jag kollar på min hand är den helt svart, jag ba: WTH?. Filmen var väldigt bra, fast 1an är faktist bättre. (:

Efter bion så kom det fram en engelsk snubbe till mej och ba: You know that your very beautiful right? Och sedan sa han typ samma till Tessie. Sedan gick dom och frågade om vi ville följa med dom runt på stan. Och för er som undrar så var dom typ 14 - 15, så det var inga våldtäcktsmänn typ. Haha, men det var lite creepy. :P

Just nu sitter jag och Sofia och snackar om att hon borde komma till stockholm i höst, så hon kan se stockholm. (: Det skulle vara väldigt kul. (:




ISHKPAT

TRANSFORMERS

Nu ska jag snart ut och träffa Tessie och sedan ska vi se Transformers inne i stan. (: Synd bara att Luii inte kunde hänka. Menmen, har velat se Transformers 2 jättelänge så det ska bli kul. :D

ISHKPAT

VIDEO

Okej detta inlägg är mest bara till Sofia så ni andr behöver inte läsa det. (;

1. Du går in på det videoklippet du vill ha på bloggen, på youtube tex.

2. Sedan så kollar du höger om klippet, i info rutan. Där finns det en kod.


3. Du klickar på koden och sedan kopierar du den.

4. Nu när du har kopierat koden så går du in på 'nytt inlägg'.

5. Där ska du klicka på den lilla knappen i meny rutan. Som det står 'HTML' på.


6. När du kommer 'in' dit så klistrar du in koden. Sedan måste du 'dra' ner sidan för du kommer inte hitta 'uppdatera' knappen annars.


7. Sedan klickar du på 'uppdatera' så är det klart. (;


Hoppas du fattar. (:

JOHNNY BRAVO

Jag och Tessie har snyggaste mellannamnen på facebook. GISSA VILKET? :D

BRAVO


WHERE IN HEAVEN



IM FREAKKIN INLOVE WITH THIS SONG!

PUSS LINNEA

CARTOON

Förlåt om jag härmar dej nu Tessie, men jag måste bara lägga upp denna video. Eftersom att vi satt och  garvade igenom hela den här filmen mitt inatten. (;



Den här låten äger också. ;)



ISHKPAT LINNEA

GIRAFFE SHIRT


Snart kommer jag få denna snexiga tröja. Och jag måste tacka Sarah och Emelie. :D

LOVE IT! :D

HEJ NOLIFER


Söt. (;


PLATFORM RACING


Nu ska jag spela lite Platform Racing. Kommer knappt ihåg hur man spelar eftersom att det var så länge sen jag gjorde det sist. x)

OLD DAYS

Kollade igenom arkiven på min förra blogg och hittade dom här bilderna. (:


smexigt (:

(föredetta bild på tessue)
tessie (:


Övernattning.


Sleep ovah. (:


Tiffany och Sandra. (;

(föredetta bild på tessie)
Tessie söto (:


Älskar denna bild . (:


Natalia (:


Sandrew. (:


Tessiluh (:


Luay, saknar dej. :(


Wille. (:


Coolingar där. (;


föredetta bild på tiffany, det är den ända jag tar bort. (;
Tiffany och Martina. (:


Snäckigt. (;


Happyface. (:


EMO! :'(


Gulligt, gulligt. (:


HAHA.


Sötaste paret right? (;

THE CITY

tjenatjena. (: har varit i stan idag och köpt en tröja och ett skärp. Innan det satt jag inne hon frisören och väntade på att pappa skulle bli klar. Nu är jag vartfall hemma och väntar på att klockan ska bli 6 för då ska vi ha kräftskiva här. 3:de gången i år. (; Men det ska bli gott. (:

Lägger upp bilder på tröjan och skärpet senare.

ISHKPAT LINNEA

TAKING BACK MY LOVE



I <3 THIS SONG

BREATHING YOUR LOVE




Den här låten ger mej massa minnen, älskar den också btw. (;

THE 'HAHA' THING



Någon som håller med oss? ;]

SCHOOL

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Det är typ bara 3 dagar kvar tills skolan börjar! :'[
Kan kan seriöst inte fatta att sommarlovet har gått såhär fort. Helt sjukt.


På söndag ska jag försöka göra nått väldigt kul, bio kanske? (:

ÖNSKELISTA 2009

Kände att jag ska lägga upp min önskelista här så att jag inte glömer bort det jag önskar mej. (:

1. KEPS
2. XBOX 360
3. HARRY POTTER SPEL TILL XBOX 360
4. BLÅA CONVERSE
5. PRESENTKORT - på typ h&m och gina mf.
6. ISLAND KISS (Escada parfym)
7. KLÄDER
8. SMINK
9. PENGAR
10. THE SIMS 3
11. VÄSKA

Har mycket mer grejer på lager men detta är dom saker som jag mäst vill ha. (:

MUKLUK


KNOCK YOU DOWN



UMBRELLA



Umbrella ella ella eh eh eh

SNOW

Justnu längtar jag faktist till snön, jag har tröttnat på allt äckelregn. :(


MAMA DO


AT NIGHT

Hejsanhejsan.
Igår var jag med Tessie i stan, vi skulle gå till ung 08 men det sög så vi gick till gallerian och knallade runt inne på Clas Ohlson. Sedan när vi kom ut där i från och skulle gå ut så SPÖREGNADE det ute. Så då bestämde vi oss för att åka hem, sedan på tåget så fick vi ont i huvudet av vädret. -.- När jag kom hem var jag dyngblöt.

Idag känner jag på mej att jag kommer ha väldigt tråkigt. Skulle vilja åka till Täby C och köpa nya kläder. Fast jag vet inte om jag orkar det. Wellwell.. Får väl tråka hemma och gå ut med hunden och sånt.

ISHKPAT

LUGG VS NOLUGG


VS


Vad ska jag ha? (:
Fast om jag färgar håret brunt blir det inte snyggt med lugg.
Men vad tycker ni?

THE LION KING

Lejon Kunge är en film som funnits i mitt hjärta sedan tidiga dagar, min första favoritfilm och det är den fortfarande. Jag kan de flesta låtarna i ettan och på sena kvällar eller sjuka dagar brukar jag stoppa in skivan i DVD:d och sjunga med låtarna. Simba var nog min idol när jag var fem och varje gång vi skulle kolla på film skrek jag "SIMBA!". Jag skrattade igenom Simbas tid med Timon och Pumba och grät med honom då Mufasa dog. Allt jag såg i affärerna med Lejon Kungen tema var jag tvungen att ha! Ja, ni kan nog gissa att jag var och ÄR en riktig sucker för Lejon Kungen? Och tvåan var minst lika uppskattad som ettan, Kovu och Vitani (de "onda" lejonen) blev stora favoriter och jag sjöng även med de flesta låtarna. Nu har jag glömmt många av texterna men en av låtarna som ännu är en favorit är denna ;



If theres so much I must be, can I still just be me the way I am?

Yea. Lion King in my heart.


OLD PIX

Tänkte lägga in ett par bilder från 7an eftersom att jag har väldigt tråkigt. (:











Bilderna ovan har Carro fotat. (:


Driv bild. :P







(Föredetta bild på Anna, jag förmodar att det var denna bilden vartfall.)
































Resten av bilderna har jag fotat. (:

Nu blev det typ bara massa bilder från 7ans vårtermin, menmen. (:
Det är massa bilder ni vill ha va? (;


SUPERHERO


Haha look what i found . (:

Detta var väl i typ oktober eller november 2008? :P

ISHKPAT LINNEA


MOBIL LISTOR SUGER MERA

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha okej kul? (: <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Inte jag heller faktist (: <3

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Hej kollar på film, själv? (: <3
 

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Haha xD <3 

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Jaså med Emelie? (:


 
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Hejsan :) tittar på teve, själv? <3
 

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Chillat med några, själv? (: <3



8. Vad vill du höra mest av allt?

Vilken vagn? (: <3 

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Härliga tider (: <3 

10. Din mest romantiska replik är:

Shit, förlåt för att jag är så seg men jag måste verkligen duscha. <3

PUSS LINNEAPEAHLUSKIS

DIRTY DIANA


Hey baby do what you want . .

LISTOR SUCKS

Visste du att jag:

( ) Är kär i någon
(x) Cyklat utan händer
(x) Hatat kärlek
(x) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
(x) Gillat någon så att det gör ont
( ) Är höjdrädd
( ) Gjort mig själv illa
( ) Är homosexuell
( ) Kysst mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
(x) Velat dö
( ) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Är kåt
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
( ) Varit otrogen
(/) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(/) Hoppat omkring på stan
(/) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(/) Tror på det övernaturliga (Spöken)
( ) Ätit jättemycket och sedan spytt
(/) Har hatat min kropp och mitt utseende
( ) Har spelat gitarr/spelar
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
(x) Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
( ) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
( ) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
( ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( ) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
(x) Hållit i en orm
( ) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(/) Älskar regn
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
(x) Har en studsmatta hemma
( ) Kysser med öppna ögon
( ) Gillar att städa
( ) Hånglat i en bubbelpool
( ) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
(/) Kan över tre språk
( x) Har bra självförtroende
(/) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
( ) Har en fobi för aggresiva människor som kommer nära
(/) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
( ) Är dålig på att säga nej
( ) Har någon gång känt dödslängtan
(x) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(/) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
( ) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
( ) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon, koffeintabletter, panodil, ipren ngn gång per dag.
(/)Skriver dikter eller andra texter
(/) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
( ) Har/haft tandställning
(x)Faller nästan alltid för fel personer
(/) Tycker om Britneys musik fast än du aldrig erkänner det
(x)ätit godis på skoltoaletterna
(/) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(/)Gillar muskler
(x) Hatar mjölk
( ) Har haft tungan i någons öra
( )Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
( ) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
(/) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) Har snusat/snusar
(X) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(/) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(/) Har dansat på scen
(x) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nån
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
( ) Har syskon

ISHKPAT LINNEA

THE MAN IN THE MIRROR

Goodmorning (:
Jag ska idag köpa hårfärg så jag kan bli brunhårig, men först ville jag tipsa om en film - Man in the Mirror.
Ni kanske gissat att det är en Michael Jackson film? Det handlar hur handlar hur som haver om Michael Jacksons liv och alla skandaler, men från hans perspektiv. Allvarligt talat, när jag sett filmen kändes det uppenbart att han inte våldtog dom där barnen och allt sånt. Den var ganska sorglig men när man får se allt ur hans ögon inser man hur fel alla andra har.
Ni kan tro vad ni vill, men jag tror att MJ var oskylldig. Men innan ni tar några beslut tycker jag ni ska se den filmen! (:

ISHKPAT!

UNG 08

Nu ska jag klä på mej och gå ut med hunden och senare ska jag Träffa Tessie, så tar vi tåget in till stan. (: Det ska bli kuligt. (;

Nån mer som ska dit idag? (:

PIXMIX

Bilderna får tala för sej själva idag. (:










Äcklig tant som typ hade skitit på sej. :S


THE MYSTERIOUS FLÄCK.














LINNEA ♥ THERESE

Imorgon drar vi in till stan och ska checka in ung 08 och sedan ska vi gå till coolaste affären och köpa lite grejor till skolan. (; Någon annan som ska dit?

ISHKPAT LINNEA


DAY AND NIGHT



I LOVE!

ISHKPAT

RÖSTA

Skulle ni söta bloggläsare vilja gå in på denna länk: http://fototavling.idg.se/bildtavling/9/vote.jsp?mid=a8dcdfce9cf5ed58 och rösta helst en 10a på bilden. :D

Då skulle ni göra en riktigt stor tjänst för min kompis. (Kan man säga så? :P)

ISHKPAT

HALLELUJA MOMENT

OH MY OPTIMUS PRIME.
Jag har suttit i 3 timmar (ja TRE TIMMAR!) och försökt komma in på bloggen. Jag är smått kissnödig och supertrött men jag var tvungen att blogga av mej lite. Inte för att jag har mycket att blogga om, men ändå.

Jag sitter för tillfället och lyssnar på We Are One, super bra låt. Denna dag har gått åt till att göra ett kort åt Sarah och en liten 'inspirations bok' (jag lägger upp bilden en annan gång). Flemming köpte och filmen The man in the mirror till mej, då blev jag mycket glad! (:

Jag har föresten kommit fram till att jag ska börja designa och trycka t-shirts så jag kan samla ihop lite pengar! Ni får hålla ögonen öppna för saker till salu, också kan ni självklart lämna kommentarer med tips på vad som ska vara på t-shirtarna. (:

Nu ska jag gå på toa för blogg.se har inte låtit mej göra det på tre timmar.
ISHKPAT!

SLEEP OVAH

Just nu är Tessiluh här. (: Vi har spelat Harry Potter och tittat på En prinsessas dagbok 2. Och nu ska vi titta på nån konstig film som handlar om en kille som var så ful att pappan inte ville ha honom längre (?) what liksom? xD

Tessie har dessutom lärt sej hur man sätter på ett påslakan. Hon är jävligt stolt måste jag säga. :D

Men nu ska vi titta på film. (:

ISHKPAT.

PS: Det kommer nog bilder imorgon. (:

RIDNING

Nu ska jag snart åka och rida.

ISHKPAT (:

REGN

Blä, jag blir så deprimerad av regnet. :(

ASK US



Ni kan fråga vad som helst, får garanterat svar och länkning från NU till den 13 Augusti.
Så fråga på, skriv gärna många frågor, everythings funner in larger numbers!

EMSELI HISSAR & DISSAR



Mønstrade gummistøvlar
Visst ær det tråkigt att stælla in sommarskorna i garderoben och ta ut gummistøvlarna? Men visst blir det en aning roligare om støvlarna ær færgglada eller mønstrade? (:



Att vara ute mitt i natten
Jag æslkar att gå ut på promenar sådær sent på kvællen med ens kompisar. Det kænns mysigt nær ingen ær dær, plus att jag blir überflummig den tiden på 'dagen' - spec. nær jag ær utomhus.

Michael Jackson hattar
Jag ælskar dom! Kænner mej så cool nær jag glider runt med min Fedora, ska køpa många fler - kanske blir the new converse?

Min nya trædgård
Som några kanske vet har min mor flyttat till Danmark och køpt ett litet hus hær, med detta lilla hus kom en megastor trædgård. Jag kænner mej så fri nær jag springer runt med fotbollen och en Boss springandes precis efter mej. Mina førra trædgårdar har varit pyttesmå, och æven fast jag sett och vistats i større trædgårdar kænns det übersoft att veta att den ær min.

*DISS IKONEN GICK EJ ATT LADDA UPP*

Brittisk engelska
SUCK - fy vad fult det låter. Låter som någon førvriden 'gay engelska', usch jag ryser nær jag hør språket.

Desiree
Jag ær trøtt på henne. Kænner lite deja vu nær jag læser hennes blogg, hon skriver ju bara om Kissie, brøst och hennes rosa mjukisdress som hon tydligen var først med. I don't think so hun. Grow up.

Pommac
Det ær ju iof alkoholfri Champange, och Champange ær inte gott, men herre jøstanes det smakar INTE bra. Kan inte førklara den avskyværda smaken, och min bror ær hjærntvættad - det ær det enda han dricker.

Blekta øgonbryn
Man ska ju se øgonbrynen eller hur? Dom måste inte vara typ 70 nyanser mørkare æn ditt naturliga hår men man ska kunna se att man har några.



Hoppas detta va kul, ska jag fortsætta? Eller testa något annat? Kommentera och berætta vad ni tycker!

GRÖNA LUND

Var på grönan med, Tessue, Henke och Maxie idag. Det var jättekul. Och eftersom att det inte var så mycket folk så kunde man åka ganska mycket, så det var ännu kuligare. (: Vet inte vad jag ska skriva mer om grönan. 

Nu har jag kommit hem från ridningen, första gången denna termin, det var superkul att få rida igen. (: Fick Plopp, haha Tessie. Du som ville ha Plopp. (; Men han var faktist väldigt duktig. (:











Blev inte så jättemånga bilde, men några vartfall. (:

ISHKPAT

THEY DONT REALLY CARE ABOUT US


All i wanna say is that thay dont really care about us.

KATE MOSS



Gjorde en liten redigering på Kate Moss.
Ändrade färg på läpparna till en mörkade nyans.
Gjorde den gröna färgen i hennes ögon skarpare.
Gjorde mascaran lite fylligare.
Gjorde ögonen och munnen en aning större. (:

TRÅKINLÄGG

Har verkligen ingen lust att blogga för tillfället, men jag känner att jag måste.. Vet inte heller vad jag ska skriva. Så det får bli ett sånt här tråk inlägg. Eller nej. Nu kom jag på en sak. Jag ska nog ta och göra nått i photoshop som jag lägger upp senare. (;

ISHKPAT

HARRY POTTER

Tjenis i stugan. Just nu är Tessiluh här och hon sitter och spelar vårat favoritspel Harry Potter. (; Vet inte riktigt hur det går, men det låter inte bra. (Vi sitter inte i samma rum.) Så jag får väl gå och hjälpa henne snart. (;

Idag har vi vartfall vart på Eriksö, det var najsigt. Väldans skönt i vattnet var det också. Fast det var lite skumt, för jag såg en liten kille som såg exakt ut som Wille, och Tessie såg tydligen en annan kille som såg exakt ut som Maxie. :P

Imorgon ska vi vartfall till Gröna Lundis med Maxie och Danne tror jag. (; Det ska bli kul. Har ju inte träffat nån av dom på hela sommaren.

Men nu ska jag hjälpa Tessie. (;

ISHKPAT LINNEA

PANIK

Pani, panik, panik. Værfør?

*Jag kanske inte hinner hem till Dubai innan Sarah's fødelsedag
*Jag MÅSTE vara dær på hennes fødelsedag
*Jag har ett stort prov som avgør om jag flyttas upp till næsta årskurs om två veckor
*Gissa vilket æmne? Matte. Det enda æmne jag verkligen inte kan læra mej.
*Min pappa har inte fått tag på skolan jag vill gå på
*Skolan børjar om två veckor och jag måste ta prov før att komma in på skolan
*Om inte jag kommer in på Bradenton måste jag gå tillbaka till Raffles (skolorna heter så)
*Om jag går tillbaka till Raffles så kommer resultatet bli;

*Jag blir emo
*Jag failar skolan
*Jag kommer jobba på Donken resten av mitt liv
*Jag blir uteliggare
*Jag dør ensam

Herregud, næ, jag skojar inte far min; I would rather be homeschooled than go back to that hell-hole (Raffles).
MEN, i år ska jag verkligen gøra mitt bæsta. Inget slarv, inga glømmda læxor, bara goodness from me (: Spec. om jag kommer in på Bradenton eller någon annan ikke Raffles skola, eller Brittisk skola før den delen. Pappa du vet att jag kommer få damp nær dom sæger "Shedual". :(

ISHKPAT. Have a lovely school year.


ROCK WITH YOU

Go'væll bloggen, ni har sækert vid denna tidpunkt lgt mærke till att jag andvænder danska bokstæver. Før er som inte visste åkte jag till Danmark idag. Linnea skulle fæljt med, men dett blev ikke så, saknar dej Bæstis. Vi åkte tåg hit, Boss føljde också med; han var superduktig! Han vande sej vid det nya huset attans fort, sniffade runt lite (høgst 5 minuter) och sedan for han ut i trædgården med Fredrik (hans favorit leksak). Jag stockade upp med tidningar rejæææælt, køpte sæker minst 10 tidningar, har hunnit læsa kanske tre. Det finns tyværr ingen internet i huset, sitter just nu i Flemmings (mammas pojkvæn) lægenhet, så vi får se hur mycket bloggande det blir. Ska førsøka så ofta som møjligt. (:

Igår var jag och køpte klæder åt min stilløsa broder Niklas. Jag kænde att jag hittade många snygga klæder, jag tror Niklas gillade dom också! (: Niklas hatar att shoppa, så han har gett mej fgrihet att shoppa åt honom nær det behøvs. Great for him før han måste aldrig kliva in i en klædaffær igen, great for me før att jag får testa hur det ær att vara stylist OCH jag behøver inte skæmmas øver min broder nær vi går tillsammans. SCORE (:

Jag køpte också lite fødelsedags presenter, en ny axelrems væska och ett par flip flops från Hilfiger.


Immorgon ska vi førhoppningsvis køpa sængar till mitt och Nicks rum, men annars hoppas jag att vi ska ut och shoppa (A). Jag uppdaterar i en snar framtid.


ISHKPAT! Saknar alla mænniskor i Sverige!


VAXHOLM

Nu ska jag snart träffa Tessie och sen så ska vi åka och bada i vaxholm. (: Sen ikväll så ska jag på kräftskiva med grannarna, det ska vi najs. (;

ISHKPAT LINNEA

DESIGN

Som ni kanske ser så har jag ändrat designen lite. (; Men den är fortfarande inte klar. Men vad tycks hitentills? (:

ISHKPAT

BAD HAIR DAY


Så här ser mitt hår ut just nu, not good.

GAY MANIA




 




HAHAHA

Checka in bloggen också http://vikenungen.blogg.se/ . 8]

HAHAHAHAHAHA


JAG DÖR AV SKRATT!

UNTOUCHED




The Veronicas - Untouched

SAD NEWS

Tjenare, just nu har jag ypperligt (är det ens ett ord?) tråkigt. Men vid 8 eller 9 så går det nån film på tv4 plus som jag ska se. (; Idag har jag varit på eriksö och badat, det var säkert 20 grader. Asskönt. :D Sedan åkte vi hem.

Imorgon åker Emelie till Danmark. Och jag får inte följa med. :( Och det gör att jag inte kommer få träffa min Bästis på typ ett halv år. :( En Pyjamasbyxa ska inte vara ifrån den andra Pyjamasbyxan så länge, eller hur Emseli?

Emseli du får gem ej din dubaianska adress så vi kan skicka brev till varandra. (;

ISHKPAT

BREAK IT DOWN


 

Bow wow - Break it down.

SHE'S MY




Bow wow & T pain - She's my.

INNAN 2010 SKA JAG . .

Eftersom att väldigt många för en lista om vad den ska göra innan nått datum så ska jag också göra en sån nu. (;

1. Dricka en hel kopp kaffe. (Kommer säkert spy . .)
2. Åka frittfall på Gröna lund.
3. Komma till skolan som tönt en dag. (Tessie jag hoppas du är med mej på detta?)
4. Sjunga en låt på stan. 
5. Ringa till någon jag inte känner och försöka starta en konversation.
6. Klä ut mej till tomte och säga 'God jul' till alla. (Detta ska jag göra innan december)
7. Lyssna på samma låt i 4 timmar.
8. Varje gång jag ser att klockan tex är 12.12 eller 13.13 måste jag sätta mej ner. Under en dag.
9. Åka tunnelbana nästan en heldag.
10. Gå runt och sjunga 'im on a boat' jättehögt, och se hur folk reagerar.
11. Åka till stan klädd som Thomas Di leva och gå fram till folk och börja prata om gud och kärlek.
12. Ha ett American Pie maraton, nån som vill vara med? (;
13. Ha ett Harry Potter maraton.
14. Vara i skolan en hel dag utan att springa runt och leka och sånt. (Hard stuff)
15. Klara av att hoppas från 5an på nått badhus.
16. Färga håret.
17. Se Transformers 2 på bio.
18. Skaffa pyjamasbyxor som det står 'pyjamasbyxa' på asset.
19. Köpa en CD.
20. SKriva ett brev till nån kändis och se om jag får svar.
21. Rista in mitt namn på ett träd.
22. Sitta i en Lamborghini eller en Porsche.
23. Spela Sims 3.
24. Stor städa mitt rum och klädkammare.
25. Kunna göra en kullerbytta på vartfall på gräsmattan.
26. Göra alla dom här innan 2010. (;

ISHKPAT LINNEA

PS: Om ni kan komma på nån punkt är det bara att skriva den i en kommentar. 8]

DESIGN IGEN

Designen är fortfarande inte helt klar, men snart så. (:

DESIGN


Som ni kanske ser håller vi på med en ny design, hur ser det ut? Headern och lite annat kommer snart.
ISHKPAT


NYA NAGLAR


'FJORTISEN'

"Fjortisen" är ett flocklevande djur som ofta vid skymmningen brukar synas vid McDonalds, sybilagrillar eller större asfalterade områden, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och sitt rödprickiga ansikte. Jakten på den mest IQ befriande tjejen börjar med att de spela upp sin senaste ringsignal på mobilen.

Hanarn har också en tendens att samla toffsar på benen, desto fler toffsar desto mer åtråd blir han. Honorna känns igen på sitt översminkade, konstgjorda utseende och rosa stringtrosor som hänger strax ovanför armhålorna. De har också stora frisyrer med helt livlösa och sönderfärgade hårstrån. Byxor i barnstorlek är ofta vanligt.

När en hona ska visa sitt intresse för killen med den mest igelkotts liknande frisyren trycker hon upp brösten till hakan, drar ett bloss på ''ciggen'' och drar ner tröjan. När honan och hanen har hittat varandra ger hanen honan en vodkaflaska bestående av 90% vatten. Sedan sätter han sig på mopeden kör ett varv och får sedan gå hem med honan.

Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring kan utstötta olika parnings läten. Ofta i form av svordommar så som tex fitta, hora, slampa, fuckyou osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en

het diskussion om det är möjligt att skjuta olika delar av populationen.


HAHAHAHAH.

NO RUBRIK

Hejsan. Nu har Emseli precis gått, så nu vet jag inte direkt vad jag ska göra. Men får väl dega framför datan igen? (;

Idag har jag vartfall varit ute med Emelie, vi var ute med hundarna i ungefär 4 timmar. Inte undra på att dom är trötta nu. :P Sen när vi kom hem målade vi om våra naglar, så nu är dom lite snyggare än förrut. (;

Bilder på naglarna kommer senare ;D

ISHKPAT

BEAUTIFUL MORNING

Hello. Snart ska jag gå och äta frukost och kolla på '7th heaven' as usual. (: Sedan ska jag träffa Emelie och ta en promenix med henne och hundarna. Känner att jag måste passa på att träffa Emseli nu innan hon åker. Jag tar kanske med kameran, men om jag gör det kommer det nog mycket bilder sen. (;

ISHKPAT

SUCK

Jag är väldigt emo just nu. Tänkte bara informera er om det.

Jag med.. :(  / Lusk

BRIGHTER THAN SUNSHINE


VAFAN GÖR DU MED MIN PENNA?


RABBIT


WEBCAM













BLONDIN ELLER BRUNETT

LINNEA:



EMELIE:



Det är frågan? (;

ORGINAL GEEK


LUKAS

E: Vackre Lukas . . .
L: Det är min favoritfilm.
E: Båt?
*tystnad*
E: Eller bok, du menar väl favoritbok?
*ASG*

INFO: Vackre Lukas är en bok som Linnea läste några år sedan. (:

VID MATBORDET

G - Linneas fader
E - Emelie
L - Linnea

G: Awsum, säger man det i USA?
E: Mmm.
G: Vi kanske skulle bo lite random i USA?
E & L: Hahaha (:
G: Lite random sådär.
*tystnad*
G: Failade jag nu?
*ASG*

Hoppas ni förstår våra känslor (:

FOLLOW ME EVERYTHING IS ALRIGHT

Tjenare tjenare. (: Sitter och lyssnar på 'Fallow me'. Jag har funderat på om jag ska tabort mina naglar, eller måla om dom. För dom har blivit helt cpade. -.- Menmen får se sen. (: Ska väl snart fixa mej och sen ska jag förmodligen träffa Emelie. (:

ISHKPAT LINNEA

Detta är 500:e inlägget btw. (:

DAMNED IF I DO YA


I LOVE THIS SONG


FACEBOOK



Bara jag som får såhär mycket mejl från facebook hela tiden?
Tycker det är ganska störande..


AJ!

Lusk och Emseli har väldigt ont i sina stortår just nu. :(

DUDE, WHERES MY CAR?


HAHAHAHA, amazing.

REKORD

Vi har besökarrekord today (: 66 besökare, frågan är ; vart kom ni alla ifrån? Lämna en kommentar och berätta hur ni hittade till bloggen är ni snälla.

ISHKPAT! SLUTA INTE LÄSA LOVED ONES.

WHAT HAPPENED?


Igår hade vi 22 besökare, sen nu idag så fick vi 60 besökare helt plödsligt, hur? O: (;

PYJAMASBYXA GOES GIRAFFE POWER


Nu sitter vi här med våra fetcoola giraff naglar. :D

Visst blev dom coola? (;


WOOOOOHOOOOO

KOLLA VI ÄR FETT COOLA SOM KAN GÖRA TEXTEN SÅ HÄR. ;)


OTURSDAG

TJENA. (:
Nu är Emseli och jag hemma från täby centrum. (: Thank god for that. Vi hade vartfall våra 'älskade' paljett skor. Men dom gjorde så himlans ont att vi led medans vi gick runt där. Så när vi var på väg till tåget så kände vi att vi behövde lätta på trycket. Så vi tog av oss skorna och gick barfota. Alla och jag menar alla tittade konstigt på oss, fattar inte varför? Sedan så ska ju den där uppe vara ännu taskigare mot Emelie, så Emelies tå skärdes upp av något så det började blöda jättemycket. Så vi gick till täby bowling tror jag det heter och frågade om plåster. Sedan gick vi vidare till tåget.

På tåget hade vi lite kul, men det skriver vi om senare. (:

När vi kom till våran station så träffade vi Sina, Törner och Omid tror jag att han heter. Det var trevlans. (; Nu ska vi göra våra cooooola giraff naglar. :D

En sak som var bra med idag är att vi har fått ovanligt mycket besökare, fattar inte hur det gick till, men det är ju supergood. :D

PEACE AND LOVE, LUSK & EMSELI! (:


TÄBY CENTRUM

Nu ska jag gå och klä på mej och platta håret, och senare ska jag och Emelie till täby centrum och köpa lösnaglar som ni säker redan vet. Men jag känner på mej att vi kommer bli väldigt balla med våra zebra och giraff mönstrade naglar. ;)

ISHKPAT LINNEA

EVIL


Tycker att Smulan ser lite ond ut på den här bilden, haha. ;)

EMELIE 'HJÄRTA' KILLEN MED BRUN TRÖJA

HELLU. Kände för att skriva men Lusk hade typ uppdaterat allting, så jag vet inte vad jag ska skriva om. Tomorrow ska Lusk och jag till täby och köpa lösnaglar och färg så vi kan göra giraff och zebra naglar. (:
BTW TESSIE, KILLEN MED BRUN TRÖJA ÄR MIN ! DU får den andra.

Jag har inget att skriva, jag uppdaterar om jag kommer på något.
ISHKPAT!

I TOLD YOU SO

Hayhayhay, känner att jag måste uppdatera lite nu. Har inte hunnit göra det eftersom att Emelie har varit här hela dagen och vi gjorde annat. (: I morse så vaknade vi vid typ 11 för mamma ringde och skulle påminna mej om att vi skulle hämta Sammy vid 12. Så vi gick upp vid typ 11.30 och åt frukost, sen så gick vi och hämtade Sammy. Sen var vi bara ute i trädgården tills klockan var 13.44 och då gick vi med Tessie till tåget för hon skulle hem. Så jag och Emelie fortsatte att gå en lång promenad. (:

Lite senare så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. xD
Och lite senare igen så gick vi ut och gick till skolan och pratade sedan blev jag sugen på vinbär så vi gick till Annas gård och käkade vinbär, helt plödsligt säger Emelie att det kommer en hund och jag ba 'va?' så ser jag Ludde komma springande. :P Haha jag blev lite förvånad.

Sen gick vi till en sandlåda och då var det en grävskope grej där som jag kände för att gräva med. Känner att jag uteslutar vad jag skulle gräva, eller hur Emelie? ;) Så jag har haft det väldigt trevligt idag.

Bilder kommer kanske senare. (:

Måste skriva att jag är ganska cool också. :D

Vänta nu kom jag på vad jag och Emelie gjorde innan vi gick ut. ;) Vi kollade på filmen '1408', måste säga att det var en väldigt konstig film, liksom hela slutet förstördes bara för att han Mike inte sa 'I told you so' Men annars var den väl okej. (:

ISHKPAT


NATTI NATTI

Tjenare, sitter här och tråkar med Emelie och Tessie, vi är verkligen inte trötta. Så vi får väl se vad vi ska göra. Men jag ville bara uppdatera lite. (:

ISHKPAT LINNEA

GRÖNA LUND

Halli hallå. (: Nu är jag hemma från gröna lundis. Det var jättetrevligt. And guess who we meet? :D AMIR! :D Fatta hur jag glad jag och Emelie blev. Jag gick till och med fram och frågade om en bild. :D Både jag och Emelie blev superlyckliga när vi fick ta en bild med honom. :D

Lite senare så kom Lady Gaga, det var verkligen ascoolt att se henne också. Hon sjunger verkligen bra, och hon är supercool. :D Fast det var väldigt mycket folk så man blev lixom intryckt i folk massan när man skulle se henne. Det var inte lika kul.

Snart kommer Tessie och Emelie och sover över, vi ska ha filmkväll. (: Så det ska bli kul. (:

Jag känner väldigt glad idag, hehe. (:


Det blev helt cp när jag skulle fixa bilen Emelie, jag är ledsen..

ISHKPAT LINNEA

LADY GAGA & GRÖNAN

WOOHOO, idag är det Grönalund med Tessie, Linnea och Bea. Vi ska se Lady Gaga and guess who is gonna be there? Amir! I'm happy (: Nu ska jag gå och göra mej iordning, ugh, jag har typ inga kläder. Men men, jag hittar något.
ISHKPAT EMELIE (:

TRÅKIGT


Är det bara jag som hör vääääldigt stor skillnad på kissie där och nu? o_o
Och lyssna på hennes dialekt.

Jag vet jag är fett tönt som lägger upp den här videon, men jag har väldigt tråkigt. ;)

GAYLORD

Kan ni se nått lite roligt i den här bilden?


LOVE OR LEAVE

Tänkte köra en liten 'love or leave' lista. Har liksom inget annat för mej. :P


Bow wow - Alla vet säker redan att jag älskar Bow wow. ;) Men jag blir alltid så glad av att lyssna på honom.

Harry Potter spel - Harry Potter tv-spelen äger verkligen, eller hur Tessie? (: Har ni inte testat att spela det än, så måste ni verkligen göra det nån gång. :D

Paljetter - Själv tycker jag att paljetter är grymt coolt att ha på kläder till exempel, det liksom 'piffar' upp stilen en aning. ;)

Filmer - Är det inte hur mysigt som helst att sätta på (haha) en bra film och käka nått gott till den? (:


Regn - Bara jag som har tröttnat på allt bajs regn? Kan det inte bli sol igen?

Saker som går sönder efter ett halvår - Min älskade dator gick sönder innan den hunnit bli ett år, så jag är inte så glad på sånt nu.

Folk som förändras med vissa folk - Blir bara så irriterad på sånt folk.

Tråkiga saker - Är inte kul.

ISHKPAT LINNEA

GRÖNALUND

HAYHAY MY FELLOW MARSHMALLOWS.
Idag var jag i Stockholm stad med Linnea och Tessie. Vi hann inte se paraden sorgligt nog, men vi hade kul ändå och bara drev runt. Vi hittade coolaste butiken där man kunde köpa massa konstiga saker, ska nog dit igen och köpa lite grejer bl. a en lampa som såg ut som en flugsvamp. So me liksom. Sen var vi inne på Butterix eller vad den heter, och jag och Tess provade på typ alla fjäder boa saker som fanns på en gång. It was fun indeed (:

Immorn ska vi till Grönalund, Bea ska också med. Wooo, Lady Gaga ska va där (: Tis gonna be fun, systemkameran följer såklart INTE med, men lilla kameran den hänkar. Ska testa Insane första gången, woo jag är nervös. Men men, jag överlever. Pokemon Crew + Bea goes Grönan (:

ISHKPAT. HAVE A NICE EVENING.


SHOES

Haha jag tittade på tv typ precis, och då var det ett inslag på nyheterna om en transa. Och han hade typ likadana skor som jag och Emelie har. Tyckte det var lite kul. xD


BEAVERMAN

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Emelie och Tessie
2. Personen du pratade I telefon med: Emelie. (:
3. Du fick SMS av: Olga
4. Du kramade: Tessiluh


IDAG
5. Kläder: Vita byxor, gul tubtopp och en grå kofta. (:
6. Bättre än igår: I think so.


IMORGON
7. Är det: Söndag?
8. Planer: GRÖNA LUND! :D
9. Något tråkigt som händer imorgon: Kan ikke berätta här.

FAVORIT
10. Nummer: 26
11. Färg: Rosa och ljusblå tror jag. (:
12. Årstid: SUMMER
13. Saknar du någon?: Japp.
14. Humör för tillfället?: Mittimellan (om man kan vara det?)


FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Vaknade
16. Vad åt du sist?: Kykling
17. Vad irriterar du dig på?: Falks människor och när skosnörena går upp.
18. Tror du på distansförållanden?: Kanske, kanske inte
19. Vem tänker du på just nu?: Ingen speciellt
20. Tror du att personen tänker på dig med?: -
21. Vart reste du sist?: Skåne typ.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Tittade på film.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Det vet jag faktist inte.
24. Ler du ofta?: ALL THE TIME...typ :P
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: love. helst allt? (:
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Alltid.
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min?
28. Vilken färg har din tröja?: Gul (:


SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Japp, eller dom kan väl inte ta slut?
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Yes i have.
31. Gråter du när du skadar dig?: Ibland, oftast efter att jag sett vad som hänt.


GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Det tycker jag. (:
33. Vad gör dig glad?: Många saker.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ibland.
35. Är lycka överskattat?: Nä?
36. Kan musik göra dig glad?: Musik gör mej typ alltid glad. (:


KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ah.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Nope
40. Är du nöjd med det?: Skulle vilja ha pojkvän. (:
41. Är du kär?: Inte för tillfället.


HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Tror du jag säger det här?
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Kanske jag har.
44. Är du en mobbare?: Nejdå (:
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ah.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Vem har inte?


SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Nej
48. Favoritämne?: Musik och slöjd
49. Värsta ämne :  MATTE :(
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Japp, fast jag hatar all skolmat.


LISTOR SUGER

Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Emelie Linnea ******** Mård (jag ger inte ut mitt fullständiga namn)E
Smeknamn:  Emseli, Em, Smallow, Entawak, Einar etc.
Husdjur: Två hundar (Boss & Martini) och två katter (Oliver & Piggelin)
Hårfärg: Blondie, vill bli brunett
Favoritfärg: Rosa, blå och svart
Födelseort: Danderyd
Bostadsort: Vallentuna . . ?
Nuvarande bostad: Dubai . .
Har du varit kär: Yea . . typ.
Har du besökt andra länder? isf vilka?:  Ja, många. T. ex USA, Grekland, Las Palmas, Tyskland etc.
Har du varit med om en bilkrasch: Happy to say no.
Två eller fyra dörrar på bilen: Fyra.
Kaffe eller glass: Beror på hur jag känner.
Antal syskon: En, sen har man ju "brothers from another mother". (:
Färg på strumporna: *Barfota*
Lyckotal: 15
Favoritfilm: Transformers, Harry Potter serien, LOTR, Lejon kungen & Madagascar 2
Favoritcitat ur en film: "No sacrifice, no victory" - Transformers
Bästa semestern: USA 06
Favoritmat: "Pasketi" (Spaghetti)
Favorit TV-program: Scrubs (:
Favoritrestaurang: Chilis . . . ?
Favoritblommor: Linnea (:
Tycker inte om: Falska människor och obekväma tystnader
Sport att titta på: Dans och gymnastik
Ögonfärg: Blå/grön/grå
Senaste sjukhusvistelse: I dont know.
Vilken färg har du på väggarna i ditt sovrum:  Rosa, ska snart målas om
Vem/var är du om 10 år: Vi får väl vänta och se.
Vad gör du när du är uttråkad: Dör.
Ord som du använder (för) ofta: Hmmm . . . jag återkommer.
Födelsdag:  15 Juli
Vad retar du dig på: Folk som verkligen TROR att dom är roliga fast dom inte är det.
Det bästa du vet: Friends&Family, Shia Labeouf, Andy, Bow Wow och Converse
Läggdags:  When I get tired.
Stjärntecken: Kräftish (;
Värdefullaste ägodel: Min kamera, iPod och mitt kylskåp.
Vad har du för kläder på dig just nu: Uprullade Cheap Monday jeans och en långärmad tröja från Gina.
Favoritland: USA
Favoritpålägg: Skinka och ost (:
Du ska skänka bort 25000 till välgörenhet, vart:  Isbjörnar och tigrar.
Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Äppelpaj.
Bästa bok du läst: Twilight serien.
Vad är du beroende av: Music is my drug.
Favoritdjur: Giraffer, hundar, får, isbjörnar och tigrar.
Gillar du snö: YEA
Favoritglass:  Ben & Jerrys glass (:
Din bästa egenskap: Hmmm, jag har väl ganska bra självförtroende och vågar lite mer än vissa. Är snäll om jag vill (:
Vad gör du i sommar: Latjar runt (:
Mest intressanta stad du varit i: Hmmmmm, Paris var ganska coolt.
Vad ville du bli när du var liten: Clown och fjäril. Sen ville jag bli Vetrinär.
Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Sköldpadda. Seg och svårtänkt.
Favoritgodis: CHOCOLATE (:
Spelar du nåt instrument: Min bror ska lära mej spela gitarr.
Roligaste konserten: Har aldrig varit på en konsert . . . :$
Bästa känslan: Att ha lyckats.
Samlar du på något: Converse, ska nog samla på ankor också (:
Favoritminne: Kan inte välja . . .
Bästa kompis: Linnea, Tessie, Sarah, Carmen, Megan, Scott, Rashed & Johanna - you are the world to me.
Favoritlåt: IM ON A BOAT
Vad är det vackraste som finns: Jag fgs (;
Action eller Skräck? Beror på. 
Något vi inte vet om dig? Jag är rädd för mörker . . . ?
Vad önskar du? Vet inte, att jag fick en råtta typ.
Vad klarar du inte dig utan? Friends&Family och mina converse
Vad har du mest av i din garderob? T-shirtar med töntiga tryck som jag typ sitter och garvar för mej själv åt. Looser? Nej. 
Drömjobb? Inredare, Arkitekt, Stylist eller Mode journalist.

VEM TRAMPADE PÅ EN SPINDEL?

Idag drar jag Tessie och Emelie till stan, det ska bli trevlans. Fast det är ju lite synd att det regnar, vem trampade på en spindel igår? o_o

Men nu ska jag äta frukost. (:

ISHKPAT

PRIDE

TJOOHOO (:
Idag ska jag till stan med Tessiluh och Lusk. Vi ska väl gå runt, ska kolla när paraden börjar. Vi kanske kan kolla lite på den också. Go pride liksom? Kameran förljer med iallafall, även om det inte blir någon bögfestival för oss. Nu ska jag ringa Lusk och kolla när vi ska åka, paraden ger sej tydligen iväg 13:00, ajdå . . . vet inte om vi hinner. Hoppas det går väldans sakta så vi hinner kolla. Stackars bögar . . . måste gå i regnet. Vi ska åka 13: 50 så vi får se vad som händer.

Lusk och jag ska föresten ha på oss våra nya snygga klackskor. Woo (:

ISHKPAT!


RSS 2.0