DON'T CALL MY NAME

Jag tycker det är jobbigt att blogga från blogg.se, det är därför jag aldrig bloggar. Men jag lever, så ni vet :)

HOWDY PARTNER

Hallihallå
Fick ett attans bloggsug, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva (som vanligt?), iallafall så sitter jag och kollar på film med min kära kusin och moster, jag vet inte riktigt vilken film det är faktiskt. Mel Gibson är med i den vartfall. Btw så fick jag veta vem han var genom att titta på South Park för om dagen, haha.
Men nu får jag väl ta och fortsätta kolla på filmen. (;

Gurr, bilden som jag tänkte lägga upp funkar ju såklart inte.
- LINNEA LUSK

SCHNACK SCHNACK

Hallå i stugan. (:
Blev ju såklar sjuk här om dagen så jag sitter här ensam i mormors hus medans resten av släkten är på middag hos grannarna, det är ganska tråkigt måste jag säga. Jag ser även min kusin rida utanför fönstret, och NEJ, jag blir absolut INTE sugen. Men ja jag kan ju inte rida heller, för jag skulle säkerligen tuppa av.  

Jaa, nu försvann min fantasi, så jag har inget mer att skrivaa..

Have a great daaay!
- LINNEA

DAISY DUKES BIKINIS ON TOP

Hejsan (:
Idag är det en dag till min födelsedag. Egentligen är det min födelsedag i Sverige, men jag är i USA och det är fortfarande den 14e här! Vi har inte gjort så mycket. Jag, Niklas & Chris kollade på High School Musical 2 hahaha. Sen åkte vi med Erin för att köpa sånna där grejer som man sätter upp hyllor med och det tog typ 1 och en halv timme att hitta dom och vi fick åka till två affärer! Sen blev det middag på Chipotle ;) Bästa mexicanska maten någonsin.
Ah så imorgon är min födelsedag :) Jag fyller 14! Vi ska åka till Disneyland, woohoo! Åh jag längtar! Jag tror aldrig jag kommer komma över den där ivriga känslan man får kvällen innan sin födelsedag. Jag vill veta vad jag ska få, hahaha :)
Kay, ska kila nu, hare bra! By the way om ni inte visste så tror jag Lusk är i Blekinge och jag vet inte om hon har internet så hon kommer antagligen inte blogga nu. Ni får försöka lita på att jag uppdaterar mer istället (: Jag tycker faktiskt jag varit duktig på att lägga upp bilder och videobloggar och sånt så hurray for me!
- ISHKPAT, EMELIE!

UNIVERSITY OF REDLANDS

- ISHKPAT, EMELIE!

OMG, VIDEO INLÄGG!

OMG - ett video inlägg! Efter typ 1234567890 år?
Enjoy (:

FÖR ATT JAG ÄLSKAR EMINEM

Är han bra, eller är han bra?

Sorry Lil Wayne, du sjönk lite på min lista sen du släppte din Rock skiva. *Asgarv* Bara jag som tycker att autotune inte hör till rock?
Hahahaha jag dör. Kolla hon tjejen, asså hennes ansikte är ju för specielt (':
- EMELIE

YOU CAN STAND UNDER MY UMBRELLA

Andra gången denna video läggs upp på bloggen, men Vanilla Sky är ju bara för sköna (:
- EMELIE

CAN'T MAKE UP YOUR MIND

Hahahaha Justin Bieber (:

LOOK IT'S A PONY

Tjeeena (:
Just nu sitter jag hemma hos min Mormor i Blekinge. Det är asvarmt ute och jag har bränt mej så jag vill inte vara ute och bränna mej mera. Men det går väl ner snart kan man väl hoppas.

Lite tidigare idag så tog jag och Emelie med hästarna ut på en ganska lång uteritt, det var asmysigt, fast det var bajsigt varmt så man dog typ.

Nu vart jag sugen på att åka nånstans, så jag ska snacka med min kära mor och se vad vi kan hitta på
¨
snyggve (:
ISHKPAT LINNEA

JACOB

Hej allihopa (:
Kom precis hem från bion. Vi såg på Eclipse! Så himla bra, jag dör. Jacob är bara för snygg, är Bella typ efterbliven? Asså, om jag va hon skulle jag helt klart välja honom. För det första är Jacob så het så att jag dör, det är nästan en bra nog anledning att välja honom. Sen måste hon inte heller förändras och så för att va med honom, ellehur? Och sist, Edward är så jäkla tråkig av sej. Det enda roliga jag hört honom säga någonsin är "does he own a shirt?" eller vad han säger. Han är ju så tråkig. By the way, bara jag som tycker Riley är fätt snögg? (:
Iallafallafellens, kollar på Liar Liar nu. Ska återvända till det!
ISHKPAT, EMELIE!


TRAAAAASH

Finns det något som ser trashigare ut än när man kan se BHn såhär? Herre jöstanes jag har aldrig sett något fulare.
ISHK - EMELIE.

ARIZONA

Hej alla barn :) Har varit i Arizona & Nevada de senaste dagarna och det är därför jag inte bloggat! Vi var ute på sjön hela dagen, varje dag så jag blev lite brun you know (: Faktiskt så blev jag röd men jag spreyade aloe vera på det så det blev brunt hahaha. Jag tog bilder men min kamera dog så det blev inte så mkt . . . jag hittar inte upladdar sladden heller så ni får andra lite sexiga bilder!

GÖTEBORG DEL 3



- LINNEA

GRYM KILLE


Fan vad duktig den här snubben som ritar är ! Avundsjuk föfan!
- LINNEA

GÖTEBORG DEL 2




Haha när vi åkte colorado så fick jag vatten precis mellan benen (såklart) så det såg EXAKT ut som att jag hade kissat på mej -.-, haha det är min tur. ;D

- LINNEA

GÖTEBORG DEL 1

HALLO!
Var ju med Bea i Göteborg nu i 3 dagar ifall jag aldrig berättade det. Första natten bodde vi på ett grymt mysigt hotell. Aslyxigt var det också, hehe. Sedan gick vi på Liseberg, det var grymt kul. Fast det var ju inte direkt bättre än Gröna Lund måste jag säga, förstår inte varför alla tycker det. Menmen. Den natten bytte vi hotell till Scandic, det var verkligen inte alls lika bra som det förra.
Idag vräkte regnet ner i Göteborg, så vi pallade inte göra nått speciellt, så vi åkte hem vid lunch. Den här trippen var attans kul vartfall. :D






Fler bilder kommer senare. (:
- LUSKI

SCHNE

Hej bloggen! Gissa vad jag ska göra idag? Jag ska åka till Nevada! :) Funfunfun. Jag kommer inte ha någon internet där så det blir inge bloggande. Vi ska campa och båta :) Jag är excited. Vi åker senare ikväll. Bloggar mycket idag iaf så ni har lite underhållande.
Har iaf firat fjärde juli vilket är USAs national dag. Vi kollade på New Moon och fyrverkeri :) Det va roligt.
Uppdaterar mer senare. ISHKPAT!
- EMELIE

OH SAY CAN YOU SEE

. . . by the dawns early light
What so proudly we hailed
At the twilights last gleaming
Oh say, does that Star Spangled Banner yet wave
O'er the land of the free
and the home of the brave
Nudel race mot Erin :)
Asian pride! Passar ju på USA's national dag :)
I LOVE YOU <3
Dålig bild på fyrverkeri :)
ISHKPAT!
- EMELIE

NAH NAH NAH NAH NAH

Ar hos min kusin at the moment (: Orkar inte blogga for det finns inga svenska bokstaver och det ser helt fel ut. Sorry :/ Bloggar fran MIN data senare. IHSK U MISH!

I'M THE MAN WHO CAN'T BE MOVED



asgarv







söta unge (:

Smulans älskade Greta (:

Kärlek <3


gulle

Bilderna som jag inte orkade ladda upp igår, ligger ovan, tror inte ni missade det riktigt. (:
- LENNY

KISSIE = EKORRE?

Är det bara jag som tycker att Kissie ser ut som en ekorre? Hela hennes ansikts form och hennes ögon och allt gör att hon ser ut som en ekorre, eller har jag fel?


- LINNEA


KASS BILD KVALITÉ




sexi damn

ännu sexigare, kolla mitt hår, flintis? ;)


Var vid Rönningesjön med Bea och Nejla idag. Det var väldigt härligt. Fast vattnet var lite läskigt eftersom att man inte såg ett piss ner i vattnet. Och det var fullt med fiskar, men ja, det var mysigt annars.
Det måste vi göra om tjejor. :)
- LINNEA

THEY DON'T REALLY CARE ABOUT US

TJENISPENIS
Imorse blev jag väckt ypperligt tidigt eftersom att jag skulle till Bea, Sandra och Andreas konfa. Efter det så åkte jag och Nejla vidare till stan. Vi tänkte först gå på grönan, men det kändes allt för varmt och vi tänkte att det skulle vara för mycket folk. Så vi åkte till slussen och köpte med oss mat på donken, och gick vidare till skeppsbron och satt där och käkade, det kändes väldigt fetto.
Lite senare gick vi vidare igen, till kungsan. Där satt vi i några timmar ock svalkade våra fötter i fontänen och solade. Det var härligt. (:



gösh. mina ben ser brända ut ..


sexi


Nu orkar jag inte med fler bilder. (;

Men imorgon bär det av till nånstans med Bea och Nejla. Så vi får se vart vi hamnar. (:
- LINNEA

plåstret på min lilla tå

Dagens ämne : plåster

plåster är egenligen en cool grej, den stoppar blod.
den skapades under det (a just dedär) blodiga kriget av min kompis,kompis,kompis,mormorsmors pappas kompis låtsas syrras mamma som blödde på sin lilla tå, han tog en tygbit o la på lite limmmis o då blev det ett plåster.
o de va ju braför annars så hade vi ju behövt använda papper :(

aja nu ska jag dra o sy lite hattar, ah men vi ses,ah bra hejdå:)

GREY LITTLE DRESS




From KOHLS. Kostade 153 kr :) LOVE IT! Med roda naglar blire fint till 4e Juli imorn'
ISHKPAT - EMELIE

KJESARENS NYA STIL

Gissa vad jag gjort idag? KLIPPT MEJ! Finally! Ska nog be min kusin adda lite slingor cause it's not really blonde. Men klipnningen blev awesome (:




ISHKPAT - EMELIE

MAN IN THE MIRROR

HALLO
Har precis kollat på Man in the mirror. Den var inte direkt som jag trodde att den var. Skådespelaren som spelade Michael Jackson var inte ens lik honom, vad är det liksom? Och när han var på turné så spelade dom inte nån av hans låtar heller, han bara stog där och gjorde några av sina danser, och sen var det klart. Yay superkul. Jaja, jag fällde en liten tår i slutet, but thats all.

Nu ska jag försöka få tag på Neeejla ! :)
- LINNEA

DON'T MOVE MY CAR, MAN

















fuckface på mej (:

BABY WE CAN DO IT ALL NIGHT





LET'S GO SURFING




Åkte till Waxholm med pappa idag. Det var attans mys, men det enda som sög var att man inte kunde fika nånstans för det var så mycket folk, och det tog typ 1 timme att hitta parkering. Menmen.

Nu ska jag ta och gå ut eller nått, inte bra att sitta kvar här och slänga bort dagen. (:
ISHKPAT LINNEA

HARRY POTTER VS. VOLDEMORT

HAHAHAHAHAHAH :)

HISS & DISS

HISS! - att Taylor Lautner är så jäkla snygg (:

DISS! - att Robert Pattinson ser ut som en bög uteliggare och har 0 muskler (:

DAVID & GOLIATH

Hejsan (: Idag har varit en UDDA dag kan jag säga. Mormor skulle hämtat mej vid tre, men det blev ett stort bråk mellan några folk i familjen så dom satt där i vardags rummet och skrek åt varandra medan klockan hann bli 6. Så jag, Nick, Sam & min morbror smög ut back dörren och åkte och köpte mat. Så satt dom fortfarande och bråkade när vi kom hem! Så jag ska inte hem till mormor, jag ska sova här och vi ska ha film kväll men kusinerna. STAR WARS FOR THE WIN! *Tönt* Men hon ska hämta mej imorgon så jag kan åka och färga håret. Skulle klippt men min kusin är jätte bra på att klippa hår så hon ska göra det åt mej så jag slipper betala typ 123456789 dollar för att fixa håret (:
Men här är en lite emo bild på mej. Jag va i dubai så ni förstår nog (:
ISHK!
- EMELIE.

JUSTIN BIEBER IS A WOMAN

HAHAHAHAHA spola fram till 5:50 PAHAHAHAHAHA JAG DÖR.
- EMELIE

JUSTIN TIMBERLAKE PÅ GLEE?

Ähm så jag fick precis reda på att Justin Timberlake ska vara med i Glee och han ska spela Mr. Shuesters bror. Okej förlåt ni som skriver Glee & bestämmer vem som ska spela i programmet men är ni helt retarded? Dom har flera gånger i serien nämnt Justin Timberlake och det är väldigt KLART att dom vet vem han är och då ska Justin Timberlake spela någon lärares bror och alla ska tro att det är helt normalt och inte känna igen honom alls? Jag blir irriterad när idioter kommer på sånna här ideer. Det är bara så fail.
Gah.
ISHKPAT - EMELIE

SNYGGA SAK


rawr
- LINNEA

ALL I EVER WANTED

Sitter och lyssnar på Bed of Roses just nu. Och det gjorde mej tänka på när jag och Emelie var hemma hos mej och kollade på Idol 2006 finalen. Erik sjöng nämligen Bed of Roses. Och när det stog mellan Marcus och Erik sen, så hoppades vi så innerligt på att Erik skulle vinna. Men så vann ju såklart Marcus (bara för att Erik sjöng vinnar låten för dåligt) och båda vi började typ sparka sönder soffan, och halv skrek för att vi blev så ledsna.

Haha töntar. (:
- LUSK

SEXY BITCH


mongolid hjärta (:

STENÅLDERS

Langar lite gamla bilder ni kan kika på. (:

öh?

niggah

ooh sexi

haha tessie!

haha minnen (:
- LINNEA

HAIR

Hejsan :)
Snart ska mormor hämta mej från min kusins hus. Jag ska sova där och sen ska jag färga håret imorgon (: Så jag ska bli blond igen! Jag hittade en tjej på youtube som har fint hår så jag vill klippa mej så, men jag får ingen bra bild.
Tror ni den här funkar? Ah iaf, mormor är här nu.
ISHK! - EMELIE

BUTTERFLIES FLY AWAY

Denna var också riktigt gullig :)
ISHKPAT, EMELIE!

BABY

Förlåt att det inte blev något video inlägg. Tro mej, jag försökte, men ljudet funkade inte alls. Det blev bara så fel att efter flera försök då jag både höjde rösten och försökte fixa ljudet i iMovie så gav jag upp. Så jag hittade en metal version av Justin Bieber's "Baby". Kanske inte riktigt samma sak, men ändå.

ISHKPAT, EMELIE!

BILLIE JEAN IS NOT MY LOVER

Ska springa ut och filma ett video inlägg. See you in a bit (:
ISHKY.

DIRTY DIANA

Här är lite fler bilder ! :D














asgarv. xd

TAYLOR LAUTNER

Pappa: Vilken film var det ni såg idag?
Jag: Eclipse..
Mamma: Alltså Twilight.
Pappa: JAHA, är det den med den där snubben som alla tjejer gillar?

Haha min pappa har koll. ;D

- LINNEA LENNART FERDINAND PORSCHE


IMMA PARTYYYY

Idag var jag nere i centrum och mötte upp Bea, då träffade jag även Andrea, Sandra och några andra var där också. Det var trevlans att träffa dom igen. Sedan åkte jag och Bea till Täby. Sedan mötte vi upp Andrea och Johanna, och då kollade vi på Eclipse. Den var attans bra, och väldigt sorglig också (började gråta, hehe). Sedan drog jag och Bea hem till mej. (:


Haha vi gick in på H&M och samlade ihop lite skumma grejer och provade på dom. (;

Gulliga sak

ISHKY

SWEET VICTORY

Första bilderna från Blekinge kommer här. (:










gulle

- LUSKIH

RSS 2.0