HEJ NATURLIGT HÅR


gosh


HAPPY BIRTHDAY

Precis som Emelie sa så

FYLLER PYJAMASBYXA 1 ÅR IDAG!

Men eftersom att vi startade upp bloggen 1 april så firar vi födelsedagen imorgon istället. (:

Om jag ska vara ärlig, så trodde jag inte att vi skulle klara av att blogga på pyjamasbyxa i 1 år. Men tydligen hade jag fel. Och det var ju tur. För jag känner att man inte kan lämna pyjamasbyxa. En gång en pyjamasbyxa, alltid en pyjamasbyxa. (:


Såhär såg vi ut för 1 år sen. (:
- LUSKIH

LETS CELEBRATE

TITTA TITTA TITTA! IMORGON FYLLER PYJAMASBYXA ÅR AIGHT!?

Okay listen, imorgon så har våran blogg levt i ett år, don't forget it. Vi kommer ha lite överaskiningar, så glöm inte bort att läsa bloggen och gratta den!

ISHKYPAT! :)

WHAT IT DO?


Jag vet, jag är ju lagom het när magen gör ont, halsen brinner och jag hellre än något på jorden skulle vilja sitta i min säng med en kopp te och Transformers på TV. Men man kan inte alltid få vad man vill, och det riktigt charmiga med denna situation är att när jag kommer hem kan jag inte ens ta det lungt för jag måste skriva en uppsats, och imorgon ska min skola åka och dyka, och jag kan säkert inte ens åka för jag är sjuk.
F*n vad jag hatar mitt liv ibland.
Over and out, Emelie.

Ursäkta mina stavfel (om det ens finns några), jag är inte bra på svenska hahah.

BIGGEST LOSER

Halloj.
Känns som att jag inte har skrivit nått på läänge. Så kanske det är också. Hej jag har ingen koll. (:

Idag har jag vartfall varit i skolan. Det var väl trevlans, eller nej NOn var inte så jättetrevlans eftersom att jag fick veta några otrevliga saker.

Efter skolan så hänkade Bea hem till mej. Blablabla.

Sedan så åkte jag till stallet, jag fick rida Trocadero. Det var attans kul. (:

Nu ska jag duscha.
- LINNEA

ÖGONBRYN?

Hai hai, satt här i några minuter och funderade på att blogga om, men som vanligt kom jag inte på något finurligt. Så jag satt där och läste bloggar, och la märke till en viss persons ögonbryn som jag tyckte var snygga (haha jag vet, wtf?) så börja jag tänka - whats up with ögonbryn anyway? Vad har dom för syfte? Och mustascher också, om dom verkligen var nödvändiga skulle väl kvinnor ha dom också?
Ansiktshår-tankar åt sidan, vad har nu gjort idag? Jag har varit i skolan och kämpat emot tillfälliga hostattacker. Vill inte bli sjuk till på torsdag för skolan ska åka och dyka! Ska man stanna hemma eller imorn? Hjälper det? Whatever, vi får se hur jag känner mej imorgon. Måste mejla min lärare och se till att jag hamnar i rätt dykgrupp men Sarah och Alex :)
Men nu ska jag chilla lite, :) ISHKYPAT! - EMELIE.

DOO BOP

If my heart could write songs they would sound like this. - John Dorian
ISHK - EMELIE.

MAJSKORV

HEJSANHEJSAN! (:
Just nu sitter jag i skolan, och datan jag sitter vid har världens sämsta tangentbord, så man måste trycka sönder mellanslags knappen, annars kan man inte hoppa. That sucks.
Menmen, vi har vartfall rast nu. Och om typ 10 minuter börjar våran bajs NO igen. :(





ISHKPAT LUSKIH

SOMMAR KÄNSLOR




Ta inte bilderna är du snäll. (:
- LINNEA

I CAN'T LET YOU GO


Haha Tessie, kommer du ihåg detta? För det gör tyvärr inte jag.
- LINNEA

Uppdate: Haha nu kommer jag ihåg det. ;)


OLD SHIT FROM 2005


Hahah sött. (;



Smulan när hon typ var 2 månader. (:


HAHA WTF?

Haha this is hot. (;
- LINNEA


GO FRESH

TJATJA.
Just nu sitter jag och tittar på Taking The Stage. I love that show. (: Jag har typ fastnat för det programet ganska mycket. (;
Hmm vad mer kan man skriva.
Blablabla. Det finns inget mer på min hjärna att skriva nu.

Leona Lewis - Whatever It Takes

MAD AS A HATTER


Haha ååh Emelie, kommer du ihåg den här låten? :D


I'M BLUE



OMG PHILIP, LOOK WHAT I FOUND



- LINNEA

SOFT CHEWING GUM


Den här snubben är gjort typ bara av tuggummi. Fett skillad snubben som har gjort den här snubben måste vara. o:
Den ser ju inte lite läskig ut heller.
- LUSK

YES WE CAN

Här får ni några av bilderna från när det nu var. (:


Haha söta Natalia. (:


Det faktum att det bara var jag som inte kunde hänga mej sådär på trädet vad en aning pinsamt.



Den här bilden vill inte stå upp även om jag har sagt till den att göra det. ):




ISHKYYYPISHKYYYY
- LINNEA

IN THE NIGHT

God kväll :)
Detta är sista kvällen på mitt lov, *snyfft*. Vanligtvis brukar jag vara lite excited att se alla folken på skolan men alla på min skola är så töntiga så jag skulle föredra att inte umgås med dom så mycket.
Har iaf spenderat dagen med Sarah, har gjort läxor typ . . annars har jag hittat lite intressanta låtar på youtube.
Okay, jag ska göra annat nu :) Puss & Kram!

HEIDI MONTAG

Hay hay hay :)
Sitter och kollar på en interview med Heidi Montag efter alla hennes skönhets ingrepp. Jag tycker hon var jätte vacker före hon gjorde alla ingreppen, och jag tycker det är galet hur mycket hon opererat sej. Jag är inte emot plastik operation, jag tycker att om man verkligen inte tycker om något med sej själv ska man väl få ändra på det, ellerhur? Men hon har tagit det ett steg för långt. What do you think?


Hon ser ju HELT annorlunda ut! Föresten var det bara jag som garvade lite när hon sa att det hela var spirituellt? Spirituellt? What?

CHIQUITA BANANA

Hey there :) Jag har ytterst svårt att skriva just nu för att mina fingrar är jätte kalla. Dom är inte så flexibla så dom orkar inte sträcka sej för att slå rätt tangenter, men dom värmen säkert upp sej snart.

Igår kom någon upp och frågade om hon fick ta bild med mej. Jag blev lite förvirrad men sa bara, "Umh, yea sure". Så hon fick sin pojkvän att dra fram en kamera och ställde sej mellan mej och Sarah och poserade. Jag kände mej fett kändis, men jag är fortfarande väldigt förvirrad över VARFÖR hon ville ta bild med mej?

Har precis vaknat, druckit en av mina underbara smoothies och ska nu duscha. Har fortfarande ont i hela kroppen så vi får se hur detta går ):


Jag vet inte ens hur länge jag garva när jag såg denna bild, men jag slänger in den så ni får njuta lite av den också medans jag tar en pause för att rena mej själv :)
ISHKPAT, EMELIE.

NÅGON GILLAR MORÖTTER


Detta får mej att tänka på när jag alltid var hos Amanda och vi satt på hennes morots berg och käkade morötter. Och var rädda för "skuggan". Haha gamla tider det. (:
ISHKY LUNA

HEY SOUL SISTER

Herregud, vakande immorse med värsta krampen i hela kroppen; ruggen, nacken, benen, rumpan. Måste vara från wakeboardandet (vattenbräda) igår ;) IT WAS INTENSE. Men, jag tänkte i slösa min sista dag på lovet i min sägn så jag och Sarah drog iväg till vattenlandet Atlantis. Det var mkt trevligt men lite av en besvikelse, jag trodde dom skulle ha mer attraktioner, men det va kul ändå. Ända dåliga var att jag och Sarah flöt runt i sånna där upflytbara "munkar" och jag höll på att garva och så helt plötsligt gled jag ur den in i vattnet jätte fort. Såklart vare ett gäng pedofiliga araber som simmade förbi precis då och börja verkligen ASGARVA i typ 700 år, och sen när vi skulle lämna parken så såg vi dom och alla ba "AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA" och pekade ): Jag visste inte vad jag skulle göra så jag ba "AHAHAHAHHAYOURUGLY" och då blev dom lite tystare.


Hit åkte jag (: Det fanns hajar in the water like OMG! Nä men det fanns en glasvägg som skilde deras vatten från badvattnet.

Ja men jag har iaf åkt och köp yoghurt och bär så jag ska göra en smoothie! (: Jag är fett taggad. Kanske kollar på Transformers också, har inte sett den på ett tag. Minns ni i sommras när jag va obsessed? Älskar fortfarande den, Shia Labeouf är bara för hothot :)

ASDFGHJKL, ISHKPAT!

GIVE ME YOUR HEART

Jag känner att jag typ bombar med inlägg idag. Eller nej, jag har faktiskt bara skrivit 3 med detta, men det känns mycket när jag inte har skrivit nått på typ lääänge.

Men jag känner att statistiken har sänkts en aning, det är ju lite sorgligt. Men jaja, får väl hoppas att den höjs igen nån gång.

Men nu måste jag verkligen gå från datan.

Hej onödigt inlägg, men jaja. Det är alltid kul att ha något att läsa. (:
ISHKPAT LINNEA

NOW LISTEN TO ME BABY

Tänkte bara berätta att imorgon ska jag till romme. Och jag måste komma till skolan vid 05.45 imorgon bitti. Lycka till med det Linnea. o_o

Men jaja jag kommer väl klara av det hoppas jag. (;

Och eftersom att jag inte hann lägga upp bilderna från igår så gör jag det imorgon. Och då MÅSTE jag har jag bestämt nu. Eller jag hoppas jag hinner vartfall. Inte mitt fel om jag inte hinner. (:

Men nu ska jag gå och packa ihop det sista och sedan ska jag gå och sova så jag klarar att komma upp ur sängen imorgon. (:
ISHKPAT U MISHMISH LUSKEN


WHAT'S IN IT FOR ME

Idag var jag med Tessie, vi fixade hennes, Natalias och Nejlas blogg. Kollade på en asful film som heter Surf School, men den handlar typ inte alls om surfing. Det handlar typ bara om massa svenska tjejer som inte vet hur man säger ja på svenska. -.- Den var riktigt gay vartfall. ;)
Sedan upptäckte vi någor väldigt roligt också;

Hahah, asgarv.
För er som inte fattar vad vi skrattar åt så är det det där lilla plumset i början av låten. ;)
Det var ytterstkul enligt oss, så nu vet ni hur dålig humor vi har. (:
Och ifall ni inte hör något av låten vi lyssnade på så finns den nedan. (;

ISHKYY LENNY

LIMEGREEN


Kolla vilken cool bil jag hittade. Det ser verkligen ut som en liten leksaks bil. (: Så söt.
- LINNEA

SOMEONE'S ALWAYS TRYING

HALLO.
Som ni människor kanske kan se så har Emelie gjort om bloggen en aning, jag tycker det blev mucko gulligt. (:

Känner att jag kan berätta om min kuliga dag också. Vi bojkottar (stavning?) skolan och går direkt till efter skolan. Då var jag med Natalia, Nejla och hmm hemlig. Haha. Vi var ute och fotade ganska länge. Och hade det allmänt trevligt. (:

Bilderna kommer imorgon eftersom att jag har ängat typ hela eftermiddagen åt att ladda upp dom på facebook, så jag har ingen ork kvar till att ladda upp dom här. :D Sedan måste jag fixa en header till dessa 3 flickors blogg som var här idag också. Men det gör jag också imorgon, för jag kommer inte hinna idag. (:

Nu ska jag gå och lägga över en film på ett USB-minne. (:
ISHKPAT U MISHMISH LUSKYY


Haha cp (;

Den här bilden är så jeedrans fin på Nejla. (:

I'M STILL AN ANIMAL

På lunchrasten hade vi ganska mycket tråkigt, så vi tog lite snexiga bilder. (:
Så här är bilderna Natalia. (:

Mitt knä ser jättecp ut. o_o

Haha cp.



Jag känneratt ljuset utifrån gör att man ser bajsblek ut.


Haha Natalia x)


Snart ska jag till stallet. Det ska bli möcket kul, för jag ska antagligen rida Fanta, och vi ska hoppa. :D Wiie. (:
ISHKPAT LINNEA

RUBRIK

Men fail, jag förtjänar inte att ha en blogg. Jag har typ små bloggperioder där jag bloggar hela tiden och sen så tar jag pause i typ 12367890 år. Denna blogg börjar ju nästan bli lite sorlig. MEN IKKE MKT LÄNGRE! Denna sega blogg updatering slutar nu!

Ufck. Jag har inget att skriva om hahaha. Jag ska till värsta töntiga äventyrlandet där man får låtsas att man jobbar som vadsomhelst med Kenzie idag. It's gonna be awesome!

Men nu ska jag försöka kontakta den lilla osten som inte svarar sin telefon!
ISHKY!

SMINK KAN GÖRA MYCKET

Jessica Alba

Tycker du fortfarande att Jessica Alba är lika snygg Wille? (:
Eva Longoria

Tyra Banks


läskigt. o:
- LINNEA


WHAT IS GOING WRONG?

Var ju och kollade när Johanna och Anna konfirmerades idag. Det var mycket trevlans. Förutom att man typ inte såg nått för att det var så mycket folk framför en. o: Men jaja. Här får ni lite bilder. (:

Therese och Nejla. Fett med vår. (:


Johanna ! (:


Marken är möcket ren.

Can you see me? (:
- LUSKEN

LALALALA

HALLOJSAN.
Haha jag hade en blogg en gång i tiden som hette hallojsan.
Men det jag tänkte berätta var att vid 3 ska jag gå och kolla när Johanna Kjellman konfirmeras. Det ska bli trevlans. Tänkte ta med kameran och fota lite också. (:

Sedan åker jag äl till ica och handlar godis och hyr nån trevlig film som jag kan kolla på ikväll. (:

Nu ska jag gå och fixa mej.
- LINNEA

WHERE IS THE LOVE?

Eftersom att jag inte mår så superduperbra just nu, så pallar inte jag skriva nått. Så här får ni bilderna från idag.


jag ser ut som en uppstoppad bäver ):



uppstoppad gås ):


damn this is sexy










.

fan

HELLO, HELLO, BABY YOU CALLED

TJENISPENIS
Sofia ville att jag skulle uppdatera bloggen. Men hm jag blev lite osäker på om jag verklgien ville göra det eftersom att hon kallade mej för nörd. o: Fast ah jag är en nörd så det är okej ändå. (:
Men jag har verkligen inget att skriva, det ända jag har att skriva är om dagen, men det är inte så kul att skriva eller läsa om.

Och vet ni vad jag just kom på?
Nä det gör ni inte, men jag kom på att jag inte har kollat min tamagotchi på hela dagen. Och då kanske den är död. Får nog ta och kolla upp det ! o:
*Springer ner till väskan och hämtar tamagotchin*
Den var inte död som tur va, men den mådde attans dåligt. ): Och vet ni nått mer? Nej det för ni inte igen. Men min tamagotchi har blivit äldre ! :D Så nu är den inte barn längre, den är tonåring. :)

Och jag vet att ni folket tyckte detta var ett attans intressant inlägg, men ja vad gör man inte för Sofia? (:
ISHKPAT LINNEA

SONG FOR NO ONE





hemsk bild o_o

hemsk bild nummer 2 o_o

den här bilden ser rätt skum ut o:

läskigt


ISHKYY PISHKYY LUSKKIHHH


KEEP ON WALKING













Olika strumpor är coolt. (:


Haha bilden kom upp iallafall. (;

WIIIIIIIIIIIE (:

hurmf?




läskiga ögon jag har . o:




Upp och ner Nejla. (:

Nu ska jag duscha.
BAJSBAJS
-LUSKIH

REMEDY



The remedy is the experience.
This is a dangerous liaison
I say the comedy is that it's serious.
This is a strange enough new play on words.

- EMELIE.

STOP AND STARE

Idag fick jag rida Fanta, hej jag blev jätteglad ! :D
Haha jag blev tydligen så glad att jag inte hörde när Elin ropade typ 5 meter ifrån mej, wopsi ! x)

Menmen, nu ska jag snart soooova. (:
- LUSK

DET VAR LÄNGE SEN JAG LA UPP MASSA FULA EGOPIX





TOMMY TYCKER OM MEJ, OCH JAG VET ATT DET ÄR SANT



Jag skulle försöka köra på pedofil blicken, men det gick inte så superbra känner jag .


MOBBAD VIDEOINLÄGG

Haha gud vad mongolid detta blev. (:

ISHKPAT LINNEA

I LOVE YOU GUYS



ISHKPAT LUSKIH


LIFE IS AN ASSHOLE

ALLT F***AR SEJ ): JAG VILL BARA GRÄVA NER MEJ I ETT HÅL OCH ALDRIG SE DAGENS LJUS IGEN.
I don't freakin' care if I sound emo, cause right now NOTHING really matters.

BAJS

Damp, jag fattar ingenting av matten, och jag har matte prov imorgon. Jag kommer faila sönder och jag kommer säkert få gå på x-tra matte om jag inte klarar av detta provet. fml right now. Hata matte av hela mitt hjärta. ): Jag tycker jag borde få ha matteprovet på fredag istället. o:

- LINNEA

IT TASTES LIKE YOU BUT SWEETER

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Levde livet utan problem ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Va i skolan skulle jag tro.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Bugels, Tostitos med lime smak, White cheddar popcorn, Nachos & Glass :)
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Therapy - All Time Low, Lose it - Eminem, Rockstar - Nickleback, Jizz in my pants & I'm on a boat - Lonely Island :)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Det finns så mycket . .

6) FEM DÅLIGA VANOR
Knäcker fingrarna, biter på naglarna. Det är nog dom enda.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Rida, skådespela, va med kompisar, ta bilder & BLOGGA! :)

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Typ ultra gammeldags kläder? Dom är inte så heta.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Leksaker? Ämh, jag kör väl på min gitarr, data, kamera, iPod . . jag kommer inte på fler.

RUSSIAN ROULETTE

HALLOJS (:
Oh my gosh idag är jag happyhappyhappyface för om en vecka ska jag förmodligen hem (jag skaffar standby biljetter). Ååååh jag längtar till snön. Jag vet att de flesta vill att den ska bort men ni för förstå att jag bor i ett land där det aldrig snöat.

Idag har jag hittils lyckats åka i en ruschkana och blötit ner hela rumpan och blivit inlåst in en lekpark. Ähm, fail?
Min hand gör jätte ont idag ): Så jag ska sluta skriva.
ISHKPAT,
- EMELIE.

TRÖTTER

Nu är jag äntligen klar med min NO artikel. Fyfräs vad jobbigt det har varit att sitta med dej hela dagen. Men nu slipper jag plugga på den vartfall. (: Nu är det bara matten jag måste plugga på mer, för den kan jag typ ingenting på, även om jag bajs pluggar så fattar jag knappt ingenting. :s

Menmen, snart ska jag sova.
ISHKPAT LINNEA

DET VAR EN GÅNG EN GUBE SOM BODDE I EN LÅDDA


Jag vet att ni gillar hur jag skriver i paint. (;
- LUNA

WE'RE GONNA ROCK THE NIGHT AWAY

Idag känner jag mej ypperligt duktig, för jag har suttit sen typ 3 dag till nu och jobbat med NO artiklen. Och jag kommer fortsätta ett tag till. Eller nej, jag ska fortsätta tills den är klar, så jag slipper sitta med den imorgon också. För imorgon måste jag plugga till matteprovet som jag ska ha på måndag. Och jag vettefan hur det ska gå på det provet. o:

Jaja nu måste jag fortsätta skriva på artikeln. (:

Och juste, jag måste ju skicka matteprapperna till Anna nu ! (:
ISHKPAT LUSKIH

OH GOD

Jag börjar bli fundersam med dej .

FAAAILLLL


HAHAHAHA FAIL

Ofta man bara kan gå med i 299 grupper? o:
- LINNEA

ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT

Igår var ju jag hos Emmi och firade hennes födelsedag. (: Det var möcket trevlans. Orkar inte berätta om det. Men ni får lite bilder som jag tog innan Kurt (min kamera) dog. ): Sedan kommer det fler bilder från Bea. ;)



KELLY AKA EMMI FÖDELSEDAGSBARNET ! :D

Vita Kaninen AKA Therese (:

No name AKA Anna (:

Luna AKA Linnea, Svetlana (ASG) AKA Nejla och Alicia AKA Sandra (:

Alice AKA Beatrice. (:
- LUNA

LEGEN - WAIT FOR IT - DARY

Haj haj haj! (: Körde lite X-ibit style där, om Linnea kommer ihåg.

Hur mår ni alla människor? Har pluggat mesta delen av helgen, men ska ÄNTLIGEN ut snart. Haha, jag ska på en mat festival på Carmen's skola. Får träffa några av mina kompisar, yay! Jag orkar inte ta med mej kameran, den är för tung.

Jag är inte riktigt redo att gå än, Carmen föreslog att jag skulle ha på mej röda, vita och blåa kläder för att representera mitt land men jag har inga kläder som går ihop som är dom färgerna. Får väl bli jeans och någon röd tshirt?

Well well, see you later alligators!
- EMELIE.

MAKE A WISH



Smulan tog sej ur selen och sprang iväg .. -.-



Beeebis. (:




mongofejs.



I'm a fairy :D
ISHKY LENNY

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

TJENA MITTBENA (:
Jag känner fortfarande att jag aldrig har nått intressant att skriva. Så jag får väl fortsätta skriva om min dag tills ni människor (även fast jag inte vet om alla är människor) ger förslag på vad man kan skriva. (:

Iallafall så var jag i stan efter skolan idag med Bea, det var trevlans. Vi fixade presenten till Emmi. Vi köpte lite morötter och gurkor till henne. Hoppas hon inte ser detta nu. o_o Sedan köpte jag en ny väska, lite kläder till Emmis fest och en sjal. Tror det var allt. (:

Nu ska jag äta.
ISHKPAT
- LUSK



WHERE DO I GO?

Hey hey people (:
Sitter i skolan och myser i mitt hörn - igen. Är på väldigt dålig humör idag efter att ha tjaffsat med pappa i bilen, så det är inte direkt en höjdare. Därför har jag valt att isolera mej i mitt hörn resten av morgonen. Orkar verkligen inte socialisera mej.

Jag tvättade mitt hår igår och det ser iprincip blont ut idag . . ähhh wut? Så fort kan det väl inte gå? Det såg ju mörk brunt ut igår typ. Men jag klagar inte, blont hår is hot. (: På tal om hår måste jag klippa mej, funderar på hur jag vill ha håret. Tips brothers? (:

Nu ska jag gå, ISHKPAT!
- EMELIE.


BOYS SHOULD WEAR CONVERSE

TJENIXEN
Idag har jag varit iskolan, jag hade franska först. Det var rätt najs faktiskt. Hände inte så mycket. (: Sedan hade jag svenska, det var tråk.

Efter skolan åkte jag till stallet, där red jag igen 2 lektioner. På den första lektionen red jag Brownie, det var myycket kul. :D På den andra lektionen red jag Lili, det var inte alls kul ... Failade sönder. Men jaja, går väl bättre nästa gång hoppas jag. o:

Nu ska jag gå och packa min väska ftersom att vi ska simma med skolan imorgon, trevlanstrevlans. (;

PS: Pöjkar med converse är coooola. (:

EVERY DAY IS A DAY

Kläder: Badrock. Tog precis en dusch (;
Smink: Nada.
Frisyr: Rufsigt . .
Bild: Min kisse miss!


Läsning: Bloggish.
Låt: Elvis Presley - Suspicious Minds
Mat: McDonalds, *dregel*
Vill ha: långt hår.
Favorit: Min nya gitarr!
Köp: GITARR! (:

Humör: Lite förvirrad och fundersam.
Göromål: TV, sova.
Borde: Plugga inför proven.
Längtan: Tills imorgon kväll - WEEKEND!
Beroende: Hmm, har inget just nu.
Roligaste: Friidrotten idag! & att jag fick skippa hela historie lektionen för att åka på friidrott!
Tråkigaste: Åh, emh, det måste vara ehh . . men herre jöstanes - en dag i Dubai där inget tråkigt hände. WTF is this?

TVÅ BILDER


Mina nya converse (: TACK EMSELI

Jag och Anna är så coola så vi köpte Tamagotchis ! :)
ISHKYY LUSK


FUUU VAD EECKLIGT


Kolla vad äckligt o_o
- LINNEA

I'VE GOT AN ICEBOX WHERE MY HEART USED TO BE

Hej alla människor, tänkte starta denna morgon med en ytterst trevlig bild.


Så hett. (: Iaf, sitter i skolan och segar i min lilla hörna, detta stället är så mysigt . . den drar mej till den liksom. Hur som haver så var igår i Dubai Mall och köpte en gitarr. Den är så perfekt den kan bli! Var så lycklig att jag fann den. (: Idag har jag friidrott, har bestämmt att jag inte vill hoppa höjdhopp utan bara springa.

Jag är lite sadface för det är helg snart och jag kan inte gå ut för jag måste plugga för mina prov. Not fun ):

Men nu ska jag läsa lite bloggar och förbereda för morgonen. ISHKPAT!
- EMELIE.

DON'T FEEL NO PAIN

TJATJA! (:

Nu ska jag snart sova. Tänkte berätta lite om dagen först. (:
Jag var i skolan, det var väl som vanligt. Efter skolan följde Tessie med hem, vi hade det mycket trevlans. Sedan åkte jag till stallet. Där fick jag rida Trocadero som är en av dom nya hästarna, det var ypperligt kul. Enligt mej gick det faktiskt bra för att vara första gången jag red honom. Höhö misstolk.. Sedan drog jag hem och fixade en grej med musiken. Men självklart fuckade allt upp sej, så det jag gjorde försvann.....

Nu ska jag noooog draaa mej till sääängen. (: ISHKPAT
- LINNEA


IN THE NIGHT I HEAR THEM TALK

What's up kitties? (: Idag har småbarnen (4 åringarna) friluftsdag och i ett försök att slippa arabiska så ska jag hjälpa till. Vi fick dessutom ha på oss vad vi ville (vi brukar ju ha uniform) bara kläderna var samma färg som ditt lag. Weeheey (:


Efter skolan ska jag förmodligen åka och köpa min gitarr! (: Oh I'm so happy. Har inte helt bestämt vilka sorts strängar jag vill ha, men modellen är jag ganska säker på. Sarah ska också hänga med så hon kan köpa skor till friidrotten imorgon (: Jag ska springa 200 meter och hoppa höjdhopp . . vill inte riktigt hoppa men men.

Vi hörs någon gång under dagen! (: ISHKPAT!
- EMELIE.

I'LL BE THERE

Nu är jag happyface igen, för jag fick tillbaka MJ dokumentet. (: Så nu är allt lugnt.

Jag är också überhappy för jag fick en present av Emelie idag. Och det var NEON ROSA converse. Hej jag blev jätteglad ! :D Så tack 1456376895545623 gånger ! :D  Imorgon lägger jag upp bild på dom. (:

Nu ska jag gå och sooova.
ISHKPAT LINNEA

AAARRRGGGHHHHH

ASSÅ GAAAAAHHHH!
Just nu är jag riktigt pissed på mej själv. Jag skulle öppna ett dokument på Word om MJ. Men självklart råkar jag spara om ett helt tomt dokument på det istället för att öppna det. Så nu finns inte allt det där jag har skrivit om Michael Jackson längre. Gissa om jag är arg på mej själv. :@
- LINNEA

OH HOT DAMN


Vad händer alla bloggläsare? Ska snart sätta igång med en bloggdesign, men först - FOOD! Idag skulle jag ridit men det blev inget för ingen kunde köra mej. Känner att jag måste duscha snart, men först - FOOD!

Oh! Jag skulle göra en "Hiss eller diss?" idag, så det är ju lite trevligt. Men först - FOOD! FOOD! FOOOD!
Jag är döhungrig, märker ni det? TO THE KITCHEN!
- EMELIE.

ALICE IN WONDERLAND


Jag ÄLSKAR Alice i underlandet, den är helt magisk.


STAY AWAKE

OH MY GÅS! Jag är så lycklig (: Pappa har äntligen beställt biljetterna till All Time Low concerten i Pennsylvania, USA. Jag längtar som attans! Herre jöstanes, detta kommer typ bli sommarens höjdpunkt.
- EMELIE.

VILL DU HA EN DESIGN?

Någon som vill ha en photoshop gjord design? Dom är så gratis dom kan bli (: Kommentera om ni är intresserade!


I WILL NOT HAVE A FAMILY OF VAMPIRES

Goderafton alla barn (:

Jag sitter i skolan just nu, jag har hittat ett fett mysigt hörn med kuddar så jag sitter här och chillar galet. Min nästa lektion börjar om 10 minuter . . sorgligt nog tror jag att vi har fysik. Gut.
Imorgon kommer min fader hem och då ska vi diskutera när jag ska åka hem till Swedeeeen. (:

Jag gick btw på drama igår, det gick bra, men alla i min grupp är typ britter . . sorgligt. Vissa är bra på skådespeleri men andra suuuuger. Också är det en liten tjock sak vid namn Omar som är kär i mej nu och han är typ 11 ): Jag blir så obekväm när små barn gillar mej . . det är läskigt.

IALLAFALLAFELLENS, nu ska jag återgå till chillandet. ISHKPAT!
- EMELIE.


Såhär retarded ser jag ut idag. Ya digg?

GODERNATT



Nu ska Linnea sova. (:
PUSS PÅ NESAN


I WOKE UP THIS MORNING FEELING ALRIGHT

TJALLA! (:
Den här veckan har jag inte kunnat uppdatera nått som ni kanske har märkt, och det har varit för att jag har varit i sääälen. Ni är sega om ni inte visste det. (:

Jag kan säga att jag har haft det asmysigt med Tessie och min familj. Mer orkar jag inte skriva. Så jag lägger bara upp bilderna, men eftersom att det är så mycket bilder blir det nog fler inlägg med bilder istället för ett. (:





Lite senare kommer det mer bilder. (:
ISHKKYYY LUSK

IGNORANCE IS YOUR NEW BEST FRIEND


Allt är från TOPSHOP. (: Snygg outfit, ellehur?
- EMELIE

RUN RUN RUN RUN

Heyya (: Sitter hos Sarah just nu, jag har sovit över hos henne. Vi kollade på Obsessed, det är verkligen en super bra film! Den handlar om en kille som blir stalkad av en galen tjej. Jag rekomenderar den! Vi skulle kollat på The Orphan men Abe ringde så vi satt och snacka med honom ist.

Idag ska jag åka till Oasis Mall och äta, kanske shoppa lite också (; Vi kanske kollar på Alice i underlandet också! Jag har längtat efter den filmen aaaaaaaas länge.
Men nu ska vi åka, ISKYPAT!

KORV MED MAKARONER

Du är nog den mest gayigaste person EVAR.

FORCES THAT I CAN'T EXPLAIN

Vad har jag gjort på listan hitentills?

1. Lära mej spela gitarr
2. Lära mej skateboarda
3. Samla ihop minst 15 par Converse (ja, detta är seriöst enligt mej)
4. Skriva en låt jag kan sjunga och spela med gitarren jag ska lära mej spela
5. Göra en musikvideo
6. Skicka julkort till alla mina vänner på jul
7. Skriva klart en novel/artikel för en gångs skull
8. Få VG på ett matteprov (MGV BIAAATCH!)
9. Baka en paj
10. Ha en "lemonade booth"
11. Sova under en stjärnhimmel
12. Plantera en blomma utan att den dör
13. Sy några egna plagg (klänningar, kjolar, linnen)
14. Ha ett superbowl party!(det visar sej att jag är den enda som kollar på Superbowl i mitt sällskap)
15. Sova på ett höloft
16. Kollat på Transformers ÖVER 50 gånger
17. Dansa framför folk på stan
18. Hoppa från 3:an på något bad
19. Lära mej hur man spelar schack?
20. Göra något väldigt läskigt.

DAMNED IF I DO YA

Heys, asså denna bloggtorka är ju hemsk. Känner mej som om det inte finns NÅGOT att skriva om. Det är så mycket på gång men jag vet inte hur jag ska uttrycka det hela. Det är mycket snack om USA just nu . . också hemflyttning. Jag mår inte så bra just nu heller, så bloggningen kommer inte lika lätt som förut.

Nu får liksom ursäkta min uppdatering men när jag har en sånhär klump i magen, när jag är livrädd och orolig, deprimerad och gråter nästan varje kväll så kanske ni kan förstå?
Älskar er alla små bloggläsare, ni är väldigt coola.
Ishkpat - Emo lie.

RSS 2.0