'FJORTISEN'

"Fjortisen" är ett flocklevande djur som ofta vid skymmningen brukar synas vid McDonalds, sybilagrillar eller större asfalterade områden, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och sitt rödprickiga ansikte. Jakten på den mest IQ befriande tjejen börjar med att de spela upp sin senaste ringsignal på mobilen.

Hanarn har också en tendens att samla toffsar på benen, desto fler toffsar desto mer åtråd blir han. Honorna känns igen på sitt översminkade, konstgjorda utseende och rosa stringtrosor som hänger strax ovanför armhålorna. De har också stora frisyrer med helt livlösa och sönderfärgade hårstrån. Byxor i barnstorlek är ofta vanligt.

När en hona ska visa sitt intresse för killen med den mest igelkotts liknande frisyren trycker hon upp brösten till hakan, drar ett bloss på ''ciggen'' och drar ner tröjan. När honan och hanen har hittat varandra ger hanen honan en vodkaflaska bestående av 90% vatten. Sedan sätter han sig på mopeden kör ett varv och får sedan gå hem med honan.

Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring kan utstötta olika parnings läten. Ofta i form av svordommar så som tex fitta, hora, slampa, fuckyou osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en

het diskussion om det är möjligt att skjuta olika delar av populationen.


HAHAHAHAH.

Kommentarer
Postat av: Anna

Sv; Va? Skojar du? älskar eran! den är aaasfin ni är ju grymma själva? :O:P

2009-08-06 @ 19:45:59
URL: http://asagen.blogg.se/
Postat av: Sofia

hahaha, och vem hittade den underbara texten!? Jooo , för det var jaaaag! :D HAHAHHA <3

2009-08-07 @ 14:06:24
URL: http://soffeloffan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0