LETTING IT ALL OUT



Tror säkert vi har nya läsare som inte har någon aning om vilka som egentligen driver denna blogg, så jag tänkte berätta lite.

Hej, jag heter Emelie Linnea Mård och jag är 14 år gammal. Jag är halv Amerikan så jag kan flytande engelska, obviously not Brittiska. Klarar inte av sånt. Jag bor i Dubai. En stad i mitten av öknen. Jag kan spela gitarr, sjunga, skriva, cykla m.m. Mitt livs största passion ser ut såhär:


Alex Gaskarth. Min man. Min kärlek. Allt bra som skulle finnas i en kille finns i honom. När jag inte drömmer om vårat bröllop brukar jag va med mina kompisar. Vi gillar att hitta på trevliga saker tillsammans (: Jag är rädd för mörkret & fiskar. Ibland brukar jag fundera på vad som händer efter döden. Jag är väldigt sprallig och random om jag får säga det själv. Lite annorlunda humor men ni blir säkert vana om ni inte förstår den from the get go. Jag har tre förebilder, Katy Perry, Christina Aguilera & Jack Barakat. Jag har en favoritfilm i varje kategori, men om jag fick välja EN film att se om och om igen tills jag dör skulle det vara Hot Rod. Jag kan lyssna på all musik (förutom läskig screamo) men jag lever för Alternative Rock och poppig rock (All Time Low, The Maine, A Rocket To The Moon, Fall Out Boy, You Me At Six etc). My God, trodde inte det skulle vara så svårt att skriva om mej själv men jag kommer inte på något. Oh well, dessa var då the basics. Hoppas ni fått en liten inblick ändå.

- EMELIE

Kommentarer
Postat av: Maaajs

ääälskar det röda i håret :O! skitsnyggt ju :)

2011-01-22 @ 21:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0