INCEPTION

Efter som att Emelie körde ett "det här är jag" inlägg. Oj vad gay det lät .. Så tänkte jag att jag lika gärna kan göra ett också, annars känner jag mig mobbad.


Iallafall. Jag heter Linnea Johanna Efternamnetbehöverviintenämna. (Eftersom att jag och min familj är de enda som har detta efternamn vill jag helst inte lämna ut det, man vet ju aldrig om det sitter en pedofil och läser bloggen.) Jag är 15 år och fyller 16 den 26 september. I första halvan av mitt liv bodde jag i en liten byhåla vid namn Löddeköpinge som ligger i Skåne, och i den senaste halvan av mitt liv har jag bott och bor fortfarande i en tråkigare byhåla vid namn Vallentuna som ligger norr om Stockholm.

Jag, som Emelie är en rätt random person. Nästan alltid glad, förutom när jag är sur. Vilket inte är så ofta, dock är jag väldigt negativ. Har jag fått höra .. Jag ÄLSKAR Taylor Lautner, han är min kärlek. Jag har flera afficher på honom i mitt rum som jag OFTA kollar på. Och min största förebild är Katy Perry, henne vill jag vara som. På min fritid är jag med kompisar, hänger i stan, spelar gitarr, sjunger, fotar eller sitter vid datan. Datanörd nr1. Och när jag inte är ledig är jag i skolan och nördar framför min Macbook tillsammans med alla andra Macbooknördar i min skola.


Nu orkar jag inte skriva något mer om mig själv. Så om ni undrar något är det bara att frågaaaaaa. :)
- LINNEA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0