A LIGHTHOUSE


Heyhey :)

Idag var en lite annorlunda dag. Megan ska åka imorgon men jag hade skola så jag var tvungen att underhålla henne på något sätt. Därför fixade jag till en skattjakt! Hon gick runt här medans jag var i skolan och hittade ledtrådar till sin skatt. Värsta sysselsättningen (': När jag kom hem foot-skejtade vi (som att skateboarda, fast utan en bräda . . så det är då bara att man hoppar runt och ser ut som man gör trick) och badade lite i poolen. Hon har gått hem och ska packa nu, så jag passar på att duscha & blogga etc. medans hon sysslar med det. Snart kommer hon någ tillbaka så ska vi kolla på film eller något roligt. Who knows? Vi skulle spela in en film där vi sjunger men jag ser ut som en bäver så det lär nog inte bli av. Vi kanske jammar lite ändå?

Har grymt ont i benet. Igår va vi och åkte gokart och jag krashade och skärde upp låret. Blåmärkena och såret är inte så stora men men, ont gör det. Vi åkte till Chili's också och åt mina älskade buffalo wings! Sååååå goda.
Vill inte att Megan ska åka. Har alltid så kul med henne ): Ska kanske hälsa på henne i Australien i sommar ändå. It's gonna be funfunfun.

Imorgon funderar jag på att färga håret brunt. Men det är osäkert :/ Vi får se vad jag gör.
Nu har ni fått enligt mej ett ganska långt inlägg om dagen. Ska hitta något annat kul att blogga om. Alex har också uppdaterat sin twitter med en väldigt snäckig bild på sej själv som jag lär lägga upp för att det känns väldigt relevant just nu.

ISHKPAT!

- EMELIE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0