DAISY DUKES BIKINIS ON TOP

Hejsan (:
Idag är det en dag till min födelsedag. Egentligen är det min födelsedag i Sverige, men jag är i USA och det är fortfarande den 14e här! Vi har inte gjort så mycket. Jag, Niklas & Chris kollade på High School Musical 2 hahaha. Sen åkte vi med Erin för att köpa sånna där grejer som man sätter upp hyllor med och det tog typ 1 och en halv timme att hitta dom och vi fick åka till två affärer! Sen blev det middag på Chipotle ;) Bästa mexicanska maten någonsin.
Ah så imorgon är min födelsedag :) Jag fyller 14! Vi ska åka till Disneyland, woohoo! Åh jag längtar! Jag tror aldrig jag kommer komma över den där ivriga känslan man får kvällen innan sin födelsedag. Jag vill veta vad jag ska få, hahaha :)
Kay, ska kila nu, hare bra! By the way om ni inte visste så tror jag Lusk är i Blekinge och jag vet inte om hon har internet så hon kommer antagligen inte blogga nu. Ni får försöka lita på att jag uppdaterar mer istället (: Jag tycker faktiskt jag varit duktig på att lägga upp bilder och videobloggar och sånt så hurray for me!
- ISHKPAT, EMELIE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0