I HATE VALENTINES DAY

Förlåt för att jag inte bloggat men, jag har ett liv.

Tänkte prata om något lite allvarligare idag, no jokes. Några av er vet säkert vem Alexander McQueen är, och för er som inte vet så är han en väldigt känd designer. För ungefär 10 minuter sen fick jag reda på att han var död, och jag är verkligen upprörd.
Nej, jag är inget fan, jag visste knappt vem han var förutom att han designade kläder. Men när jag läste att han gått bort kändes det som något sparkat mej i magen. Varför? Han är bara en kändis. I don't know him, right? Men jag började tänka på hur ledsen jag var när Michael Jackson dog, och hur hemsk och deprimerad jag skulle känna mej om Alex Gaskarth, Jack, Zach Braff eller vem som helst av mina idoler skulle dö. Känns hemskt att ens tänka på sånt liksom, och tänk hur alla McQueen fans känner nu. ): Not good.

MEN - mot gladare nyheter. Jag har gjort en ALL TIME LOW tshirt denna helgen. I know, coooooooolt. Sovit hos Carmen, flummat och varit på stranden har också varit några händelser under helgen. Jag garvade så det gjorde ont när jag och Carmen skulle sova för hon säger alltid så udda saker när hon är övertrött. She's weird but I love her! (:

Nu ska jag sova, eller jag skulle sovit 13 minuter sen men jag är riktigt badass så jag stannade uppe lite längre. Imorn äre VALENTINES DAYYYY! Jag hatar alla hjärtans dag, vilken stupid helg. Den sätter så mycket press på alla, och folk blir oftast bara besvikna. F*n vilken cpdag.

ISHKPAT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0